اطلاعات جديد از Metal Gear Solid: Rising

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Hideo Kojima خالق سري Metal Gear در اخرين Podcast خود اعلام كرد كه بازي Metal Gear Solid: Rising از يك Engine كاملا جدا و مطابق با هر سه پلتفرم ساخته مي شود. اين بدين معناست كه اين بازي از موتور Metal Gear Solid 4 استفاده نمي كند.

mgs_rising_format.jpg

Eyestone مسئول اين Podcast در اين باره مي گويد :‌ " ما ساخت موتور بازي را دوباره از مرحله اول شروع كرديم و مطمئنا گرافيك اين بازي بي نظير خواهد بود. اين پروژه در سطح Metal Gear Solid 4 بزرگ است و تمام تيم تلاش مي كنند اين بازي را با بهترين كيفيت بر روي تمام پلتفرم هاي عرضه كنند. " وي همچنين اشاره داشت كه گرافيك اين بازي از قسمت چهارم زيبا تر خواهد بود.

Eyestone در مورد تغيير رنگ چشم Raiden و داشتن چشم بند اين كاراكتر , اعلام كرد كه :‌ " ما فعلا در اين باره نمي توانيم صحبت كنيم اما يك دليل مهم براي اين كار وجود داشته است. "

وي علت نام گذاري اين قسمت به نام Rising را بدين معنا مي داند كه اين شماره ظهور يك نوع جديدي از سري بازي Metal Gear Solid خواهد بود و Rising قدم بعدي و مهم اين سري خواهد بود. با توجه به اينكه Kojima قصد ندارد تا ابد ساخت اين سري را ادامه دهد , ساخت اين بازي محك جدي خواهد بود و افراد جديدي از Kojima Productions در ساخت اين بازي دخيل هستند. البته Kojima اعلام كرده است كه بيشتر از يك تهيه كننده عادي در اين ساخت Rising دخالت خواهد كرد.

در اخر اشاره شد كه Rising در ژاپن به نام Raijin برگردانده شده است كه معني خداي روشنايي را در افسانه Shinto مي دهد. در اخر Konami ديروز اعلام كرد كه احتمالا تا E3 سال بعد خبري خاصي از اين بازي نخواهد شد و اين كمپاني تمركز خود را بر روي Peace Walker و Castlevania: Lords of Shadow خواهد گذاشت.

دوستان Peace Walker یک ادامه (Sequal) نیست بلکه یک Prequal هست.
بیشتر دقت کن! "Source: Metal Gear Solid: Peace Walker "True Sequel
....................................
این یعنی چی حالا؟! :d
پست منو ویرایش میکنی حداَقل کلمات رو جا ننداز
به اِسم NiNjA Raideهستش،
NiNja Raide No NiNja Raiden.
....................................
لطفا شفاف سازی کنید واسه PC صددرصد میاد؟! سبکش چیه؟! از این سری فقط شماره ی 2 واسه پی سی اومده بود
بله برای PC هم تایید شد، سبک بازی Action/Adventure هستش!

آخرین ویرایش:
چرا بعضی ها به زور میخوان بگن که یه ادامه برای mgs هست و کوجیما میسازشو ....
از این حرفا
دوست عزیز جسارت نباشه ولی به همون میزان هم شما داری زور میزنی که ثابت کنی این True Sequel نیست،حالا باشه یا نباشه به هر حال روایتی از داستان MGS داره و هنوزم هیچ چیزی مشخص نیست شاید بعضی از مسائل مبهم در سری های قبلی در این قسمت شفاف بشه و همین قضیه می تونه تاثیر به سزایی تو روند کلی پیشروی بازی بذاره...
*من تا بحال شاید 1 یا 2 بار MGS بازی کردم،این قسمت رو هم کنجکاوم صرفاً به دلیل اینکه ژانر این اثر Action\Adventure ه...البته این به معنی علاقه نداشتن به سبک Stealth نیست بلکه من کلاً با این بازی مشکل دارم و Splinter Cell رو بیشتر ترجیح میدم

اگه دقت کنی نوشته :
"This is what I mean by a true sequel - it means that I'm writing the script, I'm doing the game direction, I'm working on the title full-time and the main team of Metal Gear Solid 4 is working on this title," he said.
یعنی اینکه منظورش اینه که یک Side Story یا Spin Off نیست.
در ضمن اینی که میگه Sequal هست یعنی ادامه ای بر MGS Portable Ops هست نه کل متال گیر.
The operations are set to continue in the rumored sequel to the hit PSP title, Metal Gear Solid: Portable Ops. Unlike the MGS:PO+ expansion pack, this is a full sequel with a new storyline tied to events of the Metal Gear franchise.
منبع
برای خود متال گیر میشه Prequal.
ترتیب:
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid: Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid:_Rising

