اطلاعات جدید از Gran Turismo 5

Dreadlord

کاربر سایت
سایت رسمی Gran Turismo 5 با اطلاعات و عکسهای جدیدی آپدیت شد. اطلاعات ترجمه شده ی آن را در اینجا متونید مشاهده کنید.

9d02a5a2e918fa043dbe73ef27736b7c.jpg

1000 اتومبیل در بازی !!
80 مسیر مسابقه که 60 تای آن مشخص و 20 تای دیگر هم بعدا مشخص خواهند شد.
پشتیبانی از Youtube

این هم اطلاعات دیگر از این بازی:

Arcade Mode
Single Race
2 player Battle

GT Mode
World Map
My Garage
Car Dealer
Tuning Shop (parts, tires)
Car Washes/Oil Change
Race Championship (Series system, point system)
License Test

Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
Online Replay Album
YouTube replay output

photo mode
Photo Drive (Circuit)
Photo stage (Stage Photo mode only)

Gran Turismo TV
Video output to a PSP or PSP Go®
Progressive Download
Improved

user interface
Continuous Play for videos

Museums
The Gran Turismo 5 Prologue version, + more information at TGS

Sound
Custom soundtracks (Use songs from your PS3 hard-drive)
Dolby Digital 5.1 and 7.1

جالب اینجاست 2 بازی معروف این سبک هنوز ریلیز نشدن ولی دوستان در راه بازی هزاران شهید دادن و هر کدوم بازی مورد علاقه ی خودشون رو god of simulation میدونن!!

آخرین ویرایش:
جالب اینجاست 2 بازی معروف این سبک هنوز ریلیز نشدن ولی دوستان در راه بازی هزاران شهید دادن و هر کدوم بازی مورد علاقه ی خودشون رو god of simulation میدونن!!
چنک بین فن بوی ها تمومی نداره رفیق حتی اگر پای GT وسط باشه.به هر حال GT اینقدر توی شبیه سازی موفقه که با گرافیک و... هم حتی نمیشه بش رسید.نمیدونم میتونه این بار رکورد فروش رو بشکنه یا نه.(اگر اشتباه نکنم پر فروش ترین عنوان ریسینگ دنیا تا الان GT بوده)

راستی جریان بوگاتی چی شد؟ توی لیست هست؟؟؟
این ماشین 16 سیلندره و اگر اشتباه نکنم بین 1000 تا 1100 اسب بخار قدرت داره:cool:

چنک بین فن بوی ها تمومی نداره رفیق حتی اگر پای GT وسط باشه.به هر حال GT اینقدر توی شبیه سازی موفقه که با گرافیک و... هم حتی نمیشه بش رسید.نمیدونم میتونه این بار رکورد فروش رو بشکنه یا نه.(اگر اشتباه نکنم پر فروش ترین عنوان ریسینگ دنیا تا الان GT بوده)

خب الان خواستی بگی فن بوی نیستی؟:دی خب خودتم فن بویی دیگه:) هم از این پستت هم از پست صفحه ی قبلت معلومه...

خب الان خواستی بگی فن بوی نیستی؟:دی خب خودتم فن بویی دیگه:) هم از این پستت هم از پست صفحه ی قبلت معلومه...
خوب آخه بحث GT جداست.تو شبیه سازی خیلی باید کار بکنن تا بتونن چیزی شبیه GT درست کنن.روی کاغذ که مثل مقایسه لکسس با فولوکس میمونه. البته حرف شما منطقی تره.بهتره صبر کنیم بازی بیاد.

پرفروشترین سری ریسینگ تاریخ سری NFS هست البته هر سال یک شماره از اون برای تمام کنسولها منتشر میشه در حال که سری GT فقط در چهار شماره اصلی و دو شماره فرعی تونسته بیش از 52 میلیون نسخه فروش داشته باشه.

بله دوست عزیز اشتباه کردم.توی رتبه بندی بر اساس هر شماره بازی این رتبه رو داشته که میشه پرفروش ترین بازی سبک ریسینگ و رتبه 10 پرفروش ترین بازی دنیا:
(Gran Turismo 3: A-Spec (PS2 – 14.89 million​

البته کوچکترین اهمیتی نداره. فقط امیدوارم بهترین شاهکار توی این سری رو بسازن.چون با اینکه GT باز قدیمی نیستم و نسخه های قدیمی تر رو خیلی دیر تر از دوستان بازی کردم ولی خیلی وقته که انتظار این بازی رو میکشم.انتظار زیادی از این بازی دارم.فعلا که تعداد ماشین ها و نقشه ها بیشتر از اون چیزی بوده که انتظارش رو داشتم
بر خلاف بعضی دوستان اصلا به گرافیک و ظاهر بازی اهمیت زیادی نمیدم​

آخرین ویرایش:
خوب آخه بحث GT جداست.تو شبیه سازی خیلی باید کار بکنن تا بتونن چیزی شبیه GT درست کنن.روی کاغذ که مثل مقایسه لکسس با فولوکس میمونه. البته حرف شما منطقی تره.بهتره صبر کنیم بازی بیاد.

میشه وجه تمایز GT رو با سایر شبیه سازها بگید ! یعنی نسخه های قبلیش نسبت به رقبای قبلیش و GT5 نسبت به رقبای فعلیش ! یعنی بگید وجه تمایزشون چیه ؟ گیم پلی ؟ گرافیک ؟ تعداد ماشین ها و جاده ها و ... برام جالبه که بدونم ! البته با توجه به اطلاعاتی که از بازی بیرون اومده و همینطور خصوصیات نسخه های قبلی !

