اطلاعات جدید از The Elder Scrolls V

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بعد از منتشر شدن شماره جدید مجله Game Informer , میتونیم چیزهای بیشتری در مورد جدیدترین قسمت از سری بازی های عظیم The Elder Scrolls با عنوان Skyrim بدونیم که در زیر میخونین.

the_elder_scrolls_v_skyrim.jpg

Leveling :
این سیستم به صورت عادی تا 50 Level جلو میره ولی با این وجود Level 50 مرز بازی نیست و بعد از اون همه هنوز تجربه (XP) بدست میارین ولی این روند به شدت کُند و دشوار میشه.
با رسیدن به هر Level , میزان سلامتی بازیکن اندکی بیشتر میشه و البته بازیکن میتونه یکی از Stamina (استقامت) , Health (سلامتی) و Magic (جادو) رو برای پیشرفت انتخاب کنه.
در ابتدای بازی چیزی به عنوان انتخاب Class وجود نداره. هر مهارتی (Skill) که بازیکن به دست میده بهش در بالا رفتن Level کمک میکنه و با وارد شدن به هر Level , تعدادی Perk آزاد میشه.
طرز بازی کردن شما و مآموریتهایی که انجام میدین , در موارد مختلف تآثیرگذار خواهد بود. مثلآ شما مآموریتی رو در یک سیاهچال انجام میدین و بازی به صورت اتوماتیک یک مآموریت دیگه رو در محلی نزدیک به اونجا که تا حالا بهش سفر نکردین میده و به صورت خودکار دشمنانی متناسب با قدرت ها و ضعف های شما ایجاد میکنه. یا وارد یکی از شهرهای بازی میشین و بدون اینکه از قبل منتظر باشین , زنی پیش شما اومده و از شما درخواست کمک و آزاد کردن دخترش از دست آدم دزدها رو میکنه.

مهارت ها :
در بازی 18 مهارت یا Skill وجود خواهد داشت که از Oblivion سه تا و از Morrowind یازده تا کمتر هست.
Skill ها جوری هستن که هر دو دسته بازیکن ها رو پوشش میدن. چه اونهایی که دوست دارن توی زمینه خاصی ماهر بشن , چه افرادی که دوست دارن در زمینه های مختلف به یه حدی از مهارت برسن.

داستان :
بازی در بخش شمالی Skyrim رخ میده و داستان اون به 200 سال پس از اتفاقات Oblivion میپردازه. بازیکن به عنوان یکی از Dragonborn ها باید از بازگشت اژدهایان طبق پیش گویی جلوگیری کنه. مرشد شخصیت اصلی هم یکی از آخرین Blade های باقی مونده هست. (Blade ها افراد بلند مرتبه ای هستن که توی نسخه های قبلی هم حضور داشتن و شما میتونستین عضوی از اونها بشین)
بازی شامل 5 شهر بسیار بزرگ خواهد بود و مثل همیشه پر از سیاهچال ها , غارها و مناطق زیرزمینی و مخفیست. تنوع محیط های بازی هم از نسخه های پیشین بیشتر خواهد بود.

مکالمات :
این بار برخلاف گذشته به محض وارد شدن به گفتگو با افراد , دوربین روی صورت اونها زوم نمیشه و حالتی طبیعی تر داره. مثلآ ممکنه یک شخصیت در حالی که قدم میزنه و کارهای خودش رو انجام میده با شما صحبت کنه و هر از گاهی هم نگاهی به شما بندازه و به صحبتش ادامه بده.
صورت ها بسیار بهتر از قبل طراحی شدن و دیگه حالت مصنوعی ندارند.

elder_scolls_v-4.jpg

نبردها :
جنگیدن و نبرد در Skyrim دینامیک تر و تاکتیکی تر شده. هر دست برای یک کار هست. مثلآ با یک دست جادو زده و با دست دیگه از سلاح های خود استفاده می کنین. طراحان بازی زمان زیادی رو صرف طراحی اسلحه ها و احساس متفاوت هرکدوم در زمان در دست گرفتن کردن و حس نبردها رو هم بهتر و طبیعی تر از قبل طراحی کردن.
دشمنان مختلفی از زامبی ها , ترول ها , اسکلت ها , غول های عظیم الجثه و ارواح یخی گرفته تا عنکبوت های عظیم , اژدهایان , گرگ ها , اسب ها , ماموت ها و ببرهای دندان شمشیری و ... رو در بازی شاهد خواهیم بود.

