اظهارات یک تروریست : بازی MW2 همه چی را به من اموخت .!!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
brievik_110722_mj_main.jpg

تصویر تروریست Anders Behring Breivik

دیروز متاسفانه در شهر اُسلو کشور نروژ اتفاق ناگواری رخ داد ، عکسی که در بالا مشاهده میکنید متعلق است به تروریست Anders Behring که در یک عملیات خونین بیش از 90 نفر را باتفنگ به قتل رساند و در یک بمب گذاری در یک ساختمان دولتی باعث مرگ بیش از 8 نفر غیر نظامی شد .
دلیل این حمله از سوی این مرد 32 ساله ، مسائل ضد مذهبی عنوان شده است، Anders Behring همچنین در مورد چگونگی این عملیات سخنان عجیبی را بیان کرد :
وی بعد از دستگیری اعلام کرد تمام اموختهای رزمی و مهارتی خود را از بازی معروف Modern Warfare 2 یاد گرفته است ، و افزود بازی MW2 یک شبیه ساز عالی برای عملیات جنگی واقعی میباشد . سخنان وی به شرح زیر است :

بازی Modern Warfare 2 را خریداری کردم ، و میتوانم بگویم این بازی یکی از بهترین بازیهای شبیه سازی شده نظامی میباشد که من دیده ام . و بخش چند نفره بازی بسیار عالی بود و خیلی چیزها از این شبیه ساز اموختم ، و با این اموزشها توانستم این عملیات را انجام دهم . وی همچنین اذعان کرد عاشق بازی World of Warcraft بوده است و به غیر از اینها نیز بازیهای دیگری چون Fallout 3, BioShock 2 و Dragon Age: Origins را نیز بازی کرده است .

آخرین ویرایش:
یا خدا بدترین قتل عامه تاریخه این مملکت بوده تا الان
نروژی که سالی یه بارم کسیو نمیکشن الان همه از ترس دارن میمیرن
فاتحه MW3 هم که خونده شد بدجوری ....والدینه بسیار منطقی و ترسو اروپا ببین چجوری نذارن این بازیو بخرن بچه ها و هممونم میدونیم که اکثره گیمرای MW بچه ان و طبقه آماره یوتیوب از 13 ساله به اینور ماشالله همه حرفه ای دنبال میکنند این بازیو دیگه با این وضعیت فروش کنه شاهکاره...:d
بهونم که دسته فن های این بازی اومد دیگه
الان برای خیلیا ایشون قهرمان ملی تشزیف دارن :d

در مورد اموختن که کاملا باهاش موافقم:d

ولی خداییش دمه خودمون گرم که چقدر با جنبه هستیم

پ.ن:شایدم امکاناتش رو نداریم:d

دیگه بهونه هم واسه اکتیوژن جور شد foorooshکاملا درست میگه بازی کم فروخت میندازن تخسیر ایشون :d

این اقای با شخصیت و محترم حالا سلاحش چی بوده؟:dنکنه سلاحشم از اون قسمت قتل عام تو فرودگاه الهام گرفته؟!
دراگون ایج هم زد تو فروشش دیگه 1 نسخه هم نمیفروشه همچنین بایوشک عجب روزگاری شده...:d

وارکرافت هم اضاف شد بدبخت بلیزارد برشکست میشه:d
wow هم درامدش میره توجیب اکتی اکتی گناهی دلم سوخت واسشون=((

اخه یکی نیست به اکتی بگه چرا همچین بازی میسازی که این بچه خوشگلا بزنه به سرشون و کارهای بد بد بکنند ! معلوم نیست ریگی از کدوم بازی الهام گرفته فکر کنم manhunt بود :d

این چرندیات رو رقیب های mv3 درست کردن. زیاد جدی نگیرید. :)) از این چیزا زیاد گفته میشه قبلا هم گفته شده یه نفر یکی رو به قتل رسنده و مصوبش بازی GTA بوده. یارو فن BF3 بوده.:))

بی جنبه ای بوده:دی
اینجوری باشه که من کل شماره های call of duty رو بازی کردم باید برم کل آمریکا رو بترکونم که:دیb-)

البته داستان بمب گذاریش خیلی جالبه طرف یه مزرعه کار میکرده و اونجا کود شیمیایی نیترات آمونیوم بیرون اورده

وی همچنین اذعان کرد عاشق بازی World of Warcraft بوده است و به غیر از اینها نیز بازیهای دیگری چون Fallout 3, BioShock 2 و Dragon Age: Origins را نیز بازی کرده است .

