اطلاعات جدید از The Elder Scrolls V

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بعد از منتشر شدن شماره جدید مجله Game Informer , میتونیم چیزهای بیشتری در مورد جدیدترین قسمت از سری بازی های عظیم The Elder Scrolls با عنوان Skyrim بدونیم که در زیر میخونین.

the_elder_scrolls_v_skyrim.jpg


Leveling :
این سیستم به صورت عادی تا 50 Level جلو میره ولی با این وجود Level 50 مرز بازی نیست و بعد از اون همه هنوز تجربه (XP) بدست میارین ولی این روند به شدت کُند و دشوار میشه.
با رسیدن به هر Level , میزان سلامتی بازیکن اندکی بیشتر میشه و البته بازیکن میتونه یکی از Stamina (استقامت) , Health (سلامتی) و Magic (جادو) رو برای پیشرفت انتخاب کنه.
در ابتدای بازی چیزی به عنوان انتخاب Class وجود نداره. هر مهارتی (Skill) که بازیکن به دست میده بهش در بالا رفتن Level کمک میکنه و با وارد شدن به هر Level , تعدادی Perk آزاد میشه.
طرز بازی کردن شما و مآموریتهایی که انجام میدین , در موارد مختلف تآثیرگذار خواهد بود. مثلآ شما مآموریتی رو در یک سیاهچال انجام میدین و بازی به صورت اتوماتیک یک مآموریت دیگه رو در محلی نزدیک به اونجا که تا حالا بهش سفر نکردین میده و به صورت خودکار دشمنانی متناسب با قدرت ها و ضعف های شما ایجاد میکنه. یا وارد یکی از شهرهای بازی میشین و بدون اینکه از قبل منتظر باشین , زنی پیش شما اومده و از شما درخواست کمک و آزاد کردن دخترش از دست آدم دزدها رو میکنه.

مهارت ها :
در بازی 18 مهارت یا Skill وجود خواهد داشت که از Oblivion سه تا و از Morrowind یازده تا کمتر هست.
Skill ها جوری هستن که هر دو دسته بازیکن ها رو پوشش میدن. چه اونهایی که دوست دارن توی زمینه خاصی ماهر بشن , چه افرادی که دوست دارن در زمینه های مختلف به یه حدی از مهارت برسن.

داستان :
بازی در بخش شمالی Skyrim رخ میده و داستان اون به 200 سال پس از اتفاقات Oblivion میپردازه. بازیکن به عنوان یکی از Dragonborn ها باید از بازگشت اژدهایان طبق پیش گویی جلوگیری کنه. مرشد شخصیت اصلی هم یکی از آخرین Blade های باقی مونده هست. (Blade ها افراد بلند مرتبه ای هستن که توی نسخه های قبلی هم حضور داشتن و شما میتونستین عضوی از اونها بشین)
بازی شامل 5 شهر بسیار بزرگ خواهد بود و مثل همیشه پر از سیاهچال ها , غارها و مناطق زیرزمینی و مخفیست. تنوع محیط های بازی هم از نسخه های پیشین بیشتر خواهد بود.

مکالمات :
این بار برخلاف گذشته به محض وارد شدن به گفتگو با افراد , دوربین روی صورت اونها زوم نمیشه و حالتی طبیعی تر داره. مثلآ ممکنه یک شخصیت در حالی که قدم میزنه و کارهای خودش رو انجام میده با شما صحبت کنه و هر از گاهی هم نگاهی به شما بندازه و به صحبتش ادامه بده.
صورت ها بسیار بهتر از قبل طراحی شدن و دیگه حالت مصنوعی ندارند.

elder_scolls_v-4.jpg


نبردها :
جنگیدن و نبرد در Skyrim دینامیک تر و تاکتیکی تر شده. هر دست برای یک کار هست. مثلآ با یک دست جادو زده و با دست دیگه از سلاح های خود استفاده می کنین. طراحان بازی زمان زیادی رو صرف طراحی اسلحه ها و احساس متفاوت هرکدوم در زمان در دست گرفتن کردن و حس نبردها رو هم بهتر و طبیعی تر از قبل طراحی کردن.
دشمنان مختلفی از زامبی ها , ترول ها , اسکلت ها , غول های عظیم الجثه و ارواح یخی گرفته تا عنکبوت های عظیم , اژدهایان , گرگ ها , اسب ها , ماموت ها و ببرهای دندان شمشیری و ... رو در بازی شاهد خواهیم بود.