ماجراجویی و مآموریت ها :
Quest ها هم مثل نبردهای بازی دینامیک تر شده و شما نسبت به شخصیتی که پرورش دادین , با Quest های متفاوتی روبرو میشین. مثلآ کسی که از جادوها زیاد استفاده میکنه , ممکنه با یک جادوگر روبرو شده و مآموریتی رو از اون بگیره در حالی که فردی که از اسلحه ها استفاده میکنه شاید اصلآ اون جادوگر رو نبینه.
همچنین Quest ها نسبت به Level و مهارت های شما طراحی میشن. برای مثال همون مآموریتی که در بالا ذکر شد (نجات دختر) زمانی به شما داده میشه که توانایی نبرد با دشمنان اون قسمت رو داشته باشین و قدرت دشمنان حدودآ به شما نزدیک باشه.
در Oblivion وقتی آیتمی رو روی زمین رها می کردین , اون آیتم همون جا باقی می موند ولی در Skyrim موقعیت های مختلفی در این زمینه پیش میاد. مثلآ شما خنجری رو به هر دلیلی (نداشتن جای کافی) رها می کنین و ممکنه یک پسربچه اون رو برداشته و دنبال شما بیاد تا خنجر رو به شما بده ! یا چند نفر اون خنجر رو پیدا کنن و برای صاحب شدنش با همدیگه بجنگن !

موتور بازی :
موتور بازی کاملآ جدید هست. برف ها به صورت دینامیک و پویا شروع به بارش میکنن , درخت ها و شاخه ها نسبت به جهت باد حرکت میکنن و رودخانه ها به زیبایی تمام در جریان هستند.
البته سایه های پویا هم در بازی وجود خواهد داشت.

سایر موارد :
زاویه سوم شخص پیشرفت زیادی داشته و این پیشرفت از طریق تصاویر بازی مشخصه.
گزینه ای برای حذف HUD وجود داره تا بازیکنان بتونن بدون وجود نوشته ها و تصاویر مختلف دور صفحه به بازی خودشون ادامه بدن.
بازیکن میتونه فواصل طولانی رو با دویدن کوتاه کنه یا از Fast Travel برای رفتن به مکان هایی که قبلآ اونجا بوده استفاده کنه.
شهر میتونه مورد حمله اژدها قرار بگیره و شاید موجودات دیگه هم به شهر حمله کنن. همچنین بازیکن میتونه با NPC های مختلف , دوئل به سبک غربی رو تجربه کنه.

elder_scolls_v-3.jpg

موفق باشین !

یه سری اطلاعات جدید که یه نفر توی Neogaf داده (البته اطلاعات قبلی رو هم ایشون از توی مجله درآورده) :
هوش مصنوعی بازی بسیار عالی خواهد بود.
10 تا نژاد برای انتخاب وجود داره. (درست یادم نیست ولی فکر کنم Oblivion هم همین تعداد رو داشت)
نوشته شده Very Unique Landscapes ! حالا نمیدونم چطوری هستن که انقدر با غلظت گفته Unique ! :دی
قابلیت های سخت کاراکتر بیشتر و پیشرفته تر شده مخصوصآ از نظر بدنی.
سلاح هایی که هر دو دست رو اشغال میکنن هم وجود داره (یادم نیست توی Oblivion بود یا نه)
Finishing Move های مخصوص برای هر اسلحه وجود داره.
وقتی به یه دشمن میرسین , قبلش میتونین باهاش صحبت کنین (یادمه بعضی وقتا توی Oblivion هم این طوری میشد)
cooking/farming/mining/woodcutting/blacksmithing همه در بازی وجود دارن (دیگه فکر نکنم نیاز به ترجمه داشته باشه :دی)
نوشته شده 5 مدرسه جادوگری ولی شاید کلآ منظورش 5 نوع جادو باشه که اینا هستن :
Destruction,Alteration,Conjuration,Restoration,Illusion
یعنی احتمالآ 2 تا از اون 3 مهارتی که حذف شده اینا باشن : Mysticism , Alchemy (مطمئن نیستم)

