شایعه اطلاعات فراوانی راجع به Xbox جدید لیک شد! همراه با مشخصات کنسول PS5

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
متنی که در ادامه می‌خوانید بر اساس پستی است که در سایت ردیت قرار گرفت و بالافاصله پاک شد، اما خوشبختانه این اطلاعات به لطف کچ گوگل همچنان در دسترس است.
این اطلاعات در حد شایعه خواهند بود و توسط شخص یا مایکروسافت تایید و تکذیب نشده‌اند.
فردی که این اطلاعات را منتشر کرده‌است در قسمتی هم به اطلاعات کنسول PS5 اشاره کرده، اما متن خبر با کلیت Xbox بعدی منتشر گشته‌است.

xbox-logo1.jpg

استودیو های جدید مایکروسافت:

در حال حاضر شرکت مایکروسافت در حال مذاکره با استودیو های فوق است:
- Asobo Studio

- IO Interactive

- Platinum Games

- Turtle Rock Studios

- Bluepoint Games

- Relic Entertainment

- The Farm 51

و استودیو های بیشتری در انگلیس، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، فنلاند، کانادا، ژاپن و کره. مایکروسافت به دنبال جذب استعداد های بزرگ و استودیو هایی در تمام نقاط جهان است. در نهایت آن‌ها یک هدف یا شماره خاص برای تعداد استودیو ندارند.

مشخصات کنسول جدید و تاریخ عرضه:

کنسول مخصوص به استریم بازی‌ها:
قیمت: 249$

- CPU: Custom 8 CORES/16 THREADS ZEN 2 CPU

- GPU: Custom NAVI @ 4+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

کنسول خانگی:
قیمت: 499$

- GPU: Custom NAVI @ 12+ TERAFLOPS

- MEMORY: 16GB GDDR6

- STORAGE: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s

- DIRECTX Raytracing + MS AI

هر دو کنسول در تعطیلات سال ۲۰۲۰ منتشر خواهند شد. دیو کیت‌های کنسول‌های جدید در آپریل یا می سال ۲۰۱۹ در اختیار سازندگان قرار خواهند گرفت. هر دو کنسول دارای پردازنده‌های کاملا سفارشی شده هستند و از تکنیک‌های RayTracing همراه DXR پشتیبانی می‌کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را در GDC سال آینده خواهیم دید.
Xbox بعدی به صورت کامل از بکوارد پشتیبانی خواهد کرد و قادر خواهد بود تمام بازی‌های Xbox One و همچنین دو کنسول Xbox 360 و Xbox را اجرا کند.

و اما PS5:
مشخصات و قیمت کنسول:
قیمت: 399$

- GPU: Custom NAVI @ 8+ TERAFLOPS

- MEMORY: 12GB GDDR6

- STORAGE: 1TB SSD

هنوز مشخص نشده که آیا کنسول PS5 از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.
تاریخ عرضه PS5 ابتدا در تعطیلات سال ۲۰۱۹ بوده است، اما تاریخ عرضه آن تا سال ۲۰۲۰ به تاخیر افتاده‌ و ممکن است در اوایل سال ۲۰۲۰ عرضه شود.
اطلاعاتی راجع به پشتیبانی کنسول از قابلیت بکوارد بازی‌های PS4 در دسترس نیست، اما ممکن است دلیل تاخیر عرضه اضافه کردن این قابلیت به کنسول PS5 باشد.

بازی‌های لانچ کنسول جدید Xbox:
- Halo Infinite
بازی برای کنسول Xbox one هم منتشر خواهد شد.

- Forza Motorsport
بازی از RayTracing پشتیبانی خواهد کرد.

- Age of Empires 4

- Perfect Dark

- Killer Instinct 2

- Bleeding Edge

و چند سوپرایز بزرگ دیگر:
اولین سال کنسول جدید بهترین لاین‌آپ تاریخ مایکروسافت خواهد بود.
تعدادی از فرانچایز‌ های قدیمی باز‌ خواهند گشت، ip های جدید از سازندگان جدید، بازی های انحصاری ژاپنی، بازی در سبک مخفیانه به صورت انحصاری و خیلی سوپرایز های بیشتر.

