اطلاعات جدید از Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
اطلاعات جدیدی از مجله GamesTM Scans بدست اومده که سایت The Horror Is Alive با اسکن کردن مجله، این اطلاعات را در اختیار ما قرار داده است:

• خاطرات و داستان ده سال اخیر کریس ردفیلد عامل مهمی در داستان بازی خواهد بود
  • درست کردن یک بازی شبیه Resident Evil 4 بدون این‌که بیش از حد شبیه نسخه قبلی باشد کار سختی بوده است،‌ اما تیم سازنده مدعی است به اندازه کافی المان‌های جدید به بازی اضافه شده است
  • جوئن تاکئوچی: ایده حالت Co-Op آنلاین را از زمان Lost Planet داشتم. زمانی که کار آغاز شد بلافاصله چراغ سبز برای عملی کردن این ایده به ما داده شد
  • هر محلی که در بازی قرار دارد با هم‌فکری و کار تیمی ساخته شده است
  • اوایل سال 2009 شاهد دموی بازی خواهیم بود
  • وقتی بازیکن آسیب ببیند نه تنها راه رفتن، بلکه دیدن محیط اطراف برایش سخت خواهد شد، در این حالت بازیکن دیگر باید به نجات او بیاید
  • یک دکمه برای پیدا کردن بازیکن دیگر در محیط تعبیه شده است
  • اگر بازیکن دیگر از محیط خارج باشد بوسیله یک نقشه کوچک محل او نشان داده خواهد شد
  • سیستم دارایی‌ها (Inventory) بصورت Real Time و در طول بازی خواهد بود
  • در صورتی که زیاد از حد به جلاد نزدیک شوید، شمارا بلند کرده و خفه خواهد کرد، بازیکن دیگر باید شما را نجات دهد
  • Resident Evil 5 در کل کمتر از 4 بار کاملا دور انداخته شده بوده و دوباره ساخته شده است
  • ورژن اولیه دارای زامبی بود، اما تیم تصمیم گرفت دوباره موجودات سریع را به بازی برگرداند
  • سه سال از زمانی که ورژن زامبی بازی دور انداخته شده بود می‌گذرد، آن زمان حتی انیمیشن‌های زامبی‌ها ساخته شده بودند
  • ماساچیکا کاواتا: ما می‌خواستیم داستان را از جایی که در نسخه ورونیکا گفته شده ویروس در آفریقا بوجود آمده است ادامه بدهیم، داستانی که به Resident Evil مرتبط باشد، از نظر من Resident Evil 4 از نظر داستانی یک Spin Off با شخصیت‌های رزیدنت ایول بود
  • این‌که گرمای آفریقا باعث تغییر در وضعیت هدف‌گیری،‌ جسمی و بینایی بازیکن خواهد شد، یک ترجمه اشتباه از سوی مترجم بوده است چراکه کلمات نور و گرما در ژاپنی بسیار نزدیک هستند
  • Excella Gionne مدیر یک شرکت دارویی در آفریقاست که مخفیانه با وسکر کار می‌کند
  • سیستم هدفگیری جدید شامل Strafe و راه رفتن هنگام هدفگیری است، هنوز نمی‌توانید وقتی شلیک می‌کنید حرکت کنید ولی هنگام هدفگیری می‌توانید به تغییر موقعیت خود بپردازید. این سیستم که کاملا اختیاری است برای بازیکنانی که تازه از بازی‌های فوق اکشن به Resident Evil آمده‌اند ساخته شده است
  • تعداد زیادی از موجوداتی که برای Resident Evil 4 ساخته شده بودند ولی در بازی اصلی نبودند در این نسخه گنجانده شده اند
  • شخصیت توانای شوا بعد از شکست شخصیت اصلی و عدم علاقه‌ای که در قبال اشلی بوجود آمد درست شده است
  • ماساچیکا کاواتا قبول می‌کند که نسخه چهارم داستان خوبی نداشت، اما نسخه پنجم داستانی دارد که شما را از اول تا آخر به دنبال خود می‌کشاند

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    102.2 KB · مشاهده: 270
  • 02.jpg
    02.jpg
    101.2 KB · مشاهده: 277
  • 03.jpg
    03.jpg
    106.4 KB · مشاهده: 271
  • 04.jpg
    04.jpg
    100.8 KB · مشاهده: 245
  • 05.jpg
    05.jpg
    99.9 KB · مشاهده: 249
  • 06.jpg
    06.jpg
    96 KB · مشاهده: 247
  • 07.jpg
    07.jpg
    100.4 KB · مشاهده: 244
  • 08.jpg
    08.jpg
    99.7 KB · مشاهده: 231
حتما همتون اون تریلری را دیدید که کریس میره توی یه اتاق تاریک و میبینه چند نفر یه بابایی رو گرفتن و بعد نشون میده که از چشم ها و دماغ اون یارو، خون میزنه بیرون.
دیشب یه تریلر کاملتر داشتم ازش میدیدم که یه چیزی توجهم رو جلب کرد. یکی از اون افرادی که بالای سر این یارو هستند، توی دستش یه چیزی داره( یه موجود زنده ) که به زور میکنه توی حلق طرف :biggrin1: و همین هم باعث میشه که از چشماش خون بزنه بیرون.
امیر این قضیش چیه؟ تو دست اون مرده چیه؟ انگل؟

راستی فریدون از قضیه چک پوینتی شدن RE5 مطمئن شدی یا نه؟!
امیر جون اشاره کرد، بله. البته مشکلی هم نداره، داره؟ اینجوری بیترم هست. تا الان چندین بار پیش اومده که بازی رو ذخیره نکرده کنسول رو خاموش کردم :دی.
روی Hard ( ورژن NGC ) یه پیری ازم درامد سر مبارزه کردن با جک کروزر که نگو نپرس، وقتی دخلش رو در اوردم ( نمیدونم چقدر طول کشید ) save نزده کنسول رو خاموش کردم :cheesygri.

