اطلاعات جدید از Gran Turismo 5

Dreadlord

کاربر سایت
سایت رسمی Gran Turismo 5 با اطلاعات و عکسهای جدیدی آپدیت شد. اطلاعات ترجمه شده ی آن را در اینجا متونید مشاهده کنید.

9d02a5a2e918fa043dbe73ef27736b7c.jpg

1000 اتومبیل در بازی !!
80 مسیر مسابقه که 60 تای آن مشخص و 20 تای دیگر هم بعدا مشخص خواهند شد.
پشتیبانی از Youtube

این هم اطلاعات دیگر از این بازی:

Arcade Mode
Single Race
2 player Battle

GT Mode
World Map
My Garage
Car Dealer
Tuning Shop (parts, tires)
Car Washes/Oil Change
Race Championship (Series system, point system)
License Test

Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
Online Replay Album
YouTube replay output

photo mode
Photo Drive (Circuit)
Photo stage (Stage Photo mode only)

Gran Turismo TV
Video output to a PSP or PSP Go®
Progressive Download
Improved

user interface
Continuous Play for videos

Museums
The Gran Turismo 5 Prologue version, + more information at TGS

Sound
Custom soundtracks (Use songs from your PS3 hard-drive)
Dolby Digital 5.1 and 7.1

کلا هنوز damage کامل نیست... *sigh*
نگفته هنوز damage کامل نیست. گفته Kazunori هنوز لیست نهایی که چه type از ماشین هایی damage رو ساپرت کنن رو تصمیم گیری نکرده. که این جمله باز نشون می ده که همه ماشین ها ندارن.

Porsche هم فکر نکنم در انحصار EA باشه چون Forza3 هم تقریباً تمامی مدل های مهم Porsche رو داره. بیشتر می خوره منظورش Turn 10 باشه از انحصاری بودن، چون این دو بازی فقط رقیب به حساب میان.

نگفته هنوز damage کامل نیست. گفته Kazunori هنوز لیست نهایی که چه type از ماشین هایی damage رو ساپرت کنن رو تصمیم گیری نکرده. که این جمله باز نشون می ده که همه ماشین ها ندارن.

Porsche هم فکر نکنم در انحصار EA باشه چون Forza3 هم تقریباً تمامی مدل های مهم Porsche. بیشتر می خوره منظورش Turn 10 باشه از انحصاری بودن. چون این دو بازی فقط رقیب به حسبا میان.

منم منظورم این بود که بازی هنوزم damage کامل نداره. منظورم رو بد رسوندم مثل اینکه...

این حرکتشون رفت رو اعصابم...

Porsche رو یه عده میگفتن که لایسنسش دست EA ـه و مایکروسافت و Turn 10 سیبیلش رو چرب کردن تا اجازه استفادش رو بگیره... دقیق معلوم نیست.

این الان غر شده مثلا ؟ ( من فیلمش رو تو گیم تریلرز دیدم ) یکم دقت کنید تا ببینید !! سپر کج شده ولی کاملاً سالمه !! حالا تصور کنید با یک ماشین واقعی با شدتی به شک مانع برخورد کنید که سپر یک طرفش جدا شه ولی هیچ گونه علامتی از غر شدگی نداشته باشه !! یا در ماشین مدام باز و بسته شه ولی یک فرورفتگی و غر شدگی هم روش نباشه !! حتی تو فورزا 2 هم همینطور بود دفعه اول که میزدی به یه مانعی سپرت غر میشد اول بعد دفعه دوم یه اتصالات یه طرفش میشکست و سپر کج میشد ، دفعه سوم سپرت میافتاد و کاپوتت تا وسط کج میشد !! و ...

اگه این آخرین حد دمیج در جی تی هست ( کج شدن سپر سالم و باز و بسته شدن درها ) من چی بگم والا !!! همون هیچی نگم بهتره ! اینم فیلمش در گیم تریلز
lol

شما این gif رو ببین بعد بگو حد damage چقدره.

http://i25.tinypic.com/rtdqir.gif

در ضمن اینا فقط بخش Arcade بازی هستند. این خودش خیلی چیزها رو روشن میکنه...

این الان غر شده مثلا ؟ ( من فیلمش رو تو گیم تریلرز دیدم ) یکم دقت کنید تا ببینید !! سپر کج شده ولی کاملاً سالمه !! حالا تصور کنید با یک ماشین واقعی با شدتی به شک مانع برخورد کنید که سپر یک طرفش جدا شه ولی هیچ گونه علامتی از غر شدگی نداشته باشه !! یا در ماشین مدام باز و بسته شه ولی یک فرورفتگی و غر شدگی هم روش نباشه !! حتی تو فورزا 2 هم همینطور بود دفعه اول که میزدی به یه مانعی سپرت غر میشد اول بعد دفعه دوم یه اتصالات یه طرفش میشکست و سپر کج میشد ، دفعه سوم سپرت میافتاد و کاپوتت تا وسط کج میشد !! و ...

اگه انتظار دارید ماشین ها بعد از تصادف به سبک Burnout تبدیل به یک قوطی آهن پاره بشن خوب داری اشتباه میکنی...

یکم فکر کنید، شرکت های بزرگ میزارن ماشین هاشون تو بازی تبدیل به آهن پاره بشه؟ اما با هم این تقاصیر Damage بازی خیلی خوب هست. اصلا بههمون عکسی که کیوان گذاشت نگاه کن...

