اطلاعات جديد از Assassin's Creed II

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت

assassins-creed-2-tgs09header-580px.jpg

درود.

اطلاعات جديدي در Preview مجله Edge از بازي Assassin's Creed II منتشر شده كه بسيار جالب است.

گفته شده اين بار شما در مقاطع مختلفي از زندگي Ezio قرار خواهيد گرفت.

Patrice Desilets اعلام كرده است كه شما بازي را ابتدا از دوران كودكي و تا سن 45 سالگي Ezio دنبال مي كنيد.
او همچنين اشاره كرده است: " يكي از نقص هاي اصلي AC1 اين بود كه ما تمام ساختمان اصلي و داستان را خيلي زود نشان داديم و تغييري در آن نداديم."
"شما پس از 1 ساعت متوجه مي شديد كه 9 هدف وجود دارد كه بايد آنها را در مناطق گوناگون ترور كنيد. ولي در زندگي Ezio با چيز متفاوت تري رو به رو هستيم در واقع اين بار هر مرحله با مرحله بعد ارتباطي وجود دارد."

در اين نسخه اين بار Desmond قابليت Free-Running را از اجداد خود به ارث برده . اين بار Desmond همراه با Lucy به منطقه اي فرار مي كنند و در اينجاست كه شما نسخه ي ارتقاء شده ي Animus را با نام Animus 2.0 مشاهده مي كنيد. از قابليت هاي اضافه شده به اين نسخه از دستگاه ، قابليت برقراري ارتباط با كركترهاي ديگر در حين flashback ها است.

پس از تولد Ezio ما با يك پرش به سن 17 سالگي او مي رويم و در اين سن مراحل آموزشي مبارزه را ياد مي گيريد.
با بزرگتر شدن Ezio شما وارث املاك والدين خود مي شويد و با توجه به اينكه پول دار هستيد مي توانيد در مكانهاي مختلف سرمايه گذاري كنيد.

در كل حالتهاي RPG هم به بازي اضافه شده و حتي شما مي توانيد با پرداخت پول "آدم كش" استخدام كنيد.

منبع

والا نسخه اول بازی که گاهی اوغات خیلی کسل کننده میشد. کم کم دارم به این بازی امیدوار میشم.:love:
خسته نباشي واقعا:biggrin1:يهو ميذاشتي بعد از ريليز بهش اميدوار ميشدي
اين قضييه سرمايه گذاري يعني چي؟؟رو چي سرمايه گذاري؟؟؟؟ميكنه
توي اين تريلر اخري خيلي سريع از ديوار بالا ميرفت و اين خيلي خبر خوبيه كه نميخواد دوساعت رو ديوارا راه بري

Free Running چي بود:biggrin1:؟؟؟
اين قضييه سرمايه گذاري يعني چي؟؟رو چي سرمايه گذاري؟؟؟؟ميكنه

Free-Running همان پاركور يا همان از درو ديوار بالارفتن الطير يا ازيو هست.
سرمايه گذاري ، چيزي مثل بازيهاي RPG يعني تو يك كار ، مثل سيستم حمل و نقل دريايي ، مي تونيد با سرمايه گذاري پول به دست بياريد.
مغازه هايي هم تو بازي هست كه اسلحه و وسايل گوناگون مي فروشند.
يه چيزي مثل Fable 2.

من که با نسخه اولش خیلی حال کردم...عشق بازی های تاریخی دارم:love:
اینجا هم که با دسموند میریم...بنظر خیلی جالب میاد...
فقط شماره یکش از ضربات شمشیرش خوشم نمیومد...یا اینکه انیمیشن های جالبی داشت ولی اصلا حس و حال ضربات رو نمیداد...خون و خشونتش اصلا جالب نبود...البته این یکی هم فکر کنم راه قبلی رو در پیش میگیره در اون زمینه;)

آخرین ویرایش:
در اين نسخه اين بار Desmond قابليت Free-Running را از اجداد خود به ارث برده . اين بار Desmond همراه با Lucy به منطقه اي فرار مي كنند و در اينجاست كه شما نسخه ي ارتقاء شده ي Animus را با نام Animus 2.0 مشاهده مي كنيد. از قابليت هاي اضافه شده به اين نسخه از دستگاه ، قابليت برقراري ارتباط با كركترهاي ديگر در حين flashback ها است.
اینجوری که بوش میاد یه سری مراحل رو هم باید بادزموند و توی قرن 20 رفت که می تونه خیلی جالب باشه

فکر کنم فهمیدن مشکل کارشون تو نسخه 1 چی بوده وحالا دارن بر طرفش میکنند..

تنها مشکلی که نسخه یک داشت حس تکراری بودن بازی بود که معلومه کاملا میخوان برطرفش کنند..:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or