اطلاعات جدید از Gran Turismo 5

Dreadlord

کاربر سایت
سایت رسمی Gran Turismo 5 با اطلاعات و عکسهای جدیدی آپدیت شد. اطلاعات ترجمه شده ی آن را در اینجا متونید مشاهده کنید.

9d02a5a2e918fa043dbe73ef27736b7c.jpg

1000 اتومبیل در بازی !!
80 مسیر مسابقه که 60 تای آن مشخص و 20 تای دیگر هم بعدا مشخص خواهند شد.
پشتیبانی از Youtube

این هم اطلاعات دیگر از این بازی:

Arcade Mode
Single Race
2 player Battle

GT Mode
World Map
My Garage
Car Dealer
Tuning Shop (parts, tires)
Car Washes/Oil Change
Race Championship (Series system, point system)
License Test

Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
Online Replay Album
YouTube replay output

photo mode
Photo Drive (Circuit)
Photo stage (Stage Photo mode only)

Gran Turismo TV
Video output to a PSP or PSP Go®
Progressive Download
Improved

user interface
Continuous Play for videos

Museums
The Gran Turismo 5 Prologue version, + more information at TGS

Sound
Custom soundtracks (Use songs from your PS3 hard-drive)
Dolby Digital 5.1 and 7.1

Holy Shit!

بالاخره یه اطلاعاتی از بازی دادن... این قابلیت PSeye که حرکات سر رو دریافت میکنه خیلی چیز جالبیه! مثلا تو نمای cockpit وقتی شما سرتون رو تکون میدید نمای دوربین داخل ماشین هم با سر شما حرکت میکنه و میتونید از زوایای مختلف بازی رو ادامه بدید.
حدود 170 تا از ماشین ها هم damage داخلی خواهند داشت یعنی اگر damage شدید باشه داخل اتاق ماشین هم صدمه میبینه!!
در ضمن همه ماشین ها در بازی با وجود موتور جدید فیزیک، damage خواهند داشت.
بخش آنلاینش هم به نظر میرسه دارن خوب کار میکنن. نکته جالبش اینکه که میشه relpay بازی رو مستقیم رو youtube آپلود کرد.

با این تفاسیر و وجود کلی امکانات در بازی به نظرم GT5 از اون چیزی که فکرش رو میکردم عظیم تره.

فقط مونده تو TGS تاریخ عرضه بازی تو 09 رو اعلام کنند اونوقت دیگه جشن میگیرم :دی

آخرین ویرایش:
بسیار عظیم.خوشبختانه امسال از هر ژانری حداقل دو بازیه بسیار عالی منتشر میشه.امسال بهترین سال بازی در تاریخ صنعت گیم هست.چه رقابتی بشه امسال:-"

من با اینکه کلا از بازی های Racing بدم میاد اما مشتاق شدم که برای اولین بار رو کنسول های جدید این GT5 رو بازی کنم. این بازی مثل اینکه از لحاظ گیم پلی هم خیلی شاخه نه؟

من با اینکه کلا از بازی های Racing بدم میاد اما مشتاق شدم که برای اولین بار رو کنسول های جدید این GT5 رو بازی کنم. این بازی مثل اینکه از لحاظ گیم پلی هم خیلی شاخه نه؟
انتخاب شما قابل تحسین ـه ولی این نکته رو بگم که GT یه بازی ـه Simulation ـه ، اینجور بازی ها خشک(خشک از نظر Realistic بودن) هستن و همه چیز در نزدیک ترین سطح ممکن به واقعیت قرار داره و فقط کسانی از اینجور بازی ها میتونن لذت ببرن که عاشق ماشین و Racing باشن ، بنابراین اگر شما کلا از سبک Racing بدت میاد بهتره بیخیال این بازی هم بشی چون وقتی برای اولین بار وارد بازی بشی مطمئنا از سبک و اتمسفر حاکم بر بازی جا میخوری.
البته این نکته نه فقط در مورد GT بلکه در مورد کلیه ی بازی های Simulation Racing صادقه.

Damage is in Gran Turismo 5, but as far as can be made out it's only for racing cars and not standard road models.
چرا؟:(

اون سایت gamezine با توجه به حدسیاتش یه چیزی نوشته... در واقع گفته از روی ویدیوها ما حدس میزنیم که فقط مخصوص ماشین های racing هست. در صورتی که تو ویدیوها چیزی به اون صورت مشخص نیست.

ویرایش:

The next detail Kazunori touched on was regarding damage models. I can confirm that not every car in Gran Turismo 5 will sport damage models -- it will only be select sets. However, Kazunori has yet to decide on a finalized list of featured car types for damage support.
کلا هنوز damage کامل نیست... *sigh*

خبری هم از Porsche نیست چون با EA قرار داد اختصاصی داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or