نسل جدید بهترین نسل خواهد بود!
مایکروسافت چندین و چند بمب خبری دارد که در طی ماه‌های آینده آن‌ها را اعلام خواهد کرد. بازی‌های بزرگی که منتظر آن‌ها هستید و بازی‌هایی که انتظار معرفی آن‌ها را ندارید. خرید استودیو های جدید و سرویس‌های بیشتری مثل گیم‌پس.

در نهایت هم فرد لیک کننده ادعا می‌کند که اطلاعات بیشتری دارد، اما می‌خواهد تعدادی از این اطلاعات را به صورت سوپرایز نگه دارد.

آخرین ویرایش:
ps now روی pc هم موجوده محسن جان کلی ادم الان دارن ازش استقاده میکنن ولی گیم پس فقط روی one هست وقتی گیم پس هم برای pc ارائه شد اون وقته که امارهای این عزیزان سونی فن دیدنیه

باید صبر کنیم ببینیم تو GDC مایکروسافت میگه برنامش رو یا نه. اسپنسر که چند روز پیش تو پادکست با میجر نلسون گفته امسال سالی هست که برنامه‌های PC و ویندوز رو عملیاتی می‌کنیم. استارت XCloud رو هم به صورت تست امسال میزنن. یه سرویس دیگه شبیه به گیم پس (معلوم نیست چیه) رو هم امسال معرفی و عرضه میکنن احتمالا. کلی اتفاق قرار هست بیافته تو این چند ماه و سال جاری :دی

بخش لپ تاپ vaio ک کلا اعلام ورشکستگی کرد
تو صفحه نمایش و تلوزیون بشدت تولیداتش محدودتر شد
بخش تولید عمده ccd رو کاملا به چین واگذار کرد و مقرر شد فقط تولید تکنولوژی بکنن تو این بخش
گوشی بشدت مدل ها محدود شد
حتی ساختمون مرکزیشم تو توکیو اگه اشتباه نکنم فروخت و الان مستاجره متاسفانه
دیگه یه تومون بابای مدیر وقت مونده بذارن فروش
همینکه الانش برند پلی استیشن زیر گروه سونی هست به لطف عملکرد فروش عالی ps4 بوده و بس
متاسفانه تنها مشکل سونی برای استارت و سرمایه گذاری سنگین برای تولید زیر ساخت قوی برای استریم
میلیونی همزمان برای نسل بعد هست و متحمل ترین اتفاق همکاری با یه کمپانی بزرگ چون گوگل یا آمازون میتونه باش
اوه:| پس کاز هیرای واسه همین رفت؟:D من نه علاقه ای به لپ تاب دارم نه اخبار گوشی هارو دنبال میکنم شنیده بودم سونیz اشغاله ولی اخرین مدلاش میگفتن خوبه از سیستم های صداشون و tv هاشونم تعریف میشد ولی خیلی وقته خبری ازشون نشنیدم:Dاینجوری که معلومه وضعشون خرابه پس بگو چرا هی میخوان یسری چیزا رو فرو کنن:-" مگه کمپانی ها نگفته بودن فروش کنسول تو این نسل اصلا سودی نداشته واسشون؟راه سخته ولی اینجور که معلومه از اونجا که ps و سونی پیکچرز تنها راه نجاتشونه مخصوصا ps که 75 درصد سهامشون تو اونه چاره دیگه ای ندارن و مجبورن بخاطر خودشونم که شده نسل بعد درست عمل کنن ظاهرا کلود استریم و از این جور موارد انقدر که برای بقیه شرکتا مهمه برای اینا مهم نیست و میخوان یه کنسول مثل همین ps4 بدن:D اگه نابود شن این صنعت در واقع کارش تمومه از مایکروسافت که هنوز چیزی ندیدیم و در اینده هم بعید میدونم بازیاشون به خوبی ps باشه این وسط فقط نینتندو میمونه خیلی بی انصافیه که نینتندو با یه بازی موبایل نجات پیدا کنه ولی سونی با این همه انحصاری پرهزینه نابود بشه

