آقای David Jaffe سازنده و کارگردان سری God of War اعلام کرد روز جمعه همین هفته خبر بسیار بزرگ از ساخت یک بازی جدید را میدهد.
![jaffe.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Finteractive.usc.edu%2Fmembers%2Fcswain%2Farchives%2Fjaffe.jpg&hash=2d755689436706b33d5b6b3c503d8534)
تمامی عنوان های David Jaffe
God of War II (2007) (PS2)
1-نبود اقا بالا سر (sony µ)
با بهزاد موافقم. یه وقت دیدی MGS کمکش کرد و یه Studio مجهز بهش داد :biggrin1: شوخی کردم . کسی که بخواد از مستقل کار کنه، براش سونی و MGS یکی هست![]()
آره من آخر اطلاعاتم........
جوابتو ندادم تا دو نفر مثل اینها که پستشونو این زیر نقل قول کردم بیان پست بدن.
:laughing::laughing::laughing:
من متن انگلیسی رو نخوندم و حالش رو ندارم.میشه بفرمائید کجا گفته که میخوام یه خبر بزرگ در مورد یه بازی جدید بدم ؟
I will post news of my future. Again, it's a big deal for me personally and it does deal with my work. So this week I'll be able to spill SOME of the beans...and I'll prob. spew about how I'm dealing with this very, very big change in my work life.
همینطور که از این توضیحات (که خود دیوید جف داده) مشخصه، خبر بزرگی که قراره اعلام بشه یه تغییر توی شرایط کاری دیوید جف هست ... خودشم گفته خبریه که آیندهی کاریم رو به کلی تغییر میده
در مورد بازی جدیدش هم صحبت خواهد کرد. ولی اون خبر بزرگ هیچ ربطی به بازی نداره و یه تغییر توی آیندهی شغلیش هست که خب منطقیترین حدسی که میشه زد جدایی از سونیه
حالا یا تاسیس استودیوی جدید یا محلق شدن به یه شرکت بزرگ دیگه
آقای David Jaffe سازنده و کارگردان سری God of War اعلام کرد روز جمعه همین هفته خبر بسیار بزرگ از ساخت یک بازی جدید را میدهد.
![]()
اما GOD of WAR II کار دیوید نبود تا اونجا که میدونما!!!!!!!
:arrowd:منظور شما MS هست دیگه؟؟؟؟؟
خلاصه اگه دیوید بخواد مستقل کار کنه و Studio خودش رو داشته باشه باید از همین حالا فاتحه GoW III رو خوند :crying1:. دوم اینکه اگه بخواد مستقل کار کنه برای همه خوب میشه ( بازی ها رو Multi بزنه ) یا شاید اصلا علاقه ای به ساختن بازی روی ps3 نداشته باشه ( طبق حرفهای که نسبت به درایو ps3 زده بود عرض میکنم ) شاید بخواد با ساختن بازی روی Wii & DS دوباره استعداد خودش رو به روخ دیگران بکشهمنظور فریدون Microsoft Game Studios هست
رضا جان آقا اگر من اشتباه میکنم بگید اما GOD of WAR II کار دیوید نبود تا اونجا که میدونما!!!!!!!
David Jaffe
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
David Jaffe is a video game designer and currently resides in San Diego, California. He is married and has two children.
Jaffe attended the University of Southern California in Los Angeles. He applied to their prestigious film school, but was never admitted. After a few years pursuing his dream of directing movies, he turned to game design.
He is best known for directing the critically-acclaimed Twisted Metal series and, more recently, God of War. Jaffe's Twisted Metal: Black and God of War have both ranked into IGN's "Top 25 PS2 Games of All Time", with Twisted Metal: Black in ninth place and God of War winning first place as IGN's choice for best PS2 game of all time.[1]
In 2007, David Jaffe was creative director of the critically acclaimed sequel God of War II. Jaffe recently finished the project Calling All Cars. He plans on starting his next project soon.
[edit] Works
* Calling All Cars (2007) (PS3)
* Heartland (cancelled) (PSP)
* God of War (2005) (PS2)
* God of War II (2007) (PS2)
* Kinetica (2001) (PS2)
* Twisted Metal Black (2001) (PS2)
* Twisted Metal 2 (1996) (PSone)
* Twisted Metal (1995) (PSone)
* Mickey Mania (1994) (Super NES/Sega Mega Drive/Genesis/Sega CD)
[edit] References
این که همونه که :biggrin1: تو SCE میموند که سنگین تر بودخوب بالاخره خبر بزرگ هم اعلام شد امروز SCEA اعلام کرد که یک قرارداد انحصاری با استودیوی تازه تاسیس شده eat,sleep,play که توسط David Jafee و Scott Campbell اداره میشه امضا کرده
و این قرارداد multi year و multi title هست که انحصاری برای Playstation بازی بسازه.طبق این قرارداد زمستان امسال Twisted Metal:Head On برای Playstation 2 عرضه میشه که شامل مرحله های گمشده از Twisted Metal:Black Part II هست که هیچوقت عرضه نشد اینم متن کامل خبر