اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من یه Adsl 128 گفتم جور کنن و همه کاراش انجام شده و یه چند روزیه که منتظرم.مخابرات چرا اینقدر لفتش میده و چند روز طول میکشه Adsl بیاد دستم(یه هفته ای هست که منتظرم.)

بچه ها من یه Adsl 128 گفتم جور کنن و همه کاراش انجام شده و یه چند روزیه که منتظرم.مخابرات چرا اینقدر لفتش میده و چند روز طول میکشه Adsl بیاد دستم(یه هفته ای هست که منتظرم.)

یه هفته برا من طول کشید خود ISP تازه لینک بده بهم که چراغ لینک مدم روشن میشه.یه هفتم طول کشید مخابرات وصلش کنه.10روزه ولی اکثرا وصل میکنن.

مثل اینکه باز گذاشتن سرعت موثری شده تو کشور چون از الان چند شبه ISP که ازش وایرلس می گیرم از ساعت 8 شب به بعد سرعتم که روی 30 تا 32 هستش آسمون میره . و همونطوری تو فضا میمونه تا فراد ظهر.:cheesygri

به نظر شما این سرعت واسه 256 Kbs زیاد نیست.

5g80eaoh71y7cuf8ri8x.jpg

مثل اینکه باز گذاشتن سرعت موثری شده تو کشور چون از الان چند شبه ISP که ازش وایرلس می گیرم از ساعت 8 شب به بعد سرعتم که روی 30 تا 32 هستش آسمون میره . و همونطوری تو فضا میمونه تا فراد ظهر.:cheesygri

به نظر شما این سرعت واسه 256 Kbs زیاد نیست.

5g80eaoh71y7cuf8ri8x.jpg

دقیقا . من دیشب 7 تا فیلم گذاشتم DL شه.خطمم 512 هست . حدود 6gig بود.ساعت 12 شب گذاشتم 7 صبح داشتم میرفتم کلاس دیدم تموم شده.البته کلا برا من 2بار اینجوری شده:confused:

2 تا 6 صبح رایگان هست و در این مدت میشه حدود 1GB دانلود کرد!
خوب اگر بیدار بمونید که خوبه ! اما خود من شخصآ ترجیح میدم بخوابم . چون کلی باید بیدار بمونم یا حد اقل سیستم روشن باشه و پول برق که الان هم یارانه ها رو برداشتن و کلی چیزهای دیگه ... !! در صورتی که دانلودر ها فقط 400 تومن واسه دانلود 1 گیگ میگیرن

این کلمه IP VALID اشتباه نمیدونم چرا مد شد... چیزی به اسم IP VALID / INVALID نداریم ... به خدا نداریم

IP Private داریم با IP Public ...
Private : برای network های داخلی هست
Public : هر کاربری كه به اینترنت وصل یک IP Public در.... اگه اون مشخص میگه بهش تذکر بدید ...

درضمن من همینو دارم ... از داتک ...۴۸ پول میدیم ماهیانه ( مشتری قدیم هستیم )

سلام.مرسی از راهنمایی تون .
من این رو 49500 میدم.
ولی سگش به همه چی شرف داره :biggrin1:

بستگی به ISp مرود نظر داره اما همیشه شما سرعت رو تقسیم بر 8 کنید تا سرعت دانلود رو بفهمید مثلا : 128/8=16
اما خوب مثلا 128 شاتل با IDM 22 دانلودش هست و کلا بستگی به ISP داره اما حداقلاش اینه.
الان بعضیا هستند با 140 دانلود میکنند

به نظرتون 16 کیلوبایت خیلی کم نیست ، آخه من دوستم که خونشون دو سه کوچه بالاتر از ماست 128 صبانت داره سرعت دانلودش 150 کلوبایت هست:eek:
به من گفت اگه تو هم از صبانت بگیری سرعتش همینقدره ، خودش 1 گیگابایت رو تو 1 ساعت دانلود کرده بود.

بستگی به ISP داره که ازش سرویس میگیری.ولی میان گینشون بین 16 تا 18 هست.البته اگر با نرم افزاری مثل IDM دانلود کنی.

ممنون از لطف دوستان:love:

به نظرتون 16 کیلوبایت خیلی کم نیست ، آخه من دوستم که خونشون دو سه کوچه بالاتر از ماست 128 صبانت داره سرعت دانلودش 150 کلوبایت هست:eek:
به من گفت اگه تو هم از صبانت بگیری سرعتش همینقدره ، خودش 1 گیگابایت رو تو 1 ساعت دانلود کرده بود.

ممنون از لطف دوستان:love:
براي من 512 هستش ولي سرعتم بيشتر از 110-105 نشده تا به حال!!!!

س

سلام دوستان يه سري اطلاعات ميخواستم اينكه:
من الان ADSL 128 صبانت دارم و يه aDSL مشت مشت ميخواستم يعني يك سرعتي بگيد كه بتونم باهاش راحت PS3 انلاين بزنم و سرعت دانلود هم خوب باشه و كلا عالي
اگر ميشه يه راهنمايي بكنيد.ممنون

سلام دوستان يه سري اطلاعات ميخواستم اينكه:
من الان ADSL 128 صبانت دارم و يه aDSL مشت مشت ميخواستم يعني يك سرعتي بگيد كه بتونم باهاش راحت PS3 انلاين بزنم و سرعت دانلود هم خوب باشه و كلا عالي
اگر ميشه يه راهنمايي بكنيد.ممنون

شما با 128 هم میتونی راحت بازی کنی اگه پینگت پایین باشه ولی اگه میخوای بهتر باشه یه 256 از سپنتا بگیر یا داتک که پینگشونم خوبه.من 2تاشونو تست کردم.الانم توی خونه سپنتا دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or