اطلاعات جدید منتشر شده از Castlevania: Lords of Shadow 2 در مجله OPM

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
20121129_castlevania_lords_of_shadow_2.jpg

اطلاعات منتشر شده از Castlevania: Lords of Shadow 2 که در جدید ترین شماره مجله OPM چاپ شده اند.

- Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.
- مبارزه های اجباری در این نسخه کمتر خواهد بود.
- می توانید پر رنگ شدن نقاط حساس [ احتمالا نقاط ضعف دشمنان در مبارزه ها یا نقاط حساس در معما ها] را فعال یا غیر فعال کنید، در درجه سختی بالاتر نیز این نقاط پر رنگ نمی شوند.
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
- تنوع باس فایت ها بیشتر شده است.
- هنوز مشخص نیست که در میانه باس فایت ها چک پوینت وجود دارد یا خیر.
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
- اگر دوربین را کنترل نکنید، دوربین خود به خود همانند بازی اول کار می کند.
- Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
- بازی هنوز دارای ضربات عظیم و بزرگ است.
- همانند بازی اول کمبو ها به دو دسته Direct و Wide تقسیم می شوند.
- خون جایگزین جادو در بازی اول شده است.
- خون خود به خود پر نمی شود.
- نوار تمرکز (Focus gauge) هنوز در بازی وجود دارد و با جاخالی دادن، دفاع کردن و یا صد حمله پر خواهد شد. با پر شدن این نوار، قدرت ضربات بیشتر می شود. (اگه ضربه بخورید، این نوار خالی می شود)
- قابلیت تبدیل خون به Void و Chaos.
- قابلیت Void امکان استفاده از یک شمشیر را می دهد که با هر ضربه نوار سلامتی را پر می کند.
- Chaos قابلیت استفاده از سلاحی را می دهد که با هر ضربه سپر دشمنان را می شکند.
- قابلیت های خاص دراکولا مانند کنترل اجساد و ایجاد مه برای دیده نشدن و رسیدن به مکان ها مخفی نیز در بازی وجود دارد.
- بازی دارای اندکی حس طنز است.

Update:

اطلاعات جدید منتشر شده در مجله OXM:
- اضافه شدن سیستم جدید "Mastery". با هر بار استفاده از یک کمبوی جدید، در آن مهارت mastery دریافت می کنید.
- کمبو های بیشتری در بازی وجود دارد.
- فابلیت های خون، Void و Chaos با توجه به میزان XP به دست آمده در آن مهارت Level up می شوند.
- اگر از یک سری کمبو های یک نواخت استفاده کنید، در مراحل بالاتر و سخت تر با مشکل مواجه خواهید شد.
- بازی در دو بازه زمانی روایت می شود.
- بازی بیشتر در زمان مدرن (که با حال و هوای گاتیک سری کسلوانیا شباهت دارد) اتفاق می افتد.
- باقی قسمت های بازی در یک قلعه و در یک بازه زمانی متفاوت اتفاق می افتد.
- مکانیک های پلتفرمینگ بهتر شده اند.
- بازی دارای ماموریت های فرعی و اختیاری است.
- از تعداد QTE ها کاسته شده است.
- کنترل Tiatan ها اینبار کاملا در اختیار بازی کننده هاست و استفاده از آن ها پیچیده تر شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
- در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.
شوماره قبلیش که دوربینش مخ آدم رو سرویس میکرد امیدوارم این اون موشکل رو نداشته باشه 8-|
- محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.
- teleporter های کسلوانیا های کلاسیک، جایگزین Mission summary های بازی قبل شدند.
این 2 نکته هم عالیست :دی

بسیار بسیار عالی خیلی منتظر بودم تا به عشقم:d برسم بنظرم همه چیز به جزء زاویه ی دید تو بازی اول عالی بود که این مشکل هم ظاهرا حل شده پس به این شاهکار خوشامد میگم:bighug: ببخشید میگیم:bighug:
ممنون از مترجم خبر

من نمیدونم چرا بعد از این همه مدت که از معرفی بازی گذشته هنوز یه گیم پلی از بازی نشون ندادن که ببینیم با چی طرفیم ؟! اصلا حس خوبی نسبت به این موضوع ندارم.

یه حسی بهم میگه این نسخه نسبت به نسخه ی اول تغییرات زیادی کرده و با اون چیزی که تو ذهن اکثریت هست فرق زیادی داره.

چه عجب از بازی مورد علاقه ما ،یه خبری به بیرون درز کرد!:d(کلا بی خبری از LOS 2 و انتظار برای تایید Alan Wake 2 ، من رو از پا در آورده!!:()

Lords of Shadow 2 پایانی بر داستان سری خواهد بود.