• Like
Reactions: g4mer
باید صبر کنیم ببینیم تو GDC مایکروسافت میگه برنامش رو یا نه. اسپنسر که چند روز پیش تو پادکست با میجر نلسون گفته امسال سالی هست که برنامه‌های PC و ویندوز رو عملیاتی می‌کنیم. استارت XCloud رو هم به صورت تست امسال میزنن. یه سرویس دیگه شبیه به گیم پس (معلوم نیست چیه) رو هم امسال معرفی و عرضه میکنن احتمالا. کلی اتفاق قرار هست بیافته تو این چند ماه و سال جاری :D
*کلی اتفاق قرار هست بیافته تو این چند ماه و سال جاری*
که البته مهم ترینش معرفی XBOX ANACONDA (ملقب به قاتل:D) هست:-bd

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
اوه:| پس کاز هیرای واسه همین رفت؟:D من نه علاقه ای به لپ تاب دارم نه اخبار گوشی هارو دنبال میکنم شنیده بودم سونیz اشغاله ولی اخرین مدلاش میگفتن خوبه از سیستم های صداشون و tv هاشونم تعریف میشد ولی خیلی وقته خبری ازشون نشنیدم:Dاینجوری که معلومه وضعشون خرابه پس بگو چرا هی میخوان یسری چیزا رو فرو کنن:-" مگه کمپانی ها نگفته بودن فروش کنسول تو این نسل اصلا سودی نداشته واسشون؟راه سخته ولی اینجور که معلومه از اونجا که ps و سونی پیکچرز تنها راه نجاتشونه مخصوصا ps که 75 درصد سهامشون تو اونه چاره دیگه ای ندارن و مجبورن بخاطر خودشونم که شده نسل بعد درست عمل کنن ظاهرا کلود استریم و از این جور موارد انقدر که برای بقیه شرکتا مهمه برای اینا مهم نیست و میخوان یه کنسول مثل همین ps4 بدن:D اگه نابود شن این صنعت در واقع کارش تمومه از مایکروسافت که هنوز چیزی ندیدیم و در اینده هم بعید میدونم بازیاشون به خوبی ps باشه این وسط فقط نینتندو میمونه خیلی بی انصافیه که نینتندو با یه بازی موبایل نجات پیدا کنه ولی سونی با این همه انحصاری پرهزینه نابود بشه
اتفاقا مشکلات مالی بدلیل کیفیت بالای ساخت محصولاتش بود:|
کیفیت تلوزیون های سونی بواسطه تکنولوژی انحصاریش (Bravia engine) دو لول بالاتر از Lg و samaung
و قابل رقابت با پاناسونیک فوق العاده با کیفیت و گرون هست که با اینکه کیفیتش قابل رقابت با پاناسونیک هیولاست:D
حتی تو لپ تاپ هم سونی چوب کیفیتشو خورد
انقدر هزینه ساخت محصولاتش بالا بود که یهو برندای مثل دل و سامسونگ و ام اس ای جنس بی کیفیت و معمولی تحویل دادن و مشتری از خدا بی خبرم با کانفیک یکسان رفتن سراغ کالای ارزونتر که اخرشم شد اینی ک میبینیم
سونی پیکچرز و کلمبیا پیکچرز هم تا جایی ک در جریانم حسابی بودجشون محدود شده و سود عملیاتی خوبیم نداشتن

