اطلاعات جدید منتشر شده از Castlevania: Lords of Shadow 2 در مجله OPM

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
20121129_castlevania_lords_of_shadow_2.jpg

اطلاعات منتشر شده از Castlevania: Lords of Shadow 2 که در جدید ترین شماره مجله OPM چاپ شده اند.

- Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Update:

اطلاعات جدید منتشر شده در مجله OXM:
- اضافه شدن سیستم جدید "Mastery". با هر بار استفاده از یک کمبوی جدید، در آن مهارت mastery دریافت می کنید.
- کمبو های بیشتری در بازی وجود دارد.
- فابلیت های خون، Void و Chaos با توجه به میزان XP به دست آمده در آن مهارت Level up می شوند.
- اگر از یک سری کمبو های یک نواخت استفاده کنید، در مراحل بالاتر و سخت تر با مشکل مواجه خواهید شد.
- بازی در دو بازه زمانی روایت می شود.
- بازی بیشتر در زمان مدرن (که با حال و هوای گاتیک سری کسلوانیا شباهت دارد) اتفاق می افتد.
- باقی قسمت های بازی در یک قلعه و در یک بازه زمانی متفاوت اتفاق می افتد.
- مکانیک های پلتفرمینگ بهتر شده اند.
- بازی دارای ماموریت های فرعی و اختیاری است.
- از تعداد QTE ها کاسته شده است.
- کنترل Tiatan ها اینبار کاملا در اختیار بازی کننده هاست و استفاده از آن ها پیچیده تر شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
خشمی که در این سری در کاراکتر گابریل نهفته تو وحشی بازی های کریتوس نمیتونستی چنین خشمی رو پیدا کنی!!!>:)
خون و خونبازی این سری از God Of War و Prototype هم بدتر شده!!!
castlevania_lords_of_shadow_6.jpg

سپاسگذار خواهیم شد اگر کسی لینک OXM و OPM که این مطالب رو داشته بده بهمون...چون قرار بود فقط OXM هشت صفحه مطلب بنویسه، خیلی دوست دارم کاملشو بخونم

نسخه قبل واقعا عالی بود . من بااینکه بازی رو رو درجه سخت تموم کردم ، اما فقزط و فقط یه ارتقای کمبو برای سلاح رو نتونستم بگیرم . امیدوارم این نسخه هم اینطوری باشه تا کشش زیادی برای بازی کردن مجدد ایجاد کنه .

طراحی مراحل که بی نظیر بود،توی این بازی اینقدر نقشه ها پیچ در پیچ و پر جزئیات بودن و همینطور مکانیسم های گیم پلی هم خیلی پرتعداد و متنوع بودن که من داشتم با خودم فکر میکردم که با چه بودجه ای از پسش برآمدن؟!توجه کردین که تازگیا استودیو های انگلیسی دارن خیلی خیلی درخشان ظاهر میشن؟مثلا همین مرکوری استیم و یا راک استدی...!
مرکوری استیم اسپانیایه

بیشترین مشکلش دوربین بازی بود ..وقتی از یک لوکیشن می رفتیم لوکیشن دیگه ممکنه بود پایین ما بشه جهت بالا ! .. بعضی رلک هاشم کاربردی نبود مثلا دویدن و اکس و ا رو زدن و ... یا نمونه دیگش مثلا زلزله ک جز لول های بالاش بود من خیلی استفاده کردم تو هر محیطی از شلوغ تا غول ها و ... ولی اصلا ترکیب رلک x+y نداشت چه اونکه نور با صلیب تولید می کنه چه اون نوعش که اتیش رو پخش میکنه ...با اینکه تو توضیحاتش نوشته ک باید مستقیم ب دشمن پرتاب بشه ولی طیف خیلی گسترده ای رو پوشش می ده فقط پشت سرشو پوشش نمی ده :دی
از نظر مراحل باس ها تنوع دشمنها و دیالوگ ها واقعا عالی کار شده بود . پازل های بازی و مخصوصا اون شطرنجه خیلی چسبید اگه یادتون باشه .

pcgamer

تمام هک اند اسلش ها این جوری ان خُب! این طبیعیه که یک سری کمبوها بیشتر مورد استفاده قرار بگیرن و یه سری دیگه کمتر.
= = =
بابا بازی زیادی تلخ و جدی بود. اون Chupacabras (
92090215577405341165.jpg
) ( همون ترول غاری:d Cave Troll )هم نبود خدایی دق می کردیم!:دی
تو کسلوانیا های قبلی هم بود اونجا لیس میزد با زبونش خونت کم می شد اینجا ماهیتش تغییر کرده یکم!:دی
باقی قسمت های بازی
در یک قلعه
و در یک بازه زمانی متفاوت اتفاق می افتد.

21519490565743274758.gif

خشمی که در این سری در کاراکتر گابریل نهفته تو وحشی بازی های کریتوس نمیتونستی چنین خشمی رو پیدا کنی!!!>:)
خون و خونبازی این سری از God Of War و Prototype هم بدتر شده!!!
castlevania_lords_of_shadow_6.jpg

من الان شک کردم که واقعا خود C:LOS رو بازی کردم یا نه ؟ :d
همچین حس خشم و خونریزی هم که شما میگی رو دیگه من تو نسخه اول ندیدم !
البته من چند ساعت بیشتر بازی نکردم شاید تو ادامه روند بازی این چیزا برجسته تر شده باشه !

نکات تازه نسخه دوم هم امیدوار کنندن خصوصا اون بخش کنترل دوربین جالب بود ، ولی در مجموع باید منتظر گیم پلی و تحولات دیگه ـش بود .
با اون عشق و علاقه ای که من به سبک H&S داشتم فکر میکردم عاشق این بازی بشم ولی نمیدونم چرا هیچ رقمه نمیتونم با این بازی ارتباط بگیرم !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or