اطلاعات جدید از Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
اطلاعات جدیدی از مجله GamesTM Scans بدست اومده که سایت The Horror Is Alive با اسکن کردن مجله، این اطلاعات را در اختیار ما قرار داده است:

• خاطرات و داستان ده سال اخیر کریس ردفیلد عامل مهمی در داستان بازی خواهد بود
  • درست کردن یک بازی شبیه Resident Evil 4 بدون این‌که بیش از حد شبیه نسخه قبلی باشد کار سختی بوده است،‌ اما تیم سازنده مدعی است به اندازه کافی المان‌های جدید به بازی اضافه شده است
  • جوئن تاکئوچی: ایده حالت Co-Op آنلاین را از زمان Lost Planet داشتم. زمانی که کار آغاز شد بلافاصله چراغ سبز برای عملی کردن این ایده به ما داده شد
  • هر محلی که در بازی قرار دارد با هم‌فکری و کار تیمی ساخته شده است
  • اوایل سال 2009 شاهد دموی بازی خواهیم بود
  • وقتی بازیکن آسیب ببیند نه تنها راه رفتن، بلکه دیدن محیط اطراف برایش سخت خواهد شد، در این حالت بازیکن دیگر باید به نجات او بیاید
  • یک دکمه برای پیدا کردن بازیکن دیگر در محیط تعبیه شده است
  • اگر بازیکن دیگر از محیط خارج باشد بوسیله یک نقشه کوچک محل او نشان داده خواهد شد
  • سیستم دارایی‌ها (Inventory) بصورت Real Time و در طول بازی خواهد بود
  • در صورتی که زیاد از حد به جلاد نزدیک شوید، شمارا بلند کرده و خفه خواهد کرد، بازیکن دیگر باید شما را نجات دهد
  • Resident Evil 5 در کل کمتر از 4 بار کاملا دور انداخته شده بوده و دوباره ساخته شده است
  • ورژن اولیه دارای زامبی بود، اما تیم تصمیم گرفت دوباره موجودات سریع را به بازی برگرداند
  • سه سال از زمانی که ورژن زامبی بازی دور انداخته شده بود می‌گذرد، آن زمان حتی انیمیشن‌های زامبی‌ها ساخته شده بودند
  • ماساچیکا کاواتا: ما می‌خواستیم داستان را از جایی که در نسخه ورونیکا گفته شده ویروس در آفریقا بوجود آمده است ادامه بدهیم، داستانی که به Resident Evil مرتبط باشد، از نظر من Resident Evil 4 از نظر داستانی یک Spin Off با شخصیت‌های رزیدنت ایول بود
  • این‌که گرمای آفریقا باعث تغییر در وضعیت هدف‌گیری،‌ جسمی و بینایی بازیکن خواهد شد، یک ترجمه اشتباه از سوی مترجم بوده است چراکه کلمات نور و گرما در ژاپنی بسیار نزدیک هستند
  • Excella Gionne مدیر یک شرکت دارویی در آفریقاست که مخفیانه با وسکر کار می‌کند
  • سیستم هدفگیری جدید شامل Strafe و راه رفتن هنگام هدفگیری است، هنوز نمی‌توانید وقتی شلیک می‌کنید حرکت کنید ولی هنگام هدفگیری می‌توانید به تغییر موقعیت خود بپردازید. این سیستم که کاملا اختیاری است برای بازیکنانی که تازه از بازی‌های فوق اکشن به Resident Evil آمده‌اند ساخته شده است
  • تعداد زیادی از موجوداتی که برای Resident Evil 4 ساخته شده بودند ولی در بازی اصلی نبودند در این نسخه گنجانده شده اند
  • شخصیت توانای شوا بعد از شکست شخصیت اصلی و عدم علاقه‌ای که در قبال اشلی بوجود آمد درست شده است
  • ماساچیکا کاواتا قبول می‌کند که نسخه چهارم داستان خوبی نداشت، اما نسخه پنجم داستانی دارد که شما را از اول تا آخر به دنبال خود می‌کشاند

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    102.2 KB · مشاهده: 270
  • 02.jpg
    02.jpg
    101.2 KB · مشاهده: 277
  • 03.jpg
    03.jpg
    106.4 KB · مشاهده: 271
  • 04.jpg
    04.jpg
    100.8 KB · مشاهده: 245
  • 05.jpg
    05.jpg
    99.9 KB · مشاهده: 249
  • 06.jpg
    06.jpg
    96 KB · مشاهده: 247
  • 07.jpg
    07.jpg
    100.4 KB · مشاهده: 244
  • 08.jpg
    08.jpg
    99.7 KB · مشاهده: 231
من شدیدا در کفم تا معلوم شه اون Mysteries Person کیه؟ همون دختره که نقاب داره و دنبال اکسلا راه میوفته.
از خود بازی برام مهمتر شده.

خوب راستش من مباحث و اخبار مربوط به این شماره 5 رو دنبال میکنم اما پس از عرضه شدن بازی حتی به طرح روی جلد این بازی پشت ویترین مغازه ها هم نگاه نخواهم کرد!! :cheesygri
فقط یه مورد دیگه که بگم در مورد موسیقی بازی هست. من هنوز پس از گذشت چندین سال هنوز موسیقی اون تالار اصلی شماره 1 و 2 و خیلی از مکانهای دیگش دقیقاً تو ذهنمه ! تک تکشون. شماره 4 که اصلا موسیقی نداشت داشت ؟؟؟؟!!!! :confused:
من که چیزی یادم نمیاد حثی چند ثانیه شو اما امیدوارم لااقل روی موسیقی بازی کار کنن و یه چیزی در بیارن که این یه چیزش حداقل بگیم رزیدنتی هست !
البته با توجه به جو اکشن و موجودات فوق سریعش (زامبی های ماست خورده نیستن اینا) بعید نیست بردارن از این موسیقی های تو مایه های Devil May Cry بزارن روش که انصافا به بازی هم میاد !
به قول برادر حمید : بــَــه بـــَــه. :sick:

به نظر من موسیقی رزدینت اویل 4 نقصی نداشت برای مثال همون آهنگی که برای Save بازی گذاشته بودند به نظر شما قشنگ نبود؟؟؟؟ البته در رزدینت اویل 4 خود زامبی ها اینقدر صدا از خودشون در میاوردن که نیاز به آهنگ برای بازی نبود :cheesygri !!!!

