اظهارات Crytek در مورد نسخه ی PS3 بازی Crysis 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
crysis2-multiplayer.jpg

تهیه کننده ی اجرایی بازی Crysis 2 یعنی آقای Nathan Camarillo طبق مصاحبه ای که با US PS Blog داشته اظهار داشته است که اگر در کنار هم قرار دادن دو نسخه ی PS3 و 360 در بازی Crysis 2 پافشاری می کنید و به این موضوع چسبیده اید هیچ تقاوت معنی داری بین دو نسخه وجود ندارد و من در این رابطه شما رو به مبارزه دعوت می کنم!!

با توجه مقاله ای که IGN نوشته است و در آن گفته شده است که نسخه ی PS3 بازی خیلی خوب به نظر نمی رسد در این رابطه Carmaillo گقته است که من اصلا هیچ تفاوتی بین دو نسخه PS3 و 360 نمی بینم.
Soruce

مرسي نظــــــــــــــر !! =))

دوست عزيز شما تو گوشات پنبه بذار صداش رو نشنوي ! يه وقت هم سراغش نري برا بازي. هيچي جز گرافيك نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو سه خط ديگه علامت تعجب هم داشت !
اتفاقا من با بعضی از قسمت های حرف های دوستمون موافقم :|

اتفاقا من با بعضی از قسمت های حرف های دوستمون موافقم :|
با باگ و افت فريم و كمبود هيجانش؟
افت فريم كه نداره ! با توجه به سيستم هاي به روز !
باگ كه نسخه ي اصليش بعيده داشته باشه !!! و البته بازي بي باگ هنوز به وجود نيومده تا به اين قرن !!
هيجان هم كه قربونش برم ! :d

• Like
Reactions: m0jtaba and A-L-I
مرسي نظــــــــــــــر !! =))

دوست عزيز شما تو گوشات پنبه بذار صداش رو نشنوي ! يه وقت هم سراغش نري برا بازي. هيچي جز گرافيك نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو سه خط ديگه علامت تعجب هم داشت !

اتفاقا دیروز تمومش کردم که دارم دربارش نظر میدم.خوب بگو بجز گرافیک چی داشت؟میخوای برات عکس و فیلم از باگهای بازی بزارم بعد علامت تعجب های بالای سرت به توان بینهایت برسه!!
اونایی که میگن هیجان داره باید بگم فقط بعضی قسمتها اونم مثلا وقتی میخای نمیدونم از پل بیفتی یا یک دمو نشون میده هیجان داره.دلمون خوش بود مث Crysis 1 مثلا با یک غول بزرگ بجنگیم.بازی اینکه غیب شو ،برو اون حیونات رو بکش و ماموریت رو کامل کن.غیر از اینه؟؟؟
دوستانی که میگن باگ تو همه بازیها هست باید بگم شرکتی که ادعا میکنه که نباید باگ داشته باشه بازیش.حالا شما باگهای Crysis 2 رو برو با باگهای COD:MW مقایسه کن(من که تو MW یادم نیست باگ دیده باشم)
کوروش افت فریم تو بازی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعآ نمیخواین این بحث رو تموم کنید ؟! 7 صفحه ــس دارین برای همدیگه عکس میزارین که کَل ِ همدیگرو بخوابونین ! چه فایده ای داره حالا ؟ :دی اصلآ گیریم تو 360 بهتره یا رو PS3 ! چه فرقی به حال منو شما میکنه ؟! برید بازی کنید حالشو ببرید باو :دی

من فقط یه سوال دارم:

دوستانی که میگن باگ تو همه بازیها هست باید بگم شرکتی که ادعا میکنه که نباید باگ داشته باشه بازیش.
کرایتک کی گفته بازی به هیچ عنوان هیچ باگی توش نیست ؟! میشه واسه این خبرت منبع بدی ؟!

واقعآ نمیخواین این بحث رو تموم کنید ؟! 7 صفحه ــس دارین برای همدیگه عکس میزارین که کَل ِ همدیگرو بخوابونین ! چه فایده ای داره حالا ؟ :دی اصلآ گیریم تو 360 بهتره یا رو PS3 ! چه فرقی به حال منو شما میکنه ؟! برید بازی کنید حالشو ببرید باو :دی

من فقط یه سوال دارم:

کرایتک کی گفته بازی به هیچ عنوان هیچ باگی توش نیست ؟! میشه واسه این خبرت منبع بدی ؟!
با جمله اولت موافقم
درباره جمله دومت:شما جمله من رو درست نخوندی.منظور حرف من این بود که کرایتک که به موتور جدیدش خیلی مینازه زشته یک همچین باگهایی داشته باشه بازیش.اما انصافا موتور خوبی داره برای بازیسازی

درباره جمله دومت:شما جمله من رو درست نخوندی.منظور حرف من این بود که کرایتک که به موتور جدیدش خیلی مینازه زشته یک همچین باگهایی داشته باشه بازیش.اما انصافا موتور خوبی داره برای بازیسازی

کلآ هیچ شرکتی اینقدر احمق نیست که بیاد ادعا کنه که عنوان من بدون کوچکترین نقصی وارد بازار میشه ! اگر روزی همچین چیزی انجام بشه، اون موقع هست که روند صعودی این صنعت زیر سوال میره و متوقف میشه !

