اطلاعات جدید از عنوان Remedy : اکشن سینمایی در یک دنیای جدید

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
Quantum-Break-Xbox-One-Jack-Joyce-Closeup-Copy-600x338.jpg

درود

طبق اطلاعات منتشر شده عنوان جدید استدیو Remedy خالق عناوینی چون مکس پین و الن ویک یک اکشن سینمایی در دنیای جدید با المان های عمیق گیم پلی بازی های استدیو رمدی است.

این بازی که فعلا اسم رمزP7 را دارد با سرمایه ای بالغ بر 7.75 یورو ساخته میشود و توسط 505 games منتشر خواهد شد.موتور بازی Northlight نام دارد و همان موتوری است که عنوان خوش ساخت Quantum Break با ان توسعه داده شده بود.

بازی P7 قرار است برای 3 پلتفرم ps4 ، xone و pc در تاریخی نامشخص منتشر شود.

پس با این حساب این پروژه شون حداقل AAA دیگه نیست.بازی های Remedy همیشه خاص بودن و قطعا این بازی هم خاص خواهد بود.منتهی مشکل اصلیشون همیشه اینه که All Around نیستن هیچ وقت.یعنی همیشه با اینکه در بعضی بخشها عالی هستن در یک سری المان دیکه ضعف دارن.امیدوارم این ضعفها را تدریجا برطرف کنن.

منظورش از سینمایی چیه؟ یعنی همون دکمه زنی مثل heavy rain؟
" اكشن سينمايي " كلا معقوله اي متفاوت از " interactive movie-drama " هستش . اكشن سينمايي ميشه مثل مكس پين ، كوانتوم بريك و interactive ميشه مثل beyond و heavy rain كه كلا سبك ها متفاوت از هم هستند .
----------------------------------------
من به شخصه اگه بخوان چيزي شبيه به كوانتوم بريك آرائه بدن اصلا استقبال نميكنم و به زور بازي ميكردمش . اميدوارم بچسبن به پروژه هايي Alan wake مانند .
هزينه ساخت بازي هم كمه ، حداقل براي ساخت يه بازي AAA

• Like
Reactions: BitsandBytes
خیلی خوبه که از زیر دست مایکروسافت اومدن بیرون. امیدوارم بازی بعدی الن ویک باشه و همون طور که خودشون دوست دارند، بازی بسازند. الن ویک ۲ خیلی وقت قبل باید ساخته می‌شد اما خب مایکروسافت مقصر اصلی ساخته نشدن بازی (منبع حرفم کتاب کوانتوم بریک).
عنوان بعدی هم تقریبا جزو محالات که چیزی شبیه به کوانتوم بریک باشه. چون نه ناشر اون قدر بودجه داره و نه قرار کسی از رمدی چنین چیزی بخواد.

آخرین ویرایش:
خیلی خوبه که از زیر دست مایکروسافت اومدن بیرون. امیدوارم بازی بعدی الن ویک باشه و همون طور که خودشون دوست دارند، بازی بسازند. الن ویک ۲ خیلی وقت قبل باید ساخته می‌شد اما خب مایکروسافت مقصر اصلی ساخته نشدن بازی (منبع حرفم کتاب کوانتوم بیک).
عنوان بعدی هم تقریبا جزو محالات که چیزی شبیه به کوانتوم بریک باشه. چون نه ناشر اون قدر بودجه داره و نه قرار کسی از رمدی چنین چیزی بخواد.

