اطلاعات جدید و هیجان انگیز GTA V منتشر شد

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
GTA-5-050213-header.jpg

با توجه به منتشر شدن پیش نمایش های جدید GTA 5 به نظر می‌آید که این نسخه دارای شخصی سازی، سیستم مبارزه ای، درگیری با پلیس ها و.... پیشرفته تری نسبت به نسخه های قبلی است.
به گزارش Gamespot در بازی می‌توانید به کار هایی مانند یوگا، دوچرخه سواری و موارد دیگری از این قبیل بپردازید و OXM نیز از مراحل جانبی بی شمار و mini game ها سخن می‌گوید.
در این نسخه سرقت و دزدی به صورت سینمایی و تکنیکی را نیز مشاهده خواهیم کرد و GTA V بزرگترین و بهترین نسخه سری خواهد بود.
طبق گفته سایت Polygon در بازی می‌توانید برای انجام ماموریت ها با دکمه خاصی شخصیت خود را انتخاب و تعویض کنید و هر کدام از این شخصیت ها نیز در مکان خاص خود در نقشه قرار دارند. لازم به ذکر است که هر شخصیت دارای توانایی خاص خود است؛ برای مثال Michael دارای یک bullet time مانند Max Payne است در حالی که Franklin از قابلیت آهسته کردن زمان در هنگام رانندگی بهره می‌برد. Trevor نیز یک قابلیت خاص دارد که به وی اجازه می‌دهد در نبرد های تن به تن موفیقت بیشتری نسبت به سایر شخصیت ها داشته باشد.
تمامی این قابلیت ها دارای یک زمان استفاده مشخصی هستند و موقعی که این Bar تمام شود، باید به فکر پر کردن دوباره آن باشید. هر چقدر بیشتر از این قابلیت ها بهره ببرید، موفقیت و تاثیر بیشتری را نیز مشاهده خواهید کرد.
سایت CVG نیز اطلاعاتی بسیار مفیدی در رابطه با شخصی سازی و موارد فرعی موجود در بازی به دست آورده که از بین آن ها می‌توان به بخشی از Multiplayer به نام drop-in drop-out، پیدا کردن گنج در اعماق آب ها، چگونگی نحوه کار iFruit که موبایل جدید بازی است و قابلیت عکس اندازی در محیط بازی و اشتراک گذاری آن در Rockstar’s Social Club یا Social Club های دیگر را دارد و.... اشاره نمود.
این سایت همچنین دارای یک قسمت 90 دقیقه ای از پیشنمایش gameplay را نیز داراست.
GTA 5 برای PS3 و Xbox 360 در تاریخ September 17 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
كاش بدنسازي هم اضافه ميكردن، مثه san andreas كه خاصيت هاي خودش رو داشت ، قوي تر ميشد و ميتونست بهتر بپره و چيزاي ديگه. يوگا چيه آخه :d

دو سه تا از بچه ها که مقاله ها رو خوندن میگن تائید شده بازی بدنسزی و ارایشگاهم داره:x

ما كه همش تو اين نايت كلاباش ولو هستيم و در خدمت حاج خانم ها :d
چه حالي ميده با اين ترور كه قدرت درگيريش بالا هست يه محله رو ببندي :p
مايكل هم كه گويا مايكل پين هستb-)

مایکل که زن و بچه داره، فرانکلین هم که تو تریلر به نظر میومد GF داره، Trevor هم که مشخصا اعصاب Dating رو نداره میزنه همونجا یارو رو لت و پار میکنه. :دی

یعنی من عاشق این گوشیم. :x :دی
لوگو از پهنا تو حلقم.

