اعتراض همگانی به عملکرد سونی در قبال پلی استیشن ویتا

و درباره ی پی اس پی ما چهار جی تی ای و متال گیر سالید و همچنین رسیدنت اویل داشتیم.
:-o مگه psp هم رزیدنت اویل داشت؟ یعنی من خودم را میکشم اگه پی اس پی رزیدنت اویل داشته باشه و من خبر نداشتم.
یه سوال هم داشتم :d این شهید احمد کیه :-/ :d
و در آخر چون من هم میخوام به تازگی به ویتا بخرم :d من هم توی این کمپین هستم ;)

:-o مگه psp هم رزیدنت اویل داشت؟ یعنی من خودم را میکشم اگه پی اس پی رزیدنت اویل داشته باشه و من خبر نداشتم.
یه سوال هم داشتم :d این شهید احمد کیه :-/ :d
و در آخر چون من هم میخوام به تازگی به ویتا بخرم :d من هم توی این کمپین هستم ;)

نه بابا هیچ رزیدنت اویلی برای PSP نیومد.

- - -ویرایش - - -

منم شدیدا هستم. احساس میکنم عوض مدل مضحک 2000 به بازیای خیلی خوب و First Party های تپل احتیاج داره تا کاهش قیمت.

تو نامه دادن که اصلا مهارت ندارم اما وقتی امضا گرفتن شروع شد هستم:دی
فقط اینم یه جای نامتون بگین که هماهنگی بیشتر با ps4 و ترد پارتی های بیشتر همچنین اپ های بیشتر میخوایم:):دی
لطفا اپن سرس کنین ویتا رو;)
مرسی:)

ویرایش نهایی بیانیه:

( با تشکر از شروین عزیز ویرایش شد)

*فرقشون تو PS VITA و Protest (اعتراض) هستش.بنظرتون کدومش بهتره؟

دوستان اگه بازم نظری هست تا قبل افتتاح پیج بفرمایید.

آخرین ویرایش:
نخیر مشکل ذاره
ما 3 جی تی ای و 2 متالگیر و 2 گاد آو وار داشتیم یوشیدا رو اسمشو درست نوشتی ؟ شوهایی ... ؟
غلظ املایی داره اخرش نوشتی pas vita و thanke
بنویس جامعه طرفداران سونی در آخر

کاش مینوشتیم چی میخوایم :دی ولی همینم عالیه و اما متن.
از اونجایی که اگه همه گیر بشه تو سایتای خبری هم میره باید یه عنوان خوب و جالب داشته باشه
1رو اگه بگیم که سریع میگن ما ایندی میدیم زرتی :دی !
2 رو بگیم خوب مس ما الان چند نفرن ؟
راجع به :
Protest to sony for weak Psvita's Support ـم باز به نتیجه گزینه 1 میرسیم :دی به کمک دوستان نیازمندیم:دی
راستی border هست نه boarder :|!

کاش مینوشتیم چی میخوایم :دی ولی همینم عالیه و اما متن.
از اونجایی که اگه همه گیر بشه تو سایتای خبری هم میره باید یه عنوان خوب و جالب داشته باشه
1رو اگه بگیم که سریع میگن ما ایندی میدیم زرتی :دی !
2 رو بگیم خوب مس ما الان چند نفرن ؟
راجع به :
Protest to sony for weak Psvita's Support ـم باز به نتیجه گزینه 1 میرسیم :دی به کمک دوستان نیازمندیم:دی
راستی border هست نه boarder :|!

فقط عنوان رو که نمیخوانن ما تو متن کلی ایندیه گیم رو کوبیدیم.

مس هم که الان فوقش ده پونزده نفریم ولی تو فیس بوک قراره زیاد شیم.

باید مطمئن بشیم که زیاد میشیم نباید بذاریم برپایه حدس و گمان ! اگه تو یه کامیونیتی خارجی معتبر و شلوغم میتونستیم بگیم ... :( بعد میذاشتیم تو فیصبوکو اینا!

باید مطمئن بشیم که زیاد میشیم نباید بذاریم برپایه حدس و گمان ! اگه تو یه کامیونیتی خارجی معتبر و شلوغم میتونستیم بگیم ... :( بعد میذاشتیم تو فیصبوکو اینا!

میتونیم با همین اکانت فیصبوک که قراره بسازیم تو پیج پلی استیشن کامنت بزاریم یا تو قسمت نظرات بلاگ های US و UK آدرس پیج رو بزاریم تا اینطوری پیجمون دیده ،لایک و حمایت بشه.

مهران به نظرم اینی که گفتم در درجه اول استفاده از قابلیت های ویتا مهمه بعد گرافیکم اضافه کن.
چون واقعا ویتا به گرافیک نیاز نداره و مردم به خاطر گرافیک نمیرن ویتا بخرن، به خاطر قابلیت های خاصش میخرن.
بایوشاکم بد نیست بگیم چون چیزه کلی ای نیست ممکنه حمایت کنن برعکس کل متنمون.

پیجم به نظرم به این زودی نزنیم بهتره، بزاریم بچه های دیگه هم بیان نظر بدن و کلا به یه جمع بندیه بهتری برسیم برای متن. (مثلا آرمان و مرتضی هنوز چیزی نگفتن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or