اطلاعات و تصاویر جدید از FIFA 13

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
fifa-13-screen-1.jpg

EA طی کنفرانس مطبوعاتی خود در نمایشگاه E3 تصاویر زیادی از FIFA 13 منتشر کرد و همانگونه که اکثرا اطلاع دارید این عنوان هر ساله در پاییز و برای هر پلتفرمی که تصورش را بکنید عرضه می شود.

[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

همچنین در کنفرانس دیشب مایکروسافت پشتیبانی کینکت از Fifa 13 و Madden 13 اعلام شد.

تغییر و کنترل تمرین بازیکنان ، تغییر ترکیب (سیستم بازی) ، هدایت تمرین های تاکتیکی و ... از جمله فرمان های صوتی هستند که بوسیله ی کینکت قادر به انجام آنها خواهید بود.

سیستم پیشنهادی مورد نیاز:

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7
2 Gigabyte of RAM. DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT

Fifa 13 PACKSHOT

منابع:

1 - 2 - 3

...این پست به زودی آپدیت خواهد شد...

آخرین ویرایش:
اون از نحوه دفاع کردنش که هنوزم نتونستم باهاش کنار بیاد
این یه مورد برای یکی از مثبت ترین نکات فیفا 12 بود . عالی بود این سیستم دفاع کردن .
ولی واقعا یه فکری باید بحال هوش مصنوعی کنن . هر تیمی سبک خودش بازی کنه . نه اینکه همه یه پا مسی و ژاوی و اینیستا باشن .
یه نکته-ی خوب برای بارسا فنها تو تریلر بود . اینکه صورت سانچز رو دقیقا درست کردن ! احتمال اینکه کل تیم بارسا رو با تکنولوژی-ای که سال قبل باهاش تیمهای لیون و منچستر سیتی رو درست کردن بسازن زیاده :دی
رونی برای UK مطمئن باش کاوره
البته فرهود مسی کلا پایه ثابت همه کاورهاست :دی یعنی واسه UK هم رونی کنار مسی قرار میگیره

آخرین ویرایش:
فیفا 12 نسبت به pes سرتر بود ولی بازم به هیچ وجه منو قانع کرد
تیکی تاکای تیم های مقابل
یعنی شما بارسا هم باشید با نسف قاپوز بازی کنید نمیتونید توپ رو بگیرید (در جه legendry )
کلا اونم از نحوه پنالتی زدن و گرفتنش
اونم از باگهاش که خیلی از حرکات ترکیبی ادمو به گند میکشد

لطف کن اصلا مقایسه نکن چون pes در مقابل fifa هیچهb-)

تیکی تاکای تیم های مقابل
یعنی شما بارسا هم باشید با نسف قاپوز بازی کنید نمیتونید توپ رو بگیرید (در جه legendry )

سیستم دفاع کردن رو که میتونی به همون شکل سنتی در بیاری تو تنظیمات بازی .
پنالتی هم که سلیقه ای هست دیگه من مشکل ندارم شما مشکل داری :d
باگ و هوش مصنوعی رو درست میگی اما انصافا PES فعلا در حدی نیست که بخواد با فیفا رقابت کنه

تیکی تاکای تیم های مقابل

نحوه دفاعش که عالیه.اینجوری نه بازیکنا خسته میشن نه غیر طبیعیه که بیوفتی دنبال بازیکن تا توپو نگیری ول کنش نباشی.
نحوه پنالتی زدنش هک که خوبه هر جهتی خواستی میتونی بزنی و برای پنالتیهای حساس هم استرس رو میبره بالا.گرفتنشون هم همینطور هر جهتی خواستی راحت میپری فقط کافیه انالوگ رو بدی اون سمت.
ولی درباره ی هوش مصنوعی کاملا حق با شماست باید یه فکری براش بکنن که اینجوری رو اعصاب نباشه)x.

