من نه تنها از این کار؛ یعنی اضافه کردن توانایی کاور گرفتن به بازی حمایت می کنم، بلکه می گم نبودش در نسخه های قبلی یه ایراد بوده و همین حرف را تعمیم می دم به سایر بازی هایِ هم سبک!
اگه مورد اشتباهی از سال ها پیش تا به امروز به طور مکرر در بازی هایِ این سبک در حال اجرا بوده، به گونه ای تبدیل به یک اصل شده، ابدا به این معنا نیست که این کار ـه اشتباه، کار درستی بوده. جناب ولتر یه جمله ی خیلی جالبی در این زمینه گفتن : «اگه تمام دنیا به یه چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند، اون چیز همچنان احمقانه باقی خواهد ماند». البته سوء تفاهم نشه، اصلا منظورم این نیست که این اعتقاد، احمقانه است و کسانی که بهش باور دارن، احمقن!

منظور تشابه محتوایی این جمله و این رویداد بود!
به هر حال، من فکر می کنم بازی ساز باید عنصر ترس( یا بهتره بگیم شوک) را از راه درستش به مخاطب انتقال بده. این که شخص هنگام نشانه گرفتن ناگهان دچار ضایعه ی نخایی می شه و از کمر به پایین فلج، یا این که مکانی را در طی روند بازی ببینه که برای کاور گرفتن مناسبه، ولی زحمت خم شدن به خودش نمی ده و در عوض دراز به دراز می ایسته و مواردی از این قبیل...، به نظر شخص ِ من کار بسیار اشتباهی است.
چیزی که باعث می شه ما از یه بازی بترسیم( حداقل از نگاه من)، ارتباطی است که ما با کاراکتر بازی و محیط اطرافش برقرار می کنیم؛ یعنی این که خودمون را به جای کاراکتر قابل بازی می ذاریم و تا حدود زیادی در جو محیطی قرار می گیریم که فرد درش قرار داره و مجموعه ی ارتباطات ما با این محیط، باعث می شه که ما بترسیم.
در چنین شرایطی من فکر می کنم انجام چنین ترفند هایی، غالب کردنِ حس ترس به مخاطبه... ولی در عوض این که هنگام آپگرید کردن اسلحه ها یا خرید و فروش ِ آنها، بازی از جریان نایسته، یعنی هر آن امکان داشته باشه که شما مورد هجوم قرار بگیری، یک ترفند بسیار درست برایِ ترساندن مخاطبه. چرا که در دنیای واقعی زمان هنگام خرید اسلحه یا آپگرید توانایی ها، برایِ شما صبر نمی کنه.
خلاصه ی مطلب این که هنر واقعی اینه که در چنین شرایطی بازی بتونه ترس را به مخاطب القا کنه، نه با اعمال انواع ِ اقسام محدودیت ها...
به نظر من هیچ اجباری وجود نداره که سبکی، الزاما یه سری ویژگی هایِ خاصه داشته باشه. مثلا ما تعریف کنیم که فلان سبک الزاما این ویژگی ها را داره، حالا اگه این ها را نداشته باشه، فلان می شه و...! در واقه صحبت کردن از «اصل» ها، حداقل در دنیایِ بازی هایِ رایانه ای، به نظر من چیزی شبیه به شوخیه!!
اما در مورد این بازی...خودِ منم فکر می کنم که ایجاد قابلیت کاورگیری صرفا برایِ هر چه عامه پسندتر شدنِ بازیه، نه در راستایِ چرندیاتی(!) که گفتم! ولی اگه همچنان همون حس ترس شماره های قبلی را داشته باشه( حالا شاید یه کم کمتر!)، من هیچ ایرادی نمی بینم که با اضافه کردنِ این قابلیت ها ( البته به شرطی که مهمات مثل ِ نقل و نبات تو بازی نریخته باشه!) بازی عامه پسندتر شه و افراد بیشتری بتونن از بازی لذت ببرن. در واقع « خیلی هم خوب!»، بازی در عین حفظ جو ترس شماره هایِ قبل، عامه پسند تر شه، قابلیتِ co-op بهش اضافه شه و حتی در بازی ساید کوئست هایی هم وجود داشته باشه(من نمی دونم چه فردی فتوا صادر کرده که بازی های این چنینی نباید همچین موردی را داشته باشند!

)، من نوعی اسم این ها را می ذارم «پیشرفت»!