من هم که گفتم !! سپر سالمه !! فقط کج شده !! خواستید بگید از روی فیلم با کیفیت اچ دی و در نور کافی از همین ماشین منتهی از سپر جلوش که کاملاً سالمه و فقط کج شده عکس میذارم ! من نگفتم آهن پاره !! گفتم لا اقل غر بشن !! که نمیشن ! یا مثلاً دمیج روی گیم پلی اثر بذاره !! که این بابایی که داره این ماشین رو میرونه انگار نه انگار که 50 بار زده به در و دیوار !! بازم داره با همون سرعت و کنترل عادی میره ! نه انحراف به چپی نه خراب شدن سیستم انتقال نیرو به چرخها و ... هیچی !! فقط سپر کج شده و حتی جدا هم نمیشه !! شده مثل این دندو نها که آویزون میشن از ریشه و تو دهنت لق میخورن !! حتی چراغاش هم هنوز شیشه دارن !! و نشکستن !!

نقل قول از کیوان: "اینا فقط بخش Arcade بازی هستند. این خودش خیلی چیزها رو روشن میکنه..."
تا بازی رو خودتون بازی نکردین نباید اینجوری قضاوت کنید البته اینا فقط بخش Arcade بازی هستند!
کاملا مشخصه تا بحال GT بازی نکردین! پس از روی یه ویدیو که با Cam از tv گرفته شده اظهار نظر نکنید!

مرسی

دوست عزیز همون جوری که همه می گن این بازی ارکیده بزارین تا بازی اصلی بیاد اون وقت معلوم می شه !بعدم اگر شما می خواین ماشین تصادف کنه و بره هوا و فقط یک چرخ ازش بمونه یک سری بازی بودن که تو ps2 1 بود اون ها رو برین بازی کنین !بعدم این بازی که همش تصادف نیست یعنی شما این بازی رو می گیری که از اول تا اخر بازی بزنی تو دیوار ؟

دوست عزیز همون جوری که همه می گن این بازی ارکیده بزارین تا بازی اصلی بیاد اون وقت معلوم می شه !بعدم اگر شما می خواین ماشین تصادف کنه و بره هوا و فقط یک چرخ ازش بمونه یک سری بازی بودن که تو ps2 1 بود اون ها رو برین بازی کنین !بعدم این بازی که همش تصادف نیست یعنی شما این بازی رو می گیری که از اول تا اخر بازی بزنی تو دیوار ؟
منظورت twisited metal هست؟
اینو خوب اومدی.
Real Driving Simulature
معنیش میشه شبیه ساز واقعی رانندگی.
این عکس های که من دیدم هیچی از یه شاهکار کم نداشت.تازه مگه ویدیو Cam نیست؟
پس دیگه خدایی بازی ایول داره :smile:

تو عکس دومی هم اگه چیزی شبیه هاشور روی سپر میبینید بخاطر سایه هستش که انگار مشکل داره !

لطفا درمورد این قضیه با یک تریلر off screen قضاوت نکنید هر وقت بازی اصلی اومد روی 1080p
بازی کردید این مشکل رو دیدی درست

اگه انتظار دارید ماشین ها بعد از تصادف به سبک Burnout تبدیل به یک قوطی آهن پاره بشن خوب داری اشتباه میکنی...

یکم فکر کنید، شرکت های بزرگ میزارن ماشین هاشون تو بازی تبدیل به آهن پاره بشه؟ اما با هم این تقاصیر Damage بازی خیلی خوب هست. اصلا بههمون عکسی که کیوان گذاشت نگاه کن...
ماکان جان پس چرا تو بازی مثل grid ماشین ها کامل داغون میشن؟

ببینم شما چه توقعی دارین حالا اومدن یه چیزای جدید به این بازی اضافه کردن تا کیفیت و زیبایی بازی بره بالا شماها مهندسیتون گرفته از سپر ماشین چرا اینجوری کج شده چرا چراغش نمیفته چرا ماشین خورد نمیشه عجیبها ........
TAEL_SmileyCenter_RunSky%20%2811%29.gif
TAEL_SmileyCenter_RunSky%20%2826%29.gif
TAEL_SmileyCenter_RunSky%20%2820%29.gif

من مشکل گرافیکی نگرفتم از بازی چون هنوز تا زمان عرضه و بهبود پیدا کردنش خیلی مونده ! منظورم این بود که خود سپر سالمه و به سایه ها و ... توجه نکنید ! همین اگه بد گفتم معذرت میخوام !
دوست عزیز هیچ بازی توی دنیا خدا نیست.مسلما از هر بازی میشه یه ایراد گرفت.اما مطمئن باش کم ایراد ترین بازی ریسینگ فعلی همین GT هست.GT اونقدر نکته مثبت داره که بازی های توی این سبک بهتره میون خودشون مقایسه بشن که خدا رو شکر معمولا هم به همین روال عمل میشه.شک نکیند واسه این بازی میشه یه طومار از برتری نوشت.خواهشا این شاهکار رو با بازی های سطح پایین تر مقایسه نکنید.

بابا اینقدر به این بازی توهین نکنید بسه دیگه.
از نظر شماها گرافیک شمشیر نادر خوبه؟
ول کنید دیگه.از زمانی که من یادمه توی سری Gran Turismo هیچ وقت ماشینا دیمج واقعی نداشتن.منم عاشق این ویژگی هستم.اگ دوس دارین ماشین ها که باهم تصادف میکنن بترکن برید BournOut بزنید
اون عکس هم که سپرش سایه داره الان بهتون میگم:
شما با دوربین از مانیتور فیلم بگیر دقیقا همین طوری میشه.این بخاطر Cam Video بودن ایتم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or