درست کردن یک بازی شبیه Resident Evil 4 بدون این‌که بیش از حد شبیه نسخه قبلی باشد کار سختی بوده است،‌ اما تیم سازنده مدعی است به اندازه کافی المان‌های جدید به بازی اضافه شده است
من موندم اینها شماره ی 6 رو چیکار می کنند؟؟!!!:cheesygri

حیف شد . گرافیک بازی واقعا فوق العاده بود ای کاش این دستگاه های تایپ رو بر نمیداشتند تا امیدوار میشدیم به این بازی ! اصلا واقعا جذابیتش از دست میره ! اویل یکسری نکات جذابیتی داشت که با بازیهای هم سبک متفاوت شده بود ! اگر قرار باشه همینطوری بریم جلو و بکشیم و نه دستگاه تایپی باشه و نه اسلحه فروشی باشه و نه چیزی چه فایده داره ! باید آرمان های RPG بهش اضافه بشه مثلا ارتقاع شدید اسلحه ها و آپدیت شخصیت و ...

من حاضرم رزیدنت ساید اسکرولینگ بشه ولی RPG نشه... حرف‌هایی شنیده میشه اینجا :دی

گفتم آرمانهای RPG مثل ارتقاع سلاح و برخی ویژگی های شخصیت بازی ! همچنین فکر کنم بعضی جاها وسایل نقلیه بزارن تو بازی خیلی جالب میشه ! چون مطمئن هستم با تمام جذابیتی که بازی داره ولی زود خسته کننده میشه ! نمیدونم چرا سازندگان بازی با اینکه اینقدر برای یه بازی زحمت میشکن و هزینه میکنن ولی خلاقیت ندارن بازی رو خسته کننده میکنند !

خلاقیت من رو ببینید صفا کنید !

مثلا شما وارد آفریقا شدید و دارید داستان کلی بازی رو سپری میکنید که یهو متوجه میشید قرار هست شهر با بمب اتم هدف قرار داده بشه ! به همین دلیل کمی میرید جلو یهو یه جیپ خوشگل پیدا میکنید و با رفیقتون سوار میشید و تا شهر دیگه که مثلا 20 دقیقه راه هستش رانندگی میکنید ! وارد شهر که شدید یهو می بینید دکتر فریمن اومد به استقبال و بهتون گفت تا پناهگاه بلک میسا چیز زیادی نمونده ! شما بهش میگید بازی رو اشتباه اومدی :eek::laughing: بعدش از چیپ پیاده میشید و بارون شدیدی میباره و وارد کلبه کوچکی میشید که در وسط جنگل قرار داره ! وقتی وارد کلبه میشید سفید برفی تو کلبه هستش وقتی میخواهید بهش نزدیک بشید زامبی میشه و میکشیدش ! یهو در کلبه باز میشه و گرگه میاد تو میگه یاالله با بزغاله قندی کار دارم ! میگید خونه نیست و گرگ میره و پینوکیو وارد میشه ! و خلاصه اینطوری سپری میشه بازی تا اینکه بعدا میفهمید خواب بودید !

گفتم آرمانهای RPG مثل ارتقاع سلاح و برخی ویژگی های شخصیت بازی ! همچنین فکر کنم بعضی جاها وسایل نقلیه بزارن تو بازی خیلی جالب میشه ! چون مطمئن هستم با تمام جذابیتی که بازی داره ولی زود خسته کننده میشه ! نمیدونم چرا سازندگان بازی با اینکه اینقدر برای یه بازی زحمت میشکن و هزینه میکنن ولی خلاقیت ندارن بازی رو خسته کننده میکنند !

خلاقیت من رو ببینید صفا کنید !

مثلا شما وارد آفریقا شدید و دارید داستان کلی بازی رو سپری میکنید که یهو متوجه میشید قرار هست شهر با بمب اتم هدف قرار داده بشه ! به همین دلیل کمی میرید جلو یهو یه جیپ خوشگل پیدا میکنید و با رفیقتون سوار میشید و تا شهر دیگه که مثلا 20 دقیقه راه هستش رانندگی میکنید ! وارد شهر که شدید یهو می بینید دکتر فریمن اومد به استقبال و بهتون گفت تا پناهگاه بلک میسا چیز زیادی نمونده ! شما بهش میگید بازی رو اشتباه اومدی :eek::laughing: بعدش از چیپ پیاده میشید و بارون شدیدی میباره و وارد کلبه کوچکی میشید که در وسط جنگل قرار داره ! وقتی وارد کلبه میشید سفید برفی تو کلبه هستش وقتی میخواهید بهش نزدیک بشید زامبی میشه و میکشیدش ! یهو در کلبه باز میشه و گرگه میاد تو میگه یاالله با بزغاله قندی کار دارم ! میگید خونه نیست و گرگ میره و پینوکیو وارد میشه ! و خلاصه اینطوری سپری میشه بازی تا اینکه بعدا میفهمید خواب بودید !
پيشنهاد ميكنم اين داستانتون رو براي نمايشگاه كتاب كودكان به نمايش بگذاريد!:biggrin1:
---------------------------------------------------------

مثل اينكه شما متوجه نيستيد. اين بازي Resident Evil هه نه طنز 90 شبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or