• Like
Reactions: Big boss_returns
اینکه بخایم ارزش این دو برند رو باهم مقایسه کنیم، در نهایت با یک طنز تلخ مواجه خواهیم شد. 92 هزار میلیون دلار مایکروسافت در مقابل 9 هزار میلیون دلار سونی.
این کمپانی ها دپارتمان ها و سکشن های مستقل از هم دارند و برخلاف نظر دوستان من بعیید میدونم بخش سود ده تر تاوان بخش ضرر ده رو بده.
که اگر اینطور بود ما نباید شاهد ورشکستگی یا محدود شدن بخشی از یک کمپانی می بودیم. روال به این صورته که هر بخشی ضررده شه همون بخش رو تعطیل میکنن و از بخش های دیگه برای سرپا نگه داشتنش استفاده نخواهند کرد.
به هرحال مقایسه منطقی اینه که فقط بخش گیمینگ دو کمپانی باهم مقایسه بشه.
سهامدارهای مایکروسافت در برهه ای، فکر کنم قبل از تولید 360 قصد تعطیلی کنسول گیمینگ مایکروسافت رو داشتند. ولی بعد از اون ماجراهای عجیب و غریب پتنت cell و به سود رسیدن x360 ، همه چیز عوض شد. اوایل این نسل هم اشتباهات مایکروسافت باعث شد از رقابت با سونی عقب بیوفته و قطعا اگر رویکرد و سیاست های اسپنسر نبود، این فاصله بسیار بیشتر هم می شد.
تجربه در این صنعنت ثابت کرده با ورود به هر نسل، رقابت جدیدی بدون اینکه از نسل قبلش تاثیر بگیره، آغاز میشه.
و با توجه به اعتمادی که مایکروسافت به اسپنسر داره و به قولی شل کردن سر کیسه که هممون شاهدش هستیم، به نظر من نسل جدید نوید موفقیت های بزرگی برای مایکروسافت میده.

چرا شقیقه رو ب گوزن ربط میدی؟

خیلیام بعد one رفتن سمت پلی استیشن که در صورت موفقیت next xbox دوباره برمیگردن:D
یادمون نرفته بعد فروش 120m واحدی ps2 ملت چطوری x360 میخریدن:D تازه با اون افتضاح red ring که به اعتقاد خودم اگه مساله رد رینگ وجود نداشت شاید 360 20 میلیون یا شاید بیشتر میفروخت چون تو برهه سه چهار ساله ps3 رقیب جدی نبود براش واقعا
سونی 2010 تازه proluge GT5 رو داد اونم با یک دقیقه لود برای نمایش ماشین تو گاراژ:D=))
خدایش قصدم ترول نیست واقعا افتضاح بود
اولا مایکرو می‌فروخت چون تنها کنسول نسل بعد بود, کلی از بازی های tp خود به خود انحصاریا شدن که تا ۲۰۰۸، ۲۰۰۹ طول کشید بیان روی ps هم عرصه بشن، و از طرفی مایکرو هم تمرکزش رو گذاشت روی مولتی کردن انحصاری های پلی استیشن مثل فینال فانتزی و تکنولوژی و متال گیر و و و ، یعنی اصلا استارت اشتباهات مایکرو از همونجا شروع شد که با تمرکز روی rp ها همه چی تمومه ، سونی ۲۰۰۸ متال گیر رو داد که واقعا براش نقش سیستم ساز رو بازی کرد با لیتل بیگ پلنت، ۲۰۰۹ ، انچارتد ۲ و کیلزون۲ و دمون سولز۲ داد ، ۲۰۱۰ گاد ۳ و هوی رین و گرانتوریسمو رو داد ، همه اینا بدون احتساب رسیستنس ها و رچت ها و ایفاموس و و ، بعد میگی سونی تازه ۲۰۱۰ یه پرولوگ داد، خداییش خیلی خنده دار بود!!!

مایکرو بعد ۱۷ سال که اومده تو این بازی تازه فهمیده باید روی فرست پارتی حساب باز کنه و tp ها بادی به هر جهتن.