باید خداروشکر کنیم الن ویک 2 با رویکردی که رمدی در آون زمان به بازیها داشت ساخته نشد! اگر قرار بود سم لیک ایده های تی وی/بازی رو به الن ویک دو بیاره نابود میشد. حداقل این آزمون و خطا رو سره یک بازی تازه در آوردند که مشکلی نبود ولی اگر الن ویک دو اینطوری ساخته میشد رسما از بین میرفت

باید خداروشکر کنیم الن ویک 2 با رویکردی که رمدی در آون زمان به بازیها داشت ساخته نشد! اگر قرار بود سم لیک ایده های تی وی/بازی رو به الن ویک دو بیاره نابود میشد. حداقل این آزمون و خطا رو سره یک بازی تازه در آوردند که مشکلی نبود ولی اگر الن ویک دو اینطوری ساخته میشد رسما از بین میرفت
اتفاقا ساخت الن ویک ۲ در اون زمان یک اتفاق عالی بود.
موتور بازی آماده، یونورس آماده، داستان مشخص.
همین طور که خیلی از بازی ها مثل آنچارتد، گیرز، mgs و ... تو ادامه هاشون به موفقیت دست پیدا کردن و تمام مشکلات شماره اول بر طرف کردن،ادامه الن ویک هم می‌تونست به همین موفقیت دست پیدا کنه.

• Like
Reactions: mmk2008 and benjohn
چند وقت پيش هم سم ليك در اكانت اينستاگرامش عكس گذاشته بود كه براى فستيوال فيلم ميره نيويورك و تو هواپيما داره ايده هاى بازى جديدش رو مينويسه بعدشم كلا عكس هاى نوآر مكس پينى از خودش تو نيويورك گذاشتو يه عكس هم با مك كافرى صدا پيشه مكس پين. من بهتون ميگم اين فرد با اينكه داره روى بازى جديدش كار ميكنه اما هنوز كه هنوزه تو فاز مكس پينه بعد از الن ويك هم يادمه توى توييتر چارتا عكس درياچه و كليد برقو اينا گذاشت ولى هيچ وقت از اشارات مكس پينى ايش كم نشده. واقعا حيف ، اه و حسرت كه اين اى پى از دستشون خارج شد وگرنه حتما حداقل بخاطر دل خودشم شده بود يه مكس پين ديگه ميساخت.
و دل ما :D
واقعا چرا باید بازی به این خوبی از دست بدن اخه حیف شده
واقعا و دل ما!
خيلى سال پيش( خيلى قبل تر از ساخت مكس پين ٣) رمدى اى پى رو فروخته بوده به راك استار، فكر كنم بخاطر دلايل مالى، كه اشتباه كردند. اصلا از چهره ى سم ليك مشخصه كه در زندگيش يك اشتباه بزرگ انجام داده!
من بازى اخيرشون رو انجام ندادم. ولى حس و حال سم ليك نوآر دركل، تاريكه و بنظر ميرسه از افسانه هاى مرموز شبانه كه ادم پيرها تعريف ميكنند خوشش مياد!(فكر كنم البته:-?) احتمالا هم بازى جديدشون تو همين حال و هوا باشه. فقط خدا كنه علمى تخيلى نباشه.

آخرین ویرایش:
چند وقت پيش هم سم ليك در اكانت اينستاگرامش عكس گذاشته بود كه براى فستيوال فيلم ميره نيويورك و تو هواپيما داره ايده هاى بازى جديدش رو مينويسه بعدشم كلا عكس هاى نوآر مكس پينى از خودش تو نيويورك گذاشتو يه عكس هم با مك كافرى صدا پيشه مكس پين. من بهتون ميگم اين فرد با اينكه داره روى بازى جديدش كار ميكنه اما هنوز كه هنوزه تو فاز مكس پينه بعد از الن ويك هم يادمه توى توييتر چارتا عكس درياچه و كليد برقو اينا گذاشت ولى هيچ وقت از اشارات مكس پينى ايش كم نشده. واقعا حيف ، اه و حسرت كه اين اى پى از دستشون خارج شد وگرنه حتما حداقل بخاطر دل خودشم شده بود يه مكس پين ديگه ميساخت.
و دل ما :D
واقعا چرا باید بازی به این خوبی از دست بدن اخه حیف شده