یکی از مزخرف ترین فیفاها همین فیفا12 هست.بین بد و بدتر(pes-fifa) فیفا رو بازی میکنم ولی اصلا از نظر گیم پلی در حد 3-4 هم نیست.!!
ترکیب جهانی 70% شده 4-2-3-1 و ما بقی همه از هم کپی زدن ترکیبشون رو اونم با ترکیب مسخره ی 5-1-4.فوتبال روز رو مثلا بازی میکنیم!!با یک هافبک و 4 تا مهاجم میان بازی میکنن و گاها نتیجه هم میگیرن که خیلی مسخرست.باید یه فکری به حال این نوع ترکیب ها بکنن که کشکی نشه.
از دیگر مخزرفات بازی بزن زیرش(توپ پشت دفاع)هست.هافبک رو همه کشک میکنن.از وسط زمین میکشه زیرش میگه یه چیزی میشه دیگه!!!که 50-50 هست.
قدرت بازی کن ها رو که نگو اصلا.ادم اهنی ساختن.خودت بارسا باشی کامپیوتر تیم 3 ستاره باشه تو تنه به تنه ها میبره راحت.اما بالعکسش مگه تو خواب ببینی.
در بازی رو در رو هم همینطوره.به نظر من دو تیم رءال و سیتی قویترین هستن!!سیتی رو ادم اعداد دفاهاشو میبینه با بازی در جریان مقایسه میکنه شاخ در میاره.دفاهاش همه 79-80 هستن اونوقت مهاجم تعویضی دقیقه 70 اومده به زمین رو میکنه تو قوطی!!
واسه رءال هم که واقعا واقعا بعد اپدیت نقل و انتقالات زمستانی سنگ تموم گذاشتن!!په په ی سوتی شده دفاع مستحکم.بنزما و راموس=iron man.رونالدو=ferrari F458.با 4 نفر میریزم سر بنزما بازم میخوره به دفاهام مثل دوغ رد میشه.که چی مثلا!!!بازیه ساختن.قبل اینکه فیفا12 بیاد قشنگ یادمه گفته بودن رو برخورد های تنه به تنه خوب کار کردن.این بود دیگه!!!
خدا رحم کنه فیفا 13 رو چی پخی میخواد بشه.هیچوقت دیگه به حرفهای فیفا و پس توجه نمیکنم.الکی میان میگن دیگه گیم پلی عالی شده.پاس اینطوری شوت اونطوری.دیدیم دیگه الکی یه نموره تغییرات میدن اخرشم همون اش و همون کاسه.
فیفا که رسما پره از باگه.تو مهمترین قسمت انلاین زاییده چند ماهه!!xp هاش غلطه.واقعا موندم چطور میاد بهترین بازیه اسپورت میشه!!!یا اینایی که میگم نیست یا اونایی که به بازی نمره میدن ..

داداش شما نتونستی بازی کنی و مدام میباختی دلیل بر بد بودنش نیست! ترکیب که هر تیمی یه جوره! مثلا من 4-3-2-1 بازی میکنم! هرکی یه جور حال میکنه که این دیگه ربطی به فیفا نداره! اون کم آوردن تیما هم عینه واقعیته! یعنی وقتی شما عقب بیوفتی تیمت روحیشو میبازه و ضعیف بازی میکنه! برعکسش هم هست! باگهاشم خیلی کم شده! بلاخره بازی فوتبال هست و امکان نداره بدون باگ باشه! زیر توپ کشیدنارم من نمیدونم چرا نمیبینم! خود من اصلا زیر توپ نمیکشم دقیقا بازی رو از دفاع شروع میکنم!
مشخصه شما مرتب میباختی حرصت گرفته اینارو نوشتی!

داداش شما نتونستی بازی کنی و مدام میباختی دلیل بر بد بودنش نیست! ترکیب که هر تیمی یه جوره! مثلا من 4-3-2-1 بازی میکنم! هرکی یه جور حال میکنه که این دیگه ربطی به فیفا نداره! اون کم آوردن تیما هم عینه واقعیته! یعنی وقتی شما عقب بیوفتی تیمت روحیشو میبازه و ضعیف بازی میکنه! برعکسش هم هست! باگهاشم خیلی کم شده! بلاخره بازی فوتبال هست و امکان نداره بدون باگ باشه! زیر توپ کشیدنارم من نمیدونم چرا نمیبینم! خود من اصلا زیر توپ نمیکشم دقیقا بازی رو از دفاع شروع میکنم!
مشخصه شما مرتب میباختی حرصت گرفته اینارو نوشتی!