Last edited by a moderator:
  • Like
بخش لپ تاپ vaio ک کلا اعلام ورشکستگی کرد
تو صفحه نمایش و تلوزیون بشدت تولیداتش محدودتر شد
بخش تولید عمده ccd رو کاملا به چین واگذار کرد و مقرر شد فقط تولید تکنولوژی بکنن تو این بخش
گوشی بشدت مدل ها محدود شد
حتی ساختمون مرکزیشم تو توکیو اگه اشتباه نکنم فروخت و الان مستاجره متاسفانه
دیگه یه تومون بابای مدیر وقت مونده بذارن فروش
همینکه الانش برند پلی استیشن زیر گروه سونی هست به لطف عملکرد فروش عالی ps4 بوده و بس
متاسفانه تنها مشکل سونی برای استارت و سرمایه گذاری سنگین برای تولید زیر ساخت قوی برای استریم
میلیونی همزمان برای نسل بعد هست و متحمل ترین اتفاق همکاری با یه کمپانی بزرگ چون گوگل یا آمازون میتونه باش
اتفاقا یه این نمیگن ضرر به این میگن مدیریت درست ، سونی یه مدت یه صورت طبیعی خیلی از سماجت ادامه دادن فعالیت این بخش ها داشت ضرر میکرد و خیلی تراز نامه هاش منفی میشد. از وقتی کازه اومد یه سری اصلاحات انجام داد(حذف بخش های ضرر ده) که نتیجه شد این .

Sony annual net income for 2018 was $4.417B, a 548.07% increase from 2017.
Sony annual net income for 2017 was $0.682B, a 44.44% decline from 2016.
Sony annual net income for 2016 was $1.227B, a 207% decline from 2015

البته سونامی ژاپن و سیل سه چهار سال پیش تایلند هم شدید بهشون ضرر زد

Sony reports further heavy losses

Sony blames Thai floods as it more than DOUBLES its forecast for year's losses | Daily Mail Online

Sony swings to loss after quake

البته به دلیل مسائلی که دوستان مطرح کردن سونی سرمایه گذاری که نمیتونه بکنه هیچ ، ورشکستم داره میشه ، زیرا

Sony net income for the quarter ending September 30, 2018 was $1.557B, a 32.21% increase year-over-year.
Sony net income for the twelve months ending September 30, 2018 was $6.152B, a 163.57% increase year-over-year.

آخرین ویرایش:
  • Like
اتفاقا یه این نمیگن ضرر به این میگن مدیریت درست ، سونی یه مدت یه صورت طبیعی خیلی از سماجت ادامه دادن فعالیت این بخش ها داشت ضرر میکرد و خیلی تراز نامه هاش منفی میشد. از وقتی کازه اومد یه سری اصلاحات انجام داد(حذف بخش های ضرر ده) که نتیجه شد این .

Sony annual net income for 2018 was $4.417B, a 548.07% increase from 2017.
Sony annual net income for 2017 was $0.682B, a 44.44% decline from 2016.
Sony annual net income for 2016 was $1.227B, a 207% decline from 2015

البته سونامی ژاپن و سیل سه چهار سال پیش تایلند هم شدید بهشون ضرر زد

Sony reports further heavy losses

Sony blames Thai floods as it more than DOUBLES its forecast for year's losses | Daily Mail Online

Sony swings to loss after quake

البته به دلیل مسائلی که دوستان مطرح کردن سونی سرمایه گذاری که نمیتونه بکنه هیچ ، ورشکستم داره میشه ، زیرا

Sony net income for the quarter ending September 30, 2018 was $1.557B, a 32.21% increase year-over-year.
Sony net income for the twelve months ending September 30, 2018 was $6.152B, a 163.57% increase year-over-year.

خداییش نزنید حرفایی که مرغ پخته رو هم میخندونه، اخبار دنبال نمیکنید یه سرچ ساده که میتونید بزنید!
Screenshot_2019-02-01-04-08-10-334_com.android.chrome.png
ارزش برند سونی نسبت به سال 2000 تقریبا نصف شده.
مدیریت درست؟ توی متنی که نوشتی چندین ضد و نقیض وجود داره. یه بار متن خودتو بخون متوجه پارادوکس هاش میشی.
اگر مدیریت سونی خوب بوده پس مدیریت netflix چی بوده؟

View attachment 100756
ارزش برند سونی نسبت به سال 2000 تقریبا نصف شده.
مدیریت درست؟ توی متنی که نوشتی چندین ضد و نقیض وجود داره. یه بار متن خودتو بخون متوجه پارادوکس هاش میشی.
اگر مدیریت سونی خوب بوده پس مدیریت netflix چی بوده؟

الان ارزش برند رو قراره گازش بزنن یا بخورنش ، یا ارزش برند قراره پلی استیشن تولید کنه ؟؟؟

من خودمم هیچی نمیدونم از اقتصاد ، ولی عمرا اگه شما یک کلمه از چیزایی که دارید میگید رو بدونید،. فرق مارکت کپ شرکت ها، فرق حوزه عملیاتی ، فرق در آمد با سود عملیاتی و خالص ، فرق ارزش برند با ارزش واقعی کمپانی ، فرق دارایی ها و زیر ساخت ها و واحد توسعه و تکنولوژیشون.