ماجراجویی و مآموریت ها :
Quest ها هم مثل نبردهای بازی دینامیک تر شده و شما نسبت به شخصیتی که پرورش دادین , با Quest های متفاوتی روبرو میشین. مثلآ کسی که از جادوها زیاد استفاده میکنه , ممکنه با یک جادوگر روبرو شده و مآموریتی رو از اون بگیره در حالی که فردی که از اسلحه ها استفاده میکنه شاید اصلآ اون جادوگر رو نبینه.
همچنین Quest ها نسبت به Level و مهارت های شما طراحی میشن. برای مثال همون مآموریتی که در بالا ذکر شد (نجات دختر) زمانی به شما داده میشه که توانایی نبرد با دشمنان اون قسمت رو داشته باشین و قدرت دشمنان حدودآ به شما نزدیک باشه.
در Oblivion وقتی آیتمی رو روی زمین رها می کردین , اون آیتم همون جا باقی می موند ولی در Skyrim موقعیت های مختلفی در این زمینه پیش میاد. مثلآ شما خنجری رو به هر دلیلی (نداشتن جای کافی) رها می کنین و ممکنه یک پسربچه اون رو برداشته و دنبال شما بیاد تا خنجر رو به شما بده ! یا چند نفر اون خنجر رو پیدا کنن و برای صاحب شدنش با همدیگه بجنگن !

موتور بازی :
موتور بازی کاملآ جدید هست. برف ها به صورت دینامیک و پویا شروع به بارش میکنن , درخت ها و شاخه ها نسبت به جهت باد حرکت میکنن و رودخانه ها به زیبایی تمام در جریان هستند.
البته سایه های پویا هم در بازی وجود خواهد داشت.

سایر موارد :
زاویه سوم شخص پیشرفت زیادی داشته و این پیشرفت از طریق تصاویر بازی مشخصه.
گزینه ای برای حذف HUD وجود داره تا بازیکنان بتونن بدون وجود نوشته ها و تصاویر مختلف دور صفحه به بازی خودشون ادامه بدن.
بازیکن میتونه فواصل طولانی رو با دویدن کوتاه کنه یا از Fast Travel برای رفتن به مکان هایی که قبلآ اونجا بوده استفاده کنه.
شهر میتونه مورد حمله اژدها قرار بگیره و شاید موجودات دیگه هم به شهر حمله کنن. همچنین بازیکن میتونه با NPC های مختلف , دوئل به سبک غربی رو تجربه کنه.

elder_scolls_v-3.jpg




موفق باشین !
 
اول شخصه؟چون اين عكسي كه توي مطلب هستش اول شخصه!!
من كه نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم ولي اينقدر در اين مدت كوتاه معرفي نسخه جديد از عظمت اين مجموعه شنيدم كه از همين الان منتظرش هستم!!
 
عکساش کفمان را برید !:d

فقط امیدوارم انیمیشن چهره ها و ساختار دیالوگ ها کمی به آثار bioware نزدیک بشه ! چون به خصوص انیمیشن چهره ها و واکنش اون ها در مکالمات هم توی oblivion و هم fallout 3 خیلی توی ذوق میزد که امیدوارم با تعویض انجین بهتربشه !

در کل آماده برای ورود به cyrodil !

همچنین بازیکن میتونه با NPC های مختلف , دوئل به سبک غربی رو تجربه کنه.

یعنی چیزی شبیه به PvP ؟ البته توی نسخه ی 4 آرنا هم همچین چیزی رو ارائه میکرد که البته بعد از تعداد کمی مبارزه دیگه میشدی نوکر اون پیرزنه و باید گاو گوسفند میکشتی :d

اونوقت یه سوال ؟

اینجا دیگه خبری از oblivion gates نیست ؟ یا داستان ربطی amulet ها نداره ؟

در Oblivion وقتی آیتمی رو روی زمین رها می کردین , اون آیتم همون جا باقی می موند ولی در Skyrim موقعیت های مختلفی در این زمینه پیش میاد. مثلآ شما خنجری رو به هر دلیلی (نداشتن جای کافی) رها می کنین و ممکنه یک پسربچه اون رو برداشته و دنبال شما بیاد تا خنجر رو به شما بده ! یا چند نفر اون خنجر رو پیدا کنن و برای صاحب شدنش با همدیگه بجنگن !

=))

یعنی فوق العادس !!!!
 
آخرین ویرایش:
بازی هم که به سبک این سری از توی سیاهچال شروع میشه خالا معلوم نیست این دفعه واسه چی افتادیم اون تو.:dامیدوار بودم که بازی فقط به صورت اول شخص باشه تا بهتر در بیاد.اگه بتونن مبارزاتش رو پویاتر کنن مثلا مثل Bioshock بشه از عوامل محیطی هم استفاده کرد خیلی خوب میشه.کاشکی چند تا Mount خفن و Rare هم بزارن....
سئوالی که من دارم اینه که مثل Oblivion دشمن ها همراه با ما LvL up میشن یا نه؟
گرافیکش هم خوب به نظر میرسه.شاید منو مجبور به ارتقا سیستمم یا خرید PS3 کرد.:d
ینجا دیگه خبری از oblivion gates نیست ؟ یا داستان ربطی amulet ها نداره ؟
توی تنها تریلری که ازش اموده دوربین از روی یکی از گیت ها هم میگذشت حالا این که میخواستن گذشت زمان رو نشون بدن یا این که واقعا ربطی داره من نمیدونم.:d
در Oblivion وقتی آیتمی رو روی زمین رها می کردین , اون آیتم همون جا باقی می موند
البته لازم به ذکره که اگه توی محفظه ی غیر امنی مثل بشکه یا صندوق خونه ی یک غریبه میذاشتیم بعد از مدتی میرفت.
 
