اطلاعات جدید از Devil's Third .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Devils-Third.jpg

اطلاعات جدیدی از عنوان اکشن Tomonobu Itagaki ، یعنی Devil's Third منتشر شده است . این اطلاعات بوسیله یکی از اعضای سایت نئوگاف (Neogaf) یعنی InfiniteNine بدست آمده است . این گونه شرح داده شده است که DT ، اکشنی است "مثل هیچ یک" و شما قبلا همانند آن را تجربه نکرده اید . گیمر ها در نقش Ivan که یک کُماندو آدمکش خبره است قرار گرفته ، و با گروهک ها و نهادهای تروریستی که در گذشته او را به کار های کثیف وامیداشتند مبارزه میکند . برخی ویژگی های بازی که از آنها مطلع شده ایم را در زیر میبینید :

- استاد هنر آدم کُشی : میتوانید دشمنانتان را بسیار سبک وار(stylized) و ارضا کننده(satisfying) از پای در بیاورید و شاهد فوران خون و خشونت در میدان نبرد شوید .

- اجرای یک سمفونی خشونت و مرگ در مقابل مرگبار ترین تروریست های جهان : شما یک آدمکش تنها نیستید و هدف شما هم بدست آوردن آزادی نیست ! بلکه یک کُماندو خبره و چیره دست هستید که بایستی با ماموران دشمن بجنگید و خشونت زیبایی را در میدان نبرد خلق کنید ؛ شما قابلیت اجرای فنون از پشت سر ، بالا ، و Face-to-Face را دارید و همچنین میتوانید در هوا بین دشمنانی که بر روی آنها چند ضرب اجرا میکنید ، سوئیچ نمایید .

-در مسیر رستگاری : شما از گذشته تاریک خود ، با نابود کردن گروه های تروریستی که سابقا برایشان کار میکردید رهایی میجویید ، و کسانی که در گذشته از دوستان شما بودند را از صحنه روزگار محو میکنید .

- قاتل آنلاین : در این بازی ، گیمر ها میتوانند با استفاده از شمشیر ، تفنگ ، خنجر ، چاقو و غیره با یکدیگر به مبارزه بپردازند . شما میتوانید بر قوانین فیزیک غلبه کرده و بر سطوح عمودی حرکت کنید . حالت عمودی مبارزات ، به معنای واقعی کلمه میتواند یک سلاح در چنته باشد .

منبع

آخرین ویرایش:
این گونه شرح داده شده است که DT ، اکشنی است "مثل هیچ یک" و شما قبلا همانند آن را تجربه نکرده اید .
یاد کتاب های آسمانی افتادم :دی با این طرز ترجمه کردنت :دی

ممنون کیوان جان برای ترجمه زیبات ( قابل توجه محمد :دی الکی گیر نده :دی )

به نظر میاد گیم پلی جذابی داشته باشه فقط من ترسم از داستان بازیه میترسم یه داستان آبکی داشته باشه که حتی نشه تحملش کرد :| :دی فعلا منتظر میمونیم تا اطلاعات داستانی بیشتری بیاد

یاد کتاب های آسمانی افتادم :biggrin1: با این طرز ترجمه کردنت :biggrin1:
... و تو چه دانی که ترجمه کردن چیست ! :دی
===
به نظر میرسه یبار دیگه بتونیم یه شاهکار واقعی توی این ژانر بازی کنیم ؛ از کسی که میراثش هنوز هم که هنوزه بعنوان کلاس درس واسه بقیه بازیسازا هستش ...

کیوون خدا خیرت بده.عنوان تاپیک رو دیدم رفتم فضا.

امیدوارم این بازی حسابی از خجالت نینجا گایدن در بیاد.که ایمان دارم میشه.تا ایتاگاکی به اون الاغا نشون بده چه بازیسازی هست.کسی که موفقترین H&S تاریخ رو ساخته،قطعا میتونه یه شاهکار دیگه بسازه.

دمت گرم کیوان اخر شبی شادمون کردی:d یه چیز جالب که من تو تریلر بازی دیدم این بود که جای ضربه شمشیر حتی روی دشمنا باقی میموند ! تو اون صحنه ای که به دختره حمله میکنه اول یه ضربه به شونه دختره میزنه که قشنگ جای پارکی شمشیر رو شونش میمونه بعد هم که مثل کره سرشو off میکنه از تنش:d
ninja gaiden که به فنا رفت.الان فقط به عشق این من زنده هستم:d

من خیلی با این نینجا گایدن حال میکنم با وجود سحتی دوانه وارش آدم یه مرحله رو 10 بار میباخت بازم دوست داشت بره!
اینم فکرکنم مثل همون سخت و لذت بخش بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or