موتور کرایتک هم با توجه به بقیه ی موتورها و کارایی هاشون، یک سر و گردن بالاتر هست و امیدوارم همه ام اینو قبول داشته باشن. البته ممکنه بعضیا بگن که Unreal Engine 3 میتونه باهاش رقابت کنه که دیگه این برمیگرده به نظر شخصی هرکسی !

حالا شما باگهای Crysis 2 رو برو با باگهای COD:MW مقایسه کن
داداش ژیان رو با بنز مقایسه میکنی؟
منظورت همون بازی هست که حتی دود توی بازی هم 2 بعدی بود.:))

داداش ژیان رو با بنز مقایسه میکنی؟
منظورت همون بازی هست که حتی دود توی بازی هم 2 بعدی بود.:))
حالا که کرایسیس اومده، COD: MW شد ژیان ! تا قبل از اینکه کرایسیس بیاد، عاشقانِ سینه چاک ِ COD، این بازی رو از همه ی بازیهای FPS ِ دنیا بیشتر قبول داشتند ولی الان شده مقایسه ی بنز با ژیان !

اتفاقا دیروز تمومش کردم که دارم دربارش نظر میدم.خوب بگو بجز گرافیک چی داشت؟میخوای برات عکس و فیلم از باگهای بازی بزارم بعد علامت تعجب های بالای سرت به توان بینهایت برسه!!
اونایی که میگن هیجان داره باید بگم فقط بعضی قسمتها اونم مثلا وقتی میخای نمیدونم از پل بیفتی یا یک دمو نشون میده هیجان داره.دلمون خوش بود مث Crysis 1 مثلا با یک غول بزرگ بجنگیم.بازی اینکه غیب شو ،برو اون حیونات رو بکش و ماموریت رو کامل کن.غیر از اینه؟؟؟
دوستانی که میگن باگ تو همه بازیها هست باید بگم شرکتی که ادعا میکنه که نباید باگ داشته باشه بازیش.حالا شما باگهای Crysis 2 رو برو با باگهای COD:MW مقایسه کن(من که تو MW یادم نیست باگ دیده باشم)
کوروش افت فریم تو بازی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اقا من معذرت ميخوام در مورد افت فريم و غيره !
من نميدونستم شما نسخه ي مد نظرت نسخه ي كنسول هست :):x
در مورد هيجانش به نظرم كافي باشه !!
چون بازي افت و خيز زياد داره و مثل شماره يكش نيست كه بتوني از لاي درختا و تو جنگل فرار كني و در بري !
تمت در كل بازي به نظرم يه چيزي بين اكشن و مخفي كاري هست، بايد اينطوري باشه

مادرن وارفر يارو رو رو جعبه بود ميكشتي همون رو هوا ميموند، نميوفتاد زمين :d

من توی این بحث ها شرکت نمیکنم اما من باب باگ های MW1 . این بازی خدای باگ های بازی هاست.
توی دو مرحله از این بازی در حالت چند نفره چنان باگ هایی دیده میشه که تا به حال در طول تاریخ چنین باگهایی دیده نشده!!

این الان روی یه بالکونه که در سازندگان به فکرشون هم نمیرسیده که کسی میتونه بره اونجا و طراحی نکردن دیوارهای داخل بالکون رو!!
103514866-4.jpg
جنازه ای که کشته شده و پرواز کرده .
95978020-4.jpg
من و یه بنده خدای دیگه در منطقه ای کاملاً بیرون از مپ بازی !!!! دنیای ناشناخته ی MW1
95978105-4.jpg
این هم یه نمونه دیگه وسط صحرایی بی پایان!!!
95977798-4.jpg
مکانی زیر مپی که بقیه مشغول بازی بودند!!!
95300168-4.jpg
باقی رو هم ببینید...
95261618-4.jpg
و این هم آخر باگ. نزدیک به 1000 کیلومتر Under the Ground !!!! اون نقطه ی ریزی که توی عکسه مپ بازیه!!!
95300348-4.jpg
تصاویری که خودم گرفتم... حالا این همه گیمر ببین چه باگهایی از این بازی بیرون کشیده باشن!!! البته خیلی زیاد عکس داشتم همینا کافیه!

حالا که کرایسیس اومده، COD: MW شد ژیان ! تا قبل از اینکه کرایسیس بیاد، عاشقانِ سینه چاک ِ COD، این بازی رو از همه ی بازیهای FPS ِ دنیا بیشتر قبول داشتند ولی الان شده مقایسه ی بنز با ژیان !
lمن از همون اول هم میگفتم که cod خاله بازی هست اصلا به درد بازی کردن نمیخوره
بعدشم منظور من گرافیک بازی ها بود .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or