ببین این امار انلاینمه(تا حالا):
win:95---draw:27---lose:26
پس واسه من داستان سر هم نکن که خندم میگیره.=))با تمام این باگهای مسخره و این ترکیب هایی فضایی که جلوم میچینن و این شرایطی گفتم نفس همشونو میبرم.اگرم خیلی ادعا داری ایدی بده ادت کنم یه حال اساسی بهت بدم تا بفهمی کی حرص میخوره.
من از بازی انتقاد کردم.چندین نفر دیگه هم مثل من این نظر رو دارن و البته اونا هم فیفا بازن.من خودم تا زمانی که افلاین بازی میکردم فیفا رو(از فیفا 07 تا حالا)میگفتم چقدر عالیه و هر ساله بهتر میشه.اما از زمانی که فیفا 12 اومد و حدود 9 ماهه دارم انلاینم میزنم خیلی خیلی بیشتر ضعفهاشو حس کردم.تو افلاین یا با کامپیتر میزنی یا با دوستات.ولی انلاین با هزاران نفر بازی کردم و نقاط ضعف خودم و بقیه رو دیدم میبینم از نظر گیم پلی واقعا هیچه هیج.
اون شرایط روحی هم دقیقا دقیقا برعکس گفتی!!!اگر اگر فاصله ی گل ها یکی باشه یعنی 2-1 باشه و مثلا من جلو باشم (در اکثر مواقع و نه همیشه)تیم من میره تو قوطی و تیم حریف کاملا بر بازی سواره مگر اینکه یارو هیچی بارش نباشه.توپ رو با دروازهبان میشوتی میاد دستش پاس میدی میده به اونا یه جوری پاس میدن انگار اصلا فوتبال بلد نیستن.حتی بازیکنی که دقیقه ی 70 اومده تو زمین!!!
من درسته از بازی انتقاد کردم ولی گفتم بین بد و بدتر اون بده روبازی میکنم و فیفا رو جوییدم.پس واسه من یکی کری نخون دیگه.

ببین این امار انلاینمه(تا حالا):
win:95---draw:27---lose:26
پس واسه من داستان سر هم نکن که خندم میگیره.=))با تمام این باگهای مسخره و این ترکیب هایی فضایی که جلوم میچینن و این شرایطی گفتم نفس همشونو میبرم.اگرم خیلی ادعا داری ایدی بده ادت کنم یه حال اساسی بهت بدم تا بفهمی کی حرص میخوره.
من از بازی انتقاد کردم.چندین نفر دیگه هم مثل من این نظر رو دارن و البته اونا هم فیفا بازن.من خودم تا زمانی که افلاین بازی میکردم فیفا رو(از فیفا 07 تا حالا)میگفتم چقدر عالیه و هر ساله بهتر میشه.اما از زمانی که فیفا 12 اومد و حدود 9 ماهه دارم انلاینم میزنم خیلی خیلی بیشتر ضعفهاشو حس کردم.تو افلاین یا با کامپیتر میزنی یا با دوستات.ولی انلاین با هزاران نفر بازی کردم و نقاط ضعف خودم و بقیه رو دیدم میبینم از نظر گیم پلی واقعا هیچه هیج.
اون شرایط روحی هم دقیقا دقیقا برعکس گفتی!!!اگر اگر فاصله ی گل ها یکی باشه یعنی 2-1 باشه و مثلا من جلو باشم (در اکثر مواقع و نه همیشه)تیم من میره تو قوطی و تیم حریف کاملا بر بازی سواره مگر اینکه یارو هیچی بارش نباشه.توپ رو با دروازهبان میشوتی میاد دستش پاس میدی میده به اونا یه جوری پاس میدن انگار اصلا فوتبال بلد نیستن.حتی بازیکنی که دقیقه ی 70 اومده تو زمین!!!
من درسته از بازی انتقاد کردم ولی گفتم بین بد و بدتر اون بده روبازی میکنم و فیفا رو جوییدم.پس واسه من یکی کری نخون دیگه.