وقتی یه سرویس نتفلیکس رو مقایسه میکنی با سونی قشنگ مشخصه چقدر سر در میاری از این قضایا ، کاش حداقل معیار مقایسه ات با سامسونگ بود

الان ارزش برند رو قراره گازش بزنن یا بخورنش ، یا ارزش برند قراره پلی استیشن تولید کنه ؟؟؟

من خودمم هیچی نمیدونم از اقتصاد ، ولی عمرا اگه شما یک کلمه از چیزایی که دارید میگید رو بدونید،. فرق مارکت کپ شرکت ها، فرق حوزه عملیاتی ، فرق در آمد با سود عملیاتی و خالص ، فرق ارزش برند با ارزش واقعی کمپانی ، فرق دارایی ها و زیر ساخت ها و واحد توسعه و تکنولوژیشون.

وقتی یه سرویس نتفلیکس رو مقایسه میکنی با سونی قشنگ مشخصه چقدر سر در میاری از این قضایا ، کاش حداقل معیار مقایسه ات با سامسونگ بود

من معلمت نیستم و وظیفه ای هم ندارم چیزی بهت یاد بدم.
هرچند اگر قرار بود چیزی یاد بگیری، اصول ابتدایی بحث کردن رو یاد میگرفتی که در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکنی.
من حرفی نزدم که در موردش اطلاعاتی نداشته باشم. اسکرین شات از نمودار ارزش برند سونی گذاشتم که اگر زحمت میکشیدی و وارد سایتش میشدی و فاکتورهایی که برای ارزش گذاری برندها رو نوشته میخوندی، الان به قول خودت حرفی نمیزدی که مرغ پخته خندش بگیره. اونم با این اعتماد به نفس!
اتفاقا اون کسی که نمیدونه چی داره میگه دقیقا خودتی. این حرفم برای این به من زدی که تخصصت فرار رو به جلوعه.
.....
من سونی و netflix رو از لحاظ مدیریت مقایسه کردم نه از لحاظ محصولات و سرویس ها. شما که به همه توصیه میکنی تو اینترنت جستجو کنن، بهت پیشنهاد میکنم در مورد معنی مدیریت یه جستجو بکن. مطمعنن به دردت خواهد خورد.

هرچند اگر قرار بود چیزی یاد بگیری، اصول ابتدایی بحث کردن رو یاد میگرفتی که در مورد چیزی که نمی دونی اظهار نظر نکنی.
من حرفی نزدم که در موردش اطلاعاتی نداشته باشم. اسکرین شات از نمودار ارزش برند سونی گذاشتم که اگر زحمت میکشیدی و وارد سایتش میشدی و فاکتورهایی که برای ارزش گذاری برندها رو نوشته میخوندی، الان به قول خودت حرفی نمیزدی که مرغ پخته خندش بگیره. اونم با این اعتماد به نفس!
اتفاقا اون کسی که نمیدونه چی داره میگه دقیقا خودتی. این حرفم برای این به من زدی که تخصصت فرار رو به جلوعه.
.....
من سونی و netflix رو از لحاظ مدیریت مقایسه کردم نه از لحاظ محصولات و سرویس ها. شما که به همه توصیه میکنی تو اینترنت جستجو کنن، بهت پیشنهاد میکنم در مورد معنی مدیریت یه جستجو بکن. مطمعنن به دردت خواهد خورد.
خوب نمی‌خواد چیزی بهم یاد بدی ، دلم میخواست حداقل بهم بگی بدونم برند ولیو چه نقشی تو عرصه گیمینگ و ناتوانی در تهیه زیر ساخت ها برای این زمینه داره ! من واقعا دوستدارم بدونم .

