اطلاعات جديد از Metal Gear Solid: Rising

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Hideo Kojima خالق سري Metal Gear در اخرين Podcast خود اعلام كرد كه بازي Metal Gear Solid: Rising از يك Engine كاملا جدا و مطابق با هر سه پلتفرم ساخته مي شود. اين بدين معناست كه اين بازي از موتور Metal Gear Solid 4 استفاده نمي كند.

mgs_rising_format.jpg

Eyestone مسئول اين Podcast در اين باره مي گويد :‌ " ما ساخت موتور بازي را دوباره از مرحله اول شروع كرديم و مطمئنا گرافيك اين بازي بي نظير خواهد بود. اين پروژه در سطح Metal Gear Solid 4 بزرگ است و تمام تيم تلاش مي كنند اين بازي را با بهترين كيفيت بر روي تمام پلتفرم هاي عرضه كنند. " وي همچنين اشاره داشت كه گرافيك اين بازي از قسمت چهارم زيبا تر خواهد بود.

Eyestone در مورد تغيير رنگ چشم Raiden و داشتن چشم بند اين كاراكتر , اعلام كرد كه :‌ " ما فعلا در اين باره نمي توانيم صحبت كنيم اما يك دليل مهم براي اين كار وجود داشته است. "

وي علت نام گذاري اين قسمت به نام Rising را بدين معنا مي داند كه اين شماره ظهور يك نوع جديدي از سري بازي Metal Gear Solid خواهد بود و Rising قدم بعدي و مهم اين سري خواهد بود. با توجه به اينكه Kojima قصد ندارد تا ابد ساخت اين سري را ادامه دهد , ساخت اين بازي محك جدي خواهد بود و افراد جديدي از Kojima Productions در ساخت اين بازي دخيل هستند. البته Kojima اعلام كرده است كه بيشتر از يك تهيه كننده عادي در اين ساخت Rising دخالت خواهد كرد.

در اخر اشاره شد كه Rising در ژاپن به نام Raijin برگردانده شده است كه معني خداي روشنايي را در افسانه Shinto مي دهد. در اخر Konami ديروز اعلام كرد كه احتمالا تا E3 سال بعد خبري خاصي از اين بازي نخواهد شد و اين كمپاني تمركز خود را بر روي Peace Walker و Castlevania: Lords of Shadow خواهد گذاشت.

mgs4 چیز دیگست من چون اونو بازی نکردم اصلا قبول نمیکنم ولی 3 و 2 را بازی کردم به همین دلیل با اونها میسنجم
K.P رسماً اعلام کرد گرافیک بازی از MGS4 بهتر خواهد بود:biggrin1:
یادمه یه زمان خود کوجیما میگفت XBOX توانایی اجرای MGS4 رو نداره...
کوجیما هم شده مثل یه بنده خدا که راست توروی ملت دروغ میگه...

K.P رسماً اعلام کرد گرافیک بازی از MGS4 بهتر خواهد بود:biggrin1:
یادمه یه زمان خود کوجیما میگفت XBOX توانایی اجرای MGS4 رو نداره...
کوجیما هم شده مثل یه بنده خدا که راست توروی ملت دروغ میگه...
معمولا این حرفارو برای هایپ کردن بازی ممکنه هر بازیسازی بزنه.مثل بعضی سازنده ها که شاید مثال زدنشون براتون به اونصورت خوشایند نباشه....
هنوز یه تریلر هم از گیم پلی بازی نشون ندادند که ببنیم گرافیک بازی در چه حاله که اگر بعد از 2-3 سال پیشرفت گرافیکی نداشته باشه واقعا جای تعجب داره.

معمولا این حرفارو برای هایپ کردن بازی ممکنه هر بازیسازی بزنه.مثل بعضی سازنده ها که شاید مثال زدنشون براتون به اونصورت خوشایند نباشه....
هنوز یه تریلر هم از گیم پلی بازی نشون ندادند که ببنیم گرافیک بازی در چه حاله که اگر بعد از 2-3 سال پیشرفت گرافیکی نداشته باشه واقعا جای تعجب داره.
بسم الله الرحمن الرحیم!
"لطفاً با نظرهای دیگران احساساتی برخورد نکنید"
برادرم من نه از هایپ صحبتی کردم نه تبلیغ نه از بازی و سازنده ی دیگه ای،فقط کامنت خود شرکت سازنده ی بازی رو نقل قول کردم و لزومی هم نمی بینم که در تاپیک یه بازی از یه بازی دیگه صحبت کنم!
این که Rising نسبت به MGS4 از لحاظ بصری پیشرفت کنه جزء بدیهیاته...
و درنهایت دوست من،این فقط نظر شخصی من بر پایه ی توضیحات سازنده ها بود.
هنوز که نه Screenshotـی نه Trailerـی از بازی نشون ندادن!تا مشخص بشه گرافیکش در چه حدیه!/:)
زمانی که هنوز یه دونه شات هم از MGS4 بیرون نیمده بود مملکت ایمان داشتن بهش ولی الآن با دیده ی شک و تردید به قسمت جدید نگاه میکنن،زمونه تغییر کرده.

