آقای David Jaffe سازنده و کارگردان سری God of War اعلام کرد روز جمعه همین هفته خبر بسیار بزرگ از ساخت یک بازی جدید را میدهد.
![jaffe.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Finteractive.usc.edu%2Fmembers%2Fcswain%2Farchives%2Fjaffe.jpg&hash=2d755689436706b33d5b6b3c503d8534)
ببین محمد جان این که ایشون می خواد از سونی بره خبر بسیار بزرگیه نمی دونم شما چطور می گی که این خبر مهم نیست. چون اگه این کار انجام بشه معنیش می تونه این باشه که ایشون دیگه در ساخت gow3 نقشی نداره و وقتی ایشون نباشه معلوم نیست که کیفیت بازی مثل قبل بافی بمونه یا خراب شه. خود شما هم داری می گی که سونی هیچوقت چنین شخصی رو از دست نمی خواد بده پس اگه به هر دلیل ایشون از سونی جدا شه یه خبر بزرگ حساب می شه حتی از ساخت یه بازی هم بزرگتر به نظر من.البته اشکان جان این نمیتونه خبر بزرگی باشه که جف میخواد یه استدیو تاسیس کنه البته قبلا هم در این رابطه زمزمه هایی به گوش میرسید ولی ببه احتمال 80% خبر این نیست اینم در نظر بگیرید که سونی هیچوقت چنین نیروی خلاق و با استعدادی رو از دست نمیده
ایشون می خواد از سونی بره خبر بسیار بزرگیه
دیوید جف سازنده بازی فوق محبوب Twisted Metal Black بوده . یادمه چند روز پیشم خبرایی ازش بود
شایعه ساخته شدن Twisted Metal برای PS3
سلام
اخیرآ توی اینترنت تصویری پخش شده که مربوط به یکی از بازیهای آینده PS3 هست. این تصویر به ظاهر یک انفجار خیلی بزرگه ولی اگه توش دقت کنین کله یک دلقک رو میتونین ببینین. ترکیب دلقک و انفجار هم میرسه به یک بازی و اون بازی چیزی نیست جز Twisted Metal یکی از بهترین بازیهای PS2 , PS1 . البته هنوز رسمآ چیزی اعلام نشده.
نسخه آخر این بازی با نام Twisted Metal Black برای PS2 بود و امتیاز 9.5 رو از Game Spot گرفت.
خدا کنه استودیوش زیر مجموعه sony نباشه و بازی واسه 360هم بیاد, ,چی میشه![]()
اينكه از سوني خلاص شه يعني ممكنه GOW براي PC بياد ؟؟؟؟:confused:
من دیگه مطمین شدم این عنوان چیزی نیست جز twisted metal!شایعه ساخته شدن Twisted Metal برای PS3
سلام
اخیرآ توی اینترنت تصویری پخش شده که مربوط به یکی از بازیهای آینده PS3 هست. این تصویر به ظاهر یک انفجار خیلی بزرگه ولی اگه توش دقت کنین کله یک دلقک رو میتونین ببینین. ترکیب دلقک و انفجار هم میرسه به یک بازی و اون بازی چیزی نیست جز Twisted Metal یکی از بهترین بازیهای PS2 , PS1 . البته هنوز رسمآ چیزی اعلام نشده.
نسخه آخر این بازی با نام Twisted Metal Black برای PS2 بود و امتیاز 9.5 رو از Game Spot گرفت.
اگه منظورت منم که باید بگم که اون موقع هم من بودم!:laughing:برايه Gears Of War هم حرفه شمارو ميزدن منتها حيف شد كه شما نبودين نظر بدين![]()