اطلاعات و تصاویر Move shooter

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
gun.jpg

چه احساسی دارید هنگامی که در حال بازی کردن با Playstation Move ، یک اسلحه ی پلاستیکی را نیز در دست خود داشته باشید و از آن هم استفاده کنید ؟
طبق گزارشاتی که پیشتر اعلام شده بود ، سونی نقشه هایی برای عرضه ی یک ضمیمه همراه با Move داشته که Move به صورت افقی در آن قرار می گیرد و به شما این حس را می دهد که یک اسلحه ی واقعی در دست گرفته اید .
ماشه ی این اسلحه با فشار دادن دکمه ی T قفل می شود .
Move shooter در پاییز امسال و به قیمت 19.99$ عرضه خواهد شد .

که Xbox Guide Button ، Keyboard 360 ، Achievements و خیلی موارد دیگه رو "کپی" کرد؟
همونطور کهWiimote رو "کپی" کرد!؟ و نانچاک رو بدون تغییر با رنگ مشکی تولید کرد؟
مایکروسافت هم از نینتندو ایده گرفت ولی حداقل یه چیزی تولید کرد که تا حالا نبوده!
حالا گیریم کینکت رو دزدیده از Wii که نمی فهمم کجاش دزدیه (حداقل میشه گفت آواتارشو از Mii تقلید کرده)
چی رو از سونی تقلید کرده؟
بابا تعصب حدی داره ، هرکسی که سکوت اختیار کنه ، حتما به این معنی نیست که قدرت تکلم نداره!
مثلا به نظر شما سونی نباید تروفی رو قرار میداد؟! الان شما تروفی رو تقلیدی از اچیومنت میدونی؟!
در مورد move هم که وقتی در مورد کاراییش چزیزی نمیدونی و اون رو از wii تقلید میدونی من چی بگم؟!!!!!!!!!!!!!!
در کل خوش باش..که سونی کلا تاسیس کمپانیش رو هم از ماکروسافت تقلید کرده!!!!

خدا سایه ی نینتندو رو از سر سونی کم نکنه!!!:d
تقلیدی که بهینه سازی همراهش باشه بده؟ :)
مگه همیشه باید یه چیز جدید به وجود آورد؟
با همین تقلید ها و بهینه سازیهاس که علم پیشرفت میکنه دیگه
فقط عادت کردیم همه چیزو مسخره کنیم بعد انتظار پیشرفتم داریم

من نمیدونم چرا وقتی یه عده اسم سونی که میاد میخوان همیشه بیان بگن ... . شده یه بار فکر کنی چی به شما میرسه ؟

من اعصابم خورد میشه که انقدر راحت واقعیت رو بعضی ها وارونه جلوه میدن.برای این که بگن چیزی که خوششون میاد از همه سر تر هستش .

اما جالب این جاست که همه این ها به اولین کنسول بر میگرده . و پیشرفت تکنولوژی در این صنعت .

مثلا به نظر شما سونی نباید تروفی رو قرار میداد؟! الان شما تروفی رو تقلیدی از اچیومنت میدونی؟!
در مورد move هم که وقتی در مورد کاراییش چزیزی نمیدونی و اون رو از wii تقلید میدونی من چی بگم؟!!!!!!!!!!!!!!
در کل خوش باش..که سونی کلا تاسیس کمپانیش رو هم از ماکروسافت تقلید کرده!!!!

عزیز این ها تازه از این نسل شروع به بازی کردن #:-s خدا بخیر کنه با این جک های که میگن .

دورانی که سونی امد و با 3 کنسول اون دوران رو با مغز کوبید تو دیوار و دنیای بازی کنسولی رو به این حد رسوند همش تقلید بوده از ماکروسافت نمیدونستی .:d

تازه اگه نمیدونی بدون تحول صنعت گیم بعد از پیدایش360بود با بازی ... . کم مونده یه عده بگن تحول دنیای گیم هم بعد PS1 نبوده که صنعت گیم کنسولی رو از 2 بعدی به 3 بعدی رسوند که بعدشم الان 3D رو به این صنعت کنسولی وارد کرد(تازه چرخه 16 بیتی رو به 32 بیتی انتقال نداده تو کنسول ها ) بلکه پیدایش 360 بوده .

