افتخار پشت افتخار

дŁ!ЯêŽд

کاربر سایت
3D%20Gaming%20Glasses%20for%20PC.jpg

مثل اینکه خبر سه بعدی شدن بازی های پلی استیشن 3 جدی تر شده به تازگی خبر های جدیدی از این عینک منتشر شده است. همانطور که در عکس می بینید رنگ شیشه های این عینک هم متفاوت است چون معمولا عینک های سه بعدی به دو رنگ آبی و قرمز هستند ولی این عینک سبز و آبی است.نحوه ی کار به این صورت است که تصاویر بازی به صورت تصاویری سایه دار بارنگ پیکسل هستند یعنی یک تصویر رنگی با سه سایه به رنگ های قرمز ,آبی و زرد .بدون عینک تصاویر مبهم و سایه دارند ولی با زدن عینک تصاویر به شکلی بسیار جالب یکی شده و به صورت سه بعدی از صفحه ی تلویزیون خارج می شوند .البته این تصاویر را نمی شود به صورت عکس نشان داد چون باید همزمان با دوچشم از هر دو شیشه نگاه شود ولی یک تصویر نمادین سه بعدی در ادامه ی مطلب قرار داده شده.با وجود کم بودن تلویزیون های سه بعدی و دستگاه هایی که این قابلیت را دارن این توانایی برای کنسول پلی استیشن 3 و سونی یک افتخار بزرگ است.

ضمنا در GDC امسال آقای John Koller اعلام کرد که( MAG(Massive Action Game فقط بر روی کنسول PS3 امکان پذیر است یعنی شما هر نوع بازی اکشنی رو حتی تا تعداد ۲۵۶ نفر همزمان هم می توانید بازی کنید!او همچنین اضافه کرد که به دلیل سرعت بالای پلی استیشن ۳ و سخت افزار آن, این کنسول قادر به انجام بازی هایی با چنین حجم های بالایی خواهد بود.

این تصویر مربوط به بازی motor storm است که با این عینک اجرا شده .

realD-motorstorm_1231592032.jpg

3dmonitor.jpg

عجب حالی میده این جوری بازی کردن.

توی نمایشگاه سبیت امسال همه جا این رو گذاشته بودن، من خودم چند دقیقه عینک رو زدم و بازی کردم ولی زیاد نمیشه باهاش بازی کرد و من بعد از چند دقیقه سرگیجه گرفتم، حداقل فکر کنم طول بکشه تا آدم بهش عادت کنه، توی اونجا گفتن که باید تلویزیون و مانیتور قابلیت پخش با فرکانس بالا داشته باشه تا بشه این تصاویر رو ایجاد کرد و اونهایی که تخت هستن فعلا گرونن ولی مانیتورهای قدیمی که تخت نیستن بیشترشون میتونن این فرکانس رو بدن. بهرحال تجربه جالبی بود.

دوست عزیز اون موقعها که این تکنولوژی وجود داشت سامسونگ هنوز به وجود نیومده بود که طراحیش کنه , این تکنولوژی همون تکنولوژی تصاویر استریو هست که اولین بار 10-12 سال پیش بر روی کارتهای گرافیک هم معرفی شد (تا قبل از اون فقط در سینماها وجود داشت) اتفاقا من خودم یه کارت گرافیک Asus V3800 داشتم که از این عینکا داشت اون چیزیم که شما نوشتی ایجاد تصاویر سه بعدی بدون استفاده از عینک بود که اولین بار فیلیپس ابدا کرد ولی به خاطر اینکه تصاویر باید با دوربینهای خاصی فیلم برداری میشدن استقبال نشد.
کارت Asus V3800 هم از چیپستهای فیلیپس برای ایجاد تصاویر سه بعدی استفاده میکرد البته برای استفاده از اون عینک حتما باید از مونیتوری استفاده میکردید که حداقل Refresh Rate 100Hz داشت ولی الان Nvidia به صورت رسمی و با عینکهای بی سیم این قابلیت رو روی کارتهاش گذاشته و کیتی هم که معرفی کرده شامل عینک بی سیم, نرم افزار مخصوص و یک مونیتور 22 اینچی 120Hz سامسونگ هست که رفرش ریت مناسبی هم تو رزولوشنهای نسبتا بالا داره.

000041-00.jpg

درود بر شما دوست عزیز
من که گفتم نمیدونم سامسونگ طراحیش کرده یانه !;) ولی این رو می دونم که انصارش دست سامسونگ بوده بعد داده به nvidia (البته اینم از یک سایتی که الان هم یادم نیست خونده بودم) . و در نهایت دستت درد نکنه اطلاعات جالبی رو دادی (خداییش هیچکدوم رو نمی دونستم:blushing: :biggrin1:) .
از سایر دوستان هم بابت اطلاعات اشتباهم پوزش می طلبم .:blushing:

پاینده باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or