معلوم نیست Skyrim هم انجمن داره یا نه.
حتمآ داره ! نصف لذت Oblivion به همیناش بود :دی هرچند من به یه باگ بدجور خوردم و نتونستم Mages Guild رو تموم کنم :دی زدم اشتباهی یکی رو کشتم که مآموریت به اون مربوط میشد !!!
سلاح گرم کجا بود آریا !:d
لول ! منظور همون سلاح سرد بود :دی انقدر ذوق زده شدم اشتباه شد !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
اون دو تا اسکن هایی که گذاشتی کفمونو برید ! :دی
فوق خفنه ...
پ.ن : فک GOTY رو نکنین :دی !
احیانا میدونی سال 2006 با حضور Gears of War آبلیویون GOTY شد؟:biggrin1: اصلا دست کم نگیرش! خیلی خفن تر از این حرفاست.
بله ، آگاهیم :دی ... اما امسال مال اونه ! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hosein M
سلاح هایی که هر دو دست رو اشغال میکنن هم وجود داره (یادم نیست توی Oblivion بود یا نه)
تو Oblivion بود، اتفاقا سلاح های خفنش اکثرا دو دستی (!) بودن.
Finishing Move های مخصوص برای هر اسلحه وجود داره.
در جهت سینمایی تر شدن:دی جاش تو Oblivion خالی بود.
وقتی به یه دشمن میرسین , قبلش میتونین باهاش صحبت کنین (یادمه بعضی وقتا توی Oblivion هم این طوری میشد)
اکثر دشمنهای اصلی توی Main Quest هم قبلش باهاش حرف میزدیم.
یعنی احتمالآ 2 تا از اون 3 مهارتی که حذف شده اینا باشن : Mysticism , Alchemy (مطمئن نیستم)
این دو تا جادو نبودن. اینا مهارت بودن که با انجام یه سری کارها زیاد میشد. تو Oblivion هم همون 5 نوع جادو بود:دی
پ.ن : فک GOTY رو نکنین !
احیانا میدونی سال 2006 با حضور Gears of War آبلیویون GOTY شد؟:دی اصلا دست کم نگیرش! خیلی خفن تر از این حرفاست.
نه نبود
آقا جان بود:دی من دیگه خوردم Oblivion رو:دی

بفرما:

elderscroll4rev2.JPG

آخرین ویرایش:
واقعا نمیدونم چی بگم فوق العاده ست، فوق العاده.
هوش از سرم پرید اون یکی دوتا موجود توی اسکن ها هم فوق العاده به نظر میرسن.
نه نبود
تو Oblivion بود، اتفاقا سلاح های خفنش اکثرا دو دستی (!) بودن.
مطمئنی؟!توی Oblivion که حتما نبود ولی تو Shivering Isles مطمئن نیستم.
آقا جان بود:biggrin1: من دیگه خوردم Oblivion رو:biggrin1:
Sorry..
من فکرم به Dual Weapon بود.
=============
البته فکر کنم اطلاعاتی هم که اریای عزیز از NeoGaf ترجمه کرده منظورش همون Dual Weapon بوده نه Two Handed Weapon.
اریا شفاف سازی کن:d
الآن رفتم دیدم طرف این طور نوشته :
two handed weapons and duel wielding confirmed

two handed که میشه همونی که بابک گفت (عکسش رو دیدم یادم افتاد شمشیرهای این شکلی رو :biggrin1:)
duel هم احتمال زیاد منظورش همون dual هست که گفتی :biggrin1: یعنی توی هر دست یه اسلحه !
البته چیزی نیست که ارزش بحث داشته باشه ولی ظاهرا ایشون هم اشتباه تایپی داشته وگرنه همون Dual ـه:biggrin1:​

آخرین ویرایش:
از اعماق وجود اعتقاد دارم Skyrim بهترين بازي سال ميشه. كسي خواست شرط ببنده اعلام كنه. :d

اين سيستم ديالوگ ها خيلي خوب شده، ديگه مثل قبل همه چيز متوقف نميشه. مثلا يك هيولا با گرز رو هوا ايست ميكرد تا شما Chit Chat اتون رو بكنيد.:d

البته فکر کنم اطلاعاتی هم که اریای عزیز از NeoGaf ترجمه کرده منظورش همون Dual Weapon بوده نه Two Handed Weapon.
اریا شفاف سازی کن:d​
الآن رفتم دیدم طرف این طور نوشته :
two handed weapons and duel wielding confirmed

two handed که میشه همونی که بابک گفت (عکسش رو دیدم یادم افتاد شمشیرهای این شکلی رو :دی)
duel هم احتمال زیاد منظورش همون dual هست که گفتی :دی یعنی توی هر دست یه اسلحه !

