اطلاعات جدید و هیجان انگیز GTA V منتشر شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
GTA-5-050213-header.jpg

با توجه به منتشر شدن پیش نمایش های جدید GTA 5 به نظر می‌آید که این نسخه دارای شخصی سازی، سیستم مبارزه ای، درگیری با پلیس ها و.... پیشرفته تری نسبت به نسخه های قبلی است.
به گزارش Gamespot در بازی می‌توانید به کار هایی مانند یوگا، دوچرخه سواری و موارد دیگری از این قبیل بپردازید و OXM نیز از مراحل جانبی بی شمار و mini game ها سخن می‌گوید.
در این نسخه سرقت و دزدی به صورت سینمایی و تکنیکی را نیز مشاهده خواهیم کرد و GTA V بزرگترین و بهترین نسخه سری خواهد بود.
طبق گفته سایت Polygon در بازی می‌توانید برای انجام ماموریت ها با دکمه خاصی شخصیت خود را انتخاب و تعویض کنید و هر کدام از این شخصیت ها نیز در مکان خاص خود در نقشه قرار دارند. لازم به ذکر است که هر شخصیت دارای توانایی خاص خود است؛ برای مثال Michael دارای یک bullet time مانند Max Payne است در حالی که Franklin از قابلیت آهسته کردن زمان در هنگام رانندگی بهره می‌برد. Trevor نیز یک قابلیت خاص دارد که به وی اجازه می‌دهد در نبرد های تن به تن موفیقت بیشتری نسبت به سایر شخصیت ها داشته باشد.
تمامی این قابلیت ها دارای یک زمان استفاده مشخصی هستند و موقعی که این Bar تمام شود، باید به فکر پر کردن دوباره آن باشید. هر چقدر بیشتر از این قابلیت ها بهره ببرید، موفقیت و تاثیر بیشتری را نیز مشاهده خواهید کرد.
سایت CVG نیز اطلاعاتی بسیار مفیدی در رابطه با شخصی سازی و موارد فرعی موجود در بازی به دست آورده که از بین آن ها می‌توان به بخشی از Multiplayer به نام drop-in drop-out، پیدا کردن گنج در اعماق آب ها، چگونگی نحوه کار iFruit که موبایل جدید بازی است و قابلیت عکس اندازی در محیط بازی و اشتراک گذاری آن در Rockstar’s Social Club یا Social Club های دیگر را دارد و.... اشاره نمود.
این سایت همچنین دارای یک قسمت 90 دقیقه ای از پیشنمایش gameplay را نیز داراست.
GTA 5 برای PS3 و Xbox 360 در تاریخ September 17 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
نکته جالب اینه که نسخه pc اونو داره همین خرده فروش میفروشه
PC - Grand Theft Auto 5 (GTA V)
نمی دونم چه ازاری دارن اینقدر pc باز ها رو اذیت میکنن:d

توی سایت Gameinformer خوندم که گفته منطقه هایی از گروه Balas ها ( که حتما توی GTA SA یادتون هست ) نیز در بازی هستند
:x

حالا نمی دونم منظورش از Balas ها که The هم گذاشته بود همون بالاس هاست یا نه
:d
شوخی نکن تو رو خدا قلب مشکل داره :d

آقا یه نمونه از هوش بالای npc ها براتون بگم تو یه قسمت از پیشنمایش gameinformer خوندم نوشته بود مایکل تو خیابون حرکت میکرده یه هنرپیشه معروف میبینه میخواد ازش عکس بگیره که هنرپیشه براش ژست میگیره تا ازش عکس بگیره
یا مثلا مردم وقتی میبینند شما داری دزدی میکنید ازتون عکس میگیرن یا به پلیس خبر میدند یا حتی سعی میکنند با شما درگیرشند وشما رو متوقف کنند

اگه تموم این موارد رو هدفمند کنار هم سوار کنن واقعا بازی رویایی میشه! تقریبا همه ی سبک ها رو کنار هم جا دادن!

پ.ن: زندگی رو از ما میگیرن با این حرکتا! :d

اگه تموم این موارد رو هدفمند کنار هم سوار کنن واقعا بازی رویایی میشه! تقریبا همه ی سبک ها رو کنار هم جا دادن!

