افتتاح صفحه اصلی سایت

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چند روزی بود که وقت نکرده بودم بیام سایت. امروز که صفحه ی اول سایتو دیدم تعجب کردم. :eek:واقعا عالی شده. مبارک همه باشه. دستتون درد نکنه.

نظر من راجع به صفحه اصلی :
:sick:
:biggrin1: حالا از شوخی بگذریم چیزی که ارزش صفحه اصلی رو میبره بالا ارزش مطالب است نه ریختش.

خوب تبریک میگم و سپاس از زحمتی که برای صفحه ی اصلی کشیدین.
تنها نکته ی آزاردهنده بنظرم که امیدوارم مدیرها بهش توجه کنن درباره ی امتیاز های نقدهاست.
امکان نداره که هم امتیاز ها و هم مطلب نقدهارو در یک صفحه قرار بدین؟
نه در دوصفحه ی مجزا. یا حداقل امتیازهارو هم در پیش پرداخت نقد و هم در صفحه ی خود متن نقد قرار بدین؟
باسپاس.

خوب تبریک میگم و سپاس از زحمتی که برای صفحه ی اصلی کشیدین.
تنها نکته ی آزاردهنده بنظرم که امیدوارم مدیرها بهش توجه کنن درباره ی امتیاز های نقدهاست.
امکان نداره که هم امتیاز ها و هم مطلب نقدهارو در یک صفحه قرار بدین؟
نه در دوصفحه ی مجزا. یا حداقل امتیازهارو هم در پیش پرداخت نقد و هم در صفحه ی خود متن نقد قرار بدین؟
باسپاس.
دقیقاً امتیاز تو صفحه نقد به چه دردی می خوره؟
شما امتیاز رو در صفحه اصلی بازی می بینید، اگر هم وارد قسمت نقد و بررسی بشید باز امتیاز ها به همراه نکات مثبت و منفی (متنی و شکلی) رو می بینید و بعد وارد صفحه مطلب می شید.
شما وقتی می خوای نقد رو بخونی باید حتماً از صفحه خلاصه عبور کنی پس اولین چیزی که می بینی نمره هست.

واقعا خیلی عالی شده مقالات در سطح عالی هستند واقعا خسته نباشید
راستی چگونه می تونم با شما در یکی از زمینه های سایت همکاری کنم مثلا مصاحبه برای سایت بنویسم؟
حالا مقالات بخش پرمیوم برای همه باز شده یا نه؟

خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم خوب شده ... دستتون درد نکنه!
فقط چیری که هست این رده بندیه سن بازی ها در جهان یعنی چی؟! و در ایران یعنی چی؟ اگر در جهان هست که فکر میکنم ایران هم در جهان هست و اگرم هر منطقه (ریجن) رده بندیه خودش رو داره (که اینطور هم هست) پس دیگه در جهان یعنی چی؟ اون شکلی که از رده بندی میذارین برای پال هست ...

خیلی خوب و پر ملات شده صفحه اصلی
خسته نباشید!
شما امتیاز رو در صفحه اصلی بازی می بینید، اگر هم وارد قسمت نقد و بررسی بشید باز امتیاز ها به همراه نکات مثبت و منفی (متنی و شکلی) رو می بینید و بعد وارد صفحه مطلب می شید.
شما وقتی می خوای نقد رو بخونی باید حتماً از صفحه خلاصه عبور کنی پس اولین چیزی که می بینی نمره هست.
چرا همه رو تو یه صفحه نمیذارید؟ باید 3-4 تا لینک باز کرد تا به نقد رسید

خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم خوب شده ... دستتون درد نکنه!
فقط چیری که هست این رده بندیه سن بازی ها در جهان یعنی چی؟! و در ایران یعنی چی؟ اگر در جهان هست که فکر میکنم ایران هم در جهان هست و اگرم هر منطقه (ریجن) رده بندیه خودش رو داره (که اینطور هم هست) پس دیگه در جهان یعنی چی؟ اون شکلی که از رده بندی میذارین برای پال هست ...
بنیاد بازی های رایانه ای در ایران برای خودش بازی ها رو درجه بندی سنی می کنه که ارتباطی به درجه بندی شرکت های غربی نداره اصلاً:
http://www.ircg.ir/index.php?sn=foreignerGames

در مورد رده بندی جهانی هم برجسب رده بندی شرکت PEGI سن محاسبه می شه.
چرا همه رو تو یه صفحه نمیذارید؟ باید 3-4 تا لینک باز کرد تا به نقد رسید
همه تو یه صفحه که یه چیز کاملاً بی معنیه. مگه بلاگ رفتی؟

در مورد جدا کردن متن، این کار باعث می شه تمام قسمت های نقد به ویژه نکات مثبت و منفی توسط خواننده مشاهده بشه.

فقط یه چیزی که عکس های کوچیک که برای نشون دادن نقد هستش که مثل GS هست نمیاد !!
یه پیگیری بکنید
بله درسته، اون تصاویر هنوز آماده نشدن. به دلیل اینکه نمی خواستیم عکس ها یک تقلید از Gamespot باشه فعلاً جای عکس ها خالی هست تا آیکون های ساخته شده به مرور اضافه بشه.

همه تو یه صفحه که یه چیز کاملاً بی معنیه. مگه بلاگ رفتی؟

در مورد جدا کردن متن، این کار باعث می شه تمام قسمت های نقد به ویژه نکات مثبت و منفی توسط خواننده مشاهده بشه.
نگفتم بلاگه! گفتم یه چیزی شبیه gs و ign بشه چون اینطوری راحت تره! حالا باز نظر خودتونه میشه متلک هم نگفت و خیلی ساده حرف رو زد

متشکرم از مدیران برای زحمتی که کشیدند .
می خواستم بدونم که چرا در قسمت بالاترین امتیازات ما شاهد 3 تا MW 2 و 2 تا AC II هستیم ؟ :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or