اطلاعات جدید از Mass Effect 3 در شماره جدید Gameinformer

Death Proxy

مدیر انجمن

تصویر جلد شماره بعدی مجله Gameinformer منتشر و مشخص شده که مربوط به یکی از بازی های مطرح سال 2011 یعنی Mass Effect 3 می شود. قرار است تا در این شماره یک مطلب 12 صفحه ای در رابطه با این بازی به چاپ برسد.
Mass Effect 3 در تعطیلات امسال برای هر سه پلتفرم PC، PS3 و 360 عرضه خواهد شد. همچنین مشخص شده که اطلاعاتی از جدید ترین عنوان Bioware در شماره بعدی PSM3 منتشر خواهد شد.

ویرایش:

اطلاعات جدید:

بازی با حضور Shepard روی کره زمین شروع میشه !
دادگاه محاکمه Shepard به خاطر اتفاقات DLC Arrival در حال برگزاری هست و در همین لحظه Reaper ها بالاخره هجوم خودشون رو آغاز میکنن !! Shepard به سمت Normandy فرار میکنه و در این راه با نیروهای Reaper ها (Husk ها در طعم های مختلف :دی) مبارزه میکنه.

هم تیمی هایی که تآیید شدن :
Liara
Ashley یا Kaiden (نسبت به انتخاب بازیکن توی نسخه اول)
Garrus (اگه توی ME2 زنده مونده باشه)
James Sanders (معلوم نیست کیه !)
در مورد Ashley طرف گفته که توی یکی از عکسها دیده میشه و خیلی hot هست ! :دی

افرادی که توی بازی حضور دارن ولی معلوم نیست توی تیم ما هم باشن :
Wrex
Mordin
Legion
Anderson

در بازی گزینه ای به نام Previously on Mass Effect وجود داره که یک کامیک هست برای اونایی که دو نسخه قبلی رو بازی نکردن و میخوان انتخاب های خودشون رو انجام بدن.

Illusive Man نقش پر رنگی رو ایفا میکنه ! از همه جالب تر اینکه Cerberus قصد کشتن Shepard رو داره !!! دلیلش هم معلوم نیست !

المان های RPG قوی تر شدن. البته به اندازه ME1 نیستن ولی از ME2 جلوتر هستن. مهارت ها بیشتر و عمیق تر هستن. اسلحه ها تقریبآ به سبک ME2 هستن ولی میشه به اونهایی چیزهایی مثل Barrel , Scope و ... اضافه کرد که باعث تغییر قدرت و ظاهر اسلحه میشه.

همه Class ها میتونن همه اسلحه ها رو تجربه کنن ولی تعداد اسلحه های قابل حمل محدود هست و فقط Soldier ها میتونن همه اسلحه ها رو با هم حمل کنن.

بازی دارای پایان های زیادی هست که شامل پایان های خوب و همچنین بد میشن. افرادی که توی تیم شما هستن و متحدان شما هم توی این خوب یا بد بودن پایان ها تآثیر گذار هستن.

خبر خوش هم اینکه هیچ خبری از بخش Multiplayer نیست !!!

با تشکر از آریا

Last edited by a moderator:
موسیقی از اون نکاتی هست که برام فوق العاده تاثیر داره.همه میدونیم که دو کار قبلی موسیقی کار Jack Wall بود و هیچ ایرادی درش نبود.
آهنگ ساز این شماره هم Clint Mansell هستش که در کارنامه اش موسیقی فوق العادهThe Fountain -Requiem for a Dream داره.
ینی باید طلا گرفت موسیقی رو!
ینی هر وخت آهنگ فانتین‌ـو گوش می‌دم مو به بدنم سیخ میشه!:-s:d

تک خوری ؟ :دی
بابک عکس داری بده ماهم ببینیم :|:دی
میراندا نیست :(! کلا باس دوروبر شپرد پر دختر باشه :دی اشلی ، میراندا ، جک ، اون خانوم معروفه از DA هم بیارن استقبال میکنیم ؛ کی به کیه :دیچی بود اسمش ؟ موریگان ؟!
و نهایت خوشحالی خودم رو از نبود بخش مولتی پلیر ابراز میکنم :دی ...
سرکار اشلی جزو اموال عمومیه و متعلّق به شخص خاصّی نیست!:|:d
میراندا خوب نبود به نظرم! اصلاً خشک بود!:| از همه مهم‌تر اینکه یه ذرّه ناتی هم نبود!:d
می‌خواد از جهاتی روی بیونتا رو کم کنه این اشلی جان ها!:d
راستی چطوره بیونتا رو هم اضافه کنن به عنوان بیگانگان بیاد توی بازی!:d

