all4u
Loyal Member
مال بنده که رو ۲۵۰ ههمن شکایت هام رو کردم قبلا، اما فکر کنم سه روزی میشه پینگم به دو رقمی رسیده:
overwatch:
PUBG
bf4:
مال بنده که رو ۲۵۰ ههمن شکایت هام رو کردم قبلا، اما فکر کنم سه روزی میشه پینگم به دو رقمی رسیده:
overwatch:
PUBG
bf4:
سلام و روز بخیر،
از همه دوستان به خاطر ابراز لطفشون به بنده و جناب وزیر تشکر میکنم...
اگر خیلی نخوام بحث رو فلسفی کنم، باید اشاره کنم که: انتظار معجزه و مدیریت معصومانه قطعاً خطاست، همینطور این ذهنیت که هر اقدام یک مجری یا یک مدیر منجر به جلب رضایت همگان خواهد شد هم اشتباهه. به طور طبیعی تفکر، سلایق و انتظارات افراد با هم متفاوته و از اتفاقات واحد برداشتها و بازخورهای متفاوتی دریافت میشه.
و...
بزرگوار الآن همه سرویس دهنده ها قیمتهاشون رو بین 30 تا 60 درصد پایین آوردن ، دیگه چه انتظاری داری شما؟دوست عزیز توکه دستت یه جا بنده منعکس کن این دانلود شبانه رایگان هم برگردونن بخدا پوستمون کنده شد ویندوز آپدیت میخاد 500 مگ ، آفیس آپدیت میخاد 600 مگ ، گوشی آژدیت میشه 400 مگ و بازیها هم که هر کدوم 3 گیگ چهار گیگ.هرچی پول داشتم این ماه گیگ خریدم.تورو جون هرکی دوس داری این دانلود شبانه رو برگردونید.
دوست عزیز میشه بفرمایید کدوم ای اس پی بین 30 تا 60% قیمت پایین اوردن نسبت به کی داری این حرفو میزنی ؟؟؟؟!!!!!!!بزرگوار الآن همه سرویس دهنده ها قیمتهاشون رو بین 30 تا 60 درصد پایین آوردن ، دیگه چه انتظاری داری شما؟
@haydouk
خدا خیرت بده برادر ، بلکه دوستان گیمر پست شما رو با دقت بخونن که درک بهتری از وضعیت پیدا کنن
اولا من از شهراد میگیرم یه قرون هم ارزون نکرده توی لیست قیمتهای شاتل و آسیا تک و پارس آنلاین و بقیه هم چرخ زدم چیزی به اسم ارزونی ندیدم.بزرگوار الآن همه سرویس دهنده ها قیمتهاشون رو بین 30 تا 60 درصد پایین آوردن ، دیگه چه انتظاری داری شما؟
@haydouk
خدا خیرت بده برادر ، بلکه دوستان گیمر پست شما رو با دقت بخونن که درک بهتری از وضعیت پیدا کنن
بزرگوار الآن همه سرویس دهنده ها قیمتهاشون رو بین 30 تا 60 درصد پایین آوردن ، دیگه چه انتظاری داری شما؟
@haydouk
ISP سرکوچه ایشون ارزون کرده باور ندارید برید از اونجا بخرید.دوست عزیز میشه بفرمایید کدوم ای اس پی بین 30 تا 60% قیمت پایین اوردن نسبت به کی داری این حرفو میزنی ؟؟؟؟!!!!!!!
شما 195 رو به من نشون بده.شما 195 هستی؟ایکاش روی موضوع مورد نظر تمرکز بیشتری بشه...
مشکلات زندگی و معیشتی و اینرنتی و غیره کم نیست، هر کدوم جای خودش باید مطرح و پیگیری بشه.
در خصوص سرویسهای شبانه رایگان فقط اینو بهتون بگم که سرویسدهنده ها از خداشونه این سرویسها رو داشته باشن، اما مصوبه 2 سال پیش سازمان تنظیم مقررات که از امسال داره روش پافشاری میشه، برای کنترل شرایط رقابت بین شرکتها وضع شده که میگه ارائه ترافیک رایگان شبانه یا روزانه مجاز نیست.
به نظر من بهترین کار ثبت شکایت در سامانه 195 یا سازمان تنظیم مقرراته، که بدونن چقدر این سرویسها از طرف مردم تقاضا داره.
ضمناً من اطلاعات تجاری چندانی در مورد قیمتگذاری اینترنت و ترافیک ندارم ولی اونچه که توی صنعت و برنامه ریزی های کلان و دراز مدت مشخصه اینه که سال به سال قیمت اتصال به اینترنت و هر گیگ ترافیک کاهش داشته؛ ولی از اونطرف مصرف مردم هم روز به روز افزایش داشته، پس اگر هزینه های شما کاهش پیدا نکرده الزاماً معنیش این نیست که قیمت اینترنت کم نشده.
شما 195 رو به من نشون بده.شما 195 هستی؟
به اونجا که زنگ زدم یه ساعت آهنگ گوش کردم بعد هم قطع شد.
اینترنتی جایی نمیشه شکایت کرد؟این همه به قول شما ملت به |ISP ها فشار آوردن ، ISP ها منعکس نکردن؟
همین شهراد پشتیبانش میگفت خسته شدیم از بس شکایت کردن مردم. خب اونا که شرکت هستند و شخصیت حقوقی بهتر و معتبرتر می تونن اعتراض بکنن.
میتونید از اینجا اقدام بکنید ، سامانه 195 هسش :شما 195 رو به من نشون بده.شما 195 هستی؟
به اونجا که زنگ زدم یه ساعت آهنگ گوش کردم بعد هم قطع شد.
اینترنتی جایی نمیشه شکایت کرد؟این همه به قول شما ملت به |ISP ها فشار آوردن ، ISP ها منعکس نکردن؟
همین شهراد پشتیبانش میگفت خسته شدیم از بس شکایت کردن مردم. خب اونا که شرکت هستند و شخصیت حقوقی بهتر و معتبرتر می تونن اعتراض بکنن.
سلام و روز بخیر،
از همه دوستان به خاطر ابراز لطفشون به بنده و جناب وزیر تشکر میکنم...
اگر خیلی نخوام بحث رو فلسفی کنم، باید اشاره کنم که: انتظار معجزه و مدیریت معصومانه قطعاً خطاست، همینطور این ذهنیت که هر اقدام یک مجری یا یک مدیر منجر به جلب رضایت همگان خواهد شد هم اشتباهه. به طور طبیعی تفکر، سلایق و انتظارات افراد با هم متفاوته و از اتفاقات واحد برداشتها و بازخورهای متفاوتی دریافت میشه.
...
آقا من ایمیل دادم خواهشا خواهشا دوستان دیگه که هم عقیده من هستند ایمیل بدهند شاید فرجی شد. (با توجه به پاسخ گو نبودن و بی خیال بودن حضرات بعید میدونم)میتونید از اینجا اقدام بکنید ، سامانه 195 هسش :
https://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
داداش اینا رو بی خیال ما هنوز تو قدم اول موندیم وقتی حجم ندارم هنوز نمیتونم بازی رو دانلود کنم پینگ و NAT تو بخش دوم اهمیت هستشالان یکی از مسائلی که خیلی ها رو (مخصوصا کنسولی ها) رو اذیت میکنه این قضیه NAT هست. شما که مشخصه اطلاعات فنی هم دارید در هیچ یکی از پست هاتون به این مورد اشاره نکردید در صورتی که خیلی این مشکل شایعه و همه رو اذیت میکنه. با هیچ کدوم از اپراتور های موبایل که نمیشه. الان با این TD-LTE ها هم که این همه تبلیغ میکنن نمیشه بازی هایی مثل FIFA یا Rainbow ( و به طور کلی همه بازی های UBISOFT) انجام داد به خاطر strict NAT. این رو باید چکار کنیم؟ انگار این قضیه رو از قصد ignore میکنید