اطلاعات مفصل از بازی BioShock

Wroth Master

کاربر سایت
این بازی توسط irrational games در دست ساخت برای PC & X360 هست و ناشر این بازی بزرگ هم 2K games هست که تا چند ماه دیگه منتشر میشه

جدیدترین اخبار این بازی:
چند قابلیت جالب در جدیدترین تریلر بازی این است که شخصیت اصلی با جمع آوری plasmids می تواند توانایی های جالبی کسب کند برای مثال :قابلیت فریز کردن که با این توانایی می تواند پس از فریز کردن دشمن انها رو به تکه های یخ تبدیل کند (Wow)
قابلیت بعدی توانایی استفاده از الکتریسیته هست که با این توانایی می تواند کارهای جالبی بکند برای مثال:اگر زیر پای انها آب وجود دارد میتوانید با فرستادن یک موج الکتریکی (نمیدونم چه جوری تشریح کنم فکر کنم می فهمید) به ابی که زیر پای انها قرار دارد انها رو از بین ببرید

rumor: گزارشگر هالیوود(The Hollywood Reporte) خبر از کاهش 50$ کنسول X360 تا ماه اینده به خاطر ریلیز دو بازی BioShock and Blue Dragon داد
به این عکس و نوشته زیرش توجه کنید:
BioShock16--screenshot_large.jpg

This Big Daddy was blown-away by the awesome new 360 price:laughing:
در همین بین سخنگوی ماکروسافت قسمت امریکا گفت : ما هیچ برنامه ای برای کم کردن قیمت کنسول نداریم و قیمت کنسول عالی است ولی شاید قبل یا بعد از کریسمس کنسول ارزان شد:laughing:

گزارشگر هالیوود هچنین اظهار کرد که اگر ماکروسافت میخواهد با فروش سر سام آور Wii و کاهش قیمت و نسخه 80 گیگ PS3 مقابله کند حتما به کاهش قیمت نیاز دارد :laughing:

نکاتب جالب در باره بازی:
وقتی شما از دست یک Big Daddy در حال فرار هستید و از یک در میگذرید میتوانید ان را قفل کنید و Big Daddy هم برای اینکه شمارا بکشد با شلیک اسلحه میخواهد در را بشکند ولی شما از او باهوش تر هستید و قبل از اینکه اون وارد شود در اون محیط گاز پراکنده میکنید و از در پشتی فرار میکنید حالا این Big Daddy عصبانی با یک شلیک به در میره اسمون :cheesygri:cheesygri:cheesygri

دیگر حقه جالب بازی این است که با هک کردن ماشین های امنیتی انها رو در اختیار خودتون میگیرید برای مثال در یک تریلر بازی شما دو ماشین امنیتی رو هک میکنید و انها رو در دو طرف مسیر قرار میدهید و از مسیر عبور کرده و به یک خواهر کوچولو شلیک میکنید در این لحظه Big Daddy شاکی شده و میفته دنبالتون و شما هم به طرف همان مسیری که اون ماشین های امنیتی رو هک کردید میدوید و در یک صحنه با شکوه اون ماشین ها شروع به تیر زدن به Big Daddy بیچاره میکنند:cheesygri

یک نکته جالب اینکه این Big Daddy به این راحتی و با فریز کردن یا استفاده از جاده اتش نمیمیرند ولی شما میتوانید یک کار نا جوانمردانه بکنید یعنی میتوانید با چرخاندن اجساد به دور Big Daddy و با استفاده از یک جادو او را هیپنوتیزم کنید و او در این لحظه فکر میکند دوست شماست و با شما هم پیمان میشود (Wow)

دیگر قابلیت شخصیت بازی که در طول بازی به دست می اورد قابلیت enrage (خشمگین کردن) هست که با این قابلیت میتوانید یک گروه عظیم از دشمنان رو از بین ببرید که به این صورت است شما از این توانایی استفاده کرده و دشمنان به جون هم میفتند (Wow) "مثل بازی های RPG"

خوب امیدوارم تا اینجاش خوب باشه :love:

اطلاعات کوتاه:
سرپرست تیم سازنده این بازی جناب Ken Levine هستند.
پک این بازی شامل یک اسباب بازی کوچک Big Daddy هست

این هم چند عکس گلچین شده:
BioShock21--screenshot_viewer_medium.jpg

BioShock5--screenshot_viewer_medium.jpg

1b--screenshot_viewer_medium.jpg

34a--screenshot_viewer_medium.jpg

menshealth5--screenshot_viewer_medium.jpg

BioShock9--screenshot_viewer_medium.jpg

Bioshock02--screenshot_viewer_medium.jpg

عکس ها یکم قدیمی هستن ولی به درک بهتر مطالب بالا کمک میکنن:)

با تشکر از همه دوستان امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه :love:
اگر هر کس خبر جدید از این بازی داره در این تاپیک قرار بده

ُسلام. از اطلاعاتت خیلی ممنونم . بهم حال دادی;)
راستی یه سوال داشتم که به این تاپیک هم ربطی نداره ولی گفتم شاید چیزی بدونی:
خبری از بازی The Darkness 2 داری ؟!! به توی تاپیک مربوط به بازی یه چیزی خوندم!

ُسلام. از اطلاعاتت خیلی ممنونم . بهم حال دادی;)
نه هنوز هيچ خبري نيست;)
حتي شايعش رو هم نديدم!

