شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
کدوم سونی فن سم پاشی کرده؟
اولا این تاپیک جفت کنسولاس دوما رفیقا خودت اول دلقک بازی درمیارن و جوابشونم میگیرن!
قبل از این که این دوست ۲۰ اکانتتون بیاد و شروع کنه تو تمام تاپیکا شرو ور گفتنو هیچ سونی فنی کاری به مایکرو نداشت!
این عزیزما خودش دست کمی از only xbox نه ولی فن های toxic مایکروسافت نداره ولی جوری ترول میکه که کسی متوجه نمیشه:D همونیه که میگفت gt ترکیده sot ترکونده همونیه که میگفت وضعیت gt تو esport برام بگو بعدشم تو بحث سر rare به رگ غیرتش برخورد دلایل الکی واسم میاورد مثلا میگفت کارمندای ریر رفتن ریر اینجوری شد خب اینا به لطف کی رفتن؟لابد سونی:)) یبارم ما بهش گفتیم بیا صلح کنیم مثلا خواست بگه خفنه ادم حساب نکرد اصلا ارزش جواب دادن نداره:))نمیدونم فازش چیه الکی قاطی میکنه واسه این و اون:|

متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

View attachment 100081

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

این که بیشتر شبیه به Wish لیسته:D:D

من منتظر بودم انویدیا کارتای جدیدش رو رونمایی کنه بعد حدس بزنم کنسولای بعدی چند فلاپسن.چون خیلی بهم مربوطن از نظر گمانه زنی.
الان ته انویدیا کارتی با قدرت 14 ترافلاپسی با 3 فن و سینک خفن و وات بالا و ابعاد زیاد این شده،که خودش یه کنسوله.
حالا سوال اینه که مگه تو از معماری نسل بعد خبر داری که اینطور فتوا میدی که باید بگم درسته من خبر ندارم ولی انویدیا حتما در جریان نبض سخت افزاری کنسول و pc هست مخصوصا اینکه خودش اصلا تو بازار کنسول نیست.
راندمان سری 9 به 10، 60% ارتقا پیدا کرده و سری 10 به 20 نزدیک به 35% و این نکته مهمیه.و به همون میزان نسل قبل افزایش قیمت داشتیم،
میشه حدس زد وقتی انویدیا یه ترمز ریز زده با چه چیز تو کنسولا طرفیم.
اینه که من فکر میکنم انتظار بالایی زیادی نباید داشت،دورو بر 8 ترافلاپس کلاه رو بندازید هوا(این خودش هیولایی میشه رو کنسول)
جدا از اینکه همه چی ترافلاپس نیست حتی تو pc بین 1080ti و 2080 فرق 1 ترافلاپسی به نفع 1080ti هست اما راندمان 2080 اکثرا برتر بوده.
--------
و یه چیز دیگه راجع به کلا 60 فریم رو کنسولا ،
حتی اگر توانایی این رو هم داشته باشن باز هم 30 میکنن اکثرا چون جلوه های بصری به مراتب مهمتره تو بازیای سینگل و جذب مخاطب تا گیم پلی محور بودن.
ضمن اینکه با حرکت موس افت فریم خیلی بیشتر به چشم میاد تا حرکت کنترلر،یعنی اگر مایکرو بخواد عرضه رسمی کنه موس و کیبورد رو،حتما نیاز به کنسولی بسیار قوی تر داره.

