افتتاح صفحه اصلی سایت

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. انصافا کارتون خوب بود و صفحه ی اصلی خوبی شده همراه با مقالات خوب.
فقط:
1- یخورده قاطی پاتیه. یعنی جمع و جور نیست.
2- چرا نام نویسنده ی مطلب در کنار هر مطلب نیست؟

اصلا نمیشه با اون Slide خوب Rate داد !
هر کاری کردم نتونستم عدد رو به صد برسونم !
چون بازه امتیاز دهی بین 10 تا 100 است:دی اصلا صفر نداره!
به نظر من منطقیه ... هیچ بازیی به نظر من زیر 10 نیست دیگه ... شما یک بازی مثال بزن که زیر 10 باشه!
من که چیزی نگفتم:دی
به نظر خودم هم منطقی است. بالاخره هرچی باشه اون بازی میتونه 15 دقیقه آدم رو سرگرم کنه:دی (در واقع همون زمان آشنایی با بازی و سپس پرت کردن درون سطل آشغال:دی)

آخرین ویرایش:
افتتاح پرتال جديد رو به همه بچه ها تبريك ميگم و همينطور خسته نباشيد ميگم به تيم مديريت.
پرتال جديد خيلي غني هست و واي به حال دوستاني كه مسئوليت به روز كردن پرتال رو بر عهده بگيرن:biggrin1: براي اسال هر مطلب بايد صد راه رو طي كرد . از آپلود عكس به اندازه دقيق گرفته تا تعداد خطها و لينك مربوط به اون مطلب در فروم

یه نظر:
اینکه پست های فروم رو به کامنت هایی که میزاریم در بخش های صفحه اصلی با هم ارتباط داشته باشن.
یعنی اگه اونجا کامنت بزاریم تعداد پستا هم اضافه بشه.

اینطوری فکر کنم صفحه اصلی با این همه زحمتی که واسش کشیده شده بهتر میشه و بیشتر جون میگیره.

به نظر من کار بسیاری روی سایت شده فقط یه سوال اخبارهایی که تو فروم قرار میگیره به سایت منتقل میشه سریع یا نه ؟ چون اگه بخواد صحفه اصلی کند باشه فایده نداره البته به نظر من که عالی هست کارتون سیستم امتیازی سایتم خوندم خیلی جالب بود بازی سنتر الان در قله های ترقی هست;)
پیش به سوی جهانی شدن

اقا ما هم تبریک میگیم افتتاح صفحه ی اصلی سایت رو فقط 1 سوال داشتم که هم مربوط بود هم بی ربط گفتم اینجا بپرسم

شما که الان دیگه این شرکت های Take-two و.... واستون بازی میفرستن اگه بیان ببینن تو سایت مثلا دانلود بازی های ایکس باکس و پی اس پی هست اینا شاکی نمیشن؟ بعدش دیگه بازی نفرستن چون همه ی سایت هایی که بازی ها رو نقد میکنن از این فانون رعایت میکنن و تو فرومشون بازی واسه دانلود نمیزارن ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or