مدیریت رو هم من از وقتی گفتم که کازه هیرایی اومد و دست به اصلاحات و حذف بخش های ضرر ده زد ، نه قبل از اون .

دقیقا بد برداشت کردن از تعابیر تجاری و اقتصادی موجب این میشه که یه دوستی داشتیم ما، برگرده بگه مایکرو با نصف کل سود خالص یه سالش میتونه کل سونی رو بخره !

در نهایت برای من فقط بخش گیمینگ سونی و عملکردش تو این زمینه مهمه ، وگرنه کسی اینجا سهامدار این شرکتها نیست و نه اینجا هم فروم اقتصاد.

آخرین ویرایش:
نمیشه پست ها رو تک به تک ریپلی کرد ولی چنتا پستی دیدم که گفتند که هر بخشی مجزا از باقی بخش ها مدیریت میشه که خیلی برام تعجب اور بود!

این عکس درامدزایی بخش گیمینگ سه کمپانی کنسول ساز در سه سال اخیر رو نشون میده (سه ماهه اخر 2018 اضافه نشده بوده تو این عکس هنوز) و راحت میشه متوجه بشیم سونی در سه سال اخیر فقط از بخش گیمینگ حدود 60 میلیارد دلار درامد کسب کرده! به نظرتون سرمایه گذاری سونی در بحث گیمینگ (افزایش استدیوها و تنوع ژانری و ...) اینقدر هست؟

600643.png

درباره نسل های پیشین هم نمیدونم کسی که هیلو 3، مس افکت و بایوشاک ها و گیرز ها و فورزا ها و اون شبکه عظیم Xbox Live و غیره رو تجربه کرده چه جوری فیل شده!؟

و اینکه به نظر پلی استیشن فن ها بدجور نینتندو رو نادید گرفتند، یکی از برتریهای اول نسل همین سونی فروش ژاپن بود و سریع اونجا چند میلیون نسخه فروخت (که همزمان شد با برگشت بازیهای شاخ ژاپنی) ولی خب از وقتی نینتندو با سوییچ برگشته در عرض یک سال و خرده ایی کل فروش چندساله پلی استیش 4 رو جا میذاره
الان میبینیم SSB.U در عرض چند هفته کمتر 12 میلیون میفروشه (مقایسه کنید با فروش U4 و یا TLoU) و ...

در کل به نظرم نسل اینده اصلا شرایط اینجوری بر وفق مراد سونی نیست و نخواهد بود چون هر دو رقیب گردن کلفت تر از سابق دارن برمیگردند

نمیشه پست ها رو تک به تک ریپلی کرد ولی چنتا پستی دیدم که گفتند که هر بخشی مجزا از باقی بخش ها مدیریت میشه که خیلی برام تعجب اور بود!

این عکس درامدزایی بخش گیمینگ سه کمپانی کنسول ساز در سه سال اخیر رو نشون میده (سه ماهه اخر 2018 اضافه نشده بوده تو این عکس هنوز) و راحت میشه متوجه بشیم سونی در سه سال اخیر فقط از بخش گیمینگ حدود 60 میلیارد دلار درامد کسب کرده! به نظرتون سرمایه گذاری سونی در بحث گیمینگ (افزایش استدیوها و تنوع ژانری و ...) اینقدر هست؟

View attachment 100759

درباره نسل های پیشین هم نمیدونم کسی که هیلو 3، مس افکت و بایوشاک ها و گیرز ها و فورزا ها و اون شبکه عظیم Xbox Live و غیره رو تجربه کرده چه جوری فیل شده!؟

و اینکه به نظر پلی استیشن فن ها بدجور نینتندو رو نادید گرفتند، یکی از برتریهای اول نسل همین سونی فروش ژاپن بود و سریع اونجا چند میلیون نسخه فروخت (که همزمان شد با برگشت بازیهای شاخ ژاپنی) ولی خب از وقتی نینتندو با سوییچ برگشته در عرض یک سال و خرده ایی کل فروش چندساله پلی استیش 4 رو جا میذاره
الان میبینیم SSB.U در عرض چند هفته کمتر 12 میلیون میفروشه (مقایسه کنید با فروش U4 و یا TLoU) و ...

در کل به نظرم نسل اینده اصلا شرایط اینجوری بر وفق مراد سونی نیست و نخواهد بود چون هر دو رقیب گردن کلفت تر از سابق دارن برمیگردند

درآمد سونی از بخش گیمینگ زیاد هست درست، ولی هزینه بخش گیمینگ هم زیاد هست بالطبع. چون ساخت کنسول هزینه زیادی داره ولی بر خلاف گوشی و تبلت و ... مدل درآمدزایی از محل فروش سخت افزار نیست و سونی و مایکروسافت سعی نمی‌کنن از فروش سخت افزار درآمدزایی کنن. بخاطر همین هم بخش زیادی از این درآمد در واقع توی سود اثر گذار نیست.

عمده درآمد اینها از محل فروش نرم افزار هست و سرویس و با افزایش فروش دیجیتالی سهمشون بیشتر و بیشتر هم شده از این فروش. البته نینتندو یکم داستانش فرق داره و روی کنسول‌هاش هم پول زیادی به جیب میزنه چون بازی‌هاش مختص خودش هستن و انگار 85 درصد از درآمد نرم افزاریش هم از محل فروش بازی‌های انحصاری خودش بوده فقط. یعنی نمیشه خیلی با سونی و مایکرو مقایسشون کرد.

مایکروسافت هم اگر داره خرج میکنه بخاطر سینرژی هست که بخش گیمینگش با بخش کلاد و رویکرد کلی شرکت داره و اینکه متوجه نقش یک کنسول و استودیوهای 1st Party قدرتمند و یه کامیونیتی قدرتمند در این مورد شدن. اگر غیر از این بود تو یک سال استودیوهای خودشون رو 2 برابر نمی‌کردن. نادلا خیلی آینده نگر هست و اسپنسر هم دید خوبی نسبت به بازار گیمینگ و خواسته طرفدارها داره و تیم سخت افزای و نرم افزاری مایکروسافت هم این چند سال عالی عمل کردن و همه اینها کنار هم یه ترکیب خوب دارن ارائه میدن.

• Like
Reactions: Only Xbox

View attachment 100759

بازار ژاپن که کلا از وقتی سوئچ امده نینتندو قبضه کردش و سونی رو تقریبا از رقابت بازار ژاپن خارج کردن
میمونه امریکای شمالی و اروپا که با جهش که الان مایکروسافت گرفته و دست بالا رو داشتن در استودیو های فرست پارتی و قدرت کنسولش در نسل بعد امریکای شمالی و بریتانیا در تسخیر XBOX هست 100درصد حالا دلیلی دارم الان با این وضعی که XBOX ONE داشت اختلاف فروش این کنسول با PS4 در بریتانیا فکر میکنم 1/5 واحد بوده اونم میگم با وضع بدی که این نسل XBOX ONE داشت حالا با بهبود شرایطی که مایکروسافت ایجاد کرده نسل بعد 100 بریتانیا تسخیر XBOX هست امریکا هم به همین شکل
سونی فقط دست بالا رو توی اروپا داره و با فاصله زیاد برند محبوب تری شده PS نسبت به رقبا
نینتندو هم اگر یک سوئچ میان نسلی با قدرت بالا تر نده نسل بعد گیر میفته مدام که نمیتونه بازی انحصاری بده بلاخره باید از ترد پارتی ها هم ساپورت بشه و با این سخت افزار بعید میدونم حتی1بازی نسل بعدی رو ساپورت کنه و بعدا براشون مسئله میشه این قضیه

• Like
Reactions: alisuun
.....
این اقا کلا همین طوریه بیخودی وقت نذار برای این افراد
وقتی چیزی برای گفتن ندارن سریع میخوان حرف رو بپیچونن و عوض کن

• Like
Reactions: g4mer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or