اطلاعات جديد از Metal Gear Solid: Rising

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Hideo Kojima خالق سري Metal Gear در اخرين Podcast خود اعلام كرد كه بازي Metal Gear Solid: Rising از يك Engine كاملا جدا و مطابق با هر سه پلتفرم ساخته مي شود. اين بدين معناست كه اين بازي از موتور Metal Gear Solid 4 استفاده نمي كند.

mgs_rising_format.jpg

Eyestone مسئول اين Podcast در اين باره مي گويد :‌ " ما ساخت موتور بازي را دوباره از مرحله اول شروع كرديم و مطمئنا گرافيك اين بازي بي نظير خواهد بود. اين پروژه در سطح Metal Gear Solid 4 بزرگ است و تمام تيم تلاش مي كنند اين بازي را با بهترين كيفيت بر روي تمام پلتفرم هاي عرضه كنند. " وي همچنين اشاره داشت كه گرافيك اين بازي از قسمت چهارم زيبا تر خواهد بود.

Eyestone در مورد تغيير رنگ چشم Raiden و داشتن چشم بند اين كاراكتر , اعلام كرد كه :‌ " ما فعلا در اين باره نمي توانيم صحبت كنيم اما يك دليل مهم براي اين كار وجود داشته است. "

وي علت نام گذاري اين قسمت به نام Rising را بدين معنا مي داند كه اين شماره ظهور يك نوع جديدي از سري بازي Metal Gear Solid خواهد بود و Rising قدم بعدي و مهم اين سري خواهد بود. با توجه به اينكه Kojima قصد ندارد تا ابد ساخت اين سري را ادامه دهد , ساخت اين بازي محك جدي خواهد بود و افراد جديدي از Kojima Productions در ساخت اين بازي دخيل هستند. البته Kojima اعلام كرده است كه بيشتر از يك تهيه كننده عادي در اين ساخت Rising دخالت خواهد كرد.

در اخر اشاره شد كه Rising در ژاپن به نام Raijin برگردانده شده است كه معني خداي روشنايي را در افسانه Shinto مي دهد. در اخر Konami ديروز اعلام كرد كه احتمالا تا E3 سال بعد خبري خاصي از اين بازي نخواهد شد و اين كمپاني تمركز خود را بر روي Peace Walker و Castlevania: Lords of Shadow خواهد گذاشت.

2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::confused::mad:
یعنی چی ؟
اگر بخوان اینقدر طولش بدن باید یه بازی فوق العاده بدن بیرون .
یعنی Peace Walker انقدر مهمّه که این بازی رو تا 2011 به تاخیر انداختن ؟

سلام
من که گفتم حرفهای هیدئو کوجیما رو باور نکنین. سر قضیه MGS4 هم زیاد ناز میکرد.
چیزی عجیبی هم نیست که تا E3 2010 هم خبری از بازی نباشه. به احتمال خیلی زیاد بازی اوایل سال 2011 ریلیز میشه.:biggrin1:

در چه مورد ؟! توی این خبر گفته شده Rising به دست افراد جدیدی سپرده شده. یعنی اونها امتحان خودشون رو با این بازی پس بدن تا بعدها اگه کوجیما بخواد کلآ از سری MGS بیاد بیرون , کسانی باشن که بتونن راهش رو ادامه بدن !

در چه مورد ؟! توی این خبر گفته شده Rising به دست افراد جدیدی سپرده شده. یعنی اونها امتحان خودشون رو با این بازی پس بدن تا بعدها اگه کوجیما بخواد کلآ از سری MGS بیاد بیرون , کسانی باشن که بتونن راهش رو ادامه بدن !
اریا مگه قراره تا ابد MGS بدن بیرون که بخوان راه کوجیما رو ادامه بدن ؟
بسه دیگه !!! هری پاتر هم 7 قسمت داشت تمام شد رفت اینا MGS رو ول نمیکنن .:biggrin1:

:biggrin1:
البته Kojima اعلام كرده است كه بيشتر از يك تهيه كننده عادي در اين ساخت Rising دخالت خواهد كرد.
:biggrin1:

چیرو مثلا باور نکنیم؟

:arrowl: منظورم اینه که کوجیما میگفت من نه کارگردان نه تهیه کننده و غیره... :arrowr:
و فقط در حال حاضر دارم رو Peace Walker کار میکنم و بس.
کسی که از دهه 80 این بازی شروع کرده , چطور انتظار داریم به همین راحتی از کنارش بگذره و بگه که نقشی تو سری MGS نخواهم داشت. اگه خودش هم نخواد وجدانش اجازه همچین کاری رو نمیده . اینا حرفها رو از روی حس فن این بازی گفتم ها..!:biggrin1:
قبلا گفته شده بود که تهیه کننده Rising ـه!
برای MGS4 هم از این حرفها زیاد میزد . آخرم دیدن که همکارست Chairman . از دست این حرفاش دیگه آخر
ugly_irre.gif

آخرین ویرایش:
کوجیما اگه هیچ کاره بود که توی کنفرانس مایکروسافت نمی اومد ! بالاخره یه نقشی داره که اونجا حاضر شده ! ولی کارگردان نیست.
اریا مگه قراره تا ابد MGS بدن بیرون که بخوان راه کوجیما رو ادامه بدن ؟
تا وقتی کشش داشته باشه میسازن ! مثل هر فیلم و بازی دیگه ای :دی

یعنی Peace Walker انقدر مهمّه که این بازی رو تا 2011 به تاخیر انداختن ؟
اتفاقا این بازی خیلی جایگاه مهمتری از Rising داره...

چیرو مثلا باور نکنیم؟

دوستان حالا این بازی میشه MGS5؟
خیر :arrowd:

The talk about Peace Walker was a little more interesting. It "inherits the spirit of [what would be Metal Gear Solid] 5." But they don't want to put a number on it

به نظر من باید حالا حالا حا روش کار کنند مثله mgs4 که واقعا ارزش اینهمه صبر کردن رو داشت.من که حاضرم تا 2013 هم صبر کنم.احتمالا بازی تا قدری هم علمی تخیلی باشه.

به نظر من باید حالا حالا حا روش کار کنند مثله mgs4 که واقعا ارزش اینهمه صبر کردن رو داشت.من که حاضرم تا 2013 هم صبر کنم.احتمالا بازی تا قدری هم علمی تخیلی باشه.
فکر نمی کنه 2013 یکم دیر باشه. خیلی هم روش کار بکنند می تونند تا 2012 بدن بیرون. این دیگه خیلی دیره. نگران کیفیت هم نباش اینا کارشون درسته

سلام داداشا :
متال 4 رو که شروع کردم دوست داشتم هیچوقت تموم نشه
خبر متال جدید رو از حالا دادن برای دو سال دیگه واقعا آزار دهنده است
واسه من خیلی سخته صبر کنم :crying1:
امیدوارم یک بازی مثل متال4 (وهمچنین 3 ) بسازه که آدم تصور همچین عظمتی رو نکنه
به peace walker امیدی نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or