اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
من خودم به غیر از 360 کنسولی از مایکرو نداشتم
ولی این گوشه رینگ و اینا فن بازیه به شخصه دوست دارم یه کنسول قوی بیاد حالا چه سونی چه مایکرو که پرونده خرید کنسول تا ده سال بسته بشه الان این نسل پنج سال هم دووم نیاورد بازیا هنوزم تو فریم مشکل دارند آنتی الیاسینگ مسخرست توی بازی ها گرافیکا اصلا واقع گرایانه نیست رجوج میکنم به نزدیک ترین بازی که میخواد ریلیز بشه (مورتال کمبت)
برای منی ک گرافیک اولویت اوله واقعا تو ذوق میزد این نسل

Sent from my iPhone using Tapatalk
حرف حساب جواب نداره

• Like
Reactions: samadi741
هدف پرو مشخص بود
کمک به فروش ps4
بعد از عرضه pro سونی 50 میلیون ps4 و pro فروخته

مایکروسافت بعد از one x چقد فروخته ؟ می ترسه اعلام کنه :hide:
سونی هم میتونست مثل مایکروسافت کلی هزینه کنه اما این کار نکرد
و در نهایت در دنیای تبلیغات باخت
در دنیای واقعی پیروز شد :-bd

سونی قطعا به هدفش رسیده

photo_۲۰۱۸-۱۰-۲۶_۲۱-۱۴-۳۷.jpg

شنیدم کنسول PS5 توانایی اجرا کیفیت 8K را خواهد داشت ؟؟

دوستان بیشتر توضیح بدن ممنون میشم
به صورت استریم چرا که نه
نسل بعد نسل قدرت گرفتن استریم آنلاین بازیاست و فقط گوگل نیست که در این زمینه برنامه داره و سونی و مایکرو هم قطعا برنامه هایی دارن
نسل بعدش که دیگه رسما فکر کنم بشه رقابت سرویسها:دی
RIP PC vs Console :دی

• Like
Reactions: R@OUF and g4mer
به صورت استریم چرا که نه
نسل بعد نسل قدرت گرفتن استریم آنلاین بازیاست و فقط گوگل نیست که در این زمینه برنامه داره و سونی و مایکرو هم قطعا برنامه هایی دارن
نسل بعدش که دیگه رسما فکر کنم بشه رقابت سرویسها:D
RIP PC vs Console :D
اضافه کنم Nvidia ، عملا با ریموت وصل میشی به یه Virtual Machine روی سرور . روش ویندوز بهمراه استیم و ... داره.

• Like
Reactions: Cait Sith
سونی قطعا به هدفش رسیده

View attachment 105046
سر این سونی خیلی دیوث بازی درآورد :D. رزولوشن بازی رو روی پرو یه جور ناجوری درآوردن که بشه تو تبلیغات بگی 4K دروغ هم نگفته باشی. البته به قیمت خراب شدن تصویر نهایی. روی پرو خیلی بازی مات بود حتی بدتر از 4 عادی

شایعه شده اینم مشخصات ایکس باکس (ـهای) بعدی هست.
سلام مهندس
به به از این ورا
راه گم کردی
فتخار نمیدی از تحلیمثی قوی و تکنیکیت مثل سالهای قبل استفاده کنیم اقا
بشخصه لذت میبرم از تک تک پستات :Rose:

• Like
Reactions: DieDie
شایعه شده اینم مشخصات ایکس باکس (ـهای) بعدی هست.
cpu کنسول ضعیف 2کور 8 تا رشته؟
رم هم اصلا بعید نیست
بنظرم چه ps5 چ scarlet غیر ممکنه به لحاظ هزینه ای امکانشو داشته باشن ssd 60 یا 80 رو استفاده کنن
ممنون میشم یکم از تکنولوژی navi و zen 2 اختلافایی که نسبت به نسل 8 میتونه به لحاظ عددی داشته باش
و اینکه تو رنجی گرافیک نیاز هست که هر کدوم از کنسولای نسل بعد ن کاملا ولی خروجی خوبی با ray tracing بگیره
ممنون

بعید نیست به دلیل ازدحامی که حاکمه تاپیک E3 هم بیارن اینجا :D
اگه صحبت ازدحام باش مگه کوچه شما خاکیه و کوچه پشتی آسفالت که همه پست های اول و دوم کنفرانس و مشخصات اکس باکس بعدی رو شما و مابقی دوستان میزنید؟ :D
همچی که نمیشه واس شما خوب باش واس بقیه بد

100 در 100 هم نرم افزاری نیست. این مساله بخاطر این هست که CPU و GPU از یک مموری مشترک استفاده میکنن و به خاطر این شرایط خاص GPU میتونه به عنوان جایگزین CPU عمل کنه. روی PC شاید نشه همچین کاری کرد.

روی ps4 و xbox one هم 8 گیگ رم مشترک بود بین cpu و gpu اگه اشتباه نکنم

امیدوارم از موسیقیش هم لذت ببرید ، شدت هایپ بالاست و تاپیک هم گل سرسبد تاپیکها :D

Unity’s award-winning Demo team, the creators of Adam and Book of the Dead, is working on a new short film called The Heretic. It’s a real-time cinematic running at 30 fps at 1440p on a consumer-class desktop PC.

:D:D

البته بر منکرش لعنت نسل بعدی همچین گرافیکی داره :-" :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tolkien
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or