اطلاعات جدید از Mass Effect 3 در شماره جدید Gameinformer

Death Proxy

مدیر انجمن

تصویر جلد شماره بعدی مجله Gameinformer منتشر و مشخص شده که مربوط به یکی از بازی های مطرح سال 2011 یعنی Mass Effect 3 می شود. قرار است تا در این شماره یک مطلب 12 صفحه ای در رابطه با این بازی به چاپ برسد.
Mass Effect 3 در تعطیلات امسال برای هر سه پلتفرم PC، PS3 و 360 عرضه خواهد شد. همچنین مشخص شده که اطلاعاتی از جدید ترین عنوان Bioware در شماره بعدی PSM3 منتشر خواهد شد.

ویرایش:

اطلاعات جدید:

بازی با حضور Shepard روی کره زمین شروع میشه !
دادگاه محاکمه Shepard به خاطر اتفاقات DLC Arrival در حال برگزاری هست و در همین لحظه Reaper ها بالاخره هجوم خودشون رو آغاز میکنن !! Shepard به سمت Normandy فرار میکنه و در این راه با نیروهای Reaper ها (Husk ها در طعم های مختلف :دی) مبارزه میکنه.

هم تیمی هایی که تآیید شدن :
Liara
Ashley یا Kaiden (نسبت به انتخاب بازیکن توی نسخه اول)
Garrus (اگه توی ME2 زنده مونده باشه)
James Sanders (معلوم نیست کیه !)
در مورد Ashley طرف گفته که توی یکی از عکسها دیده میشه و خیلی hot هست ! :دی

افرادی که توی بازی حضور دارن ولی معلوم نیست توی تیم ما هم باشن :
Wrex
Mordin
Legion
Anderson

در بازی گزینه ای به نام Previously on Mass Effect وجود داره که یک کامیک هست برای اونایی که دو نسخه قبلی رو بازی نکردن و میخوان انتخاب های خودشون رو انجام بدن.

Illusive Man نقش پر رنگی رو ایفا میکنه ! از همه جالب تر اینکه Cerberus قصد کشتن Shepard رو داره !!! دلیلش هم معلوم نیست !

المان های RPG قوی تر شدن. البته به اندازه ME1 نیستن ولی از ME2 جلوتر هستن. مهارت ها بیشتر و عمیق تر هستن. اسلحه ها تقریبآ به سبک ME2 هستن ولی میشه به اونهایی چیزهایی مثل Barrel , Scope و ... اضافه کرد که باعث تغییر قدرت و ظاهر اسلحه میشه.

همه Class ها میتونن همه اسلحه ها رو تجربه کنن ولی تعداد اسلحه های قابل حمل محدود هست و فقط Soldier ها میتونن همه اسلحه ها رو با هم حمل کنن.

بازی دارای پایان های زیادی هست که شامل پایان های خوب و همچنین بد میشن. افرادی که توی تیم شما هستن و متحدان شما هم توی این خوب یا بد بودن پایان ها تآثیر گذار هستن.

خبر خوش هم اینکه هیچ خبری از بخش Multiplayer نیست !!!

با تشکر از آریا

Last edited by a moderator:
Thane احتمال میدم توی بازی خبر درگذشتش رو بشنویم ! :(( البته هیچ حرفی در موردش نزدن ولی با توجه به ME2 این طور فکر میکنم :(
آریا نگران نباش!:d
خمودا همیشه آخرش وضعیت غم‌انگیز و دوست‌ داشتنی پیدا می‌کنن!:|
ینی نمونه‌ی بارز یک انسان خمود این Thane بود.
در باره‌ی Thane از سوی ما حمایت و دیدار دوباره‌ـش مایه‌ی خمادت!

