اطلاعات جدید از Forza 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
rumeur-forza-motorsport-4.jpg

طی اطلاعات فاش شده این بازی دارای 500 اتومبیل از 50 شرکت اتومبیل سازی می باشد.
همچنین وجود مد بازی automotive world tour در بازی تایید شده است.
در قسمتی از بازی که " show-room section " نامیده میشود اطلاعاتی درباره هر اتومبیل نظیر تاریخ تولید یا شرکت تولیدی اتومبیل با صدای Jeremy Clarskon از برنامه تلوزیونی Top Gear به شما آموزش خواهد داده شد.
همچنین طی بررسی های انجام شده گفته میشود بازی 10 برابر گرافیک بهتری نسبت به شماره 3 بازی دارد و از مد های نورپردازی و گرافیکی جدیدی شامل میشود .
گفته میشود بازی دارای مد Open-road می باشد و پلیر می تواند آزادی بیشتری در مپ بازی داشته باشد.
بازی Forza 4 در پاییز امسال به طور انحصاری برای X360 عرضه میشود.

Source

البته اینا 10 برابر را نگفتن تو کدوم زمینه . تکنیکی ؟ بصری ؟ هنری ؟ شاید با جمع اینها این 10 برابرشون درست باشه :دی
مثلا ممکنه از لحظ هنری و بصری پیشرفت زیادی کنند که منطقیه ولی تکنیکی 2 برابر هم پشرفت کنند بازم جای بسی تعجب داره !
مثلا ممکنه از لحاظ بصری انواع و اقسام آبشارها و رنگین کمون ها و بالن های معلق در هوا و اتیش بازی های اسمانی , پرواز پرنده ها در اسمان همراه با جیک جیک هاشون :دی و ..........برات نمایش بدن که 10 برابر نه 5 برابر منطقیه :دی
ولی من خودم با تریلر معرفیه بازی احتمال میدم نورپردازی و افکتهای اب و سایه زنی و تکسچرها تو بازی پیشرفت قابل توجهی کنه .

ببین آخه مسئله اینه که این حرف ها رو اصلا Turn 10 نگفته :d همین خودش کل این بحث رو زیر سوال میبره :d

اما 10 برابر تو چی ؟ تو این مدت از 3 به نظرت به جز نور پردازی چه کار دیگه ای میتونن بکنن ؟
با توجه به اینکه اون هم بخش که دارن اضافه میکنن انقدر زیاد هست که تو این مدت کم دیگه فرصت برای تغییر خیلی زیاد نسبت به 3 تو گرافیک نذاشته
اما مطمئنن نور پردازی و افکت ها و مدل سازیش پیشرفت میکنه دیگه :d
به هر حال اصلا این حرف رو Turn 10 نزده :d اگه زده بود میشد روش با هم به توافق برسیم :d

آخرین ویرایش:
دوستان، عزیزان، دلبندان، Turn 10 این حرف ها رو نزده. Kotaku داره اینجوری میگه و در واقع چون خود T10 رسما تایید نکرده پس این حرف ها شایعه حساب میشه. الان باز دو نفر دیگه میان میگن T10 خالی بسته!

• Like
Reactions: Terova
چه Turn 10 این حرفا رو زده باشه چه نه مشخصا این بازی بهترین ریسینگ تاریخ خواهد بود
پیش بینی من
امروز فرداس که با اطلاعات جدید و رسمی فک همتون میخوره زمین:d

چه Turn 10 این حرفا رو زده باشه چه نه مشخصا این بازی بهترین ریسینگ تاریخ خواهد بود
پیش بینی من

خيلي زود پيش بيني نكنيد !!
من خودم طرفدار فورزا هستم
جي تي در اين رقابت كلا بايد بره دنبال بازيش !!
اما شما شيفت 2 رو فراموش نكنيد كه بدجوري داره ميتازه لاي جي تي و فورزا !

دوستان، عزیزان، دلبندان، Turn 10 این حرف ها رو نزده. Kotaku داره اینجوری میگه و در واقع چون خود T10 رسما تایید نکرده پس این حرف ها شایعه حساب میشه. الان باز دو نفر دیگه میان میگن T10 خالی بسته!
ببین آخه مسئله اینه که این حرف ها رو اصلا Turn 10 نگفته :d همین خودش کل این بحث رو زیر سوال میبره :d

الآن منظورم رو از اون پست که گفتم این خبر به ضرر T10 هست فهمیدین ؟! :دی یکی یه چیزی پرونده و همه از چشم T10 میبینن و پس فردا هرچقدر هم گرافیکش پیشرفت داشته باشه میگن چرا الکی گفت 10 برابر !

خيلي زود پيش بيني نكنيد !!
من خودم طرفدار فورزا هستم
جي تي در اين رقابت كلا بايد بره دنبال بازيش !!
اما شما شيفت 2 رو فراموش نكنيد كه بدجوري داره ميتازه لاي جي تي و فورزا !
دوست عزیز آقا کوروش
Shift 1 اصلا قابل مقایسه با FM3 نبود که این بخواد با 4 باشه!
T10 تجربه ای در ساخت شبیه ساز داره که سازندگان Shift ندارن
حالا GT6 میگفتید درست ولی کلا NFS حرفی در مقابل این 2 ابر بازی نداره!
شیفت 1 هیجانش خوب بود ولی به نظر من گیم پلیش اصلا Real نبود
گرافیک همین Shift 2 حتی در حد FM3 هم نیست چه برسه به4
خدا کنه Shift هم وارد رقابت با این 2 عنوان بشه چون طبیعتا رقابت کیفیتو بهتر میکنه
ما که از خدامونه!
ولی من بعید میدونم Shift 2 حتی نزدیک این عنوان یا حتی FM3 بشه:d

دوست عزیز آقا کوروش
Shift 1 اصلا قابل مقایسه با FM3 نبود که این بخواد با 4 باشه!
T10 تجربه ای در ساخت شبیه ساز داره که سازندگان Shift ندارن
حالا GT6 میگفتید درست ولی کلا NFS حرفی در مقابل این 2 ابر بازی نداره!
شیفت 1 هیجانش خوب بود ولی به نظر من گیم پلیش اصلا Real نبود
گرافیک همین Shift 2 حتی در حد FM3 هم نیست چه برسه به4
خدا کنه Shift هم وارد رقابت با این 2 عنوان بشه چون طبیعتا رقابت کیفیتو بهتر میکنه
ما که از خدامونه!
ولی من بعید میدونم Shift 2 حتی نزدیک این عنوان یا حتی FM3 بشه:d

نمايش هاي بازي تا حالا قابل قبول بوده !!
ببينيم چي پيش مياد
ما هم فورزا رو دوست داريم هم شيفت رو ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or