یارو زده 90 نفر رو کشته بعد داره در باره ی بازی هایی که کرده حرف می زنه!!!!

این اقای با شخصیت و محترم حالا سلاحش چی بوده؟:dنکنه سلاحشم از اون قسمت قتل عام تو فرودگاه الهام گرفته؟!

=))=))
همش تقصیر این الهامه:d

فردا نیان در اکتیوژن رو تخته کنن ؟ :دی مدرن وارفر 2 باعث این همه کشتار شد دیگه فکر کنم هرکی 3 رو بازی کنه بخواد کودتا کنه :-?
باور کن احتمالش هم هست
از ميليون ها نفر ادمي كه بازي كردن يكي هم شده شبيه اين !!
دليل بر وارد شدن خدشه به يك گيم نيست
مشکل اینجاست که این یکی برای اون همه ادم بسته با این کارش :|:|

Andrew-modern-warfare-2-.png

البته ایشون بعد از کشتار فجیع اعلام کردن که لگ و dly داشتن و باعث شده درست هدشات نکنن :d
این اقای با شخصیت و محترم حالا سلاحش چی بوده؟نکنه سلاحشم از اون قسمت قتل عام تو فرودگاه الهام گرفته؟!
ایشون از کمبود سلاح کمی نالیده و گفته شانس من هیچ کدوم از دشمنام سلاح نداشتن که از رو جنازشون بردارم :d
بعدشم گفته شرطی 1 به 90 :d

خوبه دیگه والا ، احتمالا از فردا غذا سوزوندن !! طلاق گرفتن زن ، شوهر !! تجدید شدن و ........ رو هم به Sims ربط میدن !!!!
شایدم طرف بزنه خونه های مردم منفجر کنه بگه BF3 تخریب پذیریش عالی بود ....!!!

کلاً حال میکنم تو تمام زمینه ها این بازی های رایانه ایی استفاده داره :d

باور کن احتمالش هم هست

مشکل اینجاست که این یکی برای اون همه ادم بسته با این کارش :|:|
خب مسخره ترین بهانه برای یه آدمکش وحشی که تمام افکارش الهام گرفته از چرندیات افراط گرایانه ی مذه بی خودش هست اینه که بگه بازی کامپیوتری کردم یاد گرفتم چجوری آدم بکشم!!
اصلا توی کشور پولداری مثل نروژ مگه کسی هم هست که اینا رو بازی نکرده باشه یا حداقل اسمشونو نشناسه؟؟

این موضوع اصلا تو رسانه ها به اون صورت مطرح نشده که از عنوانه تاپیک بر میاد الآن داشتم اخباره ZDF ـو می دیدم خبری از آب و تاب دادنشون رو این موضوع نبود ! یعنی گفتن و سریع رد شدن چون غیر از MW2 چیزای دیگه هم که اون جوری هیجان زا نیستن هم زده { Bioshock 2 } موضوع داغش این بوده که خدا رو شکر مسلمون نبوده که همین وجهه ی مسلمون ها رو وحشتناک تو اروپا بهتر کرده !! و در ضمن راست گرای شدیدا افراطی بوده که ریششون هنوز پا برجاست و در نهایت همکار و دستیارم نداشته فقط خدا کنه یهودی بودنشم ثابت شه که دیگه نور علی نور !!>:)
در ضمن یادتون نره سریه CoD یه بازی سفارشیه ارتش آمریکاست پس شوخی شوخی با چیزم شوخی ؟!:d
این دوستمون ( فرهاد ) هم که خِبره شده تو تیتر زدن های جنجالی ! تیتر هایی که پر بیننده بودنه تاپیکو با توجه به شناختی که از روحیه ی اعضا داره تضمین می کنه !:|
منم فن bf3 شدم،این بازی خیلی مهربونه و هیشکی رو نمیکشه. جونمی جون>:d<
آقا به خدا الآن بعضی ها فکر می کنن جدی گفتی و بحثه BF3 Vs MW3 رو مزیّن می کنن به این تاپیک هااا !!

آخرین ویرایش:
منم فن bf3 شدم،این بازی خیلی مهربونه و هیشکی رو نمیکشه. جونمی جون>:d<

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or