دوستان لطفا با این جک ها مارو بیشتر شاد نکنید چون دلم درد گرفت از این همه خندیدن . اگه من هم بخوام پیشرفت صنعت گیم رو بعد PS1 شرح بدم و بگیم پیشرفت دادنش رو به عنوان تقلید بنامم برای 360 میشه یه رمان نوشت حتی برای XBOX 1 .

بعدشم چون یه شرکت امده تکنولوژی یه شرکت رو پیشرفت داده و بهتر از خود شرکته کار میکنه رو تقلید بنامیم باید تو دوران چرخ سنگی گیر میکردیم .#:-s خدا بخیر کنه اگه شما میخواستین بوجود بیارین چیزی رو وگرنه بعد مرگتون هم میگفتین چون چرخ گرده و من سنگ گرد رو به عنوان چرخ اولین بار استفاده کردم غلط کردی ساختی بدش من .

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا وقتی یه عده اسم سونی که میاد میخوان همیشه بیان بگن ... . شده یه بار فکر کنی چی به شما میرسه ؟

من اعصابم خورد میشه که انقدر راحت واقعیت رو بعضی ها وارونه جلوه میدن.برای این که بگن چیزی که خوششون میاد از همه سر تر هستش .

اما جالب این جاست که همه این ها به اولین کنسول بر میگرده . و پیشرفت تکنولوژی در این صنعت .

عزیز این ها تازه از این نسل شروع به بازی کردن #:-s خدا بخیر کنه با این جک های که میگن .

دورانی که سونی امد و با 3 کنسول اون دوران رو با مغز کوبید تو دیوار و دنیای بازی کنسولی رو به این حد رسوند همش تقلید بوده از ماکروسافت نمیدونستی .:d

تازه اگه نمیدونی بدون تحول صنعت گیم بعد از پیدایش360بود با بازی ... . کم مونده یه عده بگن تحول دنیای گیم هم بعد PS1 نبوده که صنعت گیم کنسولی رو از 2 بعدی به 3 بعدی رسوند که بعدشم الان 3D رو به این صنعت کنسولی وارد کرد(تازه چرخه 16 بیتی رو به 32 بیتی انتقال نداده تو کنسول ها ) بلکه پیدایش 360 بوده .

دوستان لطفا با این جک ها مارو بیشتر شاد نکنید چون دلم درد گرفت از این همه خندیدن . اگه من هم بخوام پیشرفت صنعت گیم رو بعد PS1 شرح بدم و بگیم پیشرفت دادنش رو به عنوان تقلید بنامم برای 360 میشه یه رمان نوشت حتی برای XBOX 1 .

بعدشم چون یه شرکت امده تکنولوژی یه شرکت رو پیشرفت داده و بهتر از خود شرکته کار میکنه رو تقلید بنامیم باید تو دوران چرخ سنگی گیر میکردیم .#:-s خدا بخیر کنه اگه شما میخواستین بوجود بیارین چیزی رو وگرنه بعد مرگتون هم میگفتین چون چرخ گرده و من سنگ گرد رو به عنوان چرخ اولین بار استفاده کردم غلط کردی ساختی بدش من .

كاملا باهات موافقم اصلا دىسک نورى رو روى کنسول ps1 جا انداخت خوب پس ماکرو خىلى تقلىد کاره دىگه!

2D به 3D در هر صورت اگه PS1 هم نبود اتفاق می افتاد در ضمن شما می شه فرق هایی که Achievement ها با Trophy ها و Wii motion plus با PS Move داره رو برای من بگین؟ link نمی خوام خودتون خلاصه بگین من نمی گم تقلید بده ولی دیکه شما می گین Microsoft از Sony تقلید کرده؟؟؟ حتی دسته ی Xbox که جای دکمه هاش مثل PS هست (تقلید Microsoft از Sony) به خاطر کارایی خیلی زیاد پدال مانند بودن Trigger ها(توی PS می شه R1 و R2) توسط Sony توی PS3 استفاده شده.

آخرین ویرایش:
ببخشید ( یی ) شما نقطه نداره . چرا ؟

چون با موباىل پست دادم البته موباىل درست نشون مىده حالا مگه فرقى داره خواستم نوآورى کرده باشم از بچه هاى ساىت تقلىد نکرده باشم!
2D به 3D در هر صورت اگه PS1 هم نبود اتفاق می افتاد.