آخرین ویرایش:
یعنی اینکه منظورش اینه که یک Side Story یا Spin Off نیست.
در ضمن اینی که میگه Sequal هست یعنی ادامه ای بر MGS Portable Ops هست نه کل متال گیر.
ما هم نگفتیم اِدامه ای برای All MGS Series محصوب میشه گفتیم Spin Off نیست یک Sequel محصوب میشه حالا برای MGS Portable Ops . ;)

پی نوشت:
فکر نمی کنم حتی یک درصد کسانی که اینجا میان فکر کنند که منظور شما(منظورم فقط خود شما هست چون دیگران تا بحال به حرف من اعتراض نکرده اند) MGS Portable بوده باشه. به نظر من این یک چیز واضح است و من از پست شما واقعا متعجب شدم که این حرف رو زدید.
چون دیگران تا بحال به حرف من اعتراض نکرده اند و تبدیل به یه چیز شخصی می شه پس بهتره اگه حرفی داشتید تو پیام خصوصی ادامه بدیم.
شما مثل اینکه خوشت میاد بحثو کش بدی.

آخرین ویرایش:
فکر نمی کنم حتی یک درصد کسانی که اینجا میان فکر کنند که منظور شما(منظورم فقط خود شما هست چون دیگران تا بحال به حرف من اعتراض نکرده اند) MGS Portable بوده باشه. به نظر من این یک چیز واضح است و من از پست شما واقعا متعجب شدم که این حرف رو زدید.
چون دیگران تا بحال به حرف من اعتراض نکرده اند و تبدیل به یه چیز شخصی می شه پس بهتره اگه حرفی داشتید تو پیام خصوصی ادامه بدیم.

پس باید منتظر یه بازی بحث برانگیز دیگه از سری mgs بود.
اما در مورد دخیل بودن کوجیما باید به پست های قبلی خودم اشاره کنم :دی ....این کوجیما سرش بره mgs ش نمیره:دی

تمام نظر ها از طرف ps3 دارها هست آخه چتونه حالا اصلا خود این snake هم توش بباشه چتون میشه xbox دراها بازی کنن بحث های اینطوری را بزارید کنار مگر موقعی که بایوشاک برای ps3 اومد کسی حرفی زد حالا اینم اومده روی xbox چیزی که هیچکس انتظارش را نداشت تازه یه بازی جدید هست ور نداشتن بازی 2 سال پیش mgs4 را بزنن بهترین کار را کردن شما هم هرچی میخوای بگو mgs4 چیز دیگست من چون اونو بازی نکردم اصلا قبول نمیکنم ولی 3 و 2 را بازی کردم به همین دلیل با اونها میسنجم

اي بابا.شما چقدر زور ميزنين.بزارين تا بگم:
اينكه كوجيما ديگه خودشو نشون داده و از اونجايي كه 45 سال وخرده اي سن داره و به همين دليل ديگه نميتونه خودشو تغيير بده .براي مثال چند بار شما شنيديدكه خود كوجيما گفت ديگه ساخت متال گير رو ادامه نميدم؟ از طرف ديگه متال گير مثه بچه ي كوجيما ميمونه.خودتون حساب كنيد كه وقتي ما متال گير رو براي فقط چند ساعت بازي ميكنيم و اينقدر توي كفش(kafesh)ميمونيم و با شخصياتش انس ميگيريم اون موقعس كه بايد فك كنيد كه از 30سال پيش كه كوجيما كه خالق متال گير شد و هرروز داره با شخصيتهاي بازي ور ميره شخصيتهاي بازي حكم بچه واسش پيدا نكردن؟تازه اجازه ميده يكي ديگه بزنه شخصيتهاشو دست كاري كنه؟پس توي دوتا متال گير جديد كوجيما مثل متال گيرهاي قبلي آچار فرانسه است.
در مورده اسلحه هاي رايدن اينو مطمئن هستم كه هم با شمشير كار ميكنه هم با سلاح گرم.چون راه ديگه نداره.
يه چيز ديگه رو كه بايد بگم اينه كه احتمال اينكه داستان متال گير پيش رفت كنه كمه.دقت كنيد كه گفتم كمه نگفتم نيست.
منظورم اينه كه با مرگ اسنيك(:(() ديگه شخصيت جديدي اضافه نميشه.بلكه به كامل كردن شخصيتهاي اساسي قبلي پرداخته ميشه.
درضمن به احتمال 90 درصد داستان درمورده اينه كه رايدن چجوري از شكل و شمايل انساني تبديل به يه ربات شده و در اخر هم ربط پيدا ميكنه يه .MGS4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or