اظهارات Crytek در مورد نسخه ی PS3 بازی Crysis 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
crysis2-multiplayer.jpg

تهیه کننده ی اجرایی بازی Crysis 2 یعنی آقای Nathan Camarillo طبق مصاحبه ای که با US PS Blog داشته اظهار داشته است که اگر در کنار هم قرار دادن دو نسخه ی PS3 و 360 در بازی Crysis 2 پافشاری می کنید و به این موضوع چسبیده اید هیچ تقاوت معنی داری بین دو نسخه وجود ندارد و من در این رابطه شما رو به مبارزه دعوت می کنم!!

با توجه مقاله ای که IGN نوشته است و در آن گفته شده است که نسخه ی PS3 بازی خیلی خوب به نظر نمی رسد در این رابطه Carmaillo گقته است که من اصلا هیچ تفاوتی بین دو نسخه PS3 و 360 نمی بینم.
Soruce

باید منتظر ماند تا بازی ریلیز بشه اونوقت معلوم میشه کی راست میگه کی دروغ حالا هی ریویو بکشید به رخ هم دیگه من میگم از توی فایل های ویدئویی هیچ چیزی از گرافیک معلوم نمیشه

اینم یه تصویر دیگه که اختلاف زیادی با هم دارن ، ولی این دفعه بنظرم PS3 بهتره !! ما که نفهمیدیم چی به چیه کلا !

23183968767325749244.gif

واسه PS3 رو انگار با دوربین معمولی از صفحه تلویزیون عکس گرفتن چقدر روشنه!
لبه ها هم توی PS3 بیشتره :(

اینم یه تصویر دیگه که اختلاف زیادی با هم دارن ، ولی این دفعه بنظرم PS3 بهتره !! ما که نفهمیدیم چی به چیه کلا !

23183968767325749244.gif
اینم مثل همون عکس هایی که یکی از دوستان صفحه ی قبل گذاشت (همونایی که کوچیک بود :d) نسخه ی ps3 ـیش مشابه تره با نسخه ی pc !(نسخه ی 360 یه جورایی تاریک تره ! معلوم نیست دستکاری شدس یا نه!) ولی مثل اینکه از AA و ... داغونه :d

اینجوری که از صحبتای بچه ها پیداستو و اون چیزی که خودم رو ps3 دیدم به نظر میاد
نسخه 360 سرتر باشه!

• Like
Reactions: koorosh sh
كلا نميدونم توي قسمت نور ps هميشه روشن تره !!
يادمه توي مقايسه ي mass effect 2 هم همين طور بود
پپي سي بهتر بود از همه :d ps و ايكس باكس گرافيكي يكي بودن فقط ايكس باكس تاريك تر بود !

تو فروم beyond3d یکی از بخش SP مقایسه گذاشته . که ظاهرا تنها تفاوت که تو این تصاویر دیده میشه فقط کمبود رزولیشن در نسخه PS3 هست که در روزلیشن 720*1024 اجرا میشه :

360

PS3

360

PS3

• Like
Reactions: Terova
360

PS3

انگار دو سه بار نسخه PS3 رو شستن رنگش رفته..:d

در کل بازی عجب گرافیک خفنی داره

با توجه به عکسهای بالا نورپردازیه 360 بهتره. اگه عکسها Fake نباشه و بدون دستکاریباشه نسخه360 سر تر از PS3 هست.

ویرایش: جای 360 و PS3 رو برعکس نوشته بودم :d

آخرین ویرایش:
تو فروم beyond3d یکی از بخش SP مقایسه گذاشته . که ظاهرا تنها تفاوت که تو این تصاویر دیده میشه فقط کمبود رزولیشن در نسخه PS3 هست که در روزلیشن 720*1024 اجرا میشه :

360

PS3

360

PS3

این عکس ها ماتی نسخه PS3 رو به وضوح نشون میده ... (بدلیل پایین بدون رزولشن و..)
به جز این تفاوت اگر تفاوتی دیدید بدونید 100% فیک هست مثل دیر لود شدن تکسچرها و...

با توجه به عکسهای بالا نورپردازیه PS3 بهتره. اگه عکسها Fake نباشه و بدون دستکاریباشه نسخه PS3 سر تر از 360 هست.

خـــــــوبـــــــی مســــــــتــــــــتشار..!!؟

وحید جان کل دنیا دارن میبینن و میگن نسخه 360 بهتر مخصوصا تو رزولیشن بعد تو الان کدوم عکس رو داری می بینی..:-/

خـــــــوبـــــــی مســــــــتــــــــتشار..!!؟

وحید جان کل دنیا دارن میبینن و میگن نسخه 360 بهتر مخصوصا تو رزولیشن بعد تو الان کدوم عکس رو داری می بینی..:-/
والله آخرین گیج بازی سال 89 دامن گیر من شد، :d
خواشتم بگم 360 بهتره گفتم PS3
چون نسخه PS3 رزولوشن کمتری داره، نسبت به نسخه 360 کیفیت پایی تری داره، ولی من تو یه چیز موندم: چرا Crytek هی میگه هر دو نسخه از نظر کیفیت یکسان هستن؟

والله آخرین گیج بازی سال 89 دامن گیر من شد، :d
خواشتم بگم 360 بهتره گفتم PS3
چون نسخه PS3 رزولوشن کمتری داره، نسبت به نسخه 360 کیفیت پایی تری داره، ولیب منم تو یه چیز موندم: چرا Crytek هی میگه هر دو نسخه از نظر کیفیت یکسان هستن؟

این ضرب المثل هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه رو ایندفعه اینجوری بخون :
هیچ بقالی نمیگه این یدونه ماست من ترشه میگه همشون شیرینه :d (ضرب المثل من درآوردی و حال کردی ) :d

این ضرب المثل هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه رو ایندفعه اینجوری بخون :
هیچ بقالی نمیگه این یدونه ماست من ترشه میگه همشون شیرینه :d (ضرب المثل من درآوردی و حال کردی ) :d
ایندفعه رسما ماست Crytek داره رو PS3 ترش میشه، هر چند رو PC بدجوری شیرین و دلچسب هست :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or