جک وال دیگه موسیقیشو نمیسازه ؟!! حیف شد...
ولی کلینت منسل هم وقتی شنیدم خیلی ذوق کردم. کاراش حرف ندارن. (اون از هنس زیمر که وارد صنعت گیم ششد حالا هم منسل)

Illusive Man نقش پر رنگی رو ایفا میکنه ! از همه جالب تر اینکه Cerberus قصد کشتن Shepard رو داره !!! دلیلش هم معلوم نیست !
ای بابا !!! من از همون اولم بهش اطمینان نداشتم همیشه ضایعش می کردم :d

از اینکه Wrex هست بسیار بسیار خوشحال شدم. ولی خاک بر سرشون اگه خبری از Thane نباشه .

شک ندارم توی این شماره هست ! Thane یکی از بهترین شخصیت های 2010 بود . Bioware هم اینو میدونه و نمیاد با یک حرکت انقلابی اونو حذف کنه !

موسیقی از اون نکاتی هست که برام فوق العاده تاثیر داره.همه میدونیم که دو کار قبلی موسیقی کار Jack Wall بود و هیچ ایرادی درش نبود.
آهنگ ساز این شماره هم Clint Mansell هستش که در کارنامه اش موسیقی فوق العادهThe Fountain -Requiem for a Dream داره.
صحبـت از Illusive Man شد.این شخصیت شدیدا یادآور G-man تویHalf-Life هستش(یا حداقل برای من)
جالبه بدونید که دوبلور این شخصیت Martin Sheen در Mass Effect 2 Documentary DVDگفته بود که بهش اعتماد نکنید.

واقعا ناراحت شدم . کلا یک Mass Effect بود و یک Jack wall !

یکی زحمت ترجمه اش رو بکشه من سواد فارسیم پایینه ! :d
Humans aren’t the only species that can be Husk-ified.
ME3 begins with Earth’s assault by the Reapers, and things don’t look so good, but there’s something that is a silver lining, that makes it look like it’s actually possible to not lose against the reapers.
TIM has sent his top agents to take down Shepard, The combat is going to be much harder and melee attacks are going to have more focus.
Shooting specific armor parts can have certain effects, and the AI of the enemies will have them routing Shepard and will coordinate with each other
Battlefields are going to be a great deal larger, and combat will be very varied.
Enemy Weapons can be picked up. Soldiers can carry all kinds of weapons, and other classes understandably less so.
There is a larger skill tree and RPG aspects are going to be more integrated.
Weapon Modding is a greenlight, with things like barrels and scopes
Modding your weapons will vastly affect their appearance and how they function in battle
So far the CONFIRMED SQUADMATES are: Ashley/Kaiden, Liara, Garrus, and James Sanders who is mentioned is an Alliance Marine
Species Loyalty cannot only get obtained via Quests
Levels will have ladders
Available Squadmates will still maintain a balance, if per say Garrus had not survived ME2′s events
Mass Effect 1′s decisions, such as sparing the Rachni, will have a grave impact in ME3
There’s no railroad to the end of the game, there are multiple paths to take back Earth.

منبع

یکی زحمت ترجمه اش رو بکشه من سواد فارسیم پایینه ! :d
Humans aren’t the only species that can be Husk-ified.
ME3 begins with Earth’s assault by the Reapers, and things don’t look so good, but there’s something that is a silver lining, that makes it look like it’s actually possible to not lose against the reapers.
TIM has sent his top agents to take down Shepard, The combat is going to be much harder and melee attacks are going to have more focus.
Shooting specific armor parts can have certain effects, and the AI of the enemies will have them routing Shepard and will coordinate with each other
Battlefields are going to be a great deal larger, and combat will be very varied.
Enemy Weapons can be picked up. Soldiers can carry all kinds of weapons, and other classes understandably less so.
There is a larger skill tree and RPG aspects are going to be more integrated.
Weapon Modding is a greenlight, with things like barrels and scopes
Modding your weapons will vastly affect their appearance and how they function in battle
So far the CONFIRMED SQUADMATES are: Ashley/Kaiden, Liara, Garrus, and James Sanders who is mentioned is an Alliance Marine
Species Loyalty cannot only get obtained via Quests
Levels will have ladders
Available Squadmates will still maintain a balance, if per say Garrus had not survived ME2′s events
Mass Effect 1′s decisions, such as sparing the Rachni, will have a grave impact in ME3
There’s no railroad to the end of the game, there are multiple paths to take back Earth.

منبع
میدونستم به یه دردی میخورن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or