اطلاعات و تصاویر جدید از FIFA 13

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
fifa-13-screen-1.jpg




EA طی کنفرانس مطبوعاتی خود در نمایشگاه E3 تصاویر زیادی از FIFA 13 منتشر کرد و همانگونه که اکثرا اطلاع دارید این عنوان هر ساله در پاییز و برای هر پلتفرمی که تصورش را بکنید عرضه می شود.


[TABLE="width: 250"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

همچنین در کنفرانس دیشب مایکروسافت پشتیبانی کینکت از Fifa 13 و Madden 13 اعلام شد.

تغییر و کنترل تمرین بازیکنان ، تغییر ترکیب (سیستم بازی) ، هدایت تمرین های تاکتیکی و ... از جمله فرمان های صوتی هستند که بوسیله ی کینکت قادر به انجام آنها خواهید بود.


سیستم پیشنهادی مورد نیاز:

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7
2 Gigabyte of RAM. DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT


Fifa 13 PACKSHOT

منابع:

1 - 2 - 3


...این پست به زودی آپدیت خواهد شد...


 
آخرین ویرایش:
آدمی که کلا 95 تا برد داره حالا واسه ما شده حرفه ای و جالب اینه فیفا رو معمولی و پر باگ میدونه! بعدم من میشم رئالی :دی
کلا خیلی طنزید! یعنی امثال شما که فهم درستی نه از فوتبال دارن و نه از گیم باعث میشه بیشتر به خودم اعتماد پیدا کنم! ادامه بدید به سخنان گهر بار!
تعصب چیز خوبی نیست.مگه فیفا پولش تو جیب شما میره که اینجوری تعصب داری روش.

همه ما فوتبال دوست هستیم و فوتبال بازی میکنیم و در این بین فیفا بهترین انتخاب هست.چون مجبوریم.چون انتخاب دیگه ایی نداریم.وگرنه فیفا رو اگر بخوایم درست و به دور از تعصب و اجبار نقد کنیم،با یک آشغال به تمام معنا طرف هستیم که با ظاهری زیبا و دلربا سعی در پنهان کردن باطن بسیار زشتش داره.صحبتهایی هم که دوستان در مورد اشکالات فیفا کردن،90 درصدش درسته.وقتی من میتونم تو فیفا با سیستم 5-1-4 همه رو لوله کنم،این نشون دهنده آشغال بودن فیفا هست.اگر هم فکر میکنی من نوب و تازه کار هستم،بهت پیشنهاد میکنم رنک بنده رو ملاحظه بفرمایی.همینطور میتونم برای روز 5 شنبه دعوتت کنم به یه بازی دوستانه.
 
وگرنه فیفا رو اگر بخوایم درست و به دور از تعصب و اجبار نقد کنیم،با یک آشغال به تمام معنا طرف هستیم...
35631108150586134539.jpg


===

وقتی من میتونم تو فیفا با سیستم 5-1-4 همه رو لوله کنم
من دو تا گل آوانس میدم بهت سه شیش یک میچینم با مسی هتریک میکنم بازی رو 3 - 2 میبرم !این جوری ادعا نکن واسه من .
 
من دو تا گل آوانس میدم بهت سه شیش یک میچینم با مسی هتریک میکنم بازی رو 3 - 2 میبرم !این جوری ادعا نکن واسه من .
حالت خوش نیست کیوان.اول از همه سعی کن آروم باشی،اینجوری یه وقت کهیر میزنی.

من ادعا نمیکنم.من رنک 680 هستم.متاسفانه هم ما جمعیی بازی میکنیم.یعنی 2 تا داداشم+بچه های فامیل هم هستن که بازیشون هم اصلا جالب نیست.وگرنه اگر خودم به تنهایی بازی میکردم،خیلی خیلی از این بالاتر بودم.تازه disconnect ها رو حساب نکردم


اینجا هم جای کل کل نیست.فیفا یه آشغاله که در نبود هیچ رقیبی،مجبوریم به عنوان یه بازی خوب قبولش کنیم.

اگر هم فکر میکنی من دروغ میگم که با سیستم 5-1-4 (دقیقا منظورم پنج-یک-چهار هست)میشه بهترین نتایج رو گرفت،میتونی روز 5 شنبه بیای لایو.
 
