اطلاعات جدید در مورد چهارمین بسته الحاقی BF3 به نام Aftermath

Dark War

کاربر سایت
درود

ea-dice-next-gen-development-news-1.jpg

پس گذشت زيادي از عرضه ي بازي موفق شركت EA يعني بازي B@ttlefield 3 به نظر ميرسد كه اين شركت قصد كنار گذاشتن اين عنوان را ندارد و باز هم خبري از بسته هاي جديد براي بازي به ميان آمده است. هنوز اطلاعات زيادي از اين بسته ها در دسترس نيست ولي گفته شده است كه بسته مورد نظر در ماه December براي دانلود در دسترس خواهد بود.

اين بسته شامل four urban warfare maps ، earthquake damaged terrain ، new military and civilian vehicles ، new game mode ، new assignments ، achievements و dog tags مي باشد.

مجموعه اي از بازي در مناطق ويران شده خيابان ها ، شهرها و روستاهاي اطراف تهران اتفاق مي افتد كه نبرد براي پيروزي و ويراني در جنگ را به تصوير ميكشد.عمليات بازي در حالت هاي مختلف و در ميان گرد و غبار و خرابي و ويرانگي شهرها و بسياري از اتفاقات غير منتظره ديگر اتفاق مي افتد.

وسايل نقليه و نيروهاي انساني نيز نسبت به گذشته تغيير كرده اند و در اين زمينه بازي از پيشرفت فاقد نبوده است.

تاكنون بسته هاي مختلفي براي اين بازي معرفي شده است مانند Back to Karkand در ماه December سال گذشته، Close Quarters در ماه June، بسته ي Armored Kill در ماه September و بسته ي جديد در اوايل سال آينده عرضه مي شود.

منبع

آخرین ویرایش:
من الان این DLC ها رو دانلود کنم میتونم بازی کنم یا باید حتما حتما نسخه ارجینال داشته باشم؟
مال من نسخه دانلودی هستش

دانلودی اورجینال ؟! میشه !

-

ما نفهمیدیم سبکش چیه ازش تریلر نیومده ؟!

در مورد تعداد مپ ها توضیحی داده نشد :-/
5dlc داره هر کدوم 4 مپ داره

Back to karkand

• 4 new maps
  • 10 new weapons
  • 4 new vehicles
  • New persistence

Close Quarters

2012-06

• 4 new maps
  • HD Destruction
  • New game modes
  • 10 new weapons

Armored Kill

Sep 2012

• 4 new maps
  • Biggest map ever
  • New game mode
  • 5 new vehicles

Aftermath

Dec 2012

• 4 new maps
  • New weapons
  • New vehicles
  • and more!

End Game

Mar 2013

• 4 new maps
  • New weapons
  • New vehicles
  • and more!

منظورم این بود که باید حتما نسخه اورجینال رو بخرم؟
من نسخه ای که دارم از اینترنت دانلود کردم.یعنی با این نسخه میشه این DLC ها رو بازی کرد
بله باید اورجینال بخریدCD KEY رو بخرید رو همین نسخه کپی تطابق بدید
DLC ها رو هم جدا گونه باید بخرید یا این که یه اکانت پرمیوم بگیرید شامل همه DLC ها

آخرین ویرایش:
منظورم قسمت های راجب به نحوه بازی بود. مثل سختی بازی در طوفان های شن و ترک برداشتن محیط بازی و زمین و خرابه هایی که ایجاد میشه.
ول كن فردين جان BS ارزشش رو نداره:dبه دور از شوخي چشم دقت بيشتري ميكنم;)
سبکش FPS هست دوست عزیز
منظور ايشون اين بود كه DLC چطور هستش و چه نكاتي اضافي براي نسخه ي اصلي داره;)

بله از هر لحاظ موفق بود و فروش خيلي خوبي كرد.

شايد من تو Black List شما هستم اميرحسين جان چون اگه كسي تو اين ليست باشه ديگه پست هاش نمايش داده نميشه;)
بله مثل اینکه تو بلک لیست بودین.ولی پستاتون معمولی نمایش داده میشد.نمیدونم جریانش چی بوده:دی
یادمم نمیاد گذاشته باشمتون تو بلک لیست!

@FaRd!N

فهمیدی قضیه این DLC چیه ؟! دقیقا ؟! قیافه جلدش بیشتر به یه حالت Survival می خوره !

اطلاعات ندادن که بفهمیم. در همین حد میدونیم که المان های گیم پلی مثل زمین لرزه که باعث میشه زمین جر بخوره و جنگ در میان طوفان شن در این پک وجود داره.

اطلاعات ندادن که بفهمیم. در همین حد میدونیم که المان های گیم پلی مثل زمین لرزه که باعث میشه زمین جر بخوره و جنگ در میان طوفان شن در این پک وجود داره.

کلا مپ ها جنگ داخل شهری یا همون خیابون به خیابون هست که یه چیزایی مثل زلزله و ریزش ساختمون و دود و مه و ... بهش اضافه کردن برای هیجان !
کلا به نظرم جالب میاد :d

احتمالا توی این dlc چشم چشو نمیبینه از این جنگ استرسی ها میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or