من منتظر بودم انویدیا کارتای جدیدش رو رونمایی کنه بعد حدس بزنم کنسولای بعدی چند فلاپسن.چون خیلی بهم مربوطن از نظر گمانه زنی.
الان ته انویدیا کارتی با قدرت 14 ترافلاپسی با 3 فن و سینک خفن و وات بالا و ابعاد زیاد این شده،که خودش یه کنسوله.
حالا سوال اینه که مگه تو از معماری نسل بعد خبر داری که اینطور فتوا میدی که باید بگم درسته من خبر ندارم ولی انویدیا حتما در جریان نبض سخت افزاری کنسول و pc هست مخصوصا اینکه خودش اصلا تو بازار کنسول نیست.
راندمان سری 9 به 10، 60% ارتقا پیدا کرده و سری 10 به 20 نزدیک به 35% و این نکته مهمیه.و به همون میزان نسل قبل افزایش قیمت داشتیم،
اینه که من فکر میکنم انتظار بالایی زیادی نباید داشت،دورو بر 8 ترافلاپس کلاه رو بندازید هوا(این خودش هیولایی میشه رو کنسول)
جدا از اینکه همه چی ترافلاپس نیست حتی تو pc بین 1080ti و 2080 فرق 1 ترافلاپسی به نفع 1080ti هست اما راندمان 2080 اکثرا برتر بوده.
--------
حتی اگر توانایی این رو هم داشته باشن باز هم 30 میکنن اکثرا چون جلوه های بصری به مراتب مهمتره تو بازیای سینگل و جذب مخاطب تا گیم پلی محور بودن.
ضمن اینکه با حرکت موس افت فریم خیلی بیشتر به چشم میاد تا حرکت کنترلر،یعنی اگر مایکرو بخواد عرضه رسمی کنه موس و کیبورد رو،حتما نیاز به کنسولی بسیار قوی تر داره.[/QUOTE
--------
ضمن اینکه با حرکت موس افت فریم خیلی بیشتر به چشم میاد تا حرکت کنترلر،یعنی اگر مایکرو بخواد عرضه رسمی کنه موس و کیبورد رو،حتما نیاز به کنسولی بسیار قوی تر داره.
کاملا با شما موافقم فقط یه نکته
14 ترافلاپس برای فرکانسی هست که انویدیا تعریف کرده در حالی که در عمل تو بازی ها به فرکانس بالاتری بوست میکنه . به عنوان مثال 2080ti با بوست
1635 MHz حدود 14.2 ترافلاپس قدرت داره در حالی که تو بازی فرکانس کاری تا 1950 MHz بوست میکنه که حدود16.9ترافلاپس میشه قدرت پردازشیش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Milad_HW and x-x
می دونید مشکل این خبر چیه؟ xbox جدید از ps5 قویتره!!
برای همین تبدیل شده به ویش لیست و جوک و شایعه بدون منبع!!
خدا به سر شاهده اگر قدرت ps5 تو این شایعه بیشتر بود، دوستان روش سوجده میکردن و از زیر سنگ هم که شده برای یکان یکانه بندهای خبر منابع موثق و دلایل کاملا منطقی پیدا می کردن.
این اپیدمی خداوندگار پنداری سونی تقریبا در تمام دنیا میشه پیدا کرد ولی در بازیسنتر ما در این زمینه به سطح لجندری رسیدیم و استاندارد جدیدی رو به جهانیان ارائه کردیم. دور از ذهن نیست کتابی آسمانی از سوی ذوب شدگان در سونی منتشر بشه تا پیروانش به آیین سونیالیسم بگرویند.
.
برای شایعه دنبال منبع موثق میگردن که منتشر کنندش از ایدی معتبر هم استفاده کرده باشه!
قیمت کنسول رو با توجه به ssd غیر معقول می دونن چون یادشون رفته ps3 با ضرر فروخته میشد!
مذاکره و خرید استادیوها رو خنده دار میدونن در حالی که بارها در همین زمینه تبدیل به پوکر فیس شدن!
این چیزها برای ذوب شده ها کاملا عادیه چون اونا دوست دارن همه آدما دنیا رو به همون شکلی که اونا می بینن، ببینن

آخرین ویرایش:
یه کنسول با ری تریسینگ ؟ اونم با پردازنده amd که گفته فعلا علاقه ای به ری تریسینگ نداره ؟
مموری منظورش حافظه کارت گرافیک بوده یا رم ؟ اگر منظورش رم بوده که هنوز ما با ddr5 فاصله داریم چه برسه به ddr6 ! اگر هم منظورش حافظه کارت گرافیک بوده 16 گیگ حافظه یه کارت برای کنسول چرت بنظر میرسه
درکل یه سری چیزها اینجا مشکوک میزنه

ولی اون ssd یک ترا بنظرم واقعیت داره ، قیمت ssd ها با تکنولوژی های جدید خیلی کاهش پیدا کرده

هر مشخصات وقیمتی داره برام مهم نیست فقط قدرتمند باشه تا دست سازند هایی مثل ناتی داگ وسانتا و راکستار باز بزاره برای خلق دنیاهایی عظیم ترو رعال تر.هوش مصنوهی بهتر.فیزیک بهتر.شهر های شلوغ تر و پر از npc هایی که هر کدام کار خاصی انجام میدن.دوست دارم واقعا تغییر نسل رو احساس کنم.همچنین رزولوشن 4k هم بیس کار باشه.

