اطلاعات جدید از Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت
اطلاعات جدیدی از مجله GamesTM Scans بدست اومده که سایت The Horror Is Alive با اسکن کردن مجله، این اطلاعات را در اختیار ما قرار داده است:

• خاطرات و داستان ده سال اخیر کریس ردفیلد عامل مهمی در داستان بازی خواهد بود
  • درست کردن یک بازی شبیه Resident Evil 4 بدون این‌که بیش از حد شبیه نسخه قبلی باشد کار سختی بوده است،‌ اما تیم سازنده مدعی است به اندازه کافی المان‌های جدید به بازی اضافه شده است
  • جوئن تاکئوچی: ایده حالت Co-Op آنلاین را از زمان Lost Planet داشتم. زمانی که کار آغاز شد بلافاصله چراغ سبز برای عملی کردن این ایده به ما داده شد
  • هر محلی که در بازی قرار دارد با هم‌فکری و کار تیمی ساخته شده است
  • اوایل سال 2009 شاهد دموی بازی خواهیم بود
  • وقتی بازیکن آسیب ببیند نه تنها راه رفتن، بلکه دیدن محیط اطراف برایش سخت خواهد شد، در این حالت بازیکن دیگر باید به نجات او بیاید
  • یک دکمه برای پیدا کردن بازیکن دیگر در محیط تعبیه شده است
  • اگر بازیکن دیگر از محیط خارج باشد بوسیله یک نقشه کوچک محل او نشان داده خواهد شد
  • سیستم دارایی‌ها (Inventory) بصورت Real Time و در طول بازی خواهد بود
  • در صورتی که زیاد از حد به جلاد نزدیک شوید، شمارا بلند کرده و خفه خواهد کرد، بازیکن دیگر باید شما را نجات دهد
  • Resident Evil 5 در کل کمتر از 4 بار کاملا دور انداخته شده بوده و دوباره ساخته شده است
  • ورژن اولیه دارای زامبی بود، اما تیم تصمیم گرفت دوباره موجودات سریع را به بازی برگرداند
  • سه سال از زمانی که ورژن زامبی بازی دور انداخته شده بود می‌گذرد، آن زمان حتی انیمیشن‌های زامبی‌ها ساخته شده بودند
  • ماساچیکا کاواتا: ما می‌خواستیم داستان را از جایی که در نسخه ورونیکا گفته شده ویروس در آفریقا بوجود آمده است ادامه بدهیم، داستانی که به Resident Evil مرتبط باشد، از نظر من Resident Evil 4 از نظر داستانی یک Spin Off با شخصیت‌های رزیدنت ایول بود
  • این‌که گرمای آفریقا باعث تغییر در وضعیت هدف‌گیری،‌ جسمی و بینایی بازیکن خواهد شد، یک ترجمه اشتباه از سوی مترجم بوده است چراکه کلمات نور و گرما در ژاپنی بسیار نزدیک هستند
  • Excella Gionne مدیر یک شرکت دارویی در آفریقاست که مخفیانه با وسکر کار می‌کند
  • سیستم هدفگیری جدید شامل Strafe و راه رفتن هنگام هدفگیری است، هنوز نمی‌توانید وقتی شلیک می‌کنید حرکت کنید ولی هنگام هدفگیری می‌توانید به تغییر موقعیت خود بپردازید. این سیستم که کاملا اختیاری است برای بازیکنانی که تازه از بازی‌های فوق اکشن به Resident Evil آمده‌اند ساخته شده است
  • تعداد زیادی از موجوداتی که برای Resident Evil 4 ساخته شده بودند ولی در بازی اصلی نبودند در این نسخه گنجانده شده اند
  • شخصیت توانای شوا بعد از شکست شخصیت اصلی و عدم علاقه‌ای که در قبال اشلی بوجود آمد درست شده است
  • ماساچیکا کاواتا قبول می‌کند که نسخه چهارم داستان خوبی نداشت، اما نسخه پنجم داستانی دارد که شما را از اول تا آخر به دنبال خود می‌کشاند

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    102.2 KB · مشاهده: 270
  • 02.jpg
    02.jpg
    101.2 KB · مشاهده: 277
  • 03.jpg
    03.jpg
    106.4 KB · مشاهده: 271
  • 04.jpg
    04.jpg
    100.8 KB · مشاهده: 245
  • 05.jpg
    05.jpg
    99.9 KB · مشاهده: 249
  • 06.jpg
    06.jpg
    96 KB · مشاهده: 247
  • 07.jpg
    07.jpg
    100.4 KB · مشاهده: 244
  • 08.jpg
    08.jpg
    99.7 KB · مشاهده: 231
اول از همه امیر ... اصراری نیست حس "اوه من رفیق هستم" به کسی دست بده ها!
دوم این‌که من هرچی نگاه می‌کنم هیچ نقصی تو گیم‌پلی بازی نمی‌بینم، حتی چیزهایی که برای رزیدنت بازهای قدیمی هم بوده را تا جایی که جا داشته توش گذاشتن، نمیدونم منتظرید چی تحویل بگیرید که انقدر میگید گیم‌پلیش بده...