فرشاد جان واقعا فکر کردی خیلی ها به چیزایی که من و تو اهمیت میدیم اهمیت میدن؟نه دوست عزیزم دیگه خودت استادی دیدی تو هد تو هد ادمایی میان که از نیمه اینور نمیان حتی ضد حمله هم نمیزنن یه سری از ادما اصلا توجه نمیکنن که چی دارن بازی میکنن چون اصلا پاشون به توپ نخورده تو عمرشون.این فیفا پر از باگه بدترین و مسخره ترینش همونه که گفتم بهت وقتی داری طرح میریزی واسه حمله 20.30 تا پاس میدی نزدیک میشی به دروازه تیمی که 5.4.1 الترا دیفنس توی دفاعه.تا اینجاش عالیه اما توی 18 توپ از دست میره دفاع در حالی که کوچکترین کنترلی رو بدنش و توپ نداره میزنه زیرش اینجا باگ افتضاح خودشو نشون میده و همین توپ 99% مواقع میره قشنگ رو سینه ی مهاجم و شما میچرخی و تمام.و تیمی که خودشو پاره میکنه زیبا بازی میکنه برسه به دروازه 1.0 عقب میوفته.مشخصه باگرهای عزیز خیلی از این گلها دوست دارن و لذت میبرن مطلب بعدی که خیلی رو مغز و اعصابه اینه که بازیکن پا به توپ باید یه جایی سرعتش کم بشه وخسته بشه ولی توی این فوتبال اینجوری نیست وای بروزی که کریس رونالدو مصدوم بشه همه خارج میشن از بازی.جالبه توی همون pes که همه میگن اشغاله این پا به توپ رفتن و درست کار کردن و واقعا قابل تحسینه.
منم خودم فقط فیفا بازی میکنم بقیه مواردی که گفتی باز قابل تحمله ولی اون زیر توپه اصلا جالب نیست
یه چیز دیگه هم که در تمام فیفا من اول تست میکنم ببینم درست شده یا نه فیزیک توپه توی 12 بهتر شده ولی هنوز خیلی کار داره تا توپ بشه.انیمیشن شوت زدنا هم ایراد داره بیشتر حس هل دادن القا میکنه تا ضربه زدن.
فیفا همیشه باگرهای عزیز رو خوشحال و راضی نگه میداره.یه وقتایی توی هد تو هد از خودم میپرسم توی این دنیا به این بزرگی یعنی همه طرفدار مادریدن ؟؟؟لیورپول کجاس؟چلسی؟منچستر یونایتد؟دورتموند؟مارسی؟لیون؟پورتو؟بایرن؟
در رده ی ملی هم من فقط توی این 300 تا بازی که کردم یا برزیل بودن ملت یا اسپانیا
یه فوتبال زمانی واقعی میشه که شما تیم محبوبت رو برداری و بدونی که میشه با پاسکاریه خوب برد فعلا خبری از این فوتبال نیست مطمعنم توی 13 هم همین اش و همین کاسس.ما الکی امیدوار میمونیم
بیخود نبود جام دیجیتال اون قوانین رو گذاشته بود الان میفهمم چرا اونجوری بود قوانینش

کاملا حرف این دو دوستمون تایید میشه.
یارو 3تا باور کنین 3تا شوت میزنه اونم چی با یه پاس بزن زیرشی پشت دفاع راحت میندازه میره از 3تا شانس بیاری یکیشو نخوری!!
خیر سرشون بازی ساختن.شمام اقای xxxheroxxx حتما رءالی چیزی برمیداری یا از این باگها سود میبری که بهت زور اومده اینطور میگی.وگرنه هیچکسی از این فوتبال لذت نمیبره.

کسایی که میگن خیلی این بازی عالیه و باگ نداره و رو به بهبوده ازشون یه سوال دارم: تا حالا 50 تا بازی توی قسمت H2H انجام دادن؟؟؟؟

توی قسمت طرفدارای که میری منچستر با یه اختلاف خیلی زیادی اوله بعد بارسا

اما توی بازی که میری بازی کنی چیزی قریب به 80 % 90 % با رئال میخوری!!! خب این بد, زشته, این یعنی همون باگی که خودشون پرورش میدن و یه اسم الکی واسش درست میکنن

لازم هم نیس کسی بگه من یا برادرم بازی بلد نیستیم چون چندین ساله فیفا بازی میکنیم و کردیم و خدارو شکر بقیه از بازیه ما با خبر هستن....... خیلی دیدم بین همین دوستام که طرف منچستری هست یا یه تیم دیگه بعد میره رئال بر میداره ازش هم میپرسی میگه چون با دروازه بانت که تک به تک بشن احتمالش زیاده بگیره... توی حمله هم اونقدر بازیکنارو قوی ساختن که با تکیه به قدرتشون نه کیفیت بازیت به گل برسی!!!

