بچه ها من یه Adsl 128 گفتم جور کنن و همه کاراش انجام شده و یه چند روزیه که منتظرم.مخابرات چرا اینقدر لفتش میده و چند روز طول میکشه Adsl بیاد دستم(یه هفته ای هست که منتظرم.)
مثل اینکه باز گذاشتن سرعت موثری شده تو کشور چون از الان چند شبه ISP که ازش وایرلس می گیرم از ساعت 8 شب به بعد سرعتم که روی 30 تا 32 هستش آسمون میره . و همونطوری تو فضا میمونه تا فراد ظهر.:cheesygri
به نظر شما این سرعت واسه 256 Kbs زیاد نیست.
شنیدم میگن چون داره پرتاشو عوض میکنه 20 روز طول میکشه!یه هفته برا من طول کشید خود ISP تازه لینک بده بهم که چراغ لینک مدم روشن میشه.یه هفتم طول کشید مخابرات وصلش کنه.10روزه ولی اکثرا وصل میکنن.
شنیدم میگن چون داره پرتاشو عوض میکنه 20 روز طول میکشه!
از اینا هیچی بعید نیست.من واسه خونه wireless میخواستم.گفت 2 روزه وصل میکنیم.یه هفته طول کشید.
خوب اگر بیدار بمونید که خوبه ! اما خود من شخصآ ترجیح میدم بخوابم . چون کلی باید بیدار بمونم یا حد اقل سیستم روشن باشه و پول برق که الان هم یارانه ها رو برداشتن و کلی چیزهای دیگه ... !! در صورتی که دانلودر ها فقط 400 تومن واسه دانلود 1 گیگ میگیرن2 تا 6 صبح رایگان هست و در این مدت میشه حدود 1GB دانلود کرد!
این کلمه IP VALID اشتباه نمیدونم چرا مد شد... چیزی به اسم IP VALID / INVALID نداریم ... به خدا نداریم
IP Private داریم با IP Public ...
Private : برای network های داخلی هست
Public : هر کاربری كه به اینترنت وصل یک IP Public در.... اگه اون مشخص میگه بهش تذکر بدید ...
درضمن من همینو دارم ... از داتک ...۴۸ پول میدیم ماهیانه ( مشتری قدیم هستیم )
بستگی به ISp مرود نظر داره اما همیشه شما سرعت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت دانلود رو بفهمید مثلا : 128/8=16
اما خوب مثلا 128 شاتل با IDM 22 دانلودش هست و کلا بستگی به ISP داره اما حداقلاش اینه.
الان بعضیا هستند با 140 دانلود میکنند
بستگی به ISP داره که ازش سرویس میگیری.ولی میان گینشون بین 16 تا 18 هست.البته اگر با نرم افزاری مثل IDM دانلود کنی.
براي من 512 هستش ولي سرعتم بيشتر از 110-105 نشده تا به حال!!!!به نظرتون 16 کیلوبایت خیلی کم نیست ، آخه من دوستم که خونشون دو سه کوچه بالاتر از ماست 128 صبانت داره سرعت دانلودش 150 کلوبایت هست
به من گفت اگه تو هم از صبانت بگیری سرعتش همینقدره ، خودش 1 گیگابایت رو تو 1 ساعت دانلود کرده بود.
ممنون از لطف دوستان
سلام دوستان يه سري اطلاعات ميخواستم اينكه:
من الان ADSL 128 صبانت دارم و يه aDSL مشت مشت ميخواستم يعني يك سرعتي بگيد كه بتونم باهاش راحت PS3 انلاين بزنم و سرعت دانلود هم خوب باشه و كلا عالي
اگر ميشه يه راهنمايي بكنيد.ممنون