• ماساچیکا کاواتا قبول می‌کند که نسخه چهارم داستان خوبی نداشت، اما نسخه پنجم داستانی دارد که شما را از اول تا آخر به دنبال خود می‌کشاند

بابا فروتن:)
به نظر من داستانش بد نبود و حداقل من رو که تا اخر داستان تو کف گزاشت که ببینم چی میشه:)

پ.ن:امیر جان واسه ترجمه ممنون...

اول از همه امیر ... اصراری نیست حس "اوه من رفیق هستم" به کسی دست بده ها!
ههههه :d منظورتو نمیدونم چه جوری بگیرم !:laughing:
دوم این‌که من هرچی نگاه می‌کنم هیچ نقصی تو گیم‌پلی بازی نمی‌بینم، حتی چیزهایی که برای رزیدنت بازهای قدیمی هم بوده را تا جایی که جا داشته توش گذاشتن، نمیدونم منتظرید چی تحویل بگیرید که انقدر میگید گیم‌پلیش بده...
تنها چیزی که آوردن داستان بازی و شخصیت هاشه همین !

تنها چیزی که آوردن داستان بازی و شخصیت هاشه همین !
164.gif

گیم‌پلی برای همه مخاطبان (ترس+پازل+اکشن)
گرافیک فوق‌العاده
تمام کردن یکی از داستان‌های رزیدنت ایول
اضافه کردن Enviromental Puzzle و Item Based Puzzle و صد البته پازل‌های معمولی
سختی بالای بازی
کمبود مهمات
+20 اسلحه مختلف
فلش‌بک
لوکیشن‌های مختلف
...

پ.ن: العاقل یکفی الاشاره

زیاد فکر نکن سرت درد میگیره!:cheesygri
گیم‌پلی برای همه مخاطبان (ترس+پازل+اکشن)
گرافیک فوق‌العاده
تمام کردن یکی از داستان‌های رزیدنت ایول
اضافه کردن Enviromental Puzzle و Item Based Puzzle و صد البته پازل‌های معمولی
سختی بالای بازی
کمبود مهمات
+20 اسلحه مختلف
فلش‌بک
لوکیشن‌های مختلف
...

پ.ن: العاقل یکفی الاشاره
گیم پلی که با RE4 فرق زیادی نداره ! البته درسته عام پسند تره !
خوب نسل جدیده !باید گرافیک فوق العاده ای داشته باشه !
خوب اینو که خودمم گفتم !
خوب همه ی RE به همین پازل هاست که اضافه شده باید دید ببینیم چی میشه !
اینم که AI خوبیه ولی خوب توسط خود فرد کنترل میشه یکی EASY بازی میکنه یکی NORMAL و ...
خوب این خیلی خوبه اگه وقعا باشه (ما که توی این تریلر ها کمبود تیر ندیدیم!)
اینم خوبه ولی این 20 نوع اصلحه تو آفریقا چه جوری پیدا میشه قاچاق میکنند M4A1 هم اونجا هست؟
این عالیه !
......

پ.ن: به به!

پ.ن 2:بازی خوبه ولی ما فقط خوندیم ما چیزی نیدیدم از لوکیشن تاریک و .... به نظر من در آینده بهتر میشه روی GamePlay بازی بحث کرد !

آخرین ویرایش:
حتما كه نبايد لوكيشن تاريك باشه تا آدم بترسه.
من خودم اونقدر از Silent Hill نميترسم كه از Berserker ها تو GOW ميترسم.:biggrin1:
وقتي ميدوئه طرفم ديگه ...:biggrin1:

وقتی بازیکن آسیب ببیند نه تنها راه رفتن، بلکه دیدن محیط اطراف برایش سخت خواهد شد، در این حالت بازیکن دیگر باید به نجات او بیاید
خدا كنه اين چيزا re5 رو خراب نكنه...

