اطلاعات جدید از Forza 4

Ezio da Firenze

کاربر سایت
rumeur-forza-motorsport-4.jpg

طی اطلاعات فاش شده این بازی دارای 500 اتومبیل از 50 شرکت اتومبیل سازی می باشد.
همچنین وجود مد بازی automotive world tour در بازی تایید شده است.
در قسمتی از بازی که " show-room section " نامیده میشود اطلاعاتی درباره هر اتومبیل نظیر تاریخ تولید یا شرکت تولیدی اتومبیل با صدای Jeremy Clarskon از برنامه تلوزیونی Top Gear به شما آموزش خواهد داده شد.
همچنین طی بررسی های انجام شده گفته میشود بازی 10 برابر گرافیک بهتری نسبت به شماره 3 بازی دارد و از مد های نورپردازی و گرافیکی جدیدی شامل میشود .
گفته میشود بازی دارای مد Open-road می باشد و پلیر می تواند آزادی بیشتری در مپ بازی داشته باشد.
بازی Forza 4 در پاییز امسال به طور انحصاری برای X360 عرضه میشود.

Source

همون جاش که 1080P هستش با 60 FPS .;)
خدایی من نمی دونم هر جا دیدین یه انحصاری سونی بالای چشمش ابرو شد وظیفه ی شرعی میدونید پست بدین؟!:دی به دلیل تابلو بودن موضوع قبل از من تو پست 44 جواب داده شد اما خب واسه اطلاعات عمومی و این صحبتا لینک زیر خونده بشه بد نیست.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-gran-turismo-5-tech-analysis?page=3

تعنه میدونید چیه شما ؟
Oops؟! طعنه.

تعنه میدونید چیه شما ؟
=))
اولا یاد بگیر درستشو بنویس
دوما وقتی دونفر دارن راجب گرافیک 2 تا بازی انحصاری باهم صحبت میکنند پا برهنه نیا وسط حرفشون:|
------------------------------------
دوستان این دمویی که با کینکته رو دیدم اصلا 2 تا شاخ رو سرم اومده بود!!!
یارو استارت ماشینم خودش زد!
پ.ن. فکر کنم بنزینو اینچیزا هم تو بازی تاثیر داشته باشه!!!!(ببینم 1 سئوال گرن توریسمو 5 هم بنزین میخواست ماشیناش؟)
راستی من به نتیجه ای پیش خودم رسیدم:دی موافقم با حرف یارو باید 10 برابر شده باشه گرافیکش :| ( =)))

آخرین ویرایش:
الان اگر فلانی میومد میگفت حجم هر مرحله ی بازی ما 50000000 گیگ هست و توی هیچ کنسول قابل اجرا نیست، الان همه به به و چه چه اشون بلند میشد ...

حرف اشتباه که نزده گفته 10 برابر از چیزی که قبلا ساخته شده بهتره!

همچنین طی بررسی های انجام شده گفته میشود بازی 10 برابر گرافیک بهتری نسبت به شماره 3 بازی دارد و از مد های نورپردازی و گرافیکی جدیدی شامل میشود .
البته این شایعه چنان تفاوتی با ادعاهای قشنگِ Turn10 که معمولاً قبل از عرضه بازیهاشون میکنند، نداره .
gigglesmile.gif

با سابقه ی فورزا 3 و پیشرفت خیلی خوب بازی از شماره 2 به 3 به نظرم فورزا 4 هم بازی خیلی خوبی از آب در میاد و در مورد اون 10 برابر شدن گرافیک درسته که نمیشه چنین اتفاقی بیفته ولی مطمئنا گرافیک بازی پیشرفت خوبی خواهد کرد. اون قابلیت هایی که با کینکت داره هم جالبه.

با سابقه ی فورزا 3 و پیشرفت خیلی خوب بازی از شماره 2 به 3 به نظرم فورزا 4 هم بازی خیلی خوبی از آب در میاد و در مورد اون 10 برابر شدن گرافیک درسته که نمیشه چنین اتفاقی بیفته ولی مطمئنا گرافیک بازی پیشرفت خوبی خواهد کرد. اون قابلیت هایی که با کینکت داره هم جالبه.

اتفاقا با توجه به مدت ساخت و اضافه کردن قابلیت های جدیدش ، Turn 10 هر چقدر هم بزرگ باشه نهایت تغییری که تو گرافیکش ایجاد میکنه ، نورپردازی هست. وگرنه مدل های داخل بازی پیشرفتشون اونقدر محسوس نمیشه. که البته تو 3 همشون چیزی از Premium های GT5 کم نداشتن ولی نورپردازی بد بازی باعث میشد که خوب به چشم نیان