Thane چی شد ؟ :((
من Thane میخوام :دی
Thane چیه آخه!؟:دی اینقدر بدم میومد از این قورباغه!!:دی
پ.ن:
الان بابک رو سرم خراب میشه!!!:دی
اینش خیلی جالبه!!
پس مثلا اگه تو 1و 2ش یه انتخاب اشتباهی کرده باشیم میتونیم اینجل نجدید نظر کنیم ؟!
احتمالا دست خودته که سیوتو ایمپورت کنی یا اینجوری انتخاب کنی.این بیشتر به درد کسایی میخوره که شماره های قبل رو بازی نکردن.وگرنه مگه من خرم اینهمه وقت صرف شماره های قبلی کردم و انتخاب کردم که حالا بیام تو 5 دقیقه کلشو به باد بدم!؟:دی
من که سیومو ایمپورت میکنم.حالا هرچی باشه.:d
راستی خبری از Thane نیست؟
میراندا کجا رفت؟
راستی فکر کنم اشلی Boob job کرده:d
Thane که هیچی.:دی ولی حالا یواش یواش خبرای اونها هم میاد.نمیشه که یه دفعه کل گروه 10 نفرهی قبلی دیگه نباشن!اونها هم به مرور تائید میشن.حالا یا حضورشون تو بازی یا همگروه بودن و ...
:دی ولی بعید میدونم سربروس با اینا رفیق باشه ! :دی
منم همین فکر رو میکنم.این بشر کلا فقط به خودش فکر میکنه.:دی نقشه ای هم داشته باشه واسه خودشه نه واسه ریپر ها.:دی

آخرین ویرایش:
Thane چیه آخه!؟ اینقدر بدم میومد از این قورباغه!!
اونم از تو بدش میاد نگران نباش :دی
Thane احتمال میدم توی بازی خبر درگذشتش رو بشنویم ! البته هیچ حرفی در موردش نزدن ولی با توجه به ME2 این طور فکر میکنم
آره چون گفت من رو به موتم :(( اما وقتی باهاش زیاد صحبت میکردی میگفت من یه هدف جدید پیدا کردم .. بیماریم ضعیف تر شده یا همچین چیزایی :دی

اول از همه مرسی آریا.
خشن تر هم شده به شدت!
عجب عکس زیباییه:d
همون خشنی هم زیر مجموعه‌ی خمودی هستش دیگه!:d
عکس قشنگیه. با چه ابهتی هم داره نگاه می‌کنه :دی
ممنون برای خبر.
ابهّت هم زیر مجموعه‌ی خمادته!:d
بسیار عالی:دی
Illusive Man یکی از بهترین کاراکترهای دنیای ME هست! مشخص بود که تو این نسخه نقشش بیشتر میشه.
Illusive Man یکی از خمود ترین شخصیّت‌های Mass Effect ـه! با سیگار زیباش! واسه همین خیلی خوبه!
در بازی گزینه ای به نام Previously on Mass Effect وجود داره که یک کامیک هست برای اونایی که دو نسخه قبلی رو بازی نکردن و میخوان انتخاب های خودشون رو انجام بدن.

Illusive Man نقش پر رنگی رو ایفا میکنه ! از همه جالب تر اینکه Cerberus قصد کشتن Shepard رو داره !!! دلیلش هم معلوم نیست !

بازی دارای پایان های زیادی هست که شامل پایان های خوب و همچنین بد میشن. افرادی که توی تیم شما هستن و متحدان شما هم توی این خوب یا بد بودن پایان ها تآثیر گذار هستن.
اون اولی رو که از DS2 فرا گرفتن!:d

در مورد ایلوسیو من که بالا توضیح دادم.

