اطلاعات مفصل از بازی BioShock

Wroth Master

کاربر سایت
این بازی توسط irrational games در دست ساخت برای PC & X360 هست و ناشر این بازی بزرگ هم 2K games هست که تا چند ماه دیگه منتشر میشه

جدیدترین اخبار این بازی:
چند قابلیت جالب در جدیدترین تریلر بازی این است که شخصیت اصلی با جمع آوری plasmids می تواند توانایی های جالبی کسب کند برای مثال :قابلیت فریز کردن که با این توانایی می تواند پس از فریز کردن دشمن انها رو به تکه های یخ تبدیل کند (Wow)
قابلیت بعدی توانایی استفاده از الکتریسیته هست که با این توانایی می تواند کارهای جالبی بکند برای مثال:اگر زیر پای انها آب وجود دارد میتوانید با فرستادن یک موج الکتریکی (نمیدونم چه جوری تشریح کنم فکر کنم می فهمید) به ابی که زیر پای انها قرار دارد انها رو از بین ببرید

rumor: گزارشگر هالیوود(The Hollywood Reporte) خبر از کاهش 50$ کنسول X360 تا ماه اینده به خاطر ریلیز دو بازی BioShock and Blue Dragon داد
به این عکس و نوشته زیرش توجه کنید:
BioShock16--screenshot_large.jpg

This Big Daddy was blown-away by the awesome new 360 price:laughing:
در همین بین سخنگوی ماکروسافت قسمت امریکا گفت : ما هیچ برنامه ای برای کم کردن قیمت کنسول نداریم و قیمت کنسول عالی است ولی شاید قبل یا بعد از کریسمس کنسول ارزان شد:laughing:

گزارشگر هالیوود هچنین اظهار کرد که اگر ماکروسافت میخواهد با فروش سر سام آور Wii و کاهش قیمت و نسخه 80 گیگ PS3 مقابله کند حتما به کاهش قیمت نیاز دارد :laughing:

نکاتب جالب در باره بازی:
وقتی شما از دست یک Big Daddy در حال فرار هستید و از یک در میگذرید میتوانید ان را قفل کنید و Big Daddy هم برای اینکه شمارا بکشد با شلیک اسلحه میخواهد در را بشکند ولی شما از او باهوش تر هستید و قبل از اینکه اون وارد شود در اون محیط گاز پراکنده میکنید و از در پشتی فرار میکنید حالا این Big Daddy عصبانی با یک شلیک به در میره اسمون :cheesygri:cheesygri:cheesygri

دیگر حقه جالب بازی این است که با هک کردن ماشین های امنیتی انها رو در اختیار خودتون میگیرید برای مثال در یک تریلر بازی شما دو ماشین امنیتی رو هک میکنید و انها رو در دو طرف مسیر قرار میدهید و از مسیر عبور کرده و به یک خواهر کوچولو شلیک میکنید در این لحظه Big Daddy شاکی شده و میفته دنبالتون و شما هم به طرف همان مسیری که اون ماشین های امنیتی رو هک کردید میدوید و در یک صحنه با شکوه اون ماشین ها شروع به تیر زدن به Big Daddy بیچاره میکنند:cheesygri

یک نکته جالب اینکه این Big Daddy به این راحتی و با فریز کردن یا استفاده از جاده اتش نمیمیرند ولی شما میتوانید یک کار نا جوانمردانه بکنید یعنی میتوانید با چرخاندن اجساد به دور Big Daddy و با استفاده از یک جادو او را هیپنوتیزم کنید و او در این لحظه فکر میکند دوست شماست و با شما هم پیمان میشود (Wow)

دیگر قابلیت شخصیت بازی که در طول بازی به دست می اورد قابلیت enrage (خشمگین کردن) هست که با این قابلیت میتوانید یک گروه عظیم از دشمنان رو از بین ببرید که به این صورت است شما از این توانایی استفاده کرده و دشمنان به جون هم میفتند (Wow) "مثل بازی های RPG"