خوب شماره 3 این بازی که بی رغیب بود حتی خیلی از طرف دارهای gt هم قبول کردن این بازی خوبی های بیشتری نسبت به gt داشت البته نه به این معنی که gt بد باشه.اما حالا نسخه 4 دیگه شاهکار در میاد.البته 10 برابر رو نمیدونم از کجاش در آورد چون نسخه 3 رو بخوای 3 برابر بهتر کنی میشه خود واقعیت حالا این 10 برابر حتما از واقعی هم واقعی تره؟؟؟؟;)
در مورد بنزین هم امکان داره چون قرار بود رو فورزا 2 این کار رو بکنن که گفتن امکانش فعلا نیست رو 3 هم که بنا بر دلایل نامعلوم پشیمون شدن اما ممکنه تو نسخه 4 ممکنه چیزای خیلی بیشتری بزارن که سوخت هم یکیشون باشه.فقط خدا کنه انیمیشن تعویض لاستیک توش باشه.:d
500 تا ماشین هم به نظرم خیلی زیاده و البته gt که دیگه شورش رو در آورد مگه آدم با چند تاش بازی میکنه؟؟؟؟؟:|:|:|جاش فقطش رو میزاشتن رو یه طراحی بهتر.البته 500 تا هم خوب و زیاده.فکر کنم با فشرده سازی های مثل قبل بازم حجمش رو 2 دیسک یا حد اکثر 3 دیسک بیاد.
حالا دوستان اگه به فشرده سازی خواستن ایراد بگیرن منظورم حجم بازی مثل همون gta و ... بود که خود ماکروسافت ناظر به حجم و فشرده کردن بود که البته جاش اینجا نیست گفته شه.

از اون هایپ ـا بود که نمیشه جمع کرد

• Like
Reactions: u.s.a
زنده باد Turn 10
ژنده باد بهترین شبیه ساز تاریخ
زنده باد استاد Greenwalt
بی صبرانه منتظر شاهکار Turn 10 و بهترین ریسینگ تاریخ هستیم
میبینم که خیلی فشار آورده
واقعا باید به Turn 10 آفرین گفت
چجوری داره به سلطان بی رقیب ریسینگ تبدیل میشه
مطمئنا گرافیک FM4 حرفی رو واسه رقبا باقی نخواهد گذاشت
به نظر من منظور از 10 برابر بهتر شدنش اینکه خیلی بهتر شده نزدیک به واقعیت
خدا کنه تغییرات آب و هوا+چرخه شب و روز رو اضافه کنن تا بازی کامل تر بشه
سیستم باد هم بزارن تا چمن ها و علف ها تکون بخورن و بعضی از دوستان شاکی نشن
چند تا طوطی و بلبل هم واسه دوستانی که خیلی به شبیه ساز علاقه مند هستن بذارن تو بازی تا دلخور نشنLOL
اون قسمت که با کینکت بود و تو E3 نمایش دادن واقعا حیرت آور بود
شبیه سازی که به شما اجازه باز کردن درب خودرو رو میده و متونید همه ماشینو خودتون از نزدیک چک کنید!
اینست Forza Motorsport!

آخرین ویرایش:
هر شرکتی باید یه هایپی بکنه دیگه از این ور اینا می گن ده برابر ، از اون ور اونا می گن از 100% قدرت کنسول استفاده می کنه . و در آخرم هر 2 تاشون دارن خالی بزرگی می بندن :d
ولی خداییش من خیلی منتظر این بازیم .هیچ ریسینگی رو دستش نمی زنه :d

آخرین ویرایش:
اتفاقا با توجه به مدت ساخت و اضافه کردن قابلیت های جدیدش ، Turn 10 هر چقدر هم بزرگ باشه نهایت تغییری که تو گرافیکش ایجاد میکنه ، نورپردازی هست. وگرنه مدل های داخل بازی پیشرفتشون اونقدر محسوس نمیشه. که البته تو 3 همشون چیزی از Premium های GT5 کم نداشتن ولی نورپردازی بد بازی باعث میشد که خوب به چشم نیان
البته اینا 10 برابر را نگفتن تو کدوم زمینه . تکنیکی ؟ بصری ؟ هنری ؟ شاید با جمع اینها این 10 برابرشون درست باشه :دی
مثلا ممکنه از لحظ هنری و بصری پیشرفت زیادی کنند که منطقیه ولی تکنیکی 2 برابر هم پشرفت کنند بازم جای بسی تعجب داره !
مثلا ممکنه از لحاظ بصری انواع و اقسام آبشارها و رنگین کمون ها و بالن های معلق در هوا و اتیش بازی های اسمانی , پرواز پرنده ها در اسمان همراه با جیک جیک هاشون :دی و ..........برات نمایش بدن که 10 برابر نه 5 برابر منطقیه :دی
ولی من خودم با تریلر معرفیه بازی احتمال میدم نورپردازی و افکتهای اب و سایه زنی و تکسچرها تو بازی پیشرفت قابل توجهی کنه .

گرافیک بازی 100% دقت کنید 100% (:d) بهتر میشه ولی من این 10 برابر رو از همین الان از تمام درایو های کامپیوترم بگیر تا در و دیوار اتاقم ثبت میکنم تا یادم نره و ببینم لحظه ی عرضه ی بازی با همچین چیزی روبرو میشم یا نه ؟! :biggrin1:
پ.ن. فکر کنم بنزینو اینچیزا هم تو بازی تاثیر داشته باشه!!!!(ببینم 1 سئوال گرن توریسمو 5 هم بنزین میخواست ماشیناش؟)
بنزین هم داشت , کیلومتر شمار ماشین هم با هر حرکت ماشین عدد مینداخت , یه سری ماشیناش دما سنج هم داشت :d(اینم گفتم شاید سر و کله ی اینم پیدا شد :biggrin1:)

• Like
Reactions: Tommy Fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or