آره خوب اگه به حرف شما بگىرىم اگه ادىسون لامپو اختراع نمى کرد خوب ىکى دىگه اختراع مي کرد!

آخرین ویرایش:
مطمینی اولین کنسول بوده؟ من قبلش سگا داشتم.

البته قبلش هم سگا داشتیم اما مثل آتاری میموند.

عزیز ما دو نوع سگا اصلی که با میکرو میجنگید داشتیم زمان خودش یکی قبل از Ps1 بود که نوار میخورد اون موقع بهش این رو میگفتم :d

یکیش بعد از PS1 که شد 32 بیتی و CD خور و 3 بعدی لینک

2D به 3D در هر صورت اگه PS1 هم نبود اتفاق می افتاد.

بله 3D آخرش وارد این صنعت میشود اما کی شروع کرد وقتی همه هنوز داشتن کنسول 2 بعدی میساختن :-/ همه به پیدایش PS1 دارن میگن دروه تحول صنعت گیم چون از 2بعدی به 3 بعدی از کارتی به CD و از چند نفره در یه اسکرین به شبکه ای و ... رفت صنعت گیم .

نوع دسته ها برای راحتی .
2 تا شوکه رو با ویبریشن و... این ها هم نداشت سونی جا انداخت تازه نوع قرار گرفتن دکمه ها برای راحتی از PS1 بوده .

شما می شه فرق هایی که Achievement ها با Trophy ها

عزیز من ما از قبل روی PS2 حالتی رو داشتیم که نشون میداد شما چقدر بازی کردی و وقتی به یه حدی میرسیدی برای شما امکانات بازی باز میشود اما به صورتی نبود که کلی بازی ها رو در بر بگیره هر بازی برای خودش حالا اگه شما بخوای به همراهش یه مدال هم بدی چنان کار بزرگی نبوده تازه بازم Achievement با Trophy فرق داره فرقش در نوع ش هستش در Achievement شما امتیاز میگیری درTrophy شما مدال درست مثل PS2 یعنی مدال های شما نشون میده چقدر خوب بازی کردی .

Wii motion plus با PS Move داره رو برای من بگین؟.

حتما چون خودم خیلی از این موشن ها خوشم میاد خیلی در موردشون تحقیق میکنم.

موشن نینتندو فقط یه رهگیری ساده هستش یعنی شما فقط اون کنترلر رو تکون بدی یعنی به صورت یک حالت ساده مثل این که شما یه خودکار رو روی ورق تکون بدی نشون میده و دقیق نیستش انقدر البته با PLUS ش یکم دقیق تر شده همون هم اما بازم مشکل داره .

اما برعکس move از ترکیبی از دوربین ps eye با کنترلر موشنی هستش یعنی همون کاری که ps eye میکرده رو با اون کنترلر ترکیب کرده و به یه جستجوی 1 به 1 رسیده و حتی بدن شما رو هم در بازی قرار میده حتی فاصله شما رو از TV تشخیص میده یعنی تصویر رو برای شما میتونه به صورت 3 بعدی قرار بده که شما موشن رو در خود TV هم به حالت دیگه در بیاری .

و کار کردی دقیق و هم همون کاری که PS eye میکرده یعنی موشن بدن رو با رهگیری کنترلر ترکیب که حالت 3 بعدی به شما میده یعنی شما دست خودتون رو پشت خودتون ببری مثل KA هنگ نمیکنه حتی فاصله شما رو مثل KA نشون میده از تصویر .

link نمی خوام خودتون خلاصه بگین من نمی گم تقلید بده ولی دیکه شما می گین Microsoft از Sony تقلید کرده؟؟؟

نه عزیز اون دوستمون پیشرفت صنعت نمیدونه چی هستش چون یه جورای شکلشون مثل هم هستش گفت تقلید منم گفتم پس اگه بخوایم تقلید بگیم خدا سونی رو هم برای جفتشون نگه داره باید میگفتم گفتم ماکورسافت .

حتی دسته ی Xbox که جای دکمه هاش مثل PS هست (تقلید Microsoft از Sony) به خاطر کارایی خیلی زیاد پدال مانند بودن Trigger ها(توی PS می شه R1 و R2) توسط Sony توی PS3 استفاده شده.