پ.ن: زندگی رو از ما میگیرن با این حرکتا! :d
آره نامردا MP3 خریدم اصلا حوصله ندارم کنسول روشن کنم :| اصلا حال بازی کردن ندارم :|

همه اینا به کنار
اتمسفرو اگه بتونن خوب در بیارن مهمه

الان من جوری که با GTA Vice City حال کردم با هیچ کدوم از نسخه ها حال نکردم.
San andreas یا GTA IV با اینکه سه برابر امکانات داشت نصف Vice city بهم نچسبید.
اصلا اون اتمسفر شهر Vice City یک چیز جالبی بود که اصلا قابل وصف نیست!

اگه بتونن دوباره همونطوری درست کنن محشر میشه!

فعلا که همین GTA IV ــشون برترین بازی تاریخه از نظر نمره!! با متای 98 نسخه X360 و PS3 بالاترین نمره توی تاریخ رو داره!
امیدوارم بتونه رکورد متای 98 رو هم بزنه:دی

با خوندن اطلاعات جدید مو روی تن آدم سیخ میشه :| :x مشحر هست

حتما میدونید من دارم GTA IV رو میرم ( یه دلیل بلاگ دیروزیم :d )، دیشب داشتم بازی می کردم، دقیقا این مغازه رو همین شکلی و با همین آرم توی IV دیدم :d
همون موقع به داداشم گفتم :d

همه اینا به کنار

فعلا که همین GTA IV ــشون برترین بازی تاریخه از نظر نمره!! با متای 98 نسخه X360 و PS3 بالاترین نمره توی تاریخ رو داره!

شک نکن، راک استار استاده فضا سازیه
IV فضاش سنگین و تیره بود که یادآوره نیویورک واقعی باشه
اما لوس آنجلس در واقعیت هم فضای کاملا متفاوتی با نیویورک داره، یه شهر آفتابی، زنده و رنگارنگه
شک ندارم با فضاسازی راک استار بازم غافلگیر میشیم

همه اینا به کنار

یکی از مهمترین عناصر توی فضاسازی Vice city درخت های نارگیل و پیراهن های رنگی شخصیت ها (مخصوص گذران تعطیلات) بود!قبول دارین؟
IV اینا رو نداشت! واسه همین هم به اندازه قبلش بهم حال نداد...اما این داره :d

همه اینا به کنار

شیر مادرت تا اخرین قطره اش حلالت باشه !! :d

بخدا قسم جو و اون فصایی که Vice داشت تا حالا تو هیچ بازی ندیدم !! لامصب بو زندگی میداد :d

همه اینا به کنار

البته این نظر شخصی
از نظر من و خیلی های دیگه SA از همه نظر بهترین بود مخصوصا فضای شهر :d

شیر مادرت تا اخرین قطره اش حلالت باشه !! :d

بخدا قسم جو و اون فصایی که Vice داشت تا حالا تو هیچ بازی ندیدم !! لامصب بو زندگی میداد :d
آخ یادش بخیر:دی
فکر کنم بالای 10 بار بازیشو تموم کردم:دی

باحال ترین مکان توی شهرش بنظر من جلوی اداره پلیسش بود:دی لامصب یک حس باحالی به آدم میداد!!
آخ چیت Aspirin :دی یادش بخیر:دی

بنظر من IV هم خیلی خوب بود ولی به San و Vice City اصلا نمیرسید:دی ولی چه امتیازای وحشتناکی گرفت:دی

یاد s:a بخیر

من اصلا ماموریت های بازی نرفتم فقط شهر دوم ازاد کردم دیگه شهر سومو ازاد نکردم همش بکاری تو شهر میگشتم حال میکردم

یادمه اولاش میرفتم شهر دوم که کاراته تو بدنسازیش یاد بگیرم

دوستانی که پیش نمایشا رو دنبال کردن :

خبری از تغییر فصل ها نیومده؟ یا حداقل شرایط جوی شامل برف مثلا!

نه فعلا همچین چیزی تو بازی تایید نشده. ولی به یه نکته جالبی که برخوردم اینه که نایتکلاب Bahama Mamas دوباره به بازی برگشته با نام Bahama Mamas west!!!! :-o :-o :-o
1280.jpg

ظاهرا انگار توی GTA TBOGT محدودیت های این کلوب عقده ای توی دل گیمرها شده بود که نمیتونستن واردش بشن حالا راکستار خواسته طوری بشه که حتی گیمرها بتونن این نایتکلاب رو اداره کنند و بخرنش!!!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or