نمیدونم مشکل از من و منتقداست که با بازی حال میکنیم یا کسایی که میگن فیفا آشغاله !
من زیاد آنلاین بازی نکردم یعنی اینترنت داغونم اجازه نمیداد بازی کنم . فیفا 12 برای من بعد از WE3 و PES6 بهترین بازیه فوتبالی بود که تا بحال بازی کردم . البته منکر مشکلات آنلاین بازی نمیشم .
ولی من با پسر خالم و دوتا از پسر عمه-هام که باهم بازی میکنیم واقعا از بازی لذت میبریم .
کافیه یه رقیب آدم حسابی داشته باشین همه چیز حله . حسین تو هم بکش بیرون از آنلاین بشین با داداشت بازی کن حلش رو ببر :دی
درکل کافیه یه حریف قدر و خوب داشته باشین تا از بازی لذت ببرین . من با پسر خالم تورنومنت میزاریم مثل CL ! هر 32تا تیم هم خودمون هستیم حساب کنین چندتا بازی میشه !!! از روز اول هم فیفا زدیم تا همین جمعه ! :دی
 
حسین تو هم بکش بیرون از آنلاین بشین با داداشت بازی کن حلش رو ببر :biggrin1:
شایان دقیقا زدی تو خال.مشکل همینه.چون تو آنلاین همه برای پیروزی بازی میکنن.و اونوقت هست که شما زشتی های فیفا رو میتونی ببینی.اما آره،مثلا منم وقتی با داداشم بازی میکنم،عین بچه آدم بازی میکنیم:dو خب لذت بخش هم هست.اما این باعث نمیشه که زشتی های بازی از بین بره.متاسفانه تو ایران چون اکثرا هم آنلاین باز نیستن،تا آدم بیاد اشکالات فیفا رو مطرح کنه،همه برای آدم لول میزارن.یعنی ندانسته حرف میزنن.
 
آخه اشکالات فیفا فرق داره با اینکه بگی بازیه چرتیه!
هیچ برنامه و بازی بدون اشکالی نیست! فیفا هم همینطور! اما حداقلش اینه که امسال واقعا به فوتبال واقعی نزدیک شد! همین کشیدنا و از این حرفا هم تو بازی واقعی هست نمیدونم چرا ییهو شد باگ و مشکلات بازی!
 
