اطلاعات جديد از Assassin's Creed II

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت

assassins-creed-2-tgs09header-580px.jpg

درود.

اطلاعات جديدي در Preview مجله Edge از بازي Assassin's Creed II منتشر شده كه بسيار جالب است.

گفته شده اين بار شما در مقاطع مختلفي از زندگي Ezio قرار خواهيد گرفت.

Patrice Desilets اعلام كرده است كه شما بازي را ابتدا از دوران كودكي و تا سن 45 سالگي Ezio دنبال مي كنيد.
او همچنين اشاره كرده است: " يكي از نقص هاي اصلي AC1 اين بود كه ما تمام ساختمان اصلي و داستان را خيلي زود نشان داديم و تغييري در آن نداديم."
"شما پس از 1 ساعت متوجه مي شديد كه 9 هدف وجود دارد كه بايد آنها را در مناطق گوناگون ترور كنيد. ولي در زندگي Ezio با چيز متفاوت تري رو به رو هستيم در واقع اين بار هر مرحله با مرحله بعد ارتباطي وجود دارد."

در اين نسخه اين بار Desmond قابليت Free-Running را از اجداد خود به ارث برده . اين بار Desmond همراه با Lucy به منطقه اي فرار مي كنند و در اينجاست كه شما نسخه ي ارتقاء شده ي Animus را با نام Animus 2.0 مشاهده مي كنيد. از قابليت هاي اضافه شده به اين نسخه از دستگاه ، قابليت برقراري ارتباط با كركترهاي ديگر در حين flashback ها است.

پس از تولد Ezio ما با يك پرش به سن 17 سالگي او مي رويم و در اين سن مراحل آموزشي مبارزه را ياد مي گيريد.
با بزرگتر شدن Ezio شما وارث املاك والدين خود مي شويد و با توجه به اينكه پول دار هستيد مي توانيد در مكانهاي مختلف سرمايه گذاري كنيد.

در كل حالتهاي RPG هم به بازي اضافه شده و حتي شما مي توانيد با پرداخت پول "آدم كش" استخدام كنيد.

منبع

در كل حالتهاي RPG هم به بازي اضافه شده و حتي شما مي توانيد با پرداخت پول "آدم كش" استخدام كنيد.
حقیقتش با این تیکش اصلاً حال نکردم،نه که با این مقوله مشکل داشته باشم(عاشق Business و Trade تو Fable 1,2 بودم)ولی حس میکنم برا این بازی خوب نیست...

طی خبری که شنید Ubisoft این بازی رو برای pc دیرتر ارائه میکنه که گویا علتش گویا مشکل داشتن این بازی در pc هست که دارن رفع میکنن

او همچنين اشاره كرده است: " يكي از نقص هاي اصلي AC1 اين بود كه ما تمام ساختمان اصلي و داستان را خيلي زود نشان داديم و تغييري در آن نداديم."
فقط همین نبود. کسی نیست بگه شماها تموم کارهای رو که مشد در این بازی انجام داد رو تو 2 ساعت اولش لو دادید. از اونجا به بعد میشد تکرار مکررات.
با این حال 3 بار این بازی رو تموم کردم :love:.

طی خبری که شنید Ubisoft این بازی رو برای pc دیرتر ارائه میکنه که گویا علتش گویا مشکل داشتن این بازی در pc هست که دارن رفع میکنن
میشه منبع بدید.چون روی نسخه های کنسولی میشه این حرف رو زد ولی روی پی سی خیلی مسخره هست.

واییی چه حالی بده این بازی ! خدا کنه واسه PC عقب نیفته !
عقب افتاده شما خبر نداری Q1 2010

یکی از دلایل عقب افتادن نسخه pc اینه که انودیا داره یه کارایی میکنه( امیدوارم مثل بت من نسخه pc عالی بشه مخوصا با فیزیک)
مثلا یه چار تا ورق پاره این ور و اون ور بشه یا یه دود که تاثیر پذیریش خیلی تابلو هست و یا انفجاری که اصلا تفاوتش با نسخه بدون فیزیک با چشم غیر مسح غیر قابل تشخیصه ارزش خریدن یه کارت 400 تومنی رو داره؟!
حداقل اگه تفاوتش واقعا چشم گیر بود آدم ترغیب می شد که بره کارتش رو عوض کنه ولی این تفاوت های ناچیز ارزشش رو به هیچ وجه نداره

مثلا یه چار تا ورق پاره این ور و اون ور بشه یا یه دود که تاثیر پذیریش خیلی تابلو هست و یا انفجاری که اصلا تفاوتش با نسخه بدون فیزیک با چشم غیر مسح غیر قابل تشخیصه ارزش خریدن یه کارت 400 تومنی رو داره؟!
حداقل اگه تفاوتش واقعا چشم گیر بود آدم ترغیب می شد که بره کارتش رو عوض کنه ولی این تفاوت های ناچیز ارزشش رو به هیچ وجه نداره
با تمام احترامی که براتون قائل هستم ولی لطفا از این نظرات زیبا ندید. اگه بازی رو با فیزیک تمام میکردی متوجه میشدی چهار تا ورق پاره نیست و تخریپ پذیری که من توی بازی در بعضی از قسمتها دیدم توی هیچ جای دیگه ندیده بودم .در ضمن احتیاج به کارت 400 تومنی هم نداره.

