اظهارات یک تروریست : بازی MW2 همه چی را به من اموخت .!!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
brievik_110722_mj_main.jpg

تصویر تروریست Anders Behring Breivik

دیروز متاسفانه در شهر اُسلو کشور نروژ اتفاق ناگواری رخ داد ، عکسی که در بالا مشاهده میکنید متعلق است به تروریست Anders Behring که در یک عملیات خونین بیش از 90 نفر را باتفنگ به قتل رساند و در یک بمب گذاری در یک ساختمان دولتی باعث مرگ بیش از 8 نفر غیر نظامی شد .
دلیل این حمله از سوی این مرد 32 ساله ، مسائل ضد مذهبی عنوان شده است، Anders Behring همچنین در مورد چگونگی این عملیات سخنان عجیبی را بیان کرد :
وی بعد از دستگیری اعلام کرد تمام اموختهای رزمی و مهارتی خود را از بازی معروف Modern Warfare 2 یاد گرفته است ، و افزود بازی MW2 یک شبیه ساز عالی برای عملیات جنگی واقعی میباشد . سخنان وی به شرح زیر است :

بازی Modern Warfare 2 را خریداری کردم ، و میتوانم بگویم این بازی یکی از بهترین بازیهای شبیه سازی شده نظامی میباشد که من دیده ام . و بخش چند نفره بازی بسیار عالی بود و خیلی چیزها از این شبیه ساز اموختم ، و با این اموزشها توانستم این عملیات را انجام دهم . وی همچنین اذعان کرد عاشق بازی World of Warcraft بوده است و به غیر از اینها نیز بازیهای دیگری چون Fallout 3, BioShock 2 و Dragon Age: Origins را نیز بازی کرده است .

آخرین ویرایش:
بعد اون موقع که هر ناآرامی رو ربطش می دادن به مسلمون های بدبخت و مظلوم هیچ کسی نبود بگه اون زن یا مرده مسلمون قبل از این که پیرو یه دین باشه آدمه !

الآن اگه طرف مسلمون بود تاریخه خروجه یانکی های ناتو 4-5 سال تمدید شده بود تو افغانستان ! غیر از اینه ؟:-/
از بس این طالبان اینا آدم کشتن هر چی‌ می‌شه میگن مسلمونه طرف خوب. تو متن خبر نوشته ضد دین. نروژ خودش کشور ضد دینی هست. چرا اومده اینطوری کرده جای سوال هست.:d
یهودی بوده یا نبوده/مسلمون بوده با نبوده/مذهبی بوده یا نبوده/اتئیست بوده یا نبوده/
اینا به نظر من مهم نیست.انسان که بوده!حالا اینطوری شده.

COD اونقدرها هم واقعا تاثیر گذار نیست.یعنی اینقدر که بری چندین نفر بکشی؟(اگر هم کسی بهش تیر میزد میرفت یه گوشه میشست تا دوباره خونش پر شه-اگر هم میمرد منتظر بود RESPAWN شه!)
درکل من مخالف این نظر هستم که فلان بازی مخصوصا COD که اونطورها هم شبیه ساز نیست،اینطوری یه نفر رو آماده کشتار کنه.
حالا سلاحش چی بوده؟m249-M60- و....کسی میدونه؟
ایشون بیشترHardcore search and destory بازی میکردن که از این مشکلا نداشته باشن:d
بریم برج میلاد رو بیاریم پایین با رفقا!:d:d

این شخص فکر کنم اجیر شده EA هست :d قبلا که به اون قطاره گیر دادن ( می گفتن برای حادثه لندن هست و اینا ) حالا هم این قضیه !!! اکتی رو نکشن دادگاه خیلی ـه :d ولی دور از شوخی اگه به جنبه مثبت قضیه هم نگاه کنیم می تونه یه جور تبلیغ برای mw3 باشه !! شاید خیلی از طرفدار های خشونت براشون این خبر جالب باشه !!!

• Like
Reactions: ARN31
جالبه یارو زده این همه آدم کشته اونوقت تو بازجویی ازش پرسیدن کدوم بازی های کامپیوتری رو دوست داری و بازی میکنی:d. نشستن بحث های فنی راجع به بازی های کامپیوتری میکنن.
این که بازی ای مثل modern warfare بازیه خشنی هست شکی نیست ولی حرفش دیگه خیلی مسخرس که میگه از روی این بازی الهام گرفتم واسه ی ترور. کلا یه جوری همه فوکوس کردن رو cod. فروش این بازیم شده بلای جونش. اصلا بازی هایی مثل BF و COD شبیه ساز جنگ نیستن که. باز اگه میگفت arma یا ofp یه چیزی.
باید بشینیم ببینیم تا انتشار بازی mw3 دیگه میخوان چه بامبولی در بیارن که این بازی اینقدر نفروشه.

