اطلاعات جدید از Devil's Third .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Devils-Third.jpg

اطلاعات جدیدی از عنوان اکشن Tomonobu Itagaki ، یعنی Devil's Third منتشر شده است . این اطلاعات بوسیله یکی از اعضای سایت نئوگاف (Neogaf) یعنی InfiniteNine بدست آمده است . این گونه شرح داده شده است که DT ، اکشنی است "مثل هیچ یک" و شما قبلا همانند آن را تجربه نکرده اید . گیمر ها در نقش Ivan که یک کُماندو آدمکش خبره است قرار گرفته ، و با گروهک ها و نهادهای تروریستی که در گذشته او را به کار های کثیف وامیداشتند مبارزه میکند . برخی ویژگی های بازی که از آنها مطلع شده ایم را در زیر میبینید :

- استاد هنر آدم کُشی : میتوانید دشمنانتان را بسیار سبک وار(stylized) و ارضا کننده(satisfying) از پای در بیاورید و شاهد فوران خون و خشونت در میدان نبرد شوید .

- اجرای یک سمفونی خشونت و مرگ در مقابل مرگبار ترین تروریست های جهان : شما یک آدمکش تنها نیستید و هدف شما هم بدست آوردن آزادی نیست ! بلکه یک کُماندو خبره و چیره دست هستید که بایستی با ماموران دشمن بجنگید و خشونت زیبایی را در میدان نبرد خلق کنید ؛ شما قابلیت اجرای فنون از پشت سر ، بالا ، و Face-to-Face را دارید و همچنین میتوانید در هوا بین دشمنانی که بر روی آنها چند ضرب اجرا میکنید ، سوئیچ نمایید .

-در مسیر رستگاری : شما از گذشته تاریک خود ، با نابود کردن گروه های تروریستی که سابقا برایشان کار میکردید رهایی میجویید ، و کسانی که در گذشته از دوستان شما بودند را از صحنه روزگار محو میکنید .

- قاتل آنلاین : در این بازی ، گیمر ها میتوانند با استفاده از شمشیر ، تفنگ ، خنجر ، چاقو و غیره با یکدیگر به مبارزه بپردازند . شما میتوانید بر قوانین فیزیک غلبه کرده و بر سطوح عمودی حرکت کنید . حالت عمودی مبارزات ، به معنای واقعی کلمه میتواند یک سلاح در چنته باشد .

منبع

آخرین ویرایش:
همه چی عالی ولی این اسلحه گرم تو بازی حس بازی رو از بین میبره مخصوصا که این ژاپنی ها کلا از اسلحه چیز خوبی تو گیم پلی در نمیارن..

ولی همه اینها به استاد دَر...

استاد همیشه کارش درست بوده و هست...من یقین دارم بازی سرو صدا با پا خواهد کرد و بیشتر کسانی ناراحت میشن از این قضیه که قدرش رو وقتی تو Tecmo بود ندونستن.

خدا وکیلی نمیدونم چرا این لامصب همه چیزایی که تو بازی میگنجونه دقیقا همون چیزای هست که من از یک بازی میخوام..:d

ولی من هیچ وقت دلیل وجود Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball بین بازی هاش نفهمیدم :d شاید از وسطا خشن میشه؟ ها؟
عُقده گشایی ، و تخلیه استاد بود اون نسخه :دی ! ولی به چشم خواهری (!) زن استاد چیز بدی نیست ، نمیدونم چرا انقدر تو کفه :-/:دی ! البته ژاپنیا کلهم اجمعین منحرفن ، استاد دزش یکم زیاده :|:دی !

یه تریلر از بازی دیدم خیلی باحال بود به نظرم. بازی شاخی میشه
ولی یه حسی بهم میگه Never Ever موفقیت و سر و صدایی که Ninja Gaiden Black راه انداخت رو تکرار نمیکنه.

عُقده گشایی ، و تخلیه استاد بود اون نسخه :دی ! ولی به چشم خواهری (!) زن استاد چیز بدی نیست ، نمیدونم چرا انقدر تو کفه :-/:دی ! البته ژاپنیا کلهم اجمعین منحرفن ، استاد دزش یکم زیاده :|:دی !
نه کی گفته ؟ :دی هنوز هم افرادی مثل کامیا یافت میشن :دی
Kamiya: Tomonobu Itagaki is an “idiot” | VG247

یه تریلر از بازی دیدم خیلی باحال بود به نظرم. بازی شاخی میشه
ولی یه حسی بهم میگه Never Ever موفقیت و سر و صدایی که Ninja Gaiden Black راه انداخت رو تکرار نمیکنه.

بهنام نه تنها این بازی بلکه هیچ بازی دیگه ای هم نمیتونه این کار رو دوباره انجام بده حتی خود سری NG از black عقب موند و هنوز حس اون رو به من موقع بازی کردن نمیده...!!دوستانی که سری کلی NG رو بازی کرده باشن متوجه میشن چی می خوام بگم..!!

بهنام نه تنها این بازی بلکه هیچ بازی دیگه ای هم نمیتونه این کار رو دوباره انجام بده حتی خود سری NG از black عقب موند و هنوز حس اون رو به من موقع بازی کردن نمیده...!!دوستانی که سری کلی NG رو بازی کرده باشن متوجه میشن چی می خوام بگم..!!
والله من Black رو بازی نکردم (چون اصلا Xbox نداشتم) ولی Sigma 1 & 2 و Ninja Gaiden 2 رو بازی کردم. نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی حالی که سری GOW به من داد هیچ HnSـی نداد. واسه همین کلا GOW 1 & 2 رو هم بالاتر از NG و NG B میدونم. (تو متا که مساوین ، تو گیم رنکینگ فاصلشون اپسیلونیه :دی ؛ میانگین 2 نسخه ی اول هر دو بازی رو هم بگیریم GOW بالاتره :دی)
همونطور که گفتی هم خود سری NG نتونست موفقیت Black رو تکرار کنه.
NG Sigma بازسازی Black بود درسته؟

اونوقت خالق Trish با اون لباس دِکلته و بیگ برست :دی تو DMC حتما فک و فامیل من بودن ؟ :دی یا عشوه گری های بانو بایونتا رو حتما ایتاگاکی ساخته ؟ :d
نیما تو هیچ چیزی رو نمیتونی پای اون لرزش های مسخره DOA بزاری :دی !
So nu,dity :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or