Oblivion تنها بازی بود که قدیما روی 360 همه اچیومنت هاش رو گرفتم. کلاً خورده بودم بازی رو... TES یه حس و حالی داره که خیلی خوشم میاد ازش. این یکی رو هم حتماً می خوریم :دی

یکی از چیزهایی که من سالها ازش متنفر بودم همین سیستم چرت دیالگ هایی بود که مثل چوب جلوی هم وایمیستادن و شروع می کردن به صحبت یعنی ضایع ترین و غیر طبیعی ترین حالت ممکن
یادمه چندین بار سر این موضوع با یکی از دوستام که RPG باز حرفه ایی هست بحثمون شد. کم کم داره این سیستم تغییر پیدا می کنه و این خودش خیلی عالیه چون شاید نزدیک به 50 درصد زمان بازی رو صحبت میان کاراکتر ها تشکیل میده که واقعا روی اعصاب بود
در ضمن آریا سلاح هایی که دو دست رو به خودش اختصاص میده به نظرم منظورش سلاح هایی هست که 2 تیکه هست مثل 2 تا خنجر
ولی اینکه کلاس نداره کمی دلسرد کننده هست چون واقعا کلی از لذتش به همین کلاس هاست
ولی در کل عالی به نظر میاد
امسال سال RPG ه.DA2,Skyrim,Witcher2,Diablo3

بسیار ممنون آریا. عالی بود. این و L.A Noire... :x تغییر انجین بازی از همه خوشحال کننده تر هست برای من. اسکن هاش هم که پایین لینک دادم واقعاً قشنگ هستن و من خیلی ازشون خوشم اومد.
اسکن های GI رو جایی گذاشته ؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1256657&postcount=28
از اعماق وجود اعتقاد دارم Skyrim بهترين بازي سال ميشه. كسي خواست شرط ببنده اعلام كنه. :d
منم شرط میبندم:دی

یکی از چیزهایی که من سالها ازش متنفر بودم همین سیستم چرت دیالگ هایی بود که مثل چوب جلوی هم وایمیستادن و شروع می کردن به صحبت یعنی ضایع ترین و غیر طبیعی ترین حالت ممکن
یادمه چندین بار سر این موضوع با یکی از دوستام که RPG باز حرفه ایی هست بحثمون شد. کم کم داره این سیستم تغییر پیدا می کنه و این خودش خیلی عالیه چون شاید نزدیک به 50 درصد زمان بازی رو صحبت میان کاراکتر ها تشکیل میده که واقعا روی اعصاب بود
در ضمن آریا سلاح هایی که دو دست رو به خودش اختصاص میده به نظرم منظورش سلاح هایی هست که 2 تیکه هست مثل 2 تا خنجر
ولی اینکه کلاس نداره کمی دلسرد کننده هست چون واقعا کلی از لذتش به همین کلاس هاست
ولی در کل عالی به نظر میاد
امسال سال RPG ه.DA2,Skyrim,Witcher2,Diablo3

در مورد کلاس،به نظر من کار خوبی کردن،این که مثلا من یه شخصیت داشته باشم که همه مهارت های Witcher و مثلا Warrior رو با هم داشته باشه خیلی میتونه جذاب باشه،این جوری دیگه Companion اضافی هم نمیخوام!خودم همه مهارت ها رو با هم دارم.

فقط یه موضوعی که منو هم ناراحت میکنه و هم خوشحال، داستان بازی هس که درباره Dragonborn و کلا اژدهاها هست!

ناراحت چون این داستانو DAO و همچنین DAII دارن دنبال میکنن،و خوشحال چون به نظرم همین میتونه راه رقابت میان این دو بازی رو افزایش بده.

امسال Skyrim رقابتی سختی رو با Witcher 2 ,DAII , ME3 خواهد داشت...Diablo3 رو هم فک نکنم امسال بیاد...ولی خوب اگه بیاد که دیگه نورالانور میشه!

با تشکر از آقای Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or