اون قدر به قدرت کاذب اینا باختم که اصلا میلی پیدا نمیکنم H2H برم یا گاهی شده یاد باخت های مسخرای که به حریف های از بازی بی خبر می افتم و اول بازی که میبینم رئاله میام بیرون چون ما تک به تک هم ایجاد میکنیم عوامل غیر قابل تصور زیادی هستن که نذارن توپت گل بشه

این بازی آخریم هم حال یکی دیگشون داشتیم میگرفتیم که به کمک نت خوب ایران آخرای بازی اومد بیرون 3-0 باخت خوردیم!!!

مضاف بر مشکلات رو اعصاب که دوستان اشاره کردن این برخورد بازیکنا به هم خیلی جوکه و آدم دوست داره کنترلر رو توی سرش خورد کنه ! پاس تو عمق میفرستی برای مهاجم میاد که فرار کنه رخ به رخ میرن تو هم دیگه دفاع و مهاجم و بعدش هم هیچی به هیچی ! مهاجم 4-5 تا ملق تو آسمان میزنه بعد فرود میاد! خطا هم که نیست این باگ واقعا جان فرساست

کسایی که میگن خیلی این بازی عالیه و باگ نداره و رو به بهبوده ازشون یه سوال دارم: تا حالا 50 تا بازی توی قسمت H2H انجام دادن؟؟؟؟

من نمیگم بازی عالیه یه سری باگ داره خوب ولی دیگه به این افتضاحی هم که شماها میگین نیست.یه سری چیزاش نسبت به یازده افت داشته و یه سری چیزا هم پیشرفت ولی دیگه افتضاح نیست.
خوبه خودتون هم میگین توی قسمت طرفدارا.توقع دارین چه تیمی اول باشه؟خوب معلومه دیگه تیمای پرطرفدار اولن و اینم همه میدونن که منچستر پر طرفدارترین تیمه.
اگه به نظرتون خیلی افتضاحه خوب مجبور نیستین که بازی کنین صبر کنین 13 هر دو بیاد بعد ببینید کدوم بهتره همونو بازی کنید.

من نمیگم بازی عالیه یه سری باگ داره خوب ولی دیگه به این افتضاحی هم که شماها میگین نیست.یه سری چیزاش نسبت به یازده افت داشته و یه سری چیزا هم پیشرفت ولی دیگه افتضاح نیست.
خوبه خودتون هم میگین توی قسمت طرفدارا.توقع دارین چه تیمی اول باشه؟خوب معلومه دیگه تیمای پرطرفدار اولن و اینم همه میدونن که منچستر پر طرفدارترین تیمه.
اگه به نظرتون خیلی افتضاحه خوب مجبور نیستین که بازی کنین صبر کنین 13 هر دو بیاد بعد ببینید کدوم بهتره همونو بازی کنید.
خوب همینه دیگه.پر طرفدارترین تیم تو فیفا منچستر هست با حدود ۶۵۰ هزار تا.اونوقت تو انلاین از ۵۰ مسابقه ای که انجام بدی ۵ تا باور کنید منچستری نیست.همه رفتن ریال یا سیتی یا بارسا.همین.
بعدشم مگه چند عنوان بازی فوتبال داریم که میگی بازی نکن!!یه pes و یه fifa هست دیگه.اینام بازی نکنیم پس چی؟؟

من که با 4 تا از دوستام online friendlies season هامون دیگه گیر کرده هر چی هم بازی میکنیم هیچی حساب میکنه ! یعنی دیگه برد و باخت و امتیاز رو حساب نمیکنه هیچی اصلاً هیجی و در نتیجه کاپ هم نمیتونیم بگیریم !
این دیگه چه مشکلیه ؟ !
فقط از دست EA همچین مشکلاتی بر میاد !

آدمی که کلا 95 تا برد داره حالا واسه ما شده حرفه ای و جالب اینه فیفا رو معمولی و پر باگ میدونه! بعدم من میشم رئالی :دی
کلا خیلی طنزید! یعنی امثال شما که فهم درستی نه از فوتبال دارن و نه از گیم باعث میشه بیشتر به خودم اعتماد پیدا کنم! ادامه بدید به سخنان گهر بار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or