ساعاتی پیش شایعات تازهای در مورد جدیدترین نسخه از سری Resident Evil یعنی Resident Evil 9 در فضای مجازی منتشر و آنها بصورت خلاصه در زیر جمع آوری شده است.
مساله اینجاست که از Village و RE:7 هم خیلی استقبال شدما اگه میخواستیم رزیدنت اویل اول شخص بازی کنیم خب میرفتیم Call of Duty Zombie بازی میکردیم همش. من نمیدونم چرا گیر دادن به اول شخص. حس میکنم یه قراردادی چیزی با یه جایی بستن که اجبار دارن روی اول شخص. وگرنه وقتی این همه از ریمیک نسخه ی 4 استقبال میشه خب مشخصه که اکثر طرفدارا خواهان چی هستن!
ما اگه میخواستیم رزیدنت اویل اول شخص بازی کنیم خب میرفتیم Call of Duty Zombie بازی میکردیم همش. من نمیدونم چرا گیر دادن به اول شخص. حس میکنم یه قراردادی چیزی با یه جایی بستن که اجبار دارن روی اول شخص. وگرنه وقتی این همه از ریمیک نسخه ی 4 استقبال میشه خب مشخصه که اکثر طرفدارا خواهان چی هستن!
حاجی کالاف زامبی کجا و رزیدنت کجا ، چون دوربین کاراکتر نشون نمیده شد کالاف ؟ما اگه میخواستیم رزیدنت اویل اول شخص بازی کنیم خب میرفتیم Call of Duty Zombie بازی میکردیم همش. من نمیدونم چرا گیر دادن به اول شخص. حس میکنم یه قراردادی چیزی با یه جایی بستن که اجبار دارن روی اول شخص. وگرنه وقتی این همه از ریمیک نسخه ی 4 استقبال میشه خب مشخصه که اکثر طرفدارا خواهان چی هستن!
خدایی این گیر دادن داشت؟سازنده تاپیک یادشون بوده تو عکس Header اسم PS5 و برند پلی استیشن رو روی عکس بازی ای که حتی معرفی نشده ولی همه میدونیم 100 درصد انحصاری نیست رو بزنه ولی املای کلمه Apocalypse رو مثل اینکه یادشون رفته!![]()
سگ بزرگی در بازی وجود دارد که همیشه در حال تعقیب شخصیت اصلی است و نمیتواند خود را کنترل کند!
این سگی که پلیر رو تعقیب میکنه اول قرار بود تو RE7 هم باشه . سگ جک بیکر بوده که یه جورایی حکم نمسیس رو داشته که بنا به دلایلی از بازی حذف شد. جالبه که دوباره تو RE9
قراره ازش استفاده کنن. به شخصه دوربین اول شخص رو ترجیح میدم فعلا. به نظرم به انتقال ترس و اتمسفر بازی کمک میکنه.
سازنده تاپیک یادشون بوده تو عکس Header اسم PS5 و برند پلی استیشن رو روی عکس بازی ای که حتی معرفی نشده ولی همه میدونیم 100 درصد انحصاری نیست رو بزنه ولی املای کلمه Apocalypse رو مثل اینکه یادشون رفته!![]()