فقط خدا کنه تو بازی باهاش با اینو اون درگیر میشیم رو بدنش خش نیوفته :)))) تو واقعیت که مارو.... :|

تو این سایت اطلاعاتو کامل زده
www.gtav.net
دوباره 5 ستاره شده هشدار پلیس
یا تیونینگ ماشین کامله حتی در زمینه ترمز و موتور و ...
اپگرید اسلحه کامله حتی در زمینه افزایش تیرها
و نقشه آبی 1.5 برابر بزرگتر از RED DEAD هست و خاکیش هم 3.5 برابر در مجمع 5 برابر
بقیه هم بچه ها گفتن اما اونجا کمی با جزییات بیشتره

من که با فرانکلین خیلی حال کردم
اصلا سبکش و مدل حرف زدنش خیلی باحال بود
عاشقش شدم

مایکل هم خیلی خوب بود
یک آدم با ابهت سنگین
ترور هم که محشر بود
یک آدم فانه باحال که میشه کلی کیف کرد باهاش

لامصب این راکستار فکر همه جاشو کرده
برای هر سلیغه ای یک شخصیت درست کرده

اگه یکی دنبال سنگین عمل کردن باشه مایکل رو برمیداره
یکی دنبال فان و مسخره بازی باشه ترور رو برمیداره
یکی هم دنبال لات بازی باشه و شر باشه فرانکلین رو برمیداره

خدایی باید به راکستار احسنت گفت!!!

بهترین GTA عمرم Vice City بود و بس و انقدر هم زندگی میکنم تا دوباره اون جو فوق العاده زیبا و رویایی و ساحلیش رو تجربه کنم . :x

Vice City خارقالعاده بود...همیشه با اره برقی میرفتم تو ساحل زنایی که دراز کشیده بودن رو مورد عنایت قرار میدادم!
اینقدر میدویدم تا از دور اون برج دریایی معروف ظاهر میشدخفن ذوق میکردم تا میرسیدم بهش ازش که میرفتم بالا صدای مرغ های دریایی واضح تر شنیده میشد با اسنایپر کل شهر رو دید میزدم! اصلا یه حسی داشت که دیگه تجربه نشد!
تو ساحلش یه حس سکوت خاصی بود... ادم جو گیر میشد...امیدوارم GTA V دوباره حس اون دوران رو زنده کنه....

ایول مایکل که Bullet time داره
Max Payne هم اومد توی GTA
تازه داره GTA اوج میگیره

دوستان این خبر شخصیت چهارمی که راکستار رونمایی نکرده راسته؟

Vice City خارقالعاده بود...همیشه با اره برقی میرفتم تو ساحل زنایی که دراز کشیده بودن رو مورد عنایت قرار میدادم!
اینقدر میدویدم تا از دور اون برج دریایی معروف ظاهر میشدخفن ذوق میکردم تا میرسیدم بهش ازش که میرفتم بالا صدای مرغ های دریایی واضح تر شنیده میشد با اسنایپر کل شهر رو دید میزدم! اصلا یه حسی داشت که دیگه تجربه نشد!
تو ساحلش یه حس سکوت خاصی بود... ادم جو گیر میشد...امیدوارم GTA V دوباره حس اون دوران رو زنده کنه....
منم با وایس (میامی خودمون:دی) شدیدا حال می کنم:دی بازی صورت زخمی هم فقط به عشق اینکه تو میامی بود تموم کردم:دی لامصب حالی می ده:دی

ایول مایکل که Bullet time داره
Max Payne هم اومد توی GTA
تازه داره GTA اوج میگیره

دوستان این خبر شخصیت چهارمی که راکستار رونمایی نکرده راسته؟

شخصیت 4می وجود نداره.
تو بعضی از ماموریت ها فقط میتونین یک سری تکنسین و ... استخدام کنین که به کمکتون بیان.

اقا شرکت R تو حلقم ... :دی خیلی عالیههه سنگ تموم گذاشتن این قسمت پیدا کردن گنج و... مثل بازی redemption هست من که تو ردمپشن عاشق این قسمت بودم کاش ی بازی پوکر هم بزارن با برادر ترور و فرانکلین بشینیم بازی کنیم مثل ردمپشن ... من ک حسابی سر حال شدم نصف شبی با این خبر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or