میشه وجه تمایز GT رو با سایر شبیه سازها بگید ! یعنی نسخه های قبلیش نسبت به رقبای قبلیش و GT5 نسبت به رقبای فعلیش ! یعنی بگید وجه تمایزشون چیه ؟ گیم پلی ؟ گرافیک ؟ تعداد ماشین ها و جاده ها و ... برام جالبه که بدونم ! البته با توجه به اطلاعاتی که از بازی بیرون اومده و همینطور خصوصیات نسخه های قبلی !
IGN یه جمله ای در مورد Yamauchi گفته بود که اینجا کاربرد داره :
The series has seen its share of imitators, even great ones, but none have yet captured the magic that Yamauchi's juggernaut has.

درسته که این جمله اصلآ علمی نیست و نظر شخصی نویسنده هست ولی به نظر من و خیلی های دیگه هم سری بازیهای Gran Turismo یه جوری آدم رو جادو میکنه. حالا ممکنه از بعضی جهات ضعف هم داشته باشه ولی یه جذابیت خاصی داره که به شخصه توی کمتر بازی ای (از هر سبک و ژانری) دیدم.

درسته که این جمله اصلآ علمی نیست و نظر شخصی نویسنده هست ولی به نظر من و خیلی های دیگه هم سری بازیهای Gran Turismo یه جوری آدم رو جادو میکنه. حالا ممکنه از بعضی جهات ضعف هم داشته باشه ولی یه جذابیت خاصی داره که به شخصه توی کمتر بازی ای (از هر سبک و ژانری) دیدم.
تایید میشه... اون صدای همیشگی Start مسابقه رو که میشنوم انگار روحم پرواز میکنه :دی
موقع بازی کردن GT یه حسی وجود داره که تاحالا تو هیچ بازی ریسنگی از جمله Forza 2 تجربه نکردم.

تایید میشه... اون صدای همیشگی Start مسابقه رو که میشنوم انگار روحم پرواز میکنه :دی
موقع بازی کردن GT یه حسی وجود داره که تاحالا تو هیچ بازی ریسنگی از جمله Forza 2 تجربه نکردم.

آها از اون نظر !! مثل من که وقتی آهنگ اول هیلو 3 یا کلاً هر قسمتیش رو میشنوم و یه حس باحالی بهم دست میده ! بعضی بازیها برا آدم حال هوای خاصی ایجاد میکنن !!

نمیدونم از کجا شروع کنم ولی بهترین جمله رو دوستان گفتن.این بازی انگار جادو میکنه.من خیلی دیر سری بازی های GT رو شروع کردم،زمانی که ریسینگ های زیادی با گرافیک خفن تر توی مارکت بود.ولی هیچ وقت فکر نمیکردم ریسینگ بازی کنم و زمانی برسه که معتاد یه بازی ریسینگ بشم.واسه همینه بی صبرانه منتظر GT5 هستم و باقی پروژه های توی این سبک رو با نا امیدی دنبال میکنم.
تایید میشه... اون صدای همیشگی Start مسابقه رو که میشنوم انگار روحم پرواز میکنه
اوه زدی تو خال.همیشه با صدای بلند بازی کن.حالش خیلی بیشتره.

آخرین ویرایش:
نمیدونم از کجا شروع کنم ولی بهترین جمله رو دوستان گفتن.این بازی انگار جادو میکنه.من خیلی دیر سری بازی های GT رو شروع کردم،زمانی که ریسینگ های زیادی با گرافیک خفن تر توی مارکت بود.ولی هیچ وقت فکر نمیکردم ریسینگ بازی کنم و زمانی برسه که معتاد یه بازی ریسینگ بشم.واسه همینه بی صبرانه منتظر GT5 هستم و باقی پروژه های توی این سبک رو با نا امیدی دنبال میکنم.

اوه زدی تو خال.همیشه با صدای بلند بازی کن.حالش خیلی بیشتره.

ممنون از پاسخ دهیتون !! ولی خیلی هم نا امید نباشید ! چون بازیهای دیگه هم خوب دارن پیشرفت میکنن ! ;) البته من تا قبل از فورزا هیچ سیمولیشن دیگه ای بازی نکردم چون احساس میکردم خوشم نمیاد ! چون استایل NFS رو ترجیح میدادم !! حتی برناوت رو هم بر نمی تافتم !! :laughing:

این gt روی xbox360 هم هست نسخه های قبلی چی؟؟؟ خیلی تعریفش رو شنیدم کسی در مورد گیم پلیش توضیح میده مثلا این بازی خیلی خر تر از grid خواهد بود؟؟؟ از نظر جلوه های ویژه ؟؟؟

این gt روی xbox360 هم هست نسخه های قبلی چی؟؟؟ خیلی تعریفش رو شنیدم کسی در مورد گیم پلیش توضیح میده مثلا این بازی خیلی خر تر از grid خواهد بود؟؟؟ از نظر جلوه های ویژه ؟؟؟

رو 360 باید فورزا 3 بازی کنی تا حض وافر ببری !!!! ;) برو حالشو ببر !

سلام.

نه انحصاری PS3 هستش یک سیمولیشن کامل هستش . بله گرید انگشت کوچیکه ش هم محصوب نمیشه. خوب برای این آخری یه چند تا تریلر ببین بهتر از هر چی توضیحه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or