• Like
Reactions: stanley
چقدر عالی، خیلی خیلی خوشحال شدم، اکشن سینمایی.
من که تمام بازی هاشون رو دوست دارم، در حقیقت عاشق سبک فکری استودیو و ساخته هاش هستم، حتی QB که اینهمه مورد هجمه قرار گرفت ولی برای من عالی بود، البته هیچ کدوم از عناوینشون مثل 2 نسخه اول مکس پین نشد ولی همشون برای من فوق العاده هستن. دیدگا های خیلی جالبی ارائه میدن و جدا اگه دقت کنید هیچ کدوم از بازی هاشون شبیه اون یکی نیست و همیشه ایده های نو و جدید دارن . مکس پین یه روایت پلیسی با جو و تم نوآر و در نسخه 2 عاشقانه ( در پس زمینه حاوی اشارات بسیار عالی و جالب به افسانه های نورس ) همراه با پرداخت کامیک های فوق العاده عالی برای روایت داستان ، آلن ویک روایت نویسنده ژانر وحشت که در کابوس هایی که خودش خلق کرده گرفتار میشه و در فضایی بین مرز توهم و واقعیت همواره دست و پا میزنه ( باز هم حاوی اشارات بسیار ظریف و زیبا به افسانه های نورس ) و روایت اپیزودیک و سریالی برای روایت داستان ، و در آخر کوانتوم بریک، روایت انسان های خاکستری که از دید من هیچ کدوم بد مطلق و خوب مطلق نبودن، همراه با تئوری ها و فرضیه های بسیار جالب و دیدنیه علمی، همراه با تلفیق لایو اکشن ها با روند داستانی بازی.
خیلی از تفکرات سم لیک به خاطر جو و مکانی هست که داخلش زیست کرده به نظرم، فنلاند به نحوی متاثر از فضای حاکم بر منطقه اسکاندیناوی هست و فضای خیلی سرد و دلگیر( گاهی وقتا ترسناک حتی ) داره، و این میتونه یکی از شاکله های بنیان فکری آدمی مثل سم لیک باشه که توی عناوینی گیمی که خلق میکنه به منحصه ظهور میرسه.

آخرین ویرایش:
" اكشن سينمايي " كلا معقوله اي متفاوت از " interactive movie-drama " هستش . اكشن سينمايي ميشه مثل مكس پين ، كوانتوم بريك و interactive ميشه مثل beyond و heavy rain كه كلا سبك ها متفاوت از هم هستند .
---------------------------------------- AAA

من نفهمیدم دقیقا. یعنی میخوای بگی فقط این دو بازی "مكس پين" و "كوانتوم بريك" هستن که " اكشن سينمايي " هستن؟

اصلا یه تعریف از سبک " اكشن سينمايي " برای من بکن (یعنی یه بازی باید چه خصوصیاتی داشته باشه که بهش بگن " اكشن سينمايي ") و 6-7 تا بازی تو این سبک برام نام ببر.

من نفهمیدم دقیقا. یعنی میخوای بگی فقط این دو بازی "مكس پين" و "كوانتوم بريك" هستن که " اكشن سينمايي " هستن؟

اصلا یه تعریف از سبک " اكشن سينمايي " برای من بکن (یعنی یه بازی باید چه خصوصیاتی داشته باشه که بهش بگن " اكشن سينمايي ") و 6-7 تا بازی تو این سبک برام نام ببر.
اکشن سینمایی به بازیایی مثل انچارتدم میگن

اکشن سینمایی به بازیایی مثل انچارتدم میگن

ممنون ولی من تعریف میخوام. الان مثلا این مثالی که گفتی, پس حتما tomb raider هم جزوش هست. آیا resident evil هم هستش؟! dmc چطور؟!

بنظر میرسه "اکشن سینمایی" تو بازیها یه چیز من در آوردی هستش (که منبع این خبر اونو نوشته).

ممنون ولی من تعریف میخوام. الان مثلا این مثالی که گفتی, پس حتما tomb raider هم جزوش هست. آیا resident evil هم هستش؟! dmc چطور؟!

بنظر میرسه "اکشن سینمایی" تو بازیها یه چیز من در آوردی هستش (که منبع این خبر اونو نوشته).
بله این عناوین هم جزوشون حساب می‌شن و یک چیز من در آوردی نیست.
Cinematic Action games: a brief critical assessment – GameCritics.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or