فقط پایان‌های بد قشنگن!
Thane چیه آخه!؟:دی اینقدر بدم میومد از این قورباغه!!:دی
پ.ن:
الان بابک رو سرم خراب میشه!!!:دی

احتمالا دست خودته که سیوتو ایمپورت کنی یا اینجوری انتخاب کنی.این بیشتر به درد کسایی میخوره که شماره های قبل رو بازی نکردن.وگرنه مگه من خریم اینهمه وقت صرف شماره های قبلی کردیم و انتخاب کردیم که حالا بیایم تو 5 دقیقه کلشو به باد بدیم!؟:دی
من که سیومو ایمپورت میکنم.حالا هرچی باشه.:d

Thane که هیچی.:دی ولی حالا یواش یواش خبرای اونها هم میاد.نمیشه که یه دفعه کل گروه 10 نفرهی قبلی دیگه نباشن!اونها هم به مرور تائید میشن.حالا یا حضورشون تو بازی یا همگروه بودن و ...
سینا!:| خجالت نمی کشی به ثِین توهین می کنی؟!:|

این صیغه ی جدیدت هم خیلی زیبا بود!:d

نگو!!! اتفاقا خیلی شخصیت خسته و خمودی(:biggrin1:)بود. در ضمن اساسین هم بود:>
:d

آریا نگران نباش!:d
خمودا همیشه آخرش وضعیت غم‌انگیز و دوست‌ داشتنی پیدا می‌کنن!:|
ینی نمونه‌ی بارز یک انسان خمود این Thane بود.
در باره‌ی Thane از سوی ما حمایت و دیدار دوباره‌ـش مایه‌ی خمادت!

حسین جان Thane ، انسان ؟ :دی

در ضمن نبینم کسی به اشلی من توهین بکنه ها :دی

از اینکه Wrex هست بسیار بسیار خوشحال شدم. ولی خاک بر سرشون اگه خبری از Thane نباشه:|
اشلی هم تنها زن تو ME بود که یه مقدار قابل تحمل بود که الان خیلی قابل تحمل تر (:دی) شده. از اینکه المان های RPG بیشتر بشه هم استقبال میکنیم. کلا خوب بود.

پ.ن: نمیدونم چرا احساس میکنم Iluusive Man غول آخر بازیه...:دی

موسیقی از اون نکاتی هست که برام فوق العاده تاثیر داره.همه میدونیم که دو کار قبلی موسیقی کار Jack Wall بود و هیچ ایرادی درش نبود.
آهنگ ساز این شماره هم Clint Mansell هستش که در کارنامه اش موسیقی فوق العادهThe Fountain -Requiem for a Dream داره.
“Salvation comes with a cost. Judge us not by our methods, but what we seek to accomplish.”
صحبـت از Illusive Man شد.این شخصیت شدیدا یادآور G-man تویHalf-Life هستش(یا حداقل برای من)
جالبه بدونید که دوبلور این شخصیت Martin Sheen در Mass Effect 2 Documentary DVDگفته بود که بهش اعتماد نکنید.

پ.ن: نمیدونم چرا احساس میکنم Iluusive Man غول آخر بازیه...:biggrin1:
صحبـت از Illusive Man شد.این شخصیت شدیدا یادآور G-man تویHalf-Life هستش(یا حداقل برای من)
جالبه بدونید که دوبلور این شخصیت Martin Sheen در Mass Effect 2 Documentary DVDگفته بود که بهش اعتماد نکنید.
پیش بینی های ملت از داستان ME3 بعضا به همین سمت میره که نباید بهش اعتماد کرد:دی
میتونه جالب هم بشه.

اشلی هم تنها زن تو ME بود که یه مقدار قابل تحمل بود که الان خیلی قابل تحمل تر (:biggrin1:) شده.
تک خوری ؟ :دی
بابک عکس داری بده ماهم ببینیم :|:دی
میراندا نیست :(! کلا باس دوروبر شپرد پر دختر باشه :دی اشلی ، میراندا ، جک ، اون خانوم معروفه از DA هم بیارن استقبال میکنیم ؛ کی به کیه :دیچی بود اسمش ؟ موریگان ؟!
و نهایت خوشحالی خودم رو از نبود بخش مولتی پلیر ابراز میکنم :دی ...

اگه اینجوری باشه سرو کار کامندر شپرد با گشت ا*رشاده...! :))
ولی من خیلی Thane رو دوست داشتم... فقط یه بار دیگه بازیو چون آخرش مرد رفتم تا نگهش دارم...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or