آخرین ویرایش:
فکر کنم نسبت به منطقه لول دشمنان هم متغیر باشه یعنی مثلا نتونی یهو ذرتی بری وسط یجا دنبال دندون اژدها !:d

باید لولت رسیده باشه اگر نه فاتحه !

و در کل من امیدوارم سوسک ها هم پا به پای ما لول نگیرن !:d
 
حمله اژدها به شهر و طبیعتا عکس العمل ملت و بزن بزن درست حسابی و .... :d
یعنی واقعا الآن = لحظه شماری برای بازی :d
به قول بالایی (:d) یعنی احتمالا GOTY سال دیگه
 
به شخصه با Oblivion زندگی کردم و Skyrid هم فوق العاده به نظر میرسه. فقط امیدوارم یه کم روی مبارزه با سلاح های گرم کار بشه ! نسخه قبلی هم در این زمینه خیلی خوب بود ولی شمشیر زدن و ... یه جوری شُل و ول بود :دی

اول شخصه؟چون اين عكسي كه توي مطلب هستش اول شخصه!!
دوربین اصلی بازی اول شخص هست ولی سوم شخص هم میشه بازی کرد. به شخصه اصلآ از سوم شخص Oblivion خوشم نیومد ولی مثل اینکه توی Skyrim خیلی بهتر شده.

یعنی چیزی شبیه به PvP ؟ البته توی نسخه ی 4 آرنا هم همچین چیزی رو ارائه میکرد که البته بعد از تعداد کمی مبارزه دیگه میشدی نوکر اون پیرزنه و باید گاو گوسفند میکشتی :d
احتمالآ ! البته امیدوارم Arena توی این نسخه هم باشه. توی Oblivion باحال بود ! مخصوصآ آخراش که برای یه Orc جنگجو یه کاری انجام دادم و بعد موقع مبارزه با قیافه ناراحت گفت به خاطر لطفی که به من کردی میذارم منو بکشی :( منم دلم سوخت ولی بازی جوری طراحی شده بود که باید میکشتمش :(
 
احتمالآ ! البته امیدوارم Arena توی این نسخه هم باشه. توی Oblivion باحال بود ! مخصوصآ آخراش که برای یه Orc جنگجو یه کاری انجام دادم و بعد موقع مبارزه با قیافه ناراحت گفت به خاطر لطفی که به من کردی میذارم منو بکشی :( منم دلم سوخت ولی بازی جوری طراحی شده بود که باید میکشتمش :(
چه Quest Line جالبی بود باید میرفتیم به نظرم درباره ی خانوادش تحقیق میکردیم.
معلوم نیست Skyrim هم انجمن داره یا نه.
 
سئوالی که من دارم اینه که مثل Oblivion دشمن ها همراه با ما LvL up میشن یا نه؟
قطعا! Bethesda و نبود Level Scaling ؟ ولی احتمالا مثل Oblivion عذاب نیست. بعد از F3 که خیلی بهتر شده بود گویا به مرحله ی جدیدی رسیدن و حتی ماموریت ها هم بسته به لول کاراکترمون داده میشه:
همچنین Quest ها نسبت به Level و مهارت های شما طراحی میشن. برای مثال همون مآموریتی که در بالا ذکر شد (نجات دختر) زمانی به شما داده میشه که توانایی نبرد با دشمنان اون قسمت رو داشته باشین و قدرت دشمنان حدودآ به شما نزدیک باشه.
بازی قطعا ساده تر میشه. حتی ساده تر از Oblivion ! حذف کلاس ها هم نشونه اش. البته من از این سری فقط همین Oblivion رو بازی کردم ولی پیچیدگی Oblivion به کلاس ها و نژادها و مهارت های زیاد و مختلفش بود وگرنه از نظر level-up که فوق العاده ساده بود. حالا کلاس ها هم که حذف شدن.
کلا این Skyrim و DA2 برای داستان حماسی و محیط های عظیم و احتمالا پیشرفت های فنیشون منتظرشونم اما گیم پلی فقط Witcher 2 ! البته وضع Skyrim از DA2 خیلی بهتر به نظر میرسه!!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or