خوب راستش من مباحث و اخبار مربوط به این شماره 5 رو دنبال میکنم اما پس از عرضه شدن بازی حتی به طرح روی جلد این بازی پشت ویترین مغازه ها هم نگاه نخواهم کرد!! :cheesygri
فقط یه مورد دیگه که بگم در مورد موسیقی بازی هست. من هنوز پس از گذشت چندین سال هنوز موسیقی اون تالار اصلی شماره 1 و 2 و خیلی از مکانهای دیگش دقیقاً تو ذهنمه ! تک تکشون. شماره 4 که اصلا موسیقی نداشت داشت ؟؟؟؟!!!! :confused:
من که چیزی یادم نمیاد حثی چند ثانیه شو اما امیدوارم لااقل روی موسیقی بازی کار کنن و یه چیزی در بیارن که این یه چیزش حداقل بگیم رزیدنتی هست !
البته با توجه به جو اکشن و موجودات فوق سریعش (زامبی های ماست خورده نیستن اینا) بعید نیست بردارن از این موسیقی های تو مایه های Devil May Cry بزارن روش که انصافا به بازی هم میاد !
به قول برادر حمید : بــَــه بـــَــه. :sick:

موزیکش رو که من قبول دارم :دی
The music for the video game was composed by Kota Suzuki. His score was electronic, but includes 15-minutes of enormous orchestral underscore, which was recorded in Los Angeles at the Newman Scoring Stage at 20th Century Fox Studios with a 103-piece ensemble of the Hollywood Studio Symphony. Additional orchestral arrangements were composed by Wataru Hokoyama, who conducted the orchestra
Capcom recorded in Los Angeles because they wanted a Hollywood caliber soundtrack that would increase the game's cinematic value and global interest. The game’s soundtrack will feature an original theme song as well as live orchestral music compositions, a first for the game series. The theme song is composed by Kota Suzuki and sung by Oulimata Niang.

حتما كه نبايد لوكيشن تاريك باشه تا آدم بترسه.
من خودم اونقدر از Silent Hill نميترسم كه از Berserker ها تو GOW ميترسم.:biggrin1:
وقتي ميدوئه طرفم ديگه ...:biggrin1:
خوب هر کی یه جوری میترسه !
تازیک , صدای چک چک آب , صدای پا , صدا ها غافل گیر کننده , تیر کم , hp کم , و دور بودن دستگاه تایپ همه و همه باعث میشن که تو بترسی !به طرز سامورایی:d
ولی اگه این ورژن اتوماتیک سیو بشه اصلا حال نمیده , 100 درصد geow میشه ! اصالت رزیدنت به دستگاهه تایپشه :d
خوب اون آلمان هایی که گفتم هی کدوم توی re نبودن به جز یه چیز استرس برای مراقبت از اشلی و اره برقی :d
خوب مطما باشید این بهتره 4 ه اما چه قدر بهتره میتونه یه سبک و گیم پلی بهتری را بیاره که فن های قدیمیه بازی هم خوششون بیاد !؟
گیم پلی re از 1 شروع شد تا رسید به 3 و با آمدن 4 گیم پلی جدید زنده شد و گیم پلی قبلی مرد و طرفدار های تازه پیدا کزد و طرفدارای قدیمیشو ناراحت کرد اما با این نسخه همه راضی میشن و ... تا (اوایل هم که re اومده اکثرا سبکش را دوست نداشتن و همچین سبکی را قبول نداشتند !) قدیما با گیم پلی Re کلاسیک حال میکردیمو میترسیدیم حالا با جدیده !(قدیمی مخالفو خودشو داشت جدیده هم مخالفا خودش که امیدوارم هه توی re5 موافق باشند !)

موزیکش رو که من قبول دارم [/
مهمترین نکته توی RE همینه !QUOTE]

SPOILER

سیستم هدفگیری جدید شامل Strafe و راه رفتن هنگام هدفگیری است، هنوز نمی‌توانید وقتی شلیک می‌کنید حرکت کنید ولی هنگام هدفگیری می‌توانید به تغییر موقعیت خود بپردازید. این سیستم که کاملا اختیاری است برای بازیکنانی که تازه از بازی‌های فوق اکشن به Resident Evil آمده‌اند ساخته شده است
خدا مرگشون بده هنوز این مشکل تو بازی هست یعنی چی که نباید موقع شلیک حرکت کرد البته جای شکرش باقیه که حداقل میشه وقتی داری هدف گیری میکنی میتونی راه بری
از ترجمه ی برادر گرامی:biggrin1: امیر هم بسیار ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or