فیفا 12 به نظرم یک مشکلی که داره و ازش هم رنج می بره اینه که "فیفا 12 یک شروع جدید محسوب می شه " یعنی چی؟
یادتون باشه قبل انتشار بازی تمام اخبار بازی حول و حوش کلمه " انقلاب " در این سری می چرخید ! به خودی خود کلمه دلچسبی می یاد و امیدوار کننده، اما وقتی قرار باشه سه تا فاکتور به شدت مهم و صد البته عمیق بعد از تجربه روون fifa 11 (روون و نه چندان شبیه ساز ) در کنار هم در طی مدت زمان کوتاه وارد بازی کرد طبیعتا نتیجه مطلوبی نداره ( اگر شما قرار باشه به طور مثال در زندگیتون طی زمان نچندان طولانی سه تا تحول عظیم در خودتون ایجاد کنید نتیجش خیلی خوب نمی شه چون پرداخت کافی برای هر کدوم صورت نمی گیره)
اضافه کردن " دفاع تاکتیکال " "موتور برخورد" و " دقت در جرکت توپ و دریبل" همه با هم در فیفا12 شاید انقلاب محسول بشه اما پرداخت کمی که روی هر کدومشون صورت گرفته باعث بروز مشکلات عجیب غریب شده ترجیح می دادم یک از فاکتور ها وارد بازی می شد اما عمیق تر و با دقت بیشتر پرداخته می شد
موتور برخورد (impact engine ) که قرار بود شبیه ساز دقیق برخورد ها باشه حالا به راحتی حجم نیمی از باگ های بازی بر عهده داره .عدم بهینه سازی این قسمت حقیقتا مشکل ساز شده و واقعا درگیرهایی به شدت مسخره ای در طول بازی رخ می ده از سوی دیگر همین ضعف روی داوری بازی تاثیر گذاشته و باعث شده واقعا گاه خطاهایی گرفته بشه که روی اعصاب باشه ( جالب ترینش پنالتی های عجیب غریب که رخ می ده و واقعا گاهی سوال اینه ، این کجاش پنالتی بود؟ ) از سوی دیگه اوج این ضعف ها درگیرهای تن به تن بازی هست که باعث شده عده ای از بازیکن ها در نقش آرنولد باشند و عده ای دیگر فقط برای حضور در ترکیب تیم ها و نقش نخودی !
اینجاست که مادرید و سیتی می شه محبوب دلها خلاصه در مادرید رونالدویی هست که به موتوری با قدرت یک بوگاتی ویرون مجهز شده و شتاب صفر تا صدش هم 2.5 ثانیه محاسبه شده این یعنی توپ دستش اومده بزنید پرپرش کنید!
اون بحث دقت در حرکت توپ و دریبل که نقش "جک " در بازی به عهده داره و باعث نشاط و خنده هست تا یک تحول و کلا به چشم نمی یاد
دفاعد تاکتیکال هم حرف دربارش خیلی و در این جا نمی گنجه ولی می تونست به تنهایی وارد فیفا 12 بشه چون حقیقتا تغییر عالی هست فقط نیازمند تکامل
تا وقتی نگاه فرد فقط دنبال بردن حریف باشه و فقط نتیجه پایانی براش مهم باشه طبیعتا نتجیش می شه اینکه :
1" فوتبال یعنی مادرید ، بارسا ، اسپانیا برزیل و دیگر هیچ "
2" مهم نیست چه جوری بازی کنی مهم اینه بازی ببری "
3"هر وقت حس بازی نداشتی ضربه کات دار بزن نگران نباش دروزابان ها به این ضربات نه نمی گن !"
کلی از این "حرف ها " بزاری کنار هم می شه یک فوتبال مسخره که فقط نتیجه مهم .
این روزها همه می دونند دیگه نتیجه فقط یک طرف قضیه و فوتبال بازی کردن و زیبا بازی کردن طرف دیگه کسی از زیبایی بدش نمی یاد . از طرف دیگر ،گاه خیلی از خراب کاری ها بیشتر از اینکه از سوی بازی مورد نظر رخ بده از سوی من و تو رخ می ده و ممکن خیلی اوقات خودمون عامل خراب کردن لذت ها باشیم نمونش همین قضیه فقط این چهار تا تیم فلان و فلان و فلان ...
عمرا نمی شه گفت فیفا 12 بازی بدی هست اگر بازی بدی باشه اون کشش لازم برای بازی کردن ازت می گیره ولی بازی که نیازمند " تکامل " هست و روی اعصاب بودنش به دلیل شروع مجددش هست
اگر فیفا 11 به سطح خیلی خوبی رسیده بود به خاطر گذشت زمان و رفع عیب ایراد های بازی های قبلیش بود
حالا فیفا12 با این سه فاکتوری که وارد خودش کرده هم نیازمند فیفا 13 و 14 .. هست تا بشه قضاوتش کرد ...( فقط امیدواریم تمرکز سازندگان روی کیفیت باشه نه کمیت های تو خالی )
فیفا12 ; بازی خوبی هستی فقط یکم بچه ای همین !
 
آخرین ویرایش:
آدمی که کلا 95 تا برد داره حالا واسه ما شده حرفه ای و جالب اینه فیفا رو معمولی و پر باگ میدونه! بعدم من میشم رئالی :دی
کلا خیلی طنزید! یعنی امثال شما که فهم درستی نه از فوتبال دارن و نه از گیم باعث میشه بیشتر به خودم اعتماد پیدا کنم! ادامه بدید به سخنان گهر بار!
بابا فهم.گیمر.بیا یه کلاس درس بذار همه جمع بشیم فیفا یاد بگیریم=)).همونطور که میبینی همه از این مشکلات و ترکیبات و سایر مسایل فیفا شاکی اند!!!
حتما شما از این نقاط سود میبری یا فن فیفایی که طاقت نقد نداری.بعدشم تو چرا ۹۵ برد من رو میبینی ولی فاصلش رو با باخت و تساوی اونم با این تیم ما نمیبینی؟؟!!تو این شرایط که همه هم دارن میگن و اکثرا ریال و بارسا و سیتی هستن با این تیم متوسطم این نتایج رو گرفتم.بعدشم گفتم اگر در ps3 بازی میکنی ایدی بده ببینیم چند چندیم!!!
 
آخه اشکالات فیفا فرق داره با اینکه بگی بازیه چرتیه!
هیچ برنامه و بازی بدون اشکالی نیست! فیفا هم همینطور! اما حداقلش اینه که امسال واقعا به فوتبال واقعی نزدیک شد! همین کشیدنا و از این حرفا هم تو بازی واقعی هست نمیدونم چرا ییهو شد باگ و مشکلات بازی!
اشکالات باگها و نکات فنی بازی انقدر وضعش خرابه که مجبورم همون لفظ چرت رو براش به کار ببرم.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or