با تمام احترامی که براتون قائل هستم ولی لطفا از این نظرات زیبا ندید. اگه بازی رو با فیزیک تمام میکردی متوجه میشدی چهار تا ورق پاره نیست و تخریپ پذیری که من توی بازی در بعضی از قسمتها دیدم توی هیچ جای دیگه ندیده بودم .در ضمن احتیاج به کارت 400 تومنی هم نداره.

اون چیزایی که شما مطمئنم داخل تریلر ها دیدی( و خودت بازی رو با فیزیک بازی نکردی) من از جلو دیدم و بازی کردم و نیاز به توضیح جناب عالی نیست

تمام تست ها موجوده و حتی کارت های نسبتا خوب سری 200 هم به زور یه 30-40 فریم توی بازی با روشن بودن فیزیک می گیرن برای همین اکثر تست ها با بالاترین مدل ها و حالت اس ال آی تست شده که قیمت بالای 350 تومن دارن

آخرین ویرایش:
اون چیزایی که شما مطمئنم داخل تریلر ها دیدی( و خودت بازی رو با فیزیک بازی نکردی) من از جلو دیدم و بازی کردم و نیاز به توضیح جناب عالی نیست

تمام تست ها موجوده و حتی کارت های نسبتا خوب سری 200 هم به زور یه 30-40 فریم توی بازی با روشن بودن فیزیک می گیرن برای همین اکثر تست ها با بالاترین مدل ها و حالت اس ال آی تست شده که قیمت بالای 350 تومن دارن
نمیدونم چجوری انقدر مطمئن حرف میزنی من بازی رو با فیزیک وبا فریم خوب تموم کردم بدون هیچ مشکلی نحوه اجرای بازی رو هم تو تاپیک مربوطه نوشتم و همچنین سخت افزاری که استفاده کردم.میتونی بری و ببینی.حالا شما میخوای قبول کن میخوای نکن.
در ضمن اون تریلری که میگی دارم به هیچ وجه با چیزی که توی قسمتهای از بازی خواهی دید قابل مقایسه نیست. وبسیار فراتر از اون تریلر هستش.
به هر صورت امیدوارم این بازی هم از فیزیک پشتیبانی کنه شما میتونی اگه ناراحت بودی گزینه مربوطه رو خاموش کنی

کارگردان بازی تایید کرد که صحنه‌های غیر اخلاقی نیز در بازی وجود دارد.

او گفت:" Ezio فردی بی بند و بار است. در بازی تا حدی S3X هم وجود دارد. بیش از این نمی‌توانم توضیح دهم".

Source

نمیدونم چجوری انقدر مطمئن حرف میزنی من بازی رو با فیزیک وبا فریم خوب تموم کردم بدون هیچ مشکلی نحوه اجرای بازی رو هم تو تاپیک مربوطه نوشتم و همچنین سخت افزاری که استفاده کردم.میتونی بری و ببینی.حالا شما میخوای قبول کن میخوای نکن.
در ضمن اون تریلری که میگی دارم به هیچ وجه با چیزی که توی قسمتهای از بازی خواهی دید قابل مقایسه نیست. وبسیار فراتر از اون تریلر هستش.
به هر صورت امیدوارم این بازی هم از فیزیک پشتیبانی کنه شما میتونی اگه ناراحت بودی گزینه مربوطه رو خاموش کنی
دوست بزرگوار و عزیز تریلری که در وب موجوده از طرف خود سازنده ی بازی هستش اونوقت شما رو PC خودتون فراتر از اون رو اجرا کردین:confused: ؟
مگر دو حالت PC شما دارای کارت گرافیک GTX 480 باشه :biggrin1:
یا اینکه اونا بازی رو بر روی کارت 7300 LE اجرا کرده باشن.

دوست بزرگوار و عزیز تریلری که در وب موجوده از طرف خود سازنده ی بازی هستش اونوقت شما رو PC خودتون فراتر از اون رو اجرا کردین:confused: ؟
مگر دو حالت PC شما دارای کارت گرافیک GTX 480 باشه :biggrin1:
یا اینکه اونا بازی رو بر روی کارت 7300 LE اجرا کرده باشن.
متاسفانه باز شما پست هایی میدین که تنها هدفش تمسخر بقیه وانحراف تاپیک هستش .با اینکه نمی خوام پیش از این با شما بحث کنم ولی مجبورم یه چیزایی یگم تا اینجوری از حرف کسی سو استفاده نکنید
اول راجب تریلر :من نگفتم چیزی که من اجرا کردم فراتر از تریلر هستش بلکه گفتم خیلی از قسمت هایی که توی بازی خواهید دید تو تریلر موجود نیست و فیزیکی که مشاهده خواهید کرد فراتر از اون قسمت هایی که توی تریلر می بینید( امیدوارم منظورم فهمیده باشی.یعنی توی تریلر 2 دقیقه ای کل صحنه های بازی رو نمی ذارن)
دوم راجب نحوه اجرای بازی و فریم ریت هم توی تاپیک مربوطه نوشتم شما که اطلاعی نداری واونجا رو نخوندی بیخودی پست نده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or