امیدوارم پایان LOS 2 به اندازه پایان LOS 1 ، غافلگیر کننده و فوق العاده باشه! داستانی که این بازی داره به قدری غنی و پر محتواست که فقط یه پایان بی نظیر مثل چیزی که تو شماره اول LOS دیدیم می تونه ، به شایستگی، این سری رو تموم کنه!:bighug:

محیط های بازی این بار بزرگتر و بدون حد و مرز هستند.

محیط های شماره قبلی که واقعا چشم نواز بود ! جدای از کیفیت عالی تکسچر ها و رنگ های زنده و جزئیات بالای محیط ،طراحی هنری و فضا سازی محیط اطراف به قدری گیرا و دلچسب بود که بعضی وقت ها آدمو از خود بی خود می کرد ! حالا تصور کنید همون محیط ها بزرگتر شدن و گشت و گذار تو همچین محیط هایی چه لذتی داره !! :x

در بازی می توانید دوربین را آزادانه کنترل کنید.

اگه بخوام راستشو بگم ، من با دوربین LOS ،اصلا مشکلی نداشتم (نریزید سرم !:d واقعا دارم راستشو میگم) ! اما حالا که این قابلیت رو به دوربین اضافه کردن ، امیدوارم مشکل بعضی از دوستان حل بشه !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چیزی که من از این بازی در درجه اول میخوام ، حفظ تمام نکات مثبت شماره قبله ! چون از نظر من ، LOS یه HnS کامل بود و تنها ایراد بزرگی که سایت های منتقد بهش گرفتن ،نرخ پایین فریم بود که بعید می دونم تا الان Mercury Steam ، این مساله رو حل نکرده باشه !
یکی از مهم ترین نقاط قوت بازی قبلی ، داستان عالی با روایت عالی تر بود که با یه پایان خوشگل تکمیل شده بود! موفقیت LOS 2 ، تا حد بسیار زیادی به بالا نگه داشتن سطح کیفی داستان وابسته است ! امیدوارم شاهد داستانی در خور اسم Castlevania ،باشیم!

راستی خدا کنه اون دیالوگ های حماسی که ضمن لودینگ بین مراحل ، تو بازی قبلی بود ،هنوز هم سر جاش باشه ! آخرای بازی این دیالوگ ها اونقدر حماسی شده بود که به آدم حس گابریل بودن ، دست می داد!:d

( نمیخوام هایپ کنم ،فقط اینا انتظاراتی هست که از Lords Of Shadow 2 دارم و امیدوارم بیشترش محقق بشه!!)

آخرین ویرایش:
Blood Whip (شلاق خون) جایگزین صلیب بازی اول شده است. این دو از نظر کارایی بسیار شبیه به هم هستند.
فقط منتظر این قسمت بودم. با توجه به تریلر دوم و چیزایی که توی DLC شماره اول اتفاق افتاد، فکر میکردم دیگه اون شلاق معروف رو نداره و به جاش شمشیر داره

فوق العاده است! به نظر من یکی از 5 بازی برتر در زمینه طراحی مراحل در این نسل بود! ولی حس طنز؟! دراکولا و طنز؟! بازم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و از طراحی مراحل شاهکار شماره قبل تمجید نکنم:x

صحبتی از فریم بازی نکردن ؟ شماره قبلی رو 30 بود و به نظر من یکی نکات ناخوشایندش بود...وگرنه همچیش عالی بود....سبک h&s لذت زیادش تو 60 فریم بودنشه.

فوق العاده است! به نظر من یکی از 5 بازی برتر در زمینه طراحی مراحل در این نسل بود! ولی حس طنز؟! دراکولا و طنز؟! بازم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و از طراحی مراحل شاهکار شماره قبل تمجید نکنم:x

طراحی مراحل که بی نظیر بود،توی این بازی اینقدر نقشه ها پیچ در پیچ و پر جزئیات بودن و همینطور مکانیسم های گیم پلی هم خیلی پرتعداد و متنوع بودن که من داشتم با خودم فکر میکردم که با چه بودجه ای از پسش برآمدن؟!
توجه کردین که تازگیا استودیو های انگلیسی دارن خیلی خیلی درخشان ظاهر میشن؟مثلا همین مرکوری استیم و یا راک استدی...!

اطلاعاتش عالی نشون میده :دی عجب ویژگی هایی اضافه کردن :دی
اون تصویر جدیدش هم که گذاشتن خیلی عالیه فوق العاده شده قیافه گبریل
فکر کنم بالاخره تو E3 نمایش کامل داشته باشه واقعا جز بازی هایی که خیلی منتظرشم :x بهترین H&S ساله :دی

شماره اول که شاهکار بود ... گیمپلی بازی عالی بود .زاویه دوربین و فریم ریت بازی رو بهتر کنن که رسما به عنوان بهترین هک و اسلش امسال میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or