:| :| :| :|

اخه COD هم که دیگه در اون حد خشونت نداره یک! اگه طرف بازی هایی مثل Gears Of War و Doom و اینا بازی میکرده الان باید میرفت با اره برقی تو دل مردم؟! دوم این که COD کجاش شبیه سازه!!! این حرفش واقعا مسخره بود!

طرف فقط زده آبروی هر چی گیمر را برده :|

فقط به ضرر ما تموم میشه! کافیه این خبر یه جا پخش شه پدر مادر ها بفهمن از فردا ...... :|

این شخص فکر کنم اجیر شده EA هست :d قبلا که به اون قطاره گیر دادن ( می گفتن برای حادثه لندن هست و اینا ) حالا هم این قضیه !!! اکتی رو نکشن دادگاه خیلی ـه :d ولی دور از شوخی اگه به جنبه مثبت قضیه هم نگاه کنیم می تونه یه جور تبلیغ برای mw3 باشه !! شاید خیلی از طرفدار های خشونت براشون این خبر جالب باشه !!!

دقیقا منم میخواستم همینو بگم دمت گرم :دی

• Like
Reactions: .:Pouria:.
چیزی که مهم و قابل توجه هست و جای سوال این هست که ایا واقعا یک بازی روی یک نفر به این شکل تاثیر گذاشته !!!!!!!!!!!!!!:|

جالبه یارو زده این همه آدم کشته اونوقت تو بازجویی ازش پرسیدن کدوم بازی های کامپیوتری رو دوست داری و بازی میکنی:d.

چیزی که مهم و قابل توجه هست و جای سوال این هست که ایا واقعا یک بازی روی یک نفر به این شکل تاثیر گذاشته !!!!!!!!!!!!!!:|

نه این طوری نیستش.

بعد از این که گرفتندش همه جوره ازش بازجویی شده و فکر می کنم علایقش (شامل بازی های ذکر شده) و سریال های دکستر و True Blood رو هم اگه اطلاعات بعضی خبرگزاری ها درست باشه از روی فیس بوکش در آوردند و بعد توی بازجویی ها بیشتر ازش حرف کشیدند.

در ضمن شکل کاری که کرده دقیقا عین صحنه های MW2 بوده. پست 45 رو بخونید کاملا توضیح دادم.

آخه CoD چیکارش به شبیه ساز ِ جنگ خداوکیل ؟ :دی حداقل میگفتا من Arma II بازی کردم یا رفتم Flashpoint بازی کردم ! آخه الله اکبر CoD یه پا فیلم هندی هست :دی

MW2 ؟ شبیه ساز عالی ؟ یحتمل زیر شکجه های سنگیی بوده که اینو گفته ...

نه.اتفاقا به فروش mw3 کمک میکنه(از نظر مردمی) بعید میدونم جایی به این خاطر ممنوع شه فراموش نکنید اکتی یه چاه نفته و میتونه رشوه های تپل مپلی به عوامل اجرایی مخالف بده اینم خودش یه هایپه خوبه.

کار این مردک دیوانه که هیچی , اگه 2012 هم بشه فروش MW3 شاید بیشتر بشه اما کمتر نمیشه ! :d
ولی خداییش مرحله ی روسیه خیلی بدآموزی داشت ...
چه عجب یکی فهمید MW چقدر به جنگ واقعی نزدیکه ... خاک بر سرش که این همه آدمو کشت اما معلومه میتونست یه گیمر فوق حرفه ای بشه !

خوبه کیل استریک اینا نداشته وگرنه با Nuke کل اسلو و نروژ که سهله ، کل اسکاندیناوی رو از صفحه روزگار محو می کرد اونوقت دیگه سوئد و DICE ـی نبود که BF3 رو تحویلمون بده :d

• Like
Reactions: Muse
اصلا از کجا معلوم که طرف fan سرسخت battlefield نبوده و می خواسته فروش MW3 رو بیاره پایین ؟؟:))
راستی از این به بعد می شه فروش بازی های شبیه ساز خلبانی رو هم ممنوع کرد!! چون اونها می توانند فاجعه ی دیگری مثل 11 سپتامبر بوجود بیارند :>

چه عجب یه تروریست غیر مسلمون هم دیدیم....((دوستان بتون بر نخوره چون اکثر تروریست ها مسلمون های افراطی هستن))

به نظر من EA به این Anders Behring پول داده که همه ی این آدمارو بکشه که مهبوبیت MV3 کم بشه یا جلوی فروشش رو بگیرن که BF3 از MV3 بیشتر فروش کنه!!!!!!=)) =)) =))
این EA دست به چه کارایی که نمیزنه!!!!!!!!=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
ولی بازم BF3 نمیتونه از MV3 بیشتر فروش کنه حتی اگه تمام طرفدار های MV3 رو تو تمام دنیا بکشه!!!!!!!!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or