خوب امیدوارم تا اینجاش خوب باشه :love:

اطلاعات کوتاه:
سرپرست تیم سازنده این بازی جناب Ken Levine هستند.
پک این بازی شامل یک اسباب بازی کوچک Big Daddy هست

این هم چند عکس گلچین شده:
BioShock21--screenshot_viewer_medium.jpg

BioShock5--screenshot_viewer_medium.jpg

1b--screenshot_viewer_medium.jpg

34a--screenshot_viewer_medium.jpg

menshealth5--screenshot_viewer_medium.jpg

BioShock9--screenshot_viewer_medium.jpg

Bioshock02--screenshot_viewer_medium.jpg

عکس ها یکم قدیمی هستن ولی به درک بهتر مطالب بالا کمک میکنن:)

با تشکر از همه دوستان امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه :love:
اگر هر کس خبر جدید از این بازی داره در این تاپیک قرار بده

اين بازي هاي جديد چرا نميان مردم از بي بازي حوصلم سر رفت اين چند روز اين قدر هم تريلر دانلود bioshock دانلود كردم 2گيگ فضام تمام شد نميدونم چيكار كنم فكر كنم الان هر چي تريلر از اين بازي امده من دانلود كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بازي مي خوام

اين بازي هاي جديد چرا نميان مردم از بي بازي حوصلم سر رفت اين چند روز اين قدر هم تريلر دانلود bioshock دانلود كردم 2گيگ فضام تمام شد نميدونم چيكار كنم فكر كنم الان هر چي تريلر از اين بازي امده من دانلود كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بازي مي خوام

یه چند روزه دیگه صبر کن بعد منفجر شو :laughing:;)

بازی Bioshock طلا میگیرد !!!

چون بهزاد جان تاپیک خوبی در مورد اخبار BioShock ایجاد کردن من دیگه لازم ندیدم که تاپیک دیگری در این مورد ایجاد شود . امروز یکی از سایت های معتبر بازی در مورد BioShock چنین گفته :
بازی Bioshock برای همیشه در سبک FPS توقع ها رو عوض خواهد کرد به طوری که شما میتوانید در حال دویدن به این سو و ان سو یا فرار از دست دشمنان به موجودات و دشمنان اطراف خود تیر اندازی کنید و ازادی عمل واقعی رو احساس خواهید کرد .
Bioshock یک زندگی جدیدی رو ساخته بی همتا و غیر قابل پیش گویی در سبک FPS . همه این امکانات در این بازی دست به دست هم دادند تا BioShock نمره 10 از 10 را بگیرد ...
واقعا باید منتظر این بازی باشیم ;) .
با تشکر ... مهدی .

چون بهزاد جان تاپیک خوبی در مورد اخبار BioShock ایجاد کردن من دیگه لازم ندیدم که تاپیک دیگری در این مورد ایجاد شود . امروز یکی از سایت های معتبر بازی در مورد BioShock چنین گفته :
بازی Bioshock برای همیشه در سبک FPS توقع ها رو عوض خواهد کرد به طوری که شما میتوانید در حال دویدن به این سو و ان سو یا فرار از دست دشمنان به موجودات و دشمنان اطراف خود تیر اندازی کنید و ازادی عمل واقعی رو احساس خواهید کرد .
Bioshock یک زندگی جدیدی رو ساخته بی همتا و غیر قابل پیش گویی در سبک FPS . همه این امکانات در این بازی دست به دست هم دادند تا BioShock نمره 10 از 10 را بگیرد ...
واقعا باید منتظر این بازی باشیم .
با تشکر ... مهدی .
مهدی جان ممنون که اخبار بازی رو اینجا می زاری
من یک پیشنمایش جدید از این بازی گرفتم می خوام بدونم براتون ترجمه اش بکنم یا نه چون این بازی چیزی حدود دو هفته دیگه عرضه میشه و اگر خواستین اون موقع نقدش رو بزارم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