منم همین رو میگم به این نمیگن تقلید میگن پیشرفت صنعت گفتم اگه بخوایم بگیم تقلید و پیشرفت نگیم میشه رمان نوشت از کار های که سونی برای این صنعت انجام داده .

آخرین ویرایش:
عزیز کسی این جا نه فن بازی در اورده بلکه داریم صحبت میکنیم اگه به فن بازی بود که هنوز تاپیک های هستش میتونی بری کولر اتمی پیدا کنی .
ولی به نظرم اقای(اسمت رو هم نمیدونم:d) ما به وضوح میتونیم اوج فن بازی رو در پست زیر ببینیم که به شخصه تا حالا این جوری فن بازی ندیده بودم!
:arrowd:

که Xbox Guide Button ، Keyboard 360 ، Achievements و خیلی موارد دیگه رو "کپی" کرد؟
همونطور کهWiimote رو "کپی" کرد!؟ و نانچاک رو بدون تغییر با رنگ مشکی تولید کرد؟
مایکروسافت هم از نینتندو ایده گرفت ولی حداقل یه چیزی تولید کرد که تا حالا نبوده!
حالا گیریم کینکت رو دزدیده از Wii که نمی فهمم کجاش دزدیه (حداقل میشه گفت آواتارشو از Mii تقلید کرده)
چی رو از سونی تقلید کرده؟
بابا تعصب حدی داره ، هرکسی که سکوت اختیار کنه ، حتما به این معنی نیست که قدرت تکلم نداره!

نوع دسته ها برای راحتی .
2 تا شوکه رو با ویبریشن و... این ها هم نداشت سونی جا انداخت تازه نوع قرار گرفتن دکمه ها برای راحتی از PS1 بوده .
ببخشید این چیزی که شما هنوز شوک صداش میکنین آنالوگ یا جوی استیک یا استیک نام داره :|

ولی به نظرم اقای(اسمت رو هم نمیدونم:d) ما به وضوح میتونیم اوج فن بازی رو در پست زیر ببینیم که به شخصه تا حالا این جوری فن بازی ندیده بودم!
:arrowd:​

من به کلیه صحبت های تاپیک گفتم اگه قرار باشه با 1 نفر کل تاپیک رو طرفدار کور بنامیم دیگه واقعا وضع حتی دوستانی که فقط نظرشون رو گفتن هم میشن طرفدار کور .

ببخشید این چیزی که شما هنوز شوک صداش میکنین آنالوگ یا جوی استیک یا استیک نام داره :|

ببخشید الان شما شدین معلم :d

جوی ستیک به خود دسته گفته میشه به کلیش .;)

این یه وسیله جدید نیست! همون PlayStation Move ِ که توی یه محفظه پلاستیکی مانند که شبیه اسلحه هست قرار میگیره ! عکس دوم از سمت راست رو ببینید متوجه میشید.

طراحیش هم مشکلی نداره، انتظار M4 با جزئیات بالا رو نداشته باشید!
نه اخه میدونی چیه بعضیا به یه دلیلی که هنوز کشف نشده یه بوی سوختگی میدن بعد میان نظر بدن حالیشون نمیشه چی دارن میگن
=====
خدا سایه ی نینتندو رو از سر سونی کم نکنه!!!:d
خب الان که چی؟:neutral::neutral::neutral:
داره بیشتر و بیشتر شبیه wii remote میشه..:d
:-@:-@:-@
=======
2D به 3D در هر صورت اگه PS1 هم نبود اتفاق می افتاد در ضمن شما می شه فرق هایی که Achievement ها با Trophy ها و Wii motion plus با PS Move داره رو برای من بگین؟ link نمی خوام خودتون خلاصه بگین من نمی گم تقلید بده ولی دیکه شما می گین Microsoft از Sony تقلید کرده؟؟؟ حتی دسته ی Xbox که جای دکمه هاش مثل PS هست (تقلید Microsoft از Sony) به خاطر کارایی خیلی زیاد پدال مانند بودن Trigger ها(توی PS می شه R1 و R2) توسط Sony توی PS3 استفاده شده.
3:-o3:-o^#(^
خب..........؟؟؟؟؟؟؟:huh:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or