پ.:مستر قربونه دستت تركوندي اين چند روزه:love:

پ.:مستر قربونه دستت تركوندي اين چند روزه
خواهش میکنم

سلام. از اطلاعاتت خیلی ممنونم . بهم حال دادی
من هیچ شایعه ای هم در این باره ندیم ولی احتمالش هست

الان به طور همزمان دارم روی اخبار سه بازی کار میکنم که تا فردا پس فردا کامل میشن:love:

آقا سلام
من يه جا ديدم كه انگار اين بازي براي ps3 هم مياد
اينم منبع:
http://www.psu.com/Rumor--Bioshock-to-PS3-again-News--a856-p0.php
اين جور كه من فهميدم هنگام مصاحبه با سازنده بازي سوال شده كه ايا اين بازي براي ps3مياد؟
در جواب گفته كه ما الان رو ايكس باكس متركز هستيم
خلاصه شايد ps3 دارها هم بتونن بازي كنند;)

روی چیا داری کار میکنی؟ اگه هم خبری از بازی Darkness 2 شد درجریانم بزار..
فقط یکم زودتر که خیلی منتظرم
فعلا روی Hellgate: London و MoH:airborn و GH III کار میکنم ولی شاید به کلی عوض شدن
میخواستم نظر دوستان رو بدونم که اول کدوم رو کامل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
(ممکنه جای این بازی ها بازی هایی مثل SingStar و یا Halo 3 اضافه بشن)

آخرین ویرایش:
یک چیزی تو مایه های یک First Person Action RPG !
هائوون ؟! Oblivion .. ولی با المان های RPG بیشتر.
پ.ن : دیگه مثال از این تابلوتر پیدا نکردم.

دستتون درد نکنه

ریلر داره برم ببینم ؟
من درست نفهمیدم ! بازی مرحله ای هست ؟ ماجراجوئی ؟ .... بیشتر توضیح بده

تریلر رو که دوستان زحمتشو کشیدن ولی شما میتونی از سایت gametrailers همه تریلرهای جدید و قدیمی این بازی رو که خیلی زیاد هستن دریافت کنی
در مورد این که "بازی مرحله ای؟" منظورتون از مرحله دقیقا چی هست همون طور که دوستمون و من هم قبلا گفتم بازی یک اکشن اول شخص تخیلی با المان های نقش افرینی همراه با جو ترسناک است که در زیر آب در یک شهر گمشده صورت می گیرد

یه توزیح کامل بهتون میدم :
اگه به متنی که نوشتم دقت کنی

نوشتم جمع اوری پلاسمید به شخصیت اصلی نیروهای جدید میده حالا این پلاسمید چه جوری جمع میشه نکته همین جاست این خواهر کوچولو ها بعد از این که شما یک دشمن رو کشتید سرو کلشون پیدا میشه به همراه محافظاشون یعنی همون بیگ ددی ها و ایم خواهر کوچولو ها یک سرنگ بزرگ دارن که با اون پلاسمید موجود در اجسام رو در میارن و وقتی شما این سورنگ رو بدست بیارید (که یعنی کشتن خواهر کوچولو ها و محافظاشون) میتوانید توانایی ها شخصیت بازی رو افزایش بدید
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید:)

خیلی ممنون از جواب شما به سوال من.:love::love::love:
ولی با جواب دادن شما دو سوال دیگر به ذهنم امد :confused:
سوال1: مثلا" ما یک شخضیت که هاوی پلاسمید رعدوبرق هست کشتیم و خواهر کوچولو و بیگ ددی امدند و خواهر کوچولو شروع کرد به خوردن و گرفتن این پلاسمید و ما انها را کشتیم وپلاسمید را از خواهر کوچولو گرفتیم و بعد در ادامه دوباره شخصیتی را دیدیم که هاوی پلاسمید رعدوبرق دارد و دومرتبه اونرو بکشی. و سرو کله این خواهر کوچولو و بیگ ددی پیدا شد و امدند سروقت یارو سوال اینجاست که ایا کشتن این خواهر کوچولو و بیگ ددی و در نهایت گرفتن دوباره پلاسمید رعدو برف فایده ای دارد یا نه چون قبلا" اون پلاسمید رو گرفتی فایده ای ندارد. و یا ان پلاسمید را level up می کند :confused:

سوال2: گرفتن این پلاسمیدها برای این خواهر کوچولو و بیگ ددی چه فایده ای دارد. ایا بیگ ددی را برای محافظت از خواهر کوچولو level up میکند.ایا این عامل وابستگی خواهر کوچولو و بیگ ددی شده است. چرا بیگ ددی از خواهر کوچولو دفاع می کند:confused:

سلام
این بازی یه شاهکار فوقالعادست
موندم جدا می تونه 360 چنین گرافیکی که من توی تریلر ها دیدم رو نشون بده یا نه :confused:
راستی داستان بازی مال جنگ جهانی دوم هست درسته ؟؟؟
یه سوال اصلا این little sister و big dady از کجا اومدن ؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه بازی مرحله ایه یعنی هی می کشی می ری جلو مرحله ی بعد تا تموم شه ؟؟؟؟

خوب چطور بگم littlesiser&bigdady
تویه یه دنیای زیردریایی که به دست انسان ساخته شده برایاسایش که بعدا توش جنگ را میفته و این ماده آدام که از یک حلزون به دست میاد مطرح میشه که استفاده زیادش انسان رو قاطی میکنه:biggrin1:بعد موجودات زیر دریا شروع به کشتن حلزونه میکنن و در نتیجه آدام کم میشه و برای به دست آوردنش جنگ را میفته وبرای همین مصرف زیاد موجودات عجیبی به وجود میان بعد اینکه bigdady از چه گونه ای هستمعلوم نیست ولی معلومه که برای حفاظت از little sister هست و littlesister هم برای جمع اوری آدام ازاجساد مرده درست شده
:cheesygri:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or