هر مشخصات وقیمتی داره برام مهم نیست فقط قدرتمند باشه تا دست سازند هایی مثل ناتی داگ وسانتا و راکستار باز بزاره برای خلق دنیاهایی عظیم ترو رعال تر.هوش مصنوهی بهتر.فیزیک بهتر.شهر های شلوغ تر و پر از npc هایی که هر کدام کار خاصی انجام میدن.دوست دارم واقعا تغییر نسل رو احساس کنم.همچنین رزولوشن 4k هم بیس کار باشه.
1000 دلار

1000 دلار
معنی تغییر نسل رو میدونی یعنی چی.!!؟؟
یعنی همه این مواردی رو که عنوان کردم رو تا حدی باید تو بازی های نسل بعد پیاده سازی بشه.که البته راکستار تو این نسل با red dead یک کارهای بزرگی انجام داد تا حدودی.
به نظرم با 500 دلارم میشه سخت افزار قوی ساخت

ارزونترین ssd یک ترابایتی حدود 100 دلار قیمتش هست الان . فکر نکنم اگر قرار باشه کنسولی 400 نهایت 500 دلار قیمتش باشه 20تا 25 درصد ازقیمتش رو سخت افزاری تشکیل بده که کارایی خاصی تو بازی نداره . فقط مدت لودینگ رو کمتر میکنه
بعد از طرفی با این روندی که بازی ها تو افزایش حجم داشتند فکر میکنم منطقی تر باشه به جای ssd یک ترا که حدود 100 دلار قیمتش هست یک هارد 2 ترا که حدود 45 دلار قیمت داره بگذارند

ارزونترین ssd یک ترابایتی حدود 100 دلار قیمتش هست الان . فکر نکنم اگر قرار باشه کنسولی 400 نهایت 500 دلار قیمتش باشه 20تا 25 درصد ازقیمتش رو سخت افزاری تشکیل بده که کارایی خاصی تو بازی نداره . فقط مدت لودینگ رو کمتر میکنه
بعد از طرفی با این روندی که بازی ها تو افزایش حجم داشتند فکر میکنم منطقی تر باشه به جای ssd یک ترا که حدود 100 دلار قیمتش هست یک هارد 2 ترا که حدود 45 دلار قیمت داره بگذارند
بالاتر هم گفتم یه مدل sshd انتخاب معقولیه

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

معنی تغییر نسل رو میدونی یعنی چی.!!؟؟
یعنی همه این مواردی رو که عنوان کردم رو تا حدی باید تو بازی های نسل بعد پیاده سازی بشه.که البته راکستار تو این نسل با red dead یک کارهای بزرگی انجام داد تا حدودی.
به نظرم با 500 دلارم میشه سخت افزار قوی ساخت
هم معنی تغییر نسل رو می‌دونم هم معنی قدرت قیمت رو ، اون چیزایی که تو لیست کردی نیاز به یه سیستم خیلی گرون تر از ۵۰۰ دلاری داره . همون طوری که گفتی قیمت برات مهم نیست .

جدا از اینکه ناتی داگ کلا دنیای عظیم نمیسازه .که بخواد در آینده عظیم ترش کنه.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
بنظرم از نظر گرافیکی تقریبا به ۸۰ درصد چیزی که بهش قدیما میگفتیم CGI رسیدیم
اما از نظر AI و فیزیکس هنوز خیلی جای کار داره بنابراین حتما کنسولهای نسل بعد با پردازنده های قوی داشته باشن

یک ترابایت حافظه ssd اونم از سری nvme:D
همین یه خط ثابت میکنه که این لیست شایعه نیست و فقط یه wishlist(با کمال احترام)
Screenshot_2019-01-21-11-20-18.png
این قیمت های 1tb NVME ssd هستن که درسته قیمتا بصورت تکی هست اما اصلا قرار نیست معجزه ای رخ بده ک یهو هزینه استفاده این تکنولوژی معقول بشه ک اگه بشه رویایی و فوق العادس
در مورد اینکه کدوم کنسول قوی تره هم بنظرم تا روز رونمایی کامل باید منتظر بود

• Like
Reactions: shooshcity
کنسول موقع اجرا بازی نیازی به SSD آنچنان نداره و با اینکار فقط میشه سرعت نصب چشمگیر تغییر داد و مقداری هم زمان لودینگ کم کرد!:bash:

بهترین گزینه SSHD هست برای ذخیره سازی کنسول ها!:Thumbup:

چون قیمت خیلی مناسبی داره و سرعتش هم از HDD بیشتره و مناسب کنسول هاست!:Victory:

الان لپتاپ های گیمینگ خیلی هاشون از این SSHD ها استفاده میکنن!:Smoke:

Opera Snapshot_2019-01-21_143736_www.newegg.com.png

پ ن : این قیمت هایی که میبینید خیلی بیشتر از قیمتی هستن که سونی و مایکروسافت میتونن اونا رو تهیه کنن!:Baby:

چون اینها هزینه تبلیغات و برندینگ و سود فروشنده های جانبی و هزینه های حمل و نقل و انبار داری و ... بهشون خورده و وقتی شرکتی سفارش بده به صورت اختصاصی براش تولید کنن حداقل 30 درصد پایین تر قیمت تک فروشی قابل تهیه هستش براشون!:pepsi:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or