Peter Griffin
کاربر سایت
100 % آشغاله ... مطمئن باشید . چیزی که مخابرات بده مثل سایر خدماتش آشغال و مزخرف خواهد بود !

سلام دوستان
می خواستم بدونم صبانت الان 128 چند میده ؟
من سفارش دادم 128 با محدودیت 9 گیگابایت سه ماه 39 هزار تومن که جمعا با مودم و نصب و همش 99 تومن در اومد ، به نظرتون خوب خریدم ؟ چون من تا به حال از این سرویس استفاده نکردم ؟
بعد سرعت دانلودش حدودا چقدره ؟ جریان این پینگ چیه ، یعنی چی ؟:biggrin1:
مثلا یه فایل 200 مگابایت چقدر از نظر زمانی طول میکشه تا دانلود بشه ؟
واقعا شرمنده که زیاد شد ، اگه جواب بدید ممنون میشم![]()

بچه ها یه چیز جالب::biggrin1:
من یه ADSL 128 دارم!تا اینجاش درست!
جالبیش اینه که سرعت دانلودش 140Kb هست!!!:biggrin1:![]()
512 بدونه مهدودیت دانلود و شیرینگ.IP ولید . 80K سرعت دانلود.چند میگیرم خوبه ؟:biggrin1:
يا اشتباه ثبت كردن برات يا اين كه توربو فعال كردن.
البته بهتره صداش رو در نياري.
نه عزیز . اینا میان سرعت بالا میدن به کاربر اما محدودیت حجمی خیلی کمی میدن . مثلآ صبا الان 110 سرعتشه حدودآ . اما چه فایده ! سرعتش 1000 هم که باشه بازم مثلا میشه 2 گیگ در ماه دانلود کرد . پس عملآ این سرویس ها مذخرفه !جالبتر اینجاست که برای یکی از دوستام که باهم گرفتیم خم همین حدوداست!
یعنی واسه هردو مونو اشنباه کردن؟!!
چقد خوب!!!:biggrin1::biggrin1:
من نمیدونم چرا همه فکر می کنن خوب خریدن ! شما در بهترین حالت هم 9 گیگ رو توی 30 روز یا 45 روز تموم می کنی . اینا میان سرعت بالا میدن . بعدش شما با خوبی و خوشی دانلود می کنی . غافل از اینکه داری همینجوری محدودیت حجمیت رو تموم می کنیسلام دوستان
می خواستم بدونم صبانت الان 128 چند میده ؟
من سفارش دادم 128 با محدودیت 9 گیگابایت سه ماه 39 هزار تومن که جمعا با مودم و نصب و همش 99 تومن در اومد ، به نظرتون خوب خریدم ؟ چون من تا به حال از این سرویس استفاده نکردم ؟
بعد سرعت دانلودش حدودا چقدره ؟ جریان این پینگ چیه ، یعنی چی ؟:biggrin1:
مثلا یه فایل 200 مگابایت چقدر از نظر زمانی طول میکشه تا دانلود بشه ؟
واقعا شرمنده که زیاد شد ، اگه جواب بدید ممنون میشم![]()
نه عزیز . اینا میان سرعت بالا میدن به کاربر اما محدودیت حجمی خیلی کمی میدن . مثلآ صبا الان 110 سرعتشه حدودآ . اما چه فایده ! سرعتش 1000 هم که باشه بازم مثلا میشه 2 گیگ در ماه دانلود کرد . پس عملآ این سرویس ها مذخرفه !
تایید میشه بیشتر سرویس ها شبانه دانلود رایگان دارند مثلا برای شاتل 1تا 7 صبح هست.2 تا 6 صبح رایگان هست و در این مدت میشه حدود 1GB دانلود کرد!
تقریبا خوب خریدی مبارک هست ! سرعت دانلود رو باید موقع دانلود بری ببینی پینگ یک
چیزی است که برای بازی کردن مهم است و هرچی پینگ کمتر باشداون سرویس برای بازی
بهتر است من تا حالا 128 نگرفتم ولی تازگی ها سرعت افتضاح شده من با 512 یک
5 مگی رو 5 دقیقه شاید هم یکم کمتر بستگی به زمان دانلود داره باید وایسم

پ . ن : دوستان سعی کنید همیشه نا محدود بگیرید . حتی اگه سرعتش کمتر از اینا باشه

بستگی به ISp مرود نظر داره اما همیشه شما سرعت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت دانلود رو بفهمید مثلا : 128/8=16ممنون که جواب دادی
یعنی الان بخوای 5 مگ دانلود کنی 5 دقیقه باید صبر کنی ، پس خدا به داد ما برسه با 128 !!
شوخی میکنی 200 تومن از کجا بدم نامحدود 128 بگیرم
راستی نگفتید سرعت دانلود 128 حدودا چنده ؟
راستی نگفتید سرعت دانلود 128 حدودا چنده ؟