در صورتی که زیاد از حد به جلاد نزدیک شوید، شمارا بلند کرده و خفه خواهد کرد،
این عکس ها رو از روی یکی از تریلر ها گرفتم. ببینید جلاد پدرسوخته چه میکنه:d
t6z2o8.jpg

اگر دستگاه های تایپ رو برداشته باشند باید گفت خاک بر سرشون ! آخه چرا ؟ این ماشین های تایپ شاید کمی غیر طبیعی باشن که در بازی وجود داشت و بازی سیو میشد اما بسیار جذابیت داشت و آدم وقتی میرسید بهشون حس میکرد به یک مکان امن و آروم رسیده که هیچ خطری تهدیدش نمیکنه و با خیال راحت میتونه بازی رو سیو کنه و کمی به اسلحه و مهمات و ... رسیدگی کنه ولی اینکه سیو بازی اتوماتیک بشه واقعا افتضاح میشه ...

سه ماه بود که به BC جون سر نزده بودم!!:biggrin1:
سلام دوستان عزیز
ما هم می خواستیم یک ابراز وجودی کرده باشیم بگیم که اقا برای PC رزیدنت خبری نشد؟!!!:confused:
اخه ما PC باز ها هم گناه داریم!!:((:((

تنها ایرادی که من میتونم به بازی بگیرم چیزی که تا الان در تریلر هاش دیدم , هوش مصنوعیه دشمناست (زامبی ها) .
فرخ، به همه بگیم به تو هم بگیم! زامبی کجا بود بشر :biggrin1:. تا بازی عرضه بشه این ایرادات هم رفع میشه :cheesygri
اگر دستگاه های تایپ رو برداشته باشند باید گفت خاک بر سرشون ! آخه چرا ؟ این ماشین های تایپ شاید کمی غیر طبیعی باشن که در بازی وجود داشت و بازی سیو میشد اما بسیار جذابیت داشت و آدم وقتی میرسید بهشون حس میکرد به یک مکان امن و آروم رسیده که هیچ خطری تهدیدش نمیکنه و با خیال راحت میتونه بازی رو سیو کنه و کمی به اسلحه و مهمات و ... رسیدگی کنه ولی اینکه سیو بازی اتوماتیک بشه واقعا افتضاح میشه ...
دقیقا موافقم، باید طلا گرفت این پست رو :biggrin1:. حتما خواستن با این کار بازی رو ترسناکتر کنن ( ارامش رو برداشتن ).
انصافا اهنگهای که توی اون مکان پخش میشد حس غریبی داشت :love:

همون زامبی!:cheesygri
راستی فریدون از قضیه چک پوینتی شدن RE5 مطمئن شدی یا نه؟!
فکر نمی‌کنم این قضیه زیاد درست باشه چون فقط می‌تونه سیر اکشن‌تر شدن این بازی اثبات کنه که زیاد جذاب نیست.
RE5 باید یه RE باشه. هیچکس دوست نداره تو RE5 کشتار زامبی به سبک DR رو شاهد باشه.

منم موافقم اما اون ک.قع بیشتر میترسیدم به خدا اون موسیقیه همچین میرفت تو مخم که بد جوری استرس میداد ! و الانم که یادم اومد دارم میلرزم مخصوصا اونجا که تو یک اتاقه و کنارش باغه و ada را میبینیم من خیلی میترسیدم !:d ولی خداییش خیلی باحال بود اون موقع همه اصلجه را پر میکردن کیف را میچیدم برو تا بریم برای ادامه !:d
دقیقا موافقم، باید طلا گرفت این پست رو :biggrin1:. حتما خواستن با این کار بازی رو ترسناکتر کنن ( ارامش رو برداشتن ).
انصافا اهنگهای که توی اون مکان پخش میشد حس غریبی داشت :love:
تنها برتری رزیدت اویل 4 همین بود ! صدای حالت خاصی داشت قابل توصیف نیست ولی لذت بخشه و ترسناک!:x
راستی فریدون از قضیه چک پوینتی شدن RE5 مطمئن شدی یا نه؟!
فکر نمی‌کنم این قضیه زیاد درست باشه چون فقط می‌تونه سیر اکشن‌تر شدن این بازی اثبات کنه که زیاد جذاب نیست.
RE5 باید یه RE باشه. هیچکس دوست نداره تو RE5 کشتار زامبی به سبک DR رو شاهد باشه.
آخه من نمیدونم اینا چه فکری کردن مگه rainbow six بازی میکنیم که چک پوینت بزارن اصالت re داره نابود یمشه آقا واجب شد sund track سیو را بگیرم بریزم روی هارد کسی نداره؟(مخصوص سیو که حالت خاصی داشت من همیشه فکر میکردم یکی دنبالمه!)

آره بابا،‌ تو همون مصاحبه ـه هم گفته شده بود :biggrin1:
خیلی بده اینا دارم نظر شخصی میگم برای کسی که فقط re3 و 4 و وزونیکا را رفته ! همین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or