مهدی جان ممنون که اخبار بازی رو اینجا می زاری
من یک پیشنمایش جدید از این بازی گرفتم می خوام بدونم براتون ترجمه اش بکنم یا نه چون این بازی چیزی حدود دو هفته دیگه عرضه میشه و اگر خواستین اون موقع نقدش رو بزارم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهش میکنم بهزاد جان .
به نظر من اگه لطف کنی ترجمه اون پیش نمایش رو تا قبل از عرضه بازی بزاری خیلی بهتره . چون پیش نمایش رو همیشه قبل از عرضه بازی رو سایت ها قرار میدن . بعد از عرضه بازی هم که نقد کلی رو مینویسند .
موفق باشی .

سورپرایز بزرگ از BioShock و امدن تریلری جدید از این بازی !!!

سایت Game Head به نقل از Geoff Keighley امروز اعلام کرد که :
تریلری جدیدی ار این بازی در راه هست که حامل سورپرایز بزرگی میباشد !!!
شما نمیتوانید ان را حدس بزنید :eek: !!!
به نظر شما چی میتونه باشه بچه ها :confused: ؟

سایت Game Head به نقل از Geoff Keighley امروز اعلام کرد که :
تریلری جدیدی ار این بازی در راه هست که حامل سورپرایز بزرگی میباشد !!!
شما نمیتوانید ان را حدس بزنید !!!
به نظر شما چی میتونه باشه بچه ها ؟
از خبرت ممنون
من جدیدا یک تریلر جدید از بازی گرفتم که در واقع یک مصاحبه است و می خوام اونو به جای اون پیش نمایش براتون ترجمه کنم.

در مورد این خبر هم که قراره سورپریز باشه فکر کنم انجام بازی بر روی PS3 باشه

آخرین ویرایش:
حتما کنسول Xbox360 را بخرید !!!

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گرامی .
همانطور که شما هم اطلاع دارید دموی قابل بازی Bioshock برای دانلود در XBL قرار گرفت . ترافیک دانلود از بازی Bioshock به حدی بود که حتی پر سرعت ترین خطهای اینترنت هم به چالش و مشکل انداخت مثلا : اجازه دانلود به شما داده نمیشد یا سرعت دانلود به حدی کم بود که خود شخص دانلود رو کنسل میکرد !!!
البته من خودم در حال حاظر دارم این دمو رو دانلود میکنم و از صبح تا حالا فقط 40 درصد از دانلود بازی رو تونستم بگیرم !!! در رابطه با همین موضوع سایت GT4V اومده این دمو رو دانلود کرده و پس از بازی کردن Bioshock گفته :

ما اون رو بازی کردیم و بارها بازی خواهیم کرد !!! ما نمیتونیم صبر کنیم تا نسخه ی اصلی این بازی ریلیز بشه به خاطر اینکه این دمو شگفت انگیز بود ! این دمو کوتاه بود اما همین دمو به شما چیزهای خارق العاده ای رو نشان خواهد داد :
دشمنان سریع , خشمناک و اسلحه های زیادی برای مقابله با شما در اختیار دارند . شما در این دمو سه اسلحه ی متفاوت و دو پلاسمید در اختیار دارید .هر کدام از اینها شما رو با فضای بازی و شهر زیر ابی که در ان قرار دارید اشنا خواهد کرد ! اگر نسخه اصلی بازی از این دمو بهتر باشه لقب بهترین بازی سال رو بدون شک به خود اختصاص خواهد داد در حالی که همین الان هم این دمو بهترین دموی پخش شده در سال جاری تا هم اکنون بوده است !
اگر شما کنسول 360 ندارید کسی را پیدا کنید که این دمو رو دارد و ان را بازی میکند .
این موضوع ربطی به جنگ کنسول ها و کسانی که بی خودی از خود چیزی میگویند نداره بلکه این موضوع فقط و فقط درباره ی یک بازی خارق العاده است .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or