آخرین ویرایش:
نکته اینجاست که خیلی ها فکر می کنن با کم شدن حجم دیسک ها روی 360 کیفیت بازیها هم کم میشه ولی حقیقت اینه که اینطور نیست ! بهتره صبر کنید و ببینید که این موضوع تاثیری روی کیفیت بازی نداره !! اگر کونامی و کوجیما میخواستن بازی بی کیفیت روی 360 بسازن اصلاً بازی رو مولتی نمی کردن !! هیچوقت بخاطر پول شهرت خوب خودشون رو از دست نمیدن !!

بسم الله الرحمن الرحیم!
"لطفاً با نظرهای دیگران احساساتی برخورد نکنید"
برادرم من نه از هایپ صحبتی کردم نه تبلیغ نه از بازی و سازنده ی دیگه ای،فقط کامنت خود شرکت سازنده ی بازی رو نقل قول کردم و لزومی هم نمی بینم که در تاپیک یه بازی از یه بازی دیگه صحبت کنم!
و درنهایت دوست من،این فقط نظر شخصی من بر پایه ی توضیحات سازنده ها بود.
من با احساسات شما کاری ندارم.
گفتم که سازنده ها ممکنه برای هایپ کردن بازیشون هر حرفی بزنن مثل مسائل گرافیکی یا هر چیز دیگه.
این که Rising نسبت به MGS4 از لحاظ بصری پیشرفت کنه جزء بدیهیاته...
معلومه که باید بعد از چند سال از عرضه شماره قبلی بازی جدیدیشون از لحاظ گرافیکی پیشرفت کنه .
زمانی که هنوز یه دونه شات هم از MGS4 بیرون نیمده بود مملکت ایمان داشتن بهش ولی الآن با دیده ی شک و تردید به قسمت جدید نگاه میکنن،زمونه تغییر کرده.
کسی به سری Metal Gear Solid به خاطر گرافیکش علاقه مند شده نشده!(هر چند که از لحاظ گرافیکی هم بسیار عالیه)و البته فکر نمیکنم تا به حال حتی یکی از عناوین این سری رو هم تجربه کرده باشی.
Rising رو هم به خاطر اینکه کوجیما خودش شخصا اعلام کرده که روی MGS Peace Walker به عنوان پروژه اصلیش نظارت داره و در Rising تهیه کنندست و کارگردان این پروژه کس دیگریه و البته سبکش هم اونطوری که گفتن Lightning Bolt Action ـه باعث شده کمی نظرات نسبت بهش متفاوت باشه.

آخرین ویرایش:
برادر عزیزم "RobinHood"
من صحبتی از احساسات خودم نکردم،عرض کردم با نظرات شخصی دیگران به دلیل علاقه مندی به مقوله ای خاص احساساتی برخورد نکنید(رجوع به پست شماره ی 50)
اتفاقا حرف شما و اینکه بعد از چند سال از عرضه شماره قبلی بازی جدیدیشون از لحاظ گرافیکی پیشرفت نکنه جزء بدیهیات و مسائل غیر عادیه.
من متوجه نشدم!شما تمام نظرات شخصی من رو برعکس متوجه شدی...
فکر می کنم با مرور پست های قبل روشنه که موضع من در قبال جلوه ی بصری این بازی اینه که نسبت به قسمت قبلی پیشرفت خواهد داشت حالا شما چطور برداشت کردی من نمی دونم...
و البته فکر نمیکنم تا به حال حتی یکی از عناوین این سری رو هم تجربه کرده باشی.
نه،من توی چندتا فروم دیگه هم همیشه گفتم که نهایتاً زیر 10 بار MGS بازی کردم ولی این موضوع ربطی به نظر دادن راجع به شرایط گرافیکی یه بازی نداره مخصوصاً زمانی که شما کامنت از سازنده ی بازی در اختار داشته باشید...
توی این مدت که MGS وجود داشته اصولاً از گرافیک فوق العاده ای برخوردار بوده پس فکر نمی کنم این قسمت هم استثناء باشه...
اي بابا.هنوز نه به داره نه به باره.شما الكي اينقدر بحث ميكنين.بذارين يه خبر جديد بياد اون موقع بحث بكنيد.
چشم!
اطاعت میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or