Hunk-Dead
کاربر سایت
BattleGroundبله کلی هست و شامل همه شرکتها میشه.
این سرورها متعلق به چه بازی هست؟
BattleGroundبله کلی هست و شامل همه شرکتها میشه.
این سرورها متعلق به چه بازی هست؟
فقط با EA در حال مذاکره هستید ؟؟!!! اگر با شرکت های دیگه ای در حال مذاکره اید میشه اعلام کنید.سلام،
با EA مشغول مذاکره هستیم... احتمالاً به زودی خبر هاست شدن سرورهاش در ایران رو بهتون میدم.
ضمناً این 2 تا در واقع یک سرور هست... یکی IP ش هست یکی هم نامش. در واقع اون نام هم به همون IP اشاره میکنه.
راستی CS Go رو هم روی سرورهایی که PING حدود 200 داشت تست کردم، الان اومده روی 140
آغا جان دروغ تحویل نده من ظهری pubg رو بازی کردم به حدی لگ داشت که نتونستم تحملش کنم جالبه قبل ازاطلاعیه جناب وزیر بدون هیچ مشکلی بازیش میکردیم اما الان نمیشه تو محیط آزاد راه رفت چ برسه به دویدنسلام دوستان،
با پیگیری هایی که تا امروز انجام شد مسیر ترافیک به سمت یک سری سرورها از جمله Dota2، Rocketleague و BattleGround اصلاح شد.
مطابق تستهای خود من پینگ تایم
Rocketleague از حدود 200 به 145
Dota2 از حدود 260 به 170
BattleGround از 220 به 135
کاهش پیدا کرده.
ضمناً 2 تا سایت هم از فیلتر خارج شد که در تاپیک خودش اعلام کردم.
******لطفا شما هم تست کنید و بازخور بدید.*******
از لطفتون که لایک میکنید ممنونم ولی بهتره بجای لایک بهم با سند بگید تجربتون بهتر شده؟ فرقی نکرده؟ یا بدتر شده؟
منتظر اعلام نظرتون هستم.
متشکر
ازین حرفا خیلی های دیگه زدن عملی شد از کلمه دلسوز استفاده کن xDجسارتا جناب استارتر چ صلاحیتی دارند ک اینگونه دلسوز ملت شریف هستند ؟!
اینم ip سرورهای battlefield 1
North America
Washington D.C. - 159.153.155.76
Califonia, San Jose - 159.153.87.85
South America
Brazil, Sao_Paulo - 185.50.105.107
Antartica - No Servers Found
**Africa
Neterlands, South Holland, Capelle aan den IJssel - 185.179.200.210
Europe
Ireland, Dublin - 159.153.34.179
**Asia
Tokyo, Chiyoda - 109.200.222.30
*India, Mumbai - 185.179.202.196
*China, Beijing - 45.239.136.210 _ Not a definitive location
Oceania
Australia, New South Wales, Sydney - 175.45.89.36
سلامسلام و روز بخیر،
از همه دوستان به خاطر ابراز لطفشون به بنده تشکر میکنم...
ولی متاسفانه هنوز خیلی از دوستان فقط میگن پینگمون بالاست، یا از فلان موقع بالارفته، از سرورهای PSN هم هنوز هیچکس یک IP اعلام نکرده ولی انتظار بهبود دارند!
علت اینکه سرویسهای پرمخاطب هم در ایران کمتر راغب به راه اندازی سرور هستند هم محدودتهای ترافیکی فوق الذکر و از همه مهمتر تحریمها و مسائل سیاسی هست.
به امید موفقیت
اکثرا هم ما ایرانیها خودمون سرورهای اروپا رو واسه بازی تو bf1 انتخاب میکنیم.بقیه سرورها پینگ رسما نابوده.سرور اروپا رو با چند میلی ثانیه پینگ میکنید؟
لطفاً تصویر Traceroute تون رو بفرستید که ببینیم از چه مسیری هدایت میشه براتون.
اینو هم به طور کلی بگم که با توجه به اینکه عمده قراردادهای موجود با اپراتورهای اروپایی هست و با توجه به مسیر فیبری که در حال استفاده هست، معمولاً IP های اروپایی از سایر IP های دیگه بهتر پینگ میشه حتی از آسیایی ها... البته معمولاً اینطوریه.
سال پیش بهمن ماه پینگم با اروپا همین بود الانم همینه فرقی نکرده برای شبکه psnسرور اروپا رو با چند میلی ثانیه پینگ میکنید؟
لطفاً تصویر Traceroute تون رو بفرستید که ببینیم از چه مسیری هدایت میشه براتون.
اینو هم به طور کلی بگم که با توجه به اینکه عمده قراردادهای موجود با اپراتورهای اروپایی هست و با توجه به مسیر فیبری که در حال استفاده هست، معمولاً IP های اروپایی از سایر IP های دیگه بهتر پینگ میشه حتی از آسیایی ها... البته معمولاً اینطوریه.