اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
به نظرت سرنوشت ONE X چی میشه؟
به لحاظ قدرت واقعا چیزی از لاکهارت کم نداره البته فارغ از CPU
به نظرت امکانش هست مایکروسافت ONE معمولی رو از دور خارج کنه و دو کنسول لاکهارت و ONE X رو کنسول های پایه و ارزان نسل بعد کنه؟
چون ONE X میتونه 1080 /30 و 60 به راحتی ارائه بده

تفاوت CPU با نسل جدید خیلی زیاده. من فکر میکنم یکی دو سال اول بتونه خودش را حفظ کنه ولی با ورود بازی هایی که زیاد روی CPU تمرکز داشته باشن به ناچار از رده خارج شه.

مثه اینکه یه نفر از سرنی در مورد قیمت ps5 پرسیده در توییتر، سرنی گفته جوری قیمت گذاری شده که الارغم بالارفتن امکانات و تکنولوژی بکار رفته در آن امکان خرید برای گیمرها وجود داشته باشد.
بعد یکی گفته قیمتش مثه ps4هست که سرنی گفته اطلاعاتم فعلا در همون حدی هست که گفتم

بنظرم احتمالا قیمت کنسول یه جور سوپرایز هست که میخوان تو کنفرانس اعلام کنن بمب بترکونن و شایعاتی که میگه آناکوندا گرون تره در اینصورت درست هست
مایکروسافت هم همین بمب رو میتونه توی استین داشته باشه از اونجایی که هر دو کمپانی میدونن ضرر فروش کنسول با فروش نرم افزار و شبکه جبران میشه بعید نیست مایکروسافت هم ضرر رو به جون بخره و حتی در صورت قوی تر بودن بازم هم قیمت ps5 عرضه کنن از اون طرف لاکهارت رو دارن که میتونه 100 دلار از ps5 کمتر باشه

مایکروسافت هم همین بمب رو میتونه توی استین داشته باشه از اونجایی که هر دو کمپانی میدونن ضرر فروش کنسول با فروش نرم افزار و شبکه جبران میشه بعید نیست مایکروسافت هم ضرر رو به جون بخره و حتی در صورت قوی تر بودن بازم هم قیمت ps5 عرضه کنن از اون طرف لاکهارت رو دارن که میتونه 100 دلار از ps5 کمتر باشه
اگه بازی های انحصاری داستان محور قوی نده ماکرو نسل بعدم اختلاف همون دو برابره تو فروش

همین الآنش هم اگه نگاهی به گزارشات مالی مایکروسافت بندازید ... هربار افت درآمد سخت افزار اکس باکس رو میبینید اما از اون طرف کسی واقعا نمیتونه جلوی درآمد XLIVE رو بگیره ...

همین الآنش هم اگه نگاهی به گزارشات مالی مایکروسافت بندازید ... هربار افت درآمد سخت افزار اکس باکس رو میبینید اما از اون طرف کسی واقعا نمیتونه جلوی درآمد XLIVE رو بگیره ...
دقیقا مایکروسافت میتونه با همین شیوه نسل رو شروع کنه و با ضرر فروش سخت افزار بازار رو تا حدودی بگیره
1 درصد فکر کن بیاد با سخت افزار قوی تر هم قیمت با ps5 عرضه کنه و لاکهارت رو هم با 100 دلار کمتر

• Like
Reactions: KiDD
اگه مایکروسافت دو تا کنسول عرضه کنه میشه گفت 100 درصد
سونی هم مجبور 2 تا کنسول عرضه کنه
در بهترین حالت PS5 399 دلار
بین Lockhart 300 دلاری و Anaconda 500 دلاری برتری قیمت و سخت افزار از دست می ده
اگه 499 دلار باشه تکرار موفقیت PS4 غیر ممکن

• Like
Reactions: KiDD and X B I T B
با توجه به اینکه تایید کردن ps5 سال 2019 عرضه نمیشه...!این احتمال وجود داره که سونی میخواد واکنش مایکی رو اول ببینه...!ps4هم در لحظات اخر یکسری تغییرات به خودش دید...!

• Like
Reactions: KiDD and samadi741
سلام بچه ها
من از اونجایی که فوتبال خیلی بازی می کنم (فیفا) خیلی مشتاقم ببینم گرافیک و گیم پلی FIFA و PES در نسل بعدی چه جوری میشه! یعنی چقدر متحول میشه و به واقعیت نزدیکتر!

با توجه به اینکه تایید کردن ps5 سال 2019 عرضه نمیشه...!این احتمال وجود داره که سونی میخواد واکنش مایکی رو اول ببینه...!ps4هم در لحظات اخر یکسری تغییرات به خودش دید...!
دوتا فرضیه هست بین مارچ و نوامبر 2020 که اگه مایکرو 2019 منتشر کنه سونی مارچ منتشر میکنه، اگه نوامبر سونی هم نوامبر

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
بحث قدرت بيشتر يه چيزه ( اناكوندا)
بحث اوستا بودن يه چيز ديگه :D

كمپانيها سوني حكم همين اوستا ها رو دارن ، همه ميدونيم نسل بعد بازم ناتي داگ و سانتا مونيكا و گريلا گيمز ميگن دنيا دسته كيه از لحاظ ويژوال .

بحث قدرت بيشتر يه چيزه ( اناكوندا)
بحث اوستا بودن يه چيز ديگه :D

كمپانيها سوني حكم همين اوستا ها رو دارن ، همه ميدونيم نسل بعد بازم ناتي داگ و سانتا مونيكا و گريلا گيمز ميگن دنيا دسته كيه از